Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kamina

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Kamina

  • Γενέθλια 11/30/2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1222 προβολές προφίλ

Kamina's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

139

Συνολική φήμη στο GC

  1. Kamina

    RUROUNI KENSHIN [ NOBUHIRO WATSUKI ]

    Ακριβώς. Το anime στην ουσία τελειώνει στο επεισόδιο 62. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να μάθει την συνέχεια, μπορεί να διαβάσει τα chapters 152-255 από το manga για να δει πως τελειώνει πραγματικά η ιστορία του θρυλικού Himura Kenshin. :-)
  2. Από τη συγκεκριμένη λίστα αναμφίβολα το καλύτερο είναι το Fullmetal Alchemist: Brotherhood‎ . Προσωπικά θα έδινα τη ψήφο μου ως "καλύτερο anime όλων των εποχών" στο Hunter x Hunter του 2011 (αν υπήρχε στη λίστα φυσικά).
  3. Όχι φίλε μου δεν έχω τα συγκεκριμένα που ζητάς. Βασικά μόλις πρόσθεσα τη λίστα με το ποια τεύχη έχω στην αγγελία.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Πουλάω τα εξής τεύχη: Ντόναλντ : Τεύχη 1-7 (όλα τα τεύχη κατάσταση 8-9 εκτός του 2 που είναι σε κατάσταση 6 το εξώφυλλο, μέσα είναι μια χαρά οι σελίδες) : 20 ευρώ Σούπερ Μεγάλο Μίκυ : 341, 353, 365 (Τα 2 σφραγισμένα, το άλλο σε κατάσταση 8): 10 ευρώ Τα Μεγάλα Κλασικά: 138,139,140,141,142,143,144 (κατάσταση 8-10) 20 ευρώ Ninja Χελώνες : Βιβλία 1,2 και 3 (κατάσταση 7-8) και Ninja Χελώνες: 1,2,4,5 (κατάσταση 3-6) - Πακέτο 10 ευρώ Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, μη διστάσει να μου στείλει pm.
  5. Flash: Rebirth 1/5 Scale Custom Statue https://www.youtube.com/watch?v=P9dAlz2BSj4 και άλλο ένα από τον ίδιο δημιουργό Batman in the Cave 1/5 Scale Custom Statue https://www.youtube.com/watch?v=U5Ov1L9BiPU Απλά υπέροχα.
  6. Στο Spoiler Car ο Mikeius και οι υπόλοιποι που κάνουν μαζί την εκπομπή έχουν φτάσει σε σημείο να θέσουν το BvS ως τo απόλυτο μέτρο σύγκρισης κάθε κακής/ μέτριας ταίνιας που βγαίνει. Π.χ. το σύγκριναν με το καινούργιο Ghostbusters και είπαν ότι ακόμα και αυτό είναι καλύτερο από το BvS. Δεν τους άρεσε το BvS, ούτε το X-Men: Apocalypse αλλά ούτε και το Suicide Squad και είπαν πως δεν αξίζει κάποιος να πληρώσει για να τα δει στο cinema, αλλά από την άλλη αξίζει να πας να δεις το Ghostbusters. Νομίζω οτι προκειμένου να προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις, κάπου χάνουν το μέτρο.
  7. "Η τιμή, ΔΕΝ είναι συζητήσιμη". Κρίμα γιατί αν ήταν συζητήσιμη η τιμή θα μπορούσα να δώσω 7.600 ευρώ να τα πάρω!
  8. Kamina

    FLINTSTONES [(1994) - (ΦΙΓΟΥΡΕΣ)]

    Έχω 11 τέτοιες φιγουρίτσες, βέβαια δεν έχω όλο το σετ μιας και είναι σχεδόν όλες διπλές. :-)
  9. Kamina

    Arrow (2012-2020)

    Είδα το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν και μπορώ να πω οτι ήταν πολύ καλό. Μου άρεσε που ο Green Arrow ήταν πιο "ωμός", όπως επίσης και το ότι τον είδαμε σε πραγματικά ωραία πλάνα να παλεύει με σκηνοθεσία α λα Daredevil. Επίσης θεωρώ άκρως θετική την είσοδο καινούργιων χαρακτήρων στην team Arrow, ό,τι πρέπει για ανανέωση της σειράς. Ελπίζω όλα αυτά τα θετικά στοιχεία να εμπλουτιστούν με ακόμη περισσότερα και να δούμε μια αξιόλογη σεζόν. Νομίζω το αξίζουμε, μετά από αυτά που είδαμε στην τέταρτη σεζόν.
  10. Kamina

    The Flash (2014-2023)

    Να πω την αλήθεια ούτε εγώ περίμενα να τη συνεχίσουν πολύ την ιστορία με το Flashpoint, γιατί όπως είπαν και άλλοι φίλοι πριν από εμένα αυτό θα επηρέαζε και το Arrowverse και απλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι εφικτό. Flashpoint σημαίνει τεράστιες αλλαγές και δεν νομίζω οτι είχαν τέτοια διάθεση οι σεναριογράφοι. Δεν με ενοχλεί καθόλου, αρκεί η σειρά να συνεχίσει να είναι σε ένα καλό επίπεδο (που είναι δηλαδή). Άλλωστε αν θέλω να δω "πραγματικό" Flashpoint με τεράστιες αλλαγές σε όλο το σύμπαν της DC θα παρακολουθήσω αυτό: http://www.imdb.com/title/tt2820466/
  11. Εξαιρετική παρουσίαση ενός εξαιρετικού υπερήρωα! Τον Φάντομ Ντακ τον έμαθα μέσα από το Αλμανάκο και έκτοτε είναι ένας από τους αγαπημένους μου υπερήρωες.
  12. Kamina

    ΝΤΟΝΑΛΝΤ

    Ο Ντόναλντ είναι μακράν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από την Disney. Έχω τα 7 πρώτα τεύχη, το κάθε τεύχος έχει 196 σελίδες και γεμάτο με πολύ ωραίες ιστορίες.
  13. Kamina

    ΑΛΜΑΝΑΚΟ

    Να ξέρεις οτι με έκανες να ψάξω το τεύχος μέσα στη κούτα που έχω τη συλλογή με τα Αλμανάκο, μόνο και μόνο για να ξαναδιαβάσω και εγώ το αφιέρωμα με τους Υπερ-Ήρωες "Βόλβεριν" και "Ατρόμητος".
  14. Kamina

    PLAYMOBIL

    Εξαιρετικός ο Κάπταιν Μαρκ, μπράβο σου!
  15. Εξαιρετική παρουσίαση των χαρακτήρων και της ιστορίας του comic. Αν θυμάμαι καλά έφτασα μέχρι το έκτο τεύχος, ποτέ δεν βρήκα τα υπόλοιπα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.