Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manitou

Members
  • Περιεχόμενο

    4717
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    105

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Manitou

  1. Manitou

    ΛΑΡΓΚΟ ΓΟΥΙΝΤΣ

    @ Guts πάρε και τα Μπλεκ. Μπορεί πράγματι να αδικείται η ιστορία από το μέγεθος αλλά είναι πολύ ωραίο να τα έχεις όλα. Άσε που στα Μπλεκ έχει και άλλες πολύ ωραίες ιστορίες. Επίσης μιας που μιλάμε και για "κινηματογραφική" ιστορία, για εμένα η πιο κινηματογραφική ήταν αυτή στη Βενετία. Έμεινα με το στόμα ανοικτό. Επίσης @ Guts αν πάρεις τα non stop comics που λέει ο @ Laz33 θα δεις και την ιστορία που προκάλεσε τελικά την τελευταία ιστορία αυτού του τόμου. Νομίζω ήδη θα έπρεπε να τα έχεις παραγγείλει.
  2. Βασικά θα ήταν δουλειά του περιοδικού που λείπει. Των αντίστοιχων κλασικών. Τώρα ναι αν δεν βάλεις άλλο περιοδικό θα ήταν δουλειά του Κόμιξ όπως έχουμε πει άπειρες φορές αλλά δεν θα γίνει ποτέ.
  3. Manitou

    El Eternauta

    Το μισό από την ατμόσφαιρα του κόμικ να έχει θα είναι ανατριχιαστικο...
  4. Μπες εδώ: https://asterix.com/la-collection/les-bandes-dessinees-idefix/idefix-et-les-irreductibles-pas-de-quartier-pour-le-latin/ Αφού δεις και πειστεις ότι το πρωτότυπο είναι σε αυτές τις διαστάσεις μπορείς να μπεις στην επικοινωνία και να τους αρχίσεις κυριολεκτικά στα .... γαλλικά..
  5. Τα θερμά μου συλλυπητήρια @ constantinople . Το καλύτερο μέρος για να ξεχαστείς είναι εδω.
  6. Ψυχραιμία. Πρώτα ψάχνουμε και μετά βρίζουμε.
  7. @ rolandofshire κάτω από τη δημοσίευση σου τα respect πάνε στη γυναίκα σου να ξέρεις.
  8. @ Kurdy Malloy το Μισέλ Βαγιαν το εξέδωσαν στο Μπλεκ όχι μόνο του. Ίσως αξίζει μια αυτόνομη προσπάθεια.
  9. Επιπλέον θα ήθελα να δω από τις εκδόσεις μικρός ήρωας κάτι που νομίζω είναι στα μέτρα τους, καθώς το ξεκίνησαν κιόλας στο νέο Μπλεκ, και αναφέρομαι στις νέες ιστορίες του Μισέλ Βαγιαν.
  10. Η Ιταλία είναι η Μέκκα των κόμικ. Τα αγαπούν αληθινά και τα στηρίζουν πολύ παραπάνω από ότι αντιστοιχεί στον πληθυσμό τους. Μπράβο τους.
  11. Εξαιρετικες προτάσεις οι περισσότερες μετά την δημιουργία του νέου θέματος με τους περιορισμούς. Μου άρεσαν τα bd του @ Laz33 γιατί το κοινό δείχνει ότι μπορεί να τα στηρίξει, και αναρωτιέμαι γιατι όχι το XIII του Van Hamme σε καινούργια όμορφη έκδοση. Επίσης λάτρεψα την πρόταση του @ MARIELOS για όμορφες περιποιημένες (και έγχρωμες) περιπέτειες σε graphic novel. Τέλος να πω ότι το Captain Centucky θα ήταν φοβερό αλλά μου φαίνεται Γιαν διάφορους λόγους δύσκολο εγχείρημα. Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδιαίτερη άποψη.
  12. Επιτέλους. Έγινε φέτος αυτό που έγινε πέρσι και καλό είναι να γίνεται κάθε χρόνο. Back to back οι δύο εκδηλώσεις σε δύο διαδοχικά σκ. Έτσι και οι εταιρίες θα οργανωθούν και οι καλλιτέχνες θα μπορούν να έρθουν και στα δύο ζώντας ένα ντελιριακο δεκαήμερο
  13. Το θέμα είναι να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της επομενης Comicdom....
  14. Αδιάβατο σε πιάνω. Τον ιντεφιξ τον βρίσκουν στην ιστορία ο γύρος της Γαλατίας έξω από ένα μαγαζί στην Λουτετια.
  15. Manitou

    ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ POPEYE

    Απίθανη πληροφορία. Ήδη ψάχνω να βρω την ταινία αυτή!!!
  16. Πολλοί το έχουμε ήδη οπότε μπορεί να μην πουλούσε. Όμως είναι ΦΟΒΕΡΟ πραγματικά και με σωστή προωθηση-διαφημιση (δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να βγει και σε έγχρωμο) θα ήταν φοβερή προσθήκη στην απίθανη παλέτα εκδόσεων της αγαπημένης μας εκδοτικής.
  17. Πριν από κάνα δίχρονο έγραφα κάπου ότι η Πέππα είναι η λύση. Να τη τώρα η Anubis. Σωστή αξιολόγηση κοινού...
  18. Manitou

    ΛΑΡΓΚΟ ΓΟΥΙΝΤΣ

    Καλέ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την έκδοση και τον ρυθμο αυτής. Απλά έμεινα τόσο ενθουσιασμένος με τον τόμο αυτόν που πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω. Για μένα είναι σίγουρα το καλύτερο κόμικ της χρονιάς. Όποιος δεν το έχει πάρει χάνει.
  19. Αχ αν περίμενα λίγο με τα λεφτά που πήρα τους πέντε τόνους που πήρα θα μπορούσα να πάρω όλη τη σειρά....
  20. Manitou

    ΛΑΡΓΚΟ ΓΟΥΙΝΤΣ

    Τελείωσα και αυτό το Λαργκο λοιπόν διαβάζοντας και την απίθανη δεύτερη ιστορία. Τελική κριτική: Έβαλα τον τόμο στην βιβλιοθήκη στη θέση του δίπλα στα προηγούμενα. Περνάω κάθε μία ώρα και κοιτάω μήπως παρ' ελπίδα έχει γίνει κανένα θαύμα και έχει γεννήσει δίπλα του τον επόμενο τόμο να διαβάσω την συνέχεια των περιπετειών του Γιουκοσλαβου βαθύπλουτου Ράμπο-πλευμπου. Αυτό τίποτε άλλο.
  21. Μικρά είναι ακόμη για σοσιαλ. Πρώτη με Τετάρτη Δημοτικού το πρόβλημα είναι η πληθώρα παιδικών που τους είναι διαθέσιμα και τελικά δεν ξέρουν τι να πρωτοδουν. Εκεί ένα καλό παιδικό κόμικ μπορεί να βρει χώρο και να πέσει ο σπόρος. Ο Ιντεφιξ είναι ένα τέτοιο και για αυτό νομίζω είναι σε μικρό μέγεθος. Για να χωράει σε παιδικά χεράκια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.