GeoTrou Posted May 23, 2019 Member ID: 30,061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6,111 Reputation: 54,020 Achievement Points: 6,111 Days Won: 49 With Us For: 3,805 Days Status: Offline Last Seen: August 4, 2019 Age: 30 Share Posted May 23, 2019 Πολλά πολλά κι από εμένα 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarukani Posted May 23, 2019 Member ID: 31,289 Group: Members Topic Count: 39 Content Count: 731 Reputation: 6,165 Achievement Points: 751 Days Won: 3 With Us For: 3,194 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 60 Author Share Posted May 23, 2019 20 ώρες πριν, konni είπε: του Ρόσα το πόστερ το έδιναν πχ 20 ευρώ στο thessaloniki con,και πιστεύω είναι και υπογεγραμμένα τα περισσότερα Τα prints δίνονται ανυπόγραφα, αλλά φυσικά είναι όλοι εκεί και υπογράφουν χωρίς δυσκολία.... Στην αρχή αδιαφόρησα με τις υπογραφές, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή, πήρα στα περισσότερα...... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted May 23, 2019 Member ID: 12,121 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 245 Reputation: 3,289 Achievement Points: 245 Days Won: 1 With Us For: 5,326 Days Status: Offline Last Seen: August 12 Share Posted May 23, 2019 @ikarukani respect και από μένα. Πραγματικά πολύ ωραίο ταξίδι και πολύ όμορφα σχέδια. Highlight για μένα Guarnido (100€?) , Adam Hughes (μόνο 50€) , David Mack ( που τον αγαπάω πολύ) , Mignola (free!!!) . Αλλά γενικά όλα πολύ ωραία και σε καλή τιμή από ότι καταλαβαίνω. Ευχαριστώ και για την πληροφορία ότι το Lone Wolf and Cub Ruan σχέδιο που έχω είναι στο artbook που έβγαλε. Πολύ ωραίος και ο Logan. Διαφωνώ για τον Rosa . Είναι πραγματικά σημαντικός κομίστας (eisner , σημαντικές εκδόσεις σε πολλές χώρες του κόσμου και αγαπημένες ιστορίες για πολλούς φίλους των disney και μη) .Το σχέδιο που πήρα εγώ στο the Con πραγματικά εξαιρετικό. Όταν είδα ότι θα πας σκέφτηκα να επικοινωνήσω μπας και πάρω τίποτα από Mignola αλλά δεν βρήκα κάτι στο πορτοφόλι μου αυτή την εποχή. Πάντως χαζεύω εδώ και μέρες στο FB group Sketch Prices - Comic Book Sketches, Commissions & Autograph Prices πράγματα που ανεβάζουν άτομα . Είναι αρκετοί που πήγαν εκεί με budget 5000€. Σου εύχομαι να μπορέσεις να πας και του χρόνου. Μακάρι να μπορέσω να έρθω και εγώ. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabuki Posted May 23, 2019 Member ID: 5,259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9,437 Reputation: 76,981 Achievement Points: 9,439 Days Won: 100 With Us For: 6,016 Days Status: Offline Last Seen: November 10, 2021 Share Posted May 23, 2019 Μια κατηγορια μονος σου! 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_bakinio Posted May 23, 2019 Member ID: 29,774 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 541 Reputation: 4,758 Achievement Points: 541 Days Won: 0 With Us For: 3,948 Days Status: Offline Last Seen: August 29 Age: 39 Share Posted May 23, 2019 Αυτός που θα έδωσε 5000€ για ένα σχέδιο, όσο γα*****ρο και να ειναι, θα πρέπει να του περισσεύουν. Πολυ μεγάλη εμπειρία...!! Και μόνο που έφερνες βόλτες σε ένα τετοιο χώρο άξιζε η όλη κούραση!! Απο τον Juanjo Guarnido, πιθανό να έδινα ένα 100αρικο για σχεδιακι με τον Μπλακσαντ να φασωνει την Ναταλια!! Ο Rosa μου κανει εντύπωση που ήταν ετσι απαθής όπως λες...αλλα ο κάθε ένας δεν ξερεις πως ξυπνάει... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarukani Posted May 23, 2019 Member ID: 31,289 Group: Members Topic Count: 39 Content Count: 731 Reputation: 6,165 Achievement Points: 751 Days Won: 3 With Us For: 3,194 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 60 Author Share Posted May 23, 2019 2 ώρες πριν, Cassidy είπε: @ikarukani respect και από μένα. Πραγματικά πολύ ωραίο ταξίδι και πολύ όμορφα σχέδια. Highlight για μένα Guarnido (100€?) , Adam Hughes (μόνο 50€) , David Mack ( που τον αγαπάω πολύ) , Mignola (free!!!) . Αλλά γενικά όλα πολύ ωραία και σε καλή τιμή από ότι καταλαβαίνω. Ευχαριστώ και για την πληροφορία ότι το Lone Wolf and Cub Ruan σχέδιο που έχω είναι στο artbook που έβγαλε. Πολύ ωραίος και ο Logan. Διαφωνώ για τον Rosa . Είναι πραγματικά σημαντικός κομίστας (eisner , σημαντικές εκδόσεις σε πολλές χώρες του κόσμου και αγαπημένες ιστορίες για πολλούς φίλους των disney και μη) .Το σχέδιο που πήρα εγώ στο the Con πραγματικά εξαιρετικό. Όταν είδα ότι θα πας σκέφτηκα να επικοινωνήσω μπας και πάρω τίποτα από Mignola αλλά δεν βρήκα κάτι στο πορτοφόλι μου αυτή την εποχή. Πάντως χαζεύω εδώ και μέρες στο FB group Sketch Prices - Comic Book Sketches, Commissions & Autograph Prices πράγματα που ανεβάζουν άτομα . Είναι αρκετοί που πήγαν εκεί με budget 5000€. Σου εύχομαι να μπορέσεις να πας και του χρόνου. Μακάρι να μπορέσω να έρθω και εγώ. Ευχαριστώ για το link......Πολλά απ' αυτά άλλαξαν χέρια μπροστά μου ή ζωγραφίστηκαν μπροστά μου....Ανταλλάξαμε κουβέντες με τους δυό τύπους που κάναν τις μεγάλες ζημιές... Τους άρεσε το Vampirella sketchbook μου, μόλις όμως είδα τι κρατούσαν κατάλαβα ότι παίζαν σε άλλο επίπεδο...... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted June 7, 2019 Member ID: 30,604 Group: Veterans Topic Count: 536 Content Count: 6,810 Reputation: 55,638 Achievement Points: 6,810 Days Won: 161 With Us For: 3,573 Days Status: Offline Last Seen: August 16, 2020 Age: 33 Share Posted June 7, 2019 Αργοπορημένα λίγο αλλά δεν βαριέσαι. Εξαιρετική εμπειρία ρε Γιάννη, μπράβο για την, το λιγότερο εξαιρετική, συγκομιδή. Να 'σαι καλά να πας και του χρόνου 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konni Posted June 7, 2019 Member ID: 25,157 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 460 Reputation: 2,884 Achievement Points: 490 Days Won: 1 With Us For: 4,520 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:49 AM Age: 56 Share Posted June 7, 2019 Δεν σας είχα ενημερώσει πρωτύτερα,αλλά ο Master of Conventions, φίλτατος Ikarukani, προσφέρθηκε να πάρει κάποια τεύχη μου, για υπογραφή, μαζί του, στο Lake Como Art Festival. Αυτά ήρθαν με κουριερ εχθές το απόγευμα και ενθουσιασμένος άνοιξα το δέμα: το πρώτο έχει υπογραφές από Arthur Adams ,Frank Cho!!!! και το δεύτερο από Arthur Adams ,Mike Mignola!!!!! ναι ,αλλά δεν μου είπε, (αν και κάτι υπονόησε) ότι το προστατευτικό χαρτονάκι, είχε πάνω του κάτι ανεκτίμητο,κάτι που αποτελεί για μένα δισκοπότηρο,το καλύτερο κομμάτι original art πλέον στην συλλογή μου: οι φωτογραφίες σίγουρα το αδικούν! Δεν έχω λόγια να τον ευχαριστήσω για αυτό το σπουδαίο δώρο! Σίγουρα έκανε πολύ κόπο για να τα καταφέρει,τα σέβη μου αδελφέ,να είσαι καλά! 3 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted September 28, 2019 Member ID: 12,121 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 245 Reputation: 3,289 Achievement Points: 245 Days Won: 1 With Us For: 5,326 Days Status: Offline Last Seen: August 12 Share Posted September 28, 2019 Βγήκαν τα πρώτα ονόματα για το 2020. https://lccaf.com/guests/ Υπάρχει κάποιος (Clowes) για τον οποίο καίγομαι υπερβολικά να πάρω 1 σχέδιο.... Είναι χρόνια εκτός των con και σχεδόν ποτέ δεν σχεδιάζει ή κάνει commissions. Ίσως τώρα που θα πάει εκεί κάνει τίποτα, ειδικά αν αποφάσισε να βγάλει κανένα έξτρα φράγκο.... Επίσης νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει και στην Θεσσαλονίκη. @ikarukani αν πας και του χρόνου θα σου φορτωθώ.... Γιατί εγώ δεν νομίζω να μπορέσω. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarukani Posted September 29, 2019 Member ID: 31,289 Group: Members Topic Count: 39 Content Count: 731 Reputation: 6,165 Achievement Points: 751 Days Won: 3 With Us For: 3,194 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 60 Author Share Posted September 29, 2019 14 ώρες πριν, Cassidy είπε: Βγήκαν τα πρώτα ονόματα για το 2020. https://lccaf.com/guests/ Υπάρχει κάποιος (Clowes) για τον οποίο καίγομαι υπερβολικά να πάρω 1 σχέδιο.... Είναι χρόνια εκτός των con και σχεδόν ποτέ δεν σχεδιάζει ή κάνει commissions. Ίσως τώρα που θα πάει εκεί κάνει τίποτα, ειδικά αν αποφάσισε να βγάλει κανένα έξτρα φράγκο.... Επίσης νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει και στην Θεσσαλονίκη. @ikarukani αν πας και του χρόνου θα σου φορτωθώ.... Γιατί εγώ δεν νομίζω να μπορέσω. Ελπίζω να μπορέσω... Είδα τα ονόματα και άρχισα να προετοιμάζω τη σύζυγο, αν και προς το παρόν δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για κάποιον.. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy Pendleton Posted September 30, 2019 Member ID: 24,335 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 1,402 Reputation: 9,388 Achievement Points: 1,402 Days Won: 0 With Us For: 4,618 Days Status: Offline Last Seen: December 11, 2021 Age: 36 Share Posted September 30, 2019 Από τους μέχρι στιγμής καλεσμένους μόνο ο Toshio Maeda και η Peach Momoko με ψήνουν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts