tik Posted March 13, 2018 Member ID: 25,133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6,483 Reputation: 64,030 Achievement Points: 6,549 Days Won: 44 With Us For: 4,607 Days Status: Offline Last Seen: 29 min ago Age: 48 Posted March 13, 2018 Αυτό δεν είναι ένα επιστημονικό βιβλίο για την καταγωγή και εξέλιξη του σύμπαντος. Αυτό είναι ένα βιβλίο για το νόημα της πορείας και τη θέση του ανθρώπου (πες καλύτερα ανθρωπότητας) μέσα στο σύμπαν, γραμμένο από ένα επιστήμονα/φιλόσοφο. Ωραίο είναι το BD σχέδιο, αλλά λίγο βαθυστόχαστο και για εμένα. Το βιβλιάκι είναι κομμάτι ευρύτερης σειράς που ξεκίνησαν οι εκδόσεις Γνώση και πατάει στην αντίστοιχη γαλλική σειρά La petite Bédéthèque des Savoirs, την οποία μπορείτε να δείτε στην bedetheque Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τον tsiouflaw. 18 1 Quote
albert Posted June 24, 2020 Member ID: 30,583 Group: Members Topic Count: 195 Content Count: 2,452 Reputation: 18,694 Achievement Points: 2,671 Days Won: 33 With Us For: 3,661 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Posted June 24, 2020 ενδεικτικές σελίδες: ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΟΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ (1957-1972)Η «Κοινωνία Του Θεάματος», το εμβληματικό δημιούργημα του Γκυ Ντεμπόρ, αλλά και τα συνθήματα από τον Μάη του 1968, μαζί με τις πειραγμένες αφίσες και τα κόμικς που γυρίζουν τα μέσα έξω: όλ’ αυτά αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι του συλλογικού φαντασιακού. Λιγότερο γνωστή είναι η περιπέτεια της Καταστασιακής Διεθνούς. Και όμως, οι Καταστασιακοί ήταν εκείνοι που, μένοντας στη σκιά των φοιτητικών εξεγέρσεων, μετέδωσαν στη νεολαία τις ανατρεπτικές ιδέες τους, με έναν και μοναδικό σκοπό: έναν καινούργιο ύμνο σε μια καινούργια ζωή, που θα ήταν και ποιητική και καθημερινή. Ο Κριστόφ Μπουρσεγιέ είναι συγγραφέας 40 βιβλίων, μεταξύ των οποίων το Η ζωή και ο θάνατος του Γκυ Ντεμπόρ. Αρχισυντάκτης του Archives et documents situationnistes, διδάσκει στο Sciences Po, είναι άνθρωπος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, καθώς και ηθοποιός που έχει παίξει σε ταινίες του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, του Υβ Ρομπέρ και του Ζακ Ντεμί. Ο Ζακ Ρενάλ συνεργάζεται με τις εκδόσεις Fluide Glacial, Casterman και Cornelius. Για τις εκδόσεις Cornelius δημιούργησε, μαζί με την Claire Bouilhac, τη σειρά Francis Blaireau Farceur. Σημείωμα στο οπισθόφυλλο της έκδοσης Ευχαριστω την ΛΕΦΙΚ για την παραχωρηση του υλικου 1 1 4 Quote
tik Posted February 2, 2023 Member ID: 25,133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6,483 Reputation: 64,030 Achievement Points: 6,549 Days Won: 44 With Us For: 4,607 Days Status: Offline Last Seen: 29 min ago Age: 48 Author Posted February 2, 2023 Εσκασε στα αδιαβαστα ο τίτλος του θέματος, είδα ότι είχα κάνει εγώ την παρουσίαση και λέω "αποκλείεται, να την έκανα εγώ, δεν μου θυμίζει τίποτα!" Τώρα που είδα το εξώφυλλο κάτι μου θυμίζει αμυδρά. Λογικά πρέπει να το διάβασα κιόλας 2 5 Quote
Θοδωρής Καραπάνος Posted February 3, 2023 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 74 Content Count: 3,210 Reputation: 20,082 Achievement Points: 3,030 Days Won: 97 With Us For: 1,441 Days Status: Online Last Seen: 4 min ago Age: 16 Posted February 3, 2023 On 2/2/2023 στο 8:44 ΜΜ, tik είπε: Τώρα που είδα το εξώφυλλο κάτι μου θυμίζει αμυδρά. Λογικά πρέπει να το διάβασα κιόλας Θεϊκό ποστ 1 Quote
Recommended Posts