Valtasar Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2024 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1737 Content Count: 9285 Reputation: 66658 Achievement Points: 8896 Days Won: 162 With Us For: 6854 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 62 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2024 Επιτέλους έπεσε στα χέρια μας ο τόμος που αναφέρει ΕΔΩ το μέλος @ Karnak με τον Άρνι στο εξώφυλλο Δεν έχει αρίθμηση οπότε δεν μπορεί να πάει στη σειρά SPECIAL CONAN που έχουμε παρουσιάσει ΕΔΩ, γι' αυτό και η ξεχωριστή παρουσίαση. Δεν έχει κάποιο στοιχείο εσωτερικά οπότε υποθέτουμε το 1995 σαν έτος κυκλοφορίας (μαζί με τους άλλους). Περιείχε τις ιστορίες : (τις αντιστοιχίσεις με την κυρίως σειρά ΕΔΩ, τις αφήνω στους ειδήμονες) 1. Δεσμός Αίματος 2. Ο Τάφος των Ζωντανών 3. Το Κειμήλιο της Γης 4. Ο Μάγος της Ζινγκάρα 5. Ο Ψυχοφάγος 11 1 4 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2024 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2024 Φαίνεται να είναι τόμος τυχαίας συρραφής καθώς άλλο αντίτυπο που είδα περιείχε τις ιστορίες "Ο αποκεφαλιστής θεός" (τεύχος 73 και "Το κορίτσι του στοιχειωμένου δάσους" (τεύχος 74) μεταξύ αλλών. 6 2 Παράθεση
Ivorian Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 19, 2024 Member ID: 635 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 53 Reputation: 252 Achievement Points: 54 Days Won: 0 With Us For: 6747 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 45 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 19, 2024 On 9/26/2024 at 7:59 PM, constantinople said: Φαίνεται να είναι τόμος τυχαίας συρραφής καθώς άλλο αντίτυπο που είδα περιείχε τις ιστορίες "Ο αποκεφαλιστής θεός" (τεύχος 73 και "Το κορίτσι του στοιχειωμένου δάσους" (τεύχος 74) μεταξύ αλλών. Είναι όπως το λέει ο φίλος, έχω βρει τουλάχιστον 4 διαφορετικές εκδοχές αυτού του "σπέσιαλ" τόμου. 4 2 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 19, 2024 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 19, 2024 10 hours ago, Ivorian_new said: Είναι όπως το λέει ο φίλος, έχω βρει τουλάχιστον 4 διαφορετικές εκδοχές αυτού του "σπέσιαλ" τόμου. Φίλε Ivorian, μήπως ξέρεις αν κι αυτός εδώ ο σπέσιαλ τόμος είναι τυχαίας συρραφής; Παρόλο που έχω όλη τη σειρά της Κόμπρα Πρεςς και μάλιστα 2 φορές, δεν έχω πάρει ποτέ αυτούς τους τόμους... 4 Παράθεση
Ivorian Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20, 2024 Member ID: 635 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 53 Reputation: 252 Achievement Points: 54 Days Won: 0 With Us For: 6747 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 45 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 20, 2024 10 hours ago, constantinople said: Φίλε Ivorian, μήπως ξέρεις αν κι αυτός εδώ ο σπέσιαλ τόμος είναι τυχαίας συρραφής; Παρόλο που έχω όλη τη σειρά της Κόμπρα Πρεςς και μάλιστα 2 φορές, δεν έχω πάρει ποτέ αυτούς τους τόμους... Δυστυχώς, δεν το γνωρίζω. 2 1 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 19 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 19 Ο Τομος ειναι και αυτος τυχαιας συρραφης λογικα Υπαρχει σε 150 σελ με 3 τευχη, σε 200 σελ με 4 τευχη, σε 250 σελ με 5 τευχη και σε τυχαια σειρα, Σε 300 σελ με 6 τευχη μεσα. Ειναι παρεμφερει εκδοχης με τον τομο που εχει το εξωφυλλο του τευχους 1. 1 5 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7732 Reputation: 30569 Achievement Points: 8071 Days Won: 29 With Us For: 6653 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23 (Επεξεργασία) On 20/9/2024 στο 6:23 ΜΜ, Valtasar είπε: Επιτέλους έπεσε στα χέρια μας ο τόμος που αναφέρει ΕΔΩ το μέλος @ Karnak με τον Άρνι στο εξώφυλλο Δεν έχει αρίθμηση οπότε δεν μπορεί να πάει στη σειρά SPECIAL CONAN που έχουμε παρουσιάσει ΕΔΩ, γι' αυτό και η ξεχωριστή παρουσίαση. Δεν έχει κάποιο στοιχείο εσωτερικά οπότε υποθέτουμε το 1995 σαν έτος κυκλοφορίας (μαζί με τους άλλους). Όταν του έδειξα αυτό ακριβώς το εξώφυλλο από τη σάρωση του @ Uncle Scrooge McDuck το 2011 εδώ, ο Karnak δεν είπε αυτό, αλλά ακριβώς το αντίθετο! Ότι ο τόμος που εννοεί ΔΕΝ έχει τον Άρνι στο εξώφυλλο! Επομένως δεν εννοούσε σίγουρα αυτόν που παρουσιάζεται εδώ, αλλά ούτε και αυτόν εδώ! Εάν υπάρχει τώρα κι άλλος, εγώ σίγουρα δεν τον έχω δει κάπου. Ούτε αυτούς τους δύο έχω. Φίλε @ Νικολος , εάν κατάλαβα καλά εννοείς πως υπάρχει κι άλλος τόμος τυχαίας συρραφής που έχει το παρακάτω εξώφυλλο; Αν είναι έτσι, ίσως ο @ Karnak εννοούσε αυτόν. Φίλε @ constantinople αυτούς τους δύο τυχαίας συρραφής δεν έχεις ή γενικότερα τόμους; Διότι όπως βλέπεις εδώ, λείπουν αρκετοί... Επεξεργασία Ιανουαρίου 23 από Mandrake 5 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23 Δεν έχω κανένα τόμο, ούτε τυχαίας συρραφής ούτε ξετυχαίας συρραφής, ούτε με ενδιέφερε ποτέ να πάρω τους τόμους, αφού έχω τα τεύχη! 2 1 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7732 Reputation: 30569 Achievement Points: 8071 Days Won: 29 With Us For: 6653 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23 (Επεξεργασία) 5 ώρες πριν, constantinople είπε: Δεν έχω κανένα τόμο, ούτε τυχαίας συρραφής ούτε ξετυχαίας συρραφής, ούτε με ενδιέφερε ποτέ να πάρω τους τόμους, αφού έχω τα τεύχη! Όπως και να ΄χει, μόλις διάβασα σε κάποιο σχόλιο ότι ο φίλος @ Ivorian που μας ξανάρθε απ' τα παλιά θα σαρώσει και άλλους που λέει ότι έχει! Να τον "διορθώσω" όμως σε κάτι. Οι πρώτοι 10 τόμοι έχουν βγει κανονικά και ο ίδιος διαθέτω, σύμφωνα με το αρχείο μου πάντα, τον 3ο και τον 4ο. Μένει να πάω στο άλλο σπίτι και να τους φέρω προς σάρωση. Με προβληματίζει πάντως το ότι έχετε βρει με τον φίλο σου διάφορες εκδοχές τόμων και δεν έχετε δει κανέναν απ' αυτούς τους 10 μέχρι στιγμής... Από την άλλη κι εγώ δε μπορεί να κάνω λάθος, διατηρώ όμως μια επιφύλαξη διότι στη βάση δεδομένων τους είχα καταχωρήσει ως σκέτο "Conan", μήπως έχω κάποια γκάφα και έχω διπλοκαταχωρήσει τα "Conan: Special", μιας και έχω σίγουρα και τα τέσσερα! Εάν έβαλα αυτά στο αρχείο μου ως τόμους πίσω τότε (είναι και πολλά χρόνια...), τότε έχω κάνει γκάφα. Μένει να το διαπιστώσουμε και το σημείωσα για να το τσεκάρω μόλις ανέβω ξανά. Με προβληματίζει διπλά τώρα, επειδή σε όλους τους άλλους τόμους που έχω, γράφω κανονικά τα τεύχη στο αρχείο μου, ενώ σε αυτά τα δύο όχι! Αυτό μπορεί να συνέβη επειδή τα "Conan: Special" δεν τα αναγράφουν κάπου! Επειδή είχα διαβάσει ξανά τις ιστορίες και είχαν περισσότερες σελίδες, ίσως τα είχα καταχωρήσει ως τόμους της σειράς. Θα δούμε... Επεξεργασία Ιανουαρίου 23 από Mandrake 3 1 Παράθεση
Ivorian Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25 Member ID: 635 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 53 Reputation: 252 Achievement Points: 54 Days Won: 0 With Us For: 6747 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 45 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25 (Επεξεργασία) Αδερφέ @ Mandrake , το πιθανότερο είναι ότι έχεις καταχωρήσει τα Special, αλλά θα χαρώ πάρα πολύ να βγω ψεύτης Επεξεργασία Ιανουαρίου 25 από Ivorian 4 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 On 23/1/2025 στο 8:37 ΠΜ, Mandrake είπε: Όταν του έδειξα αυτό ακριβώς το εξώφυλλο από τη σάρωση του @ Uncle Scrooge McDuck το 2011 εδώ, ο Karnak δεν είπε αυτό, αλλά ακριβώς το αντίθετο! Ότι ο τόμος που εννοεί ΔΕΝ έχει τον Άρνι στο εξώφυλλο! Επομένως δεν εννοούσε σίγουρα αυτόν που παρουσιάζεται εδώ, αλλά ούτε και αυτόν εδώ! Εάν υπάρχει τώρα κι άλλος, εγώ σίγουρα δεν τον έχω δει κάπου. Ούτε αυτούς τους δύο έχω. Φίλε @ Νικολος , εάν κατάλαβα καλά εννοείς πως υπάρχει κι άλλος τόμος τυχαίας συρραφής που έχει το παρακάτω εξώφυλλο; Αν είναι έτσι, ίσως ο @ Karnak εννοούσε αυτόν. Φίλε @ constantinople αυτούς τους δύο τυχαίας συρραφής δεν έχεις ή γενικότερα τόμους; Διότι όπως βλέπεις εδώ, λείπουν αρκετοί... Ναι,αυτο ειναι το 2ο εξωφυλλο που εβγαλε η αγαπητη κομπρα πρες και ξεστοκαρε οτι περιοδικα ειχε. Στο τομο "νιτζα" 😅οπως τον λεω εγω ως τωρα εχω πετυχει 150 σελιδες με 3 τευχη..μεταξυ 90-108 αριθμησης συνηθως. 200 σελιδες με 2 τευχη της "μεγαλης" σειρα...απο 109 και μετα δηλ. Και το παραδοξο με 248 σελιδες και μεσα να εχει ενα σπεσιαλ τομο και ενα τευχος των 100 σελιδων. On 23/1/2025 στο 4:43 ΜΜ, Mandrake είπε: Όπως και να ΄χει, μόλις διάβασα σε κάποιο σχόλιο ότι ο φίλος @ Ivorian που μας ξανάρθε απ' τα παλιά θα σαρώσει και άλλους που λέει ότι έχει! Να τον "διορθώσω" όμως σε κάτι. Οι πρώτοι 10 τόμοι έχουν βγει κανονικά και ο ίδιος διαθέτω, σύμφωνα με το αρχείο μου πάντα, τον 3ο και τον 4ο. Μένει να πάω στο άλλο σπίτι και να τους φέρω προς σάρωση. Με προβληματίζει πάντως το ότι έχετε βρει με τον φίλο σου διάφορες εκδοχές τόμων και δεν έχετε δει κανέναν απ' αυτούς τους 10 μέχρι στιγμής... Από την άλλη κι εγώ δε μπορεί να κάνω λάθος, διατηρώ όμως μια επιφύλαξη διότι στη βάση δεδομένων τους είχα καταχωρήσει ως σκέτο "Conan", μήπως έχω κάποια γκάφα και έχω διπλοκαταχωρήσει τα "Conan: Special", μιας και έχω σίγουρα και τα τέσσερα! Εάν έβαλα αυτά στο αρχείο μου ως τόμους πίσω τότε (είναι και πολλά χρόνια...), τότε έχω κάνει γκάφα. Μένει να το διαπιστώσουμε και το σημείωσα για να το τσεκάρω μόλις ανέβω ξανά. Με προβληματίζει διπλά τώρα, επειδή σε όλους τους άλλους τόμους που έχω, γράφω κανονικά τα τεύχη στο αρχείο μου, ενώ σε αυτά τα δύο όχι! Αυτό μπορεί να συνέβη επειδή τα "Conan: Special" δεν τα αναγράφουν κάπου! Επειδή είχα διαβάσει ξανά τις ιστορίες και είχαν περισσότερες σελίδες, ίσως τα είχα καταχωρήσει ως τόμους της σειράς. Θα δούμε... Οπως ακριβως τα ειπε ο ivorian Αν εξαιρεσουμε τα σπεσιαλ 1,2,3,4 και εχεις τομο 5,6,7,8,9,10 τοτε εισαι η κομπρα πρες και τα εκτυπωσες για παρτη σου και θελουμε μεριδιο😅😅 Πιθανο θυμασαι τους τομους του σουπερ κοναν και απλα σου διαφευγει. 3 2 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Μήπως μπορείς να σκανάρεις εξώφυλλο-οπισθόφυλλο σε καλή ανάλυση για να τον περάσουμε στη βάση; 4 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 On 30/1/2025 στο 10:35 ΠΜ, constantinople είπε: Οι τομοι με το νιτζα ειχαν ολοι μεγαλυτερο εξωφυλλο και οπισθοφυλλο απο τα τευχη..με αποτελεσμα παντα να ειναι τσαλακωμενοι κατω και πλαγια 2 2 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7732 Reputation: 30569 Achievement Points: 8071 Days Won: 29 With Us For: 6653 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 (Επεξεργασία) Πήγα χθες στο σπίτι μου και επιβεβαιώνω ότι οι τόμοι μου 3 & 4 ήταν απ' τη σειρά "Conan Special"... Ωστόσο μπορεί να μην έχει την ένδειξη "τόμος" επάνω, αλλά το μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο, το άσπρο μέρος στη ράχη, η γραμματοσειρά, ακόμη και η αρίθμηση, βρίσκονται στα ίδια σημεία με τους τόμους. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως το "Conan Special" ξεκίνησε ως η πρώτη εφαρμογή των τόμων προσθέτοντας μέσα την εξτρά ιστορία μοιρασμένη στα τέσσερα αυτά τεύχη και μετά ακολούθησε "σιωπή" μέχρι τον 11ο και όχι από την αρχή! Γνωρίζουμε εάν προηγούνταί ή έπονται οι κυκλοφορίες των "Conan Special" απ' τους τόμους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκονται ευκολότερα σήμερα. Πέρα απ' αυτό, όμως, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 3 τόμοι τυχαίας συρραφής. Εάν ο εκδότης συνέχισε να πειραματίζεται με το ξεστοκάρισμα, δεν αποκλείεται να είναι τρεις ακόμη ενδιάμεσοι τόμοι που δεν αποκλείω να υπάρχει και κανένας άλλος "εκεί έξω" μέχρι να φτάσουμε τον 11ο που αρχίζουν οργανωμένα πια να βάζουν τεύχη με τη σειρά. Έχουμε μπούσουλα για το περιεχόμενο εκείνων τυχαίας συρραφής; Φίλε @ constantinople δεν κοτσάρεις στις υπόλοιπες λίστες σου τις παραλλαγές μπας και βγάλουμε άκρη; Δυστυχώς βιάστηκα να φύγω και δεν έφερα τον 32ο που μας λείπει να το σαρώσω... Εάν δεν το βρει ο @ Ivorian , θα το φέρω την επόμενη φορά. Επεξεργασία Ιανουαρίου 30 από Mandrake 3 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30 Τα 4 Κόναν Σπέσιαλ βγήκαν πολύ αργότερα από τους τόμους και δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς. 2 2 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5 On 30/1/2025 στο 12:00 ΜΜ, Mandrake είπε: Πήγα χθες στο σπίτι μου και επιβεβαιώνω ότι οι τόμοι μου 3 & 4 ήταν απ' τη σειρά "Conan Special"... Ωστόσο μπορεί να μην έχει την ένδειξη "τόμος" επάνω, αλλά το μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο, το άσπρο μέρος στη ράχη, η γραμματοσειρά, ακόμη και η αρίθμηση, βρίσκονται στα ίδια σημεία με τους τόμους. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως το "Conan Special" ξεκίνησε ως η πρώτη εφαρμογή των τόμων προσθέτοντας μέσα την εξτρά ιστορία μοιρασμένη στα τέσσερα αυτά τεύχη και μετά ακολούθησε "σιωπή" μέχρι τον 11ο και όχι από την αρχή! Γνωρίζουμε εάν προηγούνταί ή έπονται οι κυκλοφορίες των "Conan Special" απ' τους τόμους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκονται ευκολότερα σήμερα. Πέρα απ' αυτό, όμως, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 3 τόμοι τυχαίας συρραφής. Εάν ο εκδότης συνέχισε να πειραματίζεται με το ξεστοκάρισμα, δεν αποκλείεται να είναι τρεις ακόμη ενδιάμεσοι τόμοι που δεν αποκλείω να υπάρχει και κανένας άλλος "εκεί έξω" μέχρι να φτάσουμε τον 11ο που αρχίζουν οργανωμένα πια να βάζουν τεύχη με τη σειρά. Έχουμε μπούσουλα για το περιεχόμενο εκείνων τυχαίας συρραφής; Φίλε @ constantinople δεν κοτσάρεις στις υπόλοιπες λίστες σου τις παραλλαγές μπας και βγάλουμε άκρη; Δυστυχώς βιάστηκα να φύγω και δεν έφερα τον 32ο που μας λείπει να το σαρώσω... Εάν δεν το βρει ο @ Ivorian , θα το φέρω την επόμενη φορά. Οι τομοι τυχαιας συρραφης ειναι μεταγεννεστεροι. Δεν ηταν καποιο πειραμα του εκδοτη,απλα ξεστοκαρισμα..μη ξεχναμε οτι πηρε τη σκυταλη απο το Καμπανα. Η Κομπρα Πρες ξεκινησε τους τομους απο το no 11...το γιατι ειναι προφανες,γιατι μπορουσε😅😅😅 Γι αυτο οταν ξεκινησε την 4αδα των σπεσιαλ ακολουθησε τη λογικη του 1,2,3,4 οπως στους τομους...αλλα και κει αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα απο σειρα. @ constantinople σε βολεψε το σκαν του νιτζα απο το κινητο? Αν ναι να βαλω και τομους 33,36,39 που ειδα οτι λειπουν. 2 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7732 Reputation: 30569 Achievement Points: 8071 Days Won: 29 With Us For: 6653 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6 (Επεξεργασία) 8 ώρες πριν, Νικολος είπε: Δεν ηταν καποιο πειραμα του εκδοτη,απλα ξεστοκαρισμα..μη ξεχναμε οτι πηρε τη σκυταλη απο το Καμπανα. Δε βγάζει κανένα νόημα η φράση αυτή φίλε μου. Τι σχέση έχει αν ήταν ή όχι πείραμα μία έκδοση, επειδή πήρε τη σκυτάλη από προηγούμενο εκδότη; Έπειτα εγώ με το "πείραμα" αναφερόμουν στους τόμους, στο ότι δεν είχε ενδεχομένως καταλήξει για τη μορφή που θα έχουν και πειραματιζόταν μέχρι να καταλλήξει. Εφόσον είστε βέβαιοι και οι δύο ότι τόσο τα "Conan Special" όσο και οι τόμοι τυχαίας συρραφής είναι μεταγενέστεροι, άκυρος ο συνειρμός μου. Για τους τόμους τυχαίας συρραφής, βέβαια, πως είσαι σίγουρος ότι είναι μεταγενέστεροι χωρίς να τους έχεις καν όλους στα χέρια σου (), εσύ μόνο το ξέρεις, αλλά ας πούμε χάριν συντομίας ότι είναι έτσι. Για τα "Conan Special" είναι πολύ πιθανό διότι αφενός βρίσκονται πολύ ευκολότερα που τα βρίσκεις ακόμη και σήμερα, αφετέρου είναι πολύ καλύτερα διατηρημένα απ' τους τόμους. Όπως και να 'χει απαντήσεις τύπου "το γιατί είναι προφανές, γιατί μπορούσε" έχουν πλακίτσα αλλά δεν αποδεικνύουν τίποτα. Όπως και να 'χει η έρευνα συνεχίζεται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι κανονικοί τόμοι αποκλείεται να κυκλοφόρησαν το 1985 που δείχνει το πινακάκι εδώ... Ωστόσο παιδιά ο @ Valtasar γράφει ότι το 1997 ολοκληρώνεται η έκδοση και "αργότερα" κυκλοφόρησαν οι τόμοι. Αφού λέει "αργότερα", πως είναι πιο παλιοί απ' το 1995 που κυκλοφόρησαν τα "Conan Special"; Εάν δεν ισχύει, χρειάζεται και η παρουσίαση διόρθωση. Φίλε Γιώργο μήπως να το δούμε λίγο; Επεξεργασία Φεβρουαρίου 6 από Mandrake 1 1 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6 12 hours ago, Νικολος said: Αν ναι να βαλω και τομους 33,36,39 που ειδα οτι λειπουν. Καλό βγήκε οπότε βάλε! 1 1 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6 12 hours ago, Mandrake said: (...) Εφόσον είστε βέβαιοι και οι δύο ότι τόσο τα "Conan Special" όσο και οι τόμοι τυχαίας συρραφής είναι μεταγενέστεροι, άκυρος ο συνειρμός μου. Για τους τόμους τυχαίας συρραφής, βέβαια, πως είσαι σίγουρος ότι είναι μεταγενέστεροι χωρίς να τους έχεις καν όλους στα χέρια σου (), εσύ μόνο το ξέρεις, αλλά ας πούμε χάριν συντομίας ότι είναι έτσι. Για τα "Conan Special" είναι πολύ πιθανό διότι αφενός βρίσκονται πολύ ευκολότερα που τα βρίσκεις ακόμη και σήμερα, αφετέρου είναι πολύ καλύτερα διατηρημένα απ' τους τόμους. Όπως και να 'χει απαντήσεις τύπου "το γιατί είναι προφανές, γιατί μπορούσε" έχουν πλακίτσα αλλά δεν αποδεικνύουν τίποτα. Όπως και να 'χει η έρευνα συνεχίζεται. Οι τόμοι ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια έκδοσης του περιοδικού, καθώς αποτελούν τρόπο να διανεμηθεί το απούλητο στοκ. Οι τελευταίοι βέβαια κυκλοφόρησαν μετά το κλείσιμο του περιοδικού. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των σειριακών "κανονικών" τόμων, ότι "ρετάλια" έμειναν στα χέρια τους (ακανόνιστοι αριθμοί τευχών οπότε δεν γινόταν να μπουν σε "συνεπείς" τόμους) τα έβαζαν σε τόμους τυχαίας συρραφής (κυκλοφορούσαν εκτός σειράς των υπόλοιπων τόμων) για να τα ξεφορτωθούν κι αυτά. Απουσία άλλων πληροφοριών, μια καλή ένδειξη για την περίοδο που κυκλοφόρησε ο κάθε τόμος είναι η τιμή που φέρει στο εξώφυλλο. Βλέπω ότι οι πρώτοι κανονικοί τόμοι έφεραν τιμή 400 ΔΡΧ, οπότε αποκλείεται να κυκλοφόρησαν μετά τα τελευταία τεύχη του Κόναν που έφεραν τιμή 450 ΔΡΧ έκαστον. Οι τελευταίοι τόμοι έφεραν τιμή 550 ΔΡΧ. Αυτός εδώ φέρει τιμή 500 ΔΡΧ οπότε πρέπει να κυκλοφόρησε κάπου στο ενδιάμεσο. Αν θυμάμαι καλά οι τόμοι (αλλά και τα Special) διαφημίζονταν μέσα στο περιοδικό, οπότε όποιος έχει υπομονή να ψάξει, μπορεί να δει πότε ξεκίνησαν να διαφημίζονται οι τόμοι και συνεπώς να προσεγγίσει την αρχική ημ/νία κυκλοφορίας τους... 1 2 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Σκυταλη στη λογικη του προηγουμενου εκδοτη πηρε και προφανως εκανα χιουμορ. Γιατι καθε ξεστοκαρισμα εκδοτη σε τομους δημιουργει απλα το μπλεξι 20 ώρες πριν, Mandrake είπε: Δε βγάζει κανένα νόημα η φράση αυτή φίλε μου. Τι σχέση έχει αν ήταν ή όχι πείραμα μία έκδοση, επειδή πήρε τη σκυτάλη από προηγούμενο εκδότη; Έπειτα εγώ με το "πείραμα" αναφερόμουν στους τόμους, στο ότι δεν είχε ενδεχομένως καταλήξει για τη μορφή που θα έχουν και πειραματιζόταν μέχρι να καταλλήξει. Εφόσον είστε βέβαιοι και οι δύο ότι τόσο τα "Conan Special" όσο και οι τόμοι τυχαίας συρραφής είναι μεταγενέστεροι, άκυρος ο συνειρμός μου. Για τους τόμους τυχαίας συρραφής, βέβαια, πως είσαι σίγουρος ότι είναι μεταγενέστεροι χωρίς να τους έχεις καν όλους στα χέρια σου (), εσύ μόνο το ξέρεις, αλλά ας πούμε χάριν συντομίας ότι είναι έτσι. Για τα "Conan Special" είναι πολύ πιθανό διότι αφενός βρίσκονται πολύ ευκολότερα που τα βρίσκεις ακόμη και σήμερα, αφετέρου είναι πολύ καλύτερα διατηρημένα απ' τους τόμους. Όπως και να 'χει απαντήσεις τύπου "το γιατί είναι προφανές, γιατί μπορούσε" έχουν πλακίτσα αλλά δεν αποδεικνύουν τίποτα. Όπως και να 'χει η έρευνα συνεχίζεται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι κανονικοί τόμοι αποκλείεται να κυκλοφόρησαν το 1985 που δείχνει το πινακάκι εδώ... Ωστόσο παιδιά ο @ Valtasar γράφει ότι το 1997 ολοκληρώνεται η έκδοση και "αργότερα" κυκλοφόρησαν οι τόμοι. Αφού λέει "αργότερα", πως είναι πιο παλιοί απ' το 1995 που κυκλοφόρησαν τα "Conan Special"; Εάν δεν ισχύει, χρειάζεται και η παρουσίαση διόρθωση. Φίλε Γιώργο μήπως να το δούμε λίγο; μο και τη κουβεντα που κανουμε. Η δε πλακιτσα "γιατι μπορει" που πιθαμον σε ενοχλησε,προφανως εχει να κανει με τα λαθη στις εκδοσεις ακομα και των αριθμημενων τομων....οταν πηδαει τευχη(τομος 12-13),οταν αλλαζει λογικες τιμολογησηςς και μειωνει τευχη χανοντας το μετρημα με αποτελεσμα επαναληψη τευχων(τομος 20-21) η οταν δε της βγαινει και καταργει τευχη απο τομους (τευχος 107) τοτε προφανως δε μπορω να ψαξω βαθυτερες λογικες απο το ξεκινημα των τομων απο τον 11 για θα καω. Καποια αρχικη σκεψη προφανως θα υπηρχε αλλα η ακολουθια ειναι πιο πραγματικη απο την ιδια τη σκεψη. Οσο αφορα τους τυχαιας συρραφης,και τη χρονολογια τους,μιας και ημουν και γω μικρος για να μιλησω απο μνημης,η διαφοροποιηση ερχεται απο την τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας. Τουλαχιστον στον Σβαρτζενεγκερ. Στον "Νιντζα" η διαφοροποιηση ερχεται απο την παρουσια σπεσιαλ κοναν μεσα στις σελιδες τους. Προσωπικα παρεθεσα ολα τα τευχη που εχω σε τετοιους τομους και την προσωπικη μου αποψη... 4 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Παντως ορμεμενος απο τον @ Mandrake και αυτο που ειπε ο @ constantinople θα κοιταξω ενα ενα τα τευχη να δω ποτε ξεκινησαν οι διαφημισεις..τουλαχιστον να δουμε τι πληροφορηση χρονολογικη μπορουμε να εχουμε απο κει. Επισης κατι που δε ξερω αν σχολιαστηκε ποτε ειναι η παρουσια η οχι εξωφυλλων στα τευχη των τομων. Και εκει η κομπρα πρες εδειξε δυο προσωπα...ακομα και στον ιδιο τομο. 4 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Αν έχεις δείγματα του ίδιου τόμου με διαφορετικά εξώφυλλα καλό είναι να βάλεις φώτο για να γνωρίζουμε κι εμείς τι παίχθηκε! 3 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 5 ώρες πριν, constantinople είπε: Αν έχεις δείγματα του ίδιου τόμου με διαφορετικά εξώφυλλα καλό είναι να βάλεις φώτο για να γνωρίζουμε κι εμείς τι παίχθηκε! Οχι τα εξωφυλλα του τομου,ισως το εξεφρασα λαθος,να εχει ο ιδιος τομος τα τευχη με εξωφυλλα και χωρις. Τσεκαρα λιγο αλλα τοπικ με θεμα τους τομους και ειδα οτι ειχε αναφερθει ως ξεστοκαρισμα και αυτο απο τον εκδοτη. Εφτασα μεχρι το τευχος 39 ξεκινοντας αναποδα και σταματησα. @ Mandrake @ constantinople η πρωτη αναφορα σε τομο που βρηκα ηταν στο τευχος 65,περιπου τελος του 1991. Στο τευχος 82 περιπου 1992 εχουμε αναφορα του τομου 16 και του πρωτου τομου που αναφερετε ως τυχαιας συρραφης με τιμη 500δρχ και 5 τευχη μεσα. Εικαζω οτι ειναι ο τομος που ειναι με το Κοναν και το υψωμενο σπαθι που βγηκε σταθερα σε 5 τομο 240 σελιδων. Στο τευχος 87 γινεται μια απλη αναφορα οτι κυκλοφορουν τομοι Κοναν. Τευχη 94,96,100 εχουν προσφορα τους τομους 11-16. Εχουμε φτασει λογικα τελη του 93'. Στο Σουπερ Κοναν τευχος 47 καπου στο 1994 ερχεται η προσφορα 10δας τομων....οτι κυκλοφορησαν οι τομοι 11-20. Ιδια προσφορα και στο τευχος 53 του σουπερ κοναν. Τευχος Κοναν 115 τελη 1994 γινεται η αναφορα οτι συντομα θα κυκλοφορησουν οι σπεσιαλ τομοι. Τευχος 120 και 121 αναφερεται οτι κυκλοφορησε σπεσιαλ τομος. Τευχος 122 αναφερει οτι κυκλοφορησε ο σπεσιαλ 3. Ο Σβαρτζενεγκερ που δεν ειχε σταθερα ως μεγεθος δε μπορω να πω με βεβαιοτητα ποτε πρωτοκυκλοφορησε... Ο Νιτζα ειναι σιγουρα μεταγγενεστερος των πρωτων 10 που εκδοσε μιας και δε γινοταν να παρουσιαστει πριν το 95 που βγηκαν οι σπεσιαλ. 4 4 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Ευχαριστούμε! 3 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7732 Reputation: 30569 Achievement Points: 8071 Days Won: 29 With Us For: 6653 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Φίλε @ Νικολος δε με ενόχλησε, γι' αυτό άλλωστε σε ευχαρίστησα παραπάνω μέσω reactions. Απλώς εδώ έχουμε μάθει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και να διερευνούμε όσο μπορούμε τα πάντα, όχι να λέμε με ευκολία ότι το τάδε και το δείνα ισχύουν απόλυτα, όταν μάλιστα λίγο παραπάνω έδειξες ότι δεν έχεις στα χέρια σου το συγκεκριμένο τόμο. Με τα "μάλλον" και "πιθανόν" μπορούμε να κάνουμε φυσικά κουβέντα αλλά μέχρι εκεί μέχρι να έχουμε κάτι χειροπιαστό. Κάποιο τεκμήριο! Χαίρομαι πάντως που ανοίξατε με τον Ivory & και τον Constantinople την κουβέντα αυτή και που έχουμε ακόμη και σήμερα να δούμε εκπλήξεις απ' τον αείμνηστο Χρήστο Κουδάκη! 4 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 3 ώρες πριν, Mandrake είπε: Φίλε @ Νικολος δε με ενόχλησε, γι' αυτό άλλωστε σε ευχαρίστησα παραπάνω μέσω reactions. Απλώς εδώ έχουμε μάθει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και να διερευνούμε όσο μπορούμε τα πάντα, όχι να λέμε με ευκολία ότι το τάδε και το δείνα ισχύουν απόλυτα, όταν μάλιστα λίγο παραπάνω έδειξες ότι δεν έχεις στα χέρια σου το συγκεκριμένο τόμο. Με τα "μάλλον" και "πιθανόν" μπορούμε να κάνουμε φυσικά κουβέντα αλλά μέχρι εκεί μέχρι να έχουμε κάτι χειροπιαστό. Κάποιο τεκμήριο! Χαίρομαι πάντως που ανοίξατε με τον Ivory & και τον Constantinople την κουβέντα αυτή και που έχουμε ακόμη και σήμερα να δούμε εκπλήξεις απ' τον αείμνηστο Χρήστο Κουδάκη! Ποιον τομο δεν εχω στα χερια μου? Τον Σβαρτς? Μεταγεννεστερα βγηκε απο τους πρωτους τομους της κομπρα και δεν ηταν τελικα καποιο πειραμα...η Κομπρα εβγαλε 11-20 1η φουρνια τομων....τουλαχιστον αυτο το αποσαφηνισαμε Οσο αφορα τον Σβαρτς αν θες φωτος μου λες... Σβαρτς 3τομο Σβαρτς 4 τομο 3 διαφορετικους και Σβαρτς 6τομο.... 11-20 Συν τον τομο με το Σπαθι..που βρισκεται και πιο σπανια σε πωλησεις. Τωρα 1η εμφανιση του Σβαρτς οντως δε μπορω να την πω...ειχε και αγαπη με δαυτον ενεκα της ταινιας...2 εξωφυλλα εχει στα τευχη? Παντως τη λογικη του εξωφυλλου και βαζω οτι να ναι και και οσα να ναι μεσα με καποιο μοτιβο την κρατησε και στον Σβαρτζ και στον Νιτζα. 4 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 121 Content Count: 5818 Reputation: 62052 Achievement Points: 5501 Days Won: 289 With Us For: 5653 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 7 Δεν πιστευώ να'σαι ο Νικόλαος Ντε Γκρες και να γράφεις μόλις γύρισες απ'το γάμο! 4 Παράθεση
Karnak Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10 Member ID: 32255 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 95 Reputation: 408 Achievement Points: 95 Days Won: 1 With Us For: 2841 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:37 AM Age: 41 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10 Δυστηχως μετά από τόσο καιρό δε θυμάμαι το εξώφυλλο και δυστηχως όπως έχω αποθηκεύσει τα Κόναν δεν έχω άμεση πρόσβαση.Παρολ αυτά,θυμάμαι σίγουρα ότι δεν ήταν τόμος με τον Άρνολντ,δεν ήταν ούτε ο άλλος τόμος που προαναφέρθηκε και σίγουρα δεν ήταν απλός τόμος.Εγραφε απ' έξω σπέσιαλ τόμος.Ουτε σκέτο τόμος,ούτε σκέτο σπέσιαλ.Υποθετω ότι στο ξεστοκαρισμα τους,δεναν τεύχη βαφτίζοντας τα σπέσιαλ τόμους ,ώστε να πουληθούν ως κάτι διαφορετικό,βάζοντας τυχαία τεύχη και ενίοτε αλλάζοντας τα εξωφυλλα 2 Παράθεση
Νικολος Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12 Member ID: 42261 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 16 Reputation: 52 Achievement Points: 16 Days Won: 0 With Us For: 244 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12 On 10/4/2025 στο 11:22 ΠΜ, Karnak είπε: Δυστηχως μετά από τόσο καιρό δε θυμάμαι το εξώφυλλο και δυστηχως όπως έχω αποθηκεύσει τα Κόναν δεν έχω άμεση πρόσβαση.Παρολ αυτά,θυμάμαι σίγουρα ότι δεν ήταν τόμος με τον Άρνολντ,δεν ήταν ούτε ο άλλος τόμος που προαναφέρθηκε και σίγουρα δεν ήταν απλός τόμος.Εγραφε απ' έξω σπέσιαλ τόμος.Ουτε σκέτο τόμος,ούτε σκέτο σπέσιαλ.Υποθετω ότι στο ξεστοκαρισμα τους,δεναν τεύχη βαφτίζοντας τα σπέσιαλ τόμους ,ώστε να πουληθούν ως κάτι διαφορετικό,βάζοντας τυχαία τεύχη και ενίοτε αλλάζοντας τα εξωφυλλα Λες αυτον μαλλον Ο 1ος που εβγαλε αλλα συνεχισε να τον χρησιμοποιει ως εξωφυλλο και αργοτερα μαζι με νιντζα και σβαρτς. Αυτους τους 3 εχω δει ως τωρα με τυχαια τευχη. Για να ακριβολογω,αυτος βγηκε 1ος,μετα ειδαμε σβαρτς και μετα νιτζα. Αν εχεις καποιο αλλο εξωφυλλο θα ηταν ενδιαφερον οποτε καταφερεις να φτασεις τα κοναν να το παραθεσεις. 2 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις