Μετάβαση στο περιεχόμενο

Up [ Ψηλά Στον Ουρανό ] (2009)


DJO

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121004
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6348 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

                                                                                                          post-556-1258389810,63_thumb.jpg

 

 

Με λένε Καρλ. Φρέντρικσεν! Λατρεύω την περιπέτεια και το είδωλό μου είναι ο απιστευτοκαταπληκτικός Τσαρλς Μουντζ. Θέλω να γίνω κι εγώ όταν μεγαλώσω μεγάλος εξερευνητής σαν κι εκείνον. Η περιπέτεια με περιμένει εκεί έξω. Και θα τη ζήσω μαζί με ένα κορίτσι που γνώρισα στο οποίο υποσχέθηκα πως θα πάμε στους μαγευτικούς
Παραδεισένιους Καταρράκτες!


Μεγάλα λόγια και μεγαλόπνοα σχέδια, κάτι το αυτονόητο όταν μιλάμε για ένα μικρό παιδάκι.....

Το Up, ελληνιστί Ψηλά Στον Ουρανό βγήκε στους κινηματογράφους στις 29 Μαΐου 2009 (10 Σεπτεμβρίου ήρθε Ελλάδα) και είναι η πιο πρόσφατη ταινία της Pixar Animation Studios σε συνεργασία με την Walt Disney Pictures. Είναι ένα αριστουργηματικό παραμύθι για τη ζωή, αλλά, το πιο σημαντικό, για το πως να δραπετεύουμε από την ψυχοφθόρα καθημερινότητα και να ζούμε πραγματικά τη ζωή μας... Όπως είπε και ο ngramm, έχει πολυ-επίπεδο σενάριο, χωρίς να χάνει ούτε στιγμή τη μοναδική μαγεία της.

                                                                                                                    post-556-1258390311,57_thumb.jpg

Και όλα αυτά, έχοντας για πρωταγωνιστή τον, πλέον, 78χρονο συνταξιούχο πωλητή μπαλονιών Καρλ, ο οποίος προσπαθεί να εκπληρώσει ένα παιδικό όνειρο, παρέα με μια αναπάντεχη συντροφιά, κάπου στα βάθη της Λατινικής Αμερικής. Δε θα αποκαλύψω άλλους χαρακτήρες γιατί θα είναι spoiler. Μονάχα δείτε τον... απρόσκλητο συνταξιδιώτη του Καρλ, τον πρόσκοπο Ράσελ. :P

                                                                                                            post-556-1258390467,96_thumb.jpg

Όσον αφορά τη μεταγλωτισμένη έκδοση, εκεί χαρίζουν τις φωνές τους οι εξής ηθοποιοί:
Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Καπουτζίδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ενώ έχει βγει και movie game.

Προσωπικά, πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες της Pixar και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ελάχιστες ταινίες με έχουν κάνει να δακρύσω... :cheers3:

                                                                                                         post-556-1258391699,34_thumb.jpg

                                                   Τοπίο εμπνευσμένο από αντίστοιχο μαγευτικό τοπίο της Βενεζουέλας ( :respect: ngramm)


Πηγές:
IMDB
Wikipedia
(GC) Preview topic

Σχετικά posts από παλαιότερες συζητήσεις :
 

On 12/5/2009 at 4:15 PM, 'dionik' said:

 

Το animation "Up" ανοίγει το 62ο Φεστιβάλ Καννών

 

Η ταινία ‘UP’ είναι μια κωμική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον 78χρονο Καρλ Φρέντρικσεν, που αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του και να περιπλανηθεί στον κόσμο. Ο Καρλ δένει στο σπίτι του χιλιάδες μπαλόνια αλλά καθώς πετάει προς τα άγρια τοπία της Νότιας Αμερικής, ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος του: μαζί του βρίσκεται ο μεγαλύτερος εφιάλτης του, ένας 8χρονος λαθρεπιβάτης αποφασισμένος να εξερευνήσει το άγνωστο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πιτ Ντόκτερ, σκηνοθέτης της ταινίας ‘Μπαμπούλας Α.Ε.’ και δημιουργός των χαρακτήρων της πρώτης μεγάλης μήκους ταινίας της Pixar, ‘Toy Story’, στην οποία αναλάμβανε και χρέη supervising animator. Το βιογραφικό του Ντόκτερ περιλαμβάνει γνωστούς τίτλους animation, όπως η ταινία ‘Ζουζούνια’, όπου είχε συνεργαστεί ως storyboard artist, και ‘Toy Story 2’, όπου υπέγραφε το σενάριο. Στο σκηνοθετικό πλευρό του Ντόκτερ βρίσκουμε τον Μπομπ Πίτερσον, γνωστό σεναριογράφο της ταινίας ‘Ψάχνοντας τον Νέμο’.
Ο Τζον Λάσιτερ, που επέβλεψε την παραγωγή, είναι Chief Creative Officer των στούντιο της Walt Disney και της Pixar Animation, αλλά και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης/παραγωγός των ταινιών ‘Toy Story’, ‘Toy Story 2’, ‘Ζουζούνια’, ‘Μπαμπούλας Α.Ε.’, ‘Οι Απίθανοι’, ‘Ψάχνοντας τον Νέμο’, ‘Αυτοκίνητα’, ‘Ο Ρατατούης’ και ‘Wall-E’.

Είναι η πρώτη φορά που μια ταινία animation, σε 3-D, προβάλλεται στην Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ των Καννών.
Άλλες ταινίες animation που έχουν διακριθεί στο παρελθόν συμμετέχοντας στην Επίσημη Επιλογή του Φεστιβάλ Καννών, είναι: ‘Dumbo’ (1947), ‘The Fantastic Planet’ (1973), ‘Fritz The Cat’ (1974), ‘Σρεκ’ (2001), ‘Το Τρίο της Μπελβίλ’ (2003), ‘Σρεκ 2’ (2004), ‘Πέρα Από Το Φράχτη’ (2006), ‘Kung-Fu Panda’ (2008) και ‘Βαλς με τον Μπασίρ’ (2008).
Το 62ο Φεστιβάλ Καννών θα διαρκέσει από την Τετάρτη 13 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Η ταινία ‘UP’ θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Αυγούστου με ελληνικό τίτλο: “Ψηλά στον Ουρανό”


Πηγή in.gr

:beer::beer:

On 1/6/2009 at 11:01 AM, 'GreekComicFan' said:

68,200 εκατομμύρια δολλάρια έκανε στο πρώτο του τριήμερο στις αίθουσες τοων Η.Π.Α. το UP. ένα νούμερο που κατά εκτίμηση - και με βάση τις επιδόσεις από προηγούμενα φίλμ της εταιρίας - προμηνύει συνολικές εισπράξεις άνω των 200.000.000$.

On 1/6/2009 at 4:33 PM, 'dimis' said:

Ρε τον Ζαχο Χατζηφωτιου... Εγινε κινηματογραφικος αστερας παγκοσμιου βεληνεκους στα γεραματα... :lol:

:beer:

up52.jpgxatzifotiouzaxos.jpg

On 3/10/2009 at 11:43 AM, 'ngramm' said:

Αν και ομολογώ ότι έχω δει ελάχιστες από τις ταινίες τις Pixar (μόνο το nemo και το incredibles αν θυμάμαι καλά), είδα χθες το "Up" και κυριολεκτικά με ενθουσίασε, ίσως και λόγω συγκυρίας και ψυχολογικής κατάστασης. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι τα animations μπορούσαν να απευθυνθούν τόσο άμεσα και με τόσο χαριτωμένο τρόπο σε ένα κοινό τόσο πιο ευρύτερο από το παιδικό: στους ώριμους/μεσήλικες που βλέπουν τα παιδικά όνειρα και στόχους να γκρεμίζονται από τις δυσκολίες της ζωής και στα προβλήματα της τρίτη ηλικίας.

Αλλά και το μέρος που ενέπνευσε τους "paradise falls" (διαβάστε περισσότερα εδώ) είναι ένα μοναδικό μέρος στις ζούγκλες της Βενεζουέλας που επισκέφτηκε και πολύ πρόσφατα η δασκάλα μου των Ισπανικών και άρχισε εδώ και λίγους μήνες να αποτελεί και ένα δικό μου ταξιδιωτικό στόχο-όνειρο ζωής - οπότε να άλλος ένας λόγος ταύτισης με την ταινία.

Και η ταινία μας λέει ότι "ποτέ μην το το βάζεις κάτω" και το ότι το "σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το πετύχεις" με πολύ χιούμορ (άσχετα και αν με την μεταγλώττιση νομίζω προσωπικά γέλασα λιγότερο από όσο θα γελούσα αν υπήρχε ο φυσικός ήχος). Εντυπωσιακά τα χρώματα (ιδιαίτερα των μπαλονιών και του πουλιού) και οι εναλλαγές συναισθημάτων μελαγχολίας-γέλιου και συγκίνησης, τελικά νομίζω οτι γενικά οι Αμερικανοί είναι πραγματικά μάστορες στο story-telling, έστω φορές που το ίδιο το story δεν είναι τόσο βαθυστόχαστο.

Το συγκεκριμένο story πάντως νομίζω είναι και πολύ προσεγμένο και πολυ-επίπεδο, ενδεικτικά παραθέτω μια σειρά από θέματα που θίγει η ταινία: "η αξία του να μην το βάζεις κάτω, να προχωράς πάντα μπροστά και ποτέ να μην λες ποτέ", "αξιοπρέπεια στην τρίτη ηλικία","η (όχι πάντα απαξιωτική) καθημερινότητα και τα χαμένα όνειρα", "ειλικρινής φιλία και αλτρουισμός".

Δείτε την λοιπόν όσοι ακόμα προλαβαίνετε γιατί υποθέτω σύντομα θα βγει από τις αίθουσες...
:beer:

 

 

index.php?app=core&module=attach&section

 

 

 

 

=======================================================================================================

 

Η παρακάτω προσθήκη/ενσωμάτωση πληροφοριών έγινε από τον Θρηνωδό
 
 
Στην Ελληνική μεταγλώττιση συμμετέχουν:
 
Καρλ: Κώστας Βουτσάς
Ράσελ: Αρσένιος Χαλκιόπουλος
Τσαρλς Μαντζ: Γιώργος Κωσταντίνου
Νταγκ: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Άλφα: Γιώργος Καπουτζίδης
Βήτα: Νέστορας Κοψιδάς
Γάμμα: Ανδρέας Ευαγγελάτος
Μικρός Καρλ: Κωνσταντίνος Ντούνης
Μικρή Έλλη: Μάρθα Χατζηστεργίου 

Η μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο Sierra Post
 
(από greektoons.org)
 
 

[imdb=tt1049413]

 

 
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  11156
  • Group:  Members
  • Topic Count:  65
  • Content Count:  1387
  • Reputation:   6728
  • Achievement Points:  1387
  • Days Won:  9
  • With Us For:  5354 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Είναι απίστευτοι αυτοί της πιξάρ. Κάθε έργο τους καταφέρνει να μας μαγεύει. Και αν το up δεν κινόταν στα συνηθισμένα μονοπάτια της πιξάρ και αν δεν ήταν τόσο ασφαλές, ως παιδική ταινία, μπορώ να πώ οτι τα πήγαν τέλεια και αυτή τη φορά.

Ίσως το πιο δυνατό χαρτί της ταινίας είναι οι απίθανοι χαρακτήρες του. Θα σας θυμίσει πολλές άλλες ταινίας της πιξάρ, ίσως γιατί ο ''άβγαλτος'' πητ ντόκτερ επηρεάστηκε πολύ από τα προυπάρχοντα αριστουργήματα (κυρίως το ''ψάχνοντας το νέμο"), για να φτιάξει το δικό του.

Η ταινία είναι πολύ βαθιά, πολύ συγκινητική, σχεδόν θλιβερή. Ο Καρλ, ο παππούς της ιστορίας είναι μια τραγική φιγούρα, που στα μίζερα χρόνια της γηρατειάς αποφασίζει να εκλπληρώσει το όνειρο μιας ζωής ταξιδεύοντας στη Ν.Αμερική με ένα ιπτάμενο σπίτι. Όμως παίρνει μαζί του κατά λάθος έναν στρουμπουλό, υπερενθουσιώδη μικρό λαθρεπιβάτη.

Πάρα πολύ καλή δουλειά. Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι καλύτερο από τα 2 τελευταία αριστουργήματα αυτού του καταπληκτικού στούντιο (τον γουόλυ και τον αγαπημένο μου ρατατούη), είναι ισάξιο, ίσως γιατί οι μάγοι της πιξάρ δεν μπορούν να βελτιώσουν το τέλειο και ψάχνουν καινούριους, συναρπαστικούς αφηγηματικούς τρόπους.

Τέλος, το καθιερωμένο φιλμάκι πρίν την ταινία είναι απολαυστικό για άλλη μια φορά , ενώ η μουσική του ιδιοφυούς michael giacchino είναι πάρα πολύ καλή.

Η πιξάρ σας χαρίζει απλόχερα αληθινή τέχνη. Απολαύστε την.

 

Πολυ ωραιο αφιέρωμα DJO, προσθετω και την δικη μου κριτικη. Πραγματικά, η Πιξαρ εχει ανεβάσει την τεχνη του κινουμενου σχεδιου... ψηλά στον ουρανο.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121004
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6348 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Πραγματικά, η Πιξαρ εχει ανεβάσει την τεχνη του κινουμενου σχεδιου... ψηλά στον ουρανο.

 

 

Χαλαρά! :best: Αυτό αποδεικνύεται και από το κινούμενο μικρού μήκους που έπαιξε πριν ξεκινήσει η ταινία στον κινηματογράφο. Πρόκειται για το επίσης αριστουργηματικό Partly Cloudy (youtube it ή τσεκάρετε την 720p έκδοση ;). Λογικά θα τη συνοδεύει και στο dvd της.

 

 

 

post-1537-1212315960.gifpost-1537-1212690201.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 year later...

  • Member ID:  6459
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  40
  • Reputation:   103
  • Achievement Points:  40
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5726 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Φοβερή ταινία!!!!!!!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙΙΙΙΙ!!!!!!! χαχαχαχαχαχ :lol::best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  4862
  • Group:  Members
  • Topic Count:  7
  • Content Count:  161
  • Reputation:   734
  • Achievement Points:  162
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5914 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  45

Πολύ ωραία ταινία. Ειδικά το πρώτο δεκάλεπτο... με πήραν τα ζουμιά!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10483
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  172
  • Reputation:   1054
  • Achievement Points:  172
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5415 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  44

Η ταινία ήταν όντως συγκινησιακά φορτισμένη κάποιες στιγμές, αλλά δεν μπορώ να πω οτι με κέρδισε ιδιαίτερα. Την είδα σχετικά πρόσφατα σε dvd στο σπίτι, επειδή όλοι μου λέγανε πόσο φοβερή είναι!! Με χαλάσανε πάντως 2 πράγματα, τα οποία είναι τα εξής...

 

Όταν ο ήρωας, πολύ γέρος πλέον, πάει στο μέρος που ονειρευόντουσαν με την γυναίκα του από παιδιά, είναι δυνατόν να συναντά τον ήρωα των παιδικών του χρόνων;; Θα έπρεπε να είναι 150 χρονών κανονικά!

Και δεύτερον, όταν ξεκινάει η ταινία, δείχνει τον ήρωα μας να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του με μηχανική υποστήριξη και γενικότερα πολύ καταβεβλημένο λόγω ηλικίας. Μετά αφού φτάνει στο μέρος που ήθελε, σέρνει ζωσμένος το σπίτι με τα μπαλόνια σε μια τεράστια απόσταση και προς το τέλος της ταινίας πάνω στο αερόστατο, τρέχει, σκαρφαλώνει, παλεύει κτλ κτλ....!!!

 

 

Εντάξει πρόκειται για ταινία φαντασίας, το καταλαβαίνω, άλλα αυτά τα 2 σημεία μου ξενίσανε! Πάντως στα συν, η πολύ καλή δουλειά που έγινε στο κομμάτι των γραφικών!!! :best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6517
  • Group:  Members
  • Topic Count:  33
  • Content Count:  573
  • Reputation:   3067
  • Achievement Points:  573
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5720 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

 

Και δεύτερον, όταν ξεκινάει η ταινία, δείχνει τον ήρωα μας να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του με μηχανική υποστήριξη και γενικότερα πολύ καταβεβλημένο λόγω ηλικίας. Μετά αφού φτάνει στο μέρος που ήθελε, σέρνει ζωσμένος το σπίτι με τα μπαλόνια σε μια τεράστια απόσταση και προς το τέλος της ταινίας πάνω στο αερόστατο, τρέχει, σκαρφαλώνει, παλεύει κτλ κτλ....!!!

 

 

 

 

Η γιαγιά μου με δυσκολία μπορούσε να σηκωθεί από την καρέκλα και να πάει μέχρι το κρεβάτι. Όταν όμως την πηγαίναμε στην εκκλησία με το που κατέβαινε από το αμάξι έφευγε σφαίρα. Έτρεχες να την προλάβεις! Θαύμα, η δύναμη της θέλησης, ποιός ξέρει!! :D

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10483
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  172
  • Reputation:   1054
  • Achievement Points:  172
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5415 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  44

Πολύ καλό smoken! :lol::lol:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 months later...

  • Member ID:  2393
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  594
  • Content Count:  6421
  • Reputation:   30824
  • Achievement Points:  6434
  • Days Won:  13
  • With Us For:  6180 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Οι συντελεστές της εκπομπής "How Hard Can It Be?" του National Geographic Channel κατάφεραν να δημιουργήσουν

. :cool:

 

 

 

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  11156
  • Group:  Members
  • Topic Count:  65
  • Content Count:  1387
  • Reputation:   6728
  • Achievement Points:  1387
  • Days Won:  9
  • With Us For:  5354 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Τι εγινε μετά το σπίτι; :thinking:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 years later...

  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121004
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6348 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 8 months later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82148
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6066 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  50

Τι όμορφη ταινία. Όσο νόμιζα θα δω έναν γεροξεκούτη να μαλώνει με παιδάκια, τόσο έβλεπα έναν γλυκίτατο γέρο που χαίρεσαι να τον παρακολουθείς. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μας βγήκε στο πιο τρυφερό. Δε μου άρεσε ο Κώστας βουτσάς. Έδειχνε ότι ένοιωθε άβολα. Δεν το έχει στη μεταγλώτηση. Ο πιτσιρικάς και οι σκύλοι ήταν πιο επαγγελματίες.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 months later...

  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28489
  • Reputation:   190276
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  760
  • With Us For:  6372 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  52

Την είδα εντέλει το Σαββάτο στη Λέσχη. Το πρώτο μισό δεν ήταν κακό, αλλά δεν είχε κανένα στοιχείο έκπληξης. Όλα έβαιναν πολύ τυποποιημένα. Καταλάβαινες πολύ εύκολα το τι θα ακολουθούσε. Ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, αλλά προσωπικά με άφηνε με την αίσθηση ότι ήξεραν οι δημιουργοί ότι λέγοντας το α, το β και το γ θα είχαν συγκεκριμένα αποτελέσματα, το ήξερα και εγώ, και είπαν το α, το β και το γ. Το δεύτερο μισό είχε το ίδιο ενδιαφέρον, αλλά με πολύ περισσότερα αναπάντεχα στοιχεία. Περίμενα μια διαφορετική "λύση" και είμαι χαρούμενος που δεν δόθηκε :)

 

overall pas mal :)

 

:cheers5:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121004
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6348 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.