whatever Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2023 Member ID: 38652 Group: Members Topic Count: 8 Content Count: 121 Reputation: 814 Achievement Points: 127 Days Won: 0 With Us For: 986 Days Status: Offline Last Seen: 21 ώρες πριν Age: 21 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2023 Μόλις έμαθα πως ο Αλέκος Παπαδάτος εξέδωσε νέο κόμικ, αυτήν την φορά αφιερωμένο στον Αριστοτέλη (τον γνωστό φιλόσοφο) και για να το τιμήσω (παρόλο που δεν τον έχω διαβάσει ακόμα), έκανα ένα μικρό fanart εμπνευσμένο από το προηγούμενο κόμικ του, την "Δημοκρατία". Αν και το απόλαυσα, δεν μου άρεσε τόσο όσο το "Logicomix" (το οποίο BTW, το προτείνω σε όλους). Δεν ξέρω γιατί. Υπήρχε κάτι στην δομή που μου το χάλασε, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. 9 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2023 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 72 Content Count: 3034 Reputation: 19277 Achievement Points: 3030 Days Won: 92 With Us For: 1409 Days Status: Online Last Seen: 10 λεπτά πριν Age: 16 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2023 Αγαπητή φίλη @ whatever , επειδή θυμάμαι ότι και τον Ιούνιο μας είχες παρουσιάσει μια δουλειά σου, ένα σκίτσο, το οποίο προοριζόταν για μια φίλη σου, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με το σχέδιο, έστω ως εργασία μερικής απασχόλησης! Έχεις τρομερό χέρι! 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
whatever Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Member ID: 38652 Group: Members Topic Count: 8 Content Count: 121 Reputation: 814 Achievement Points: 127 Days Won: 0 With Us For: 986 Days Status: Offline Last Seen: 21 ώρες πριν Age: 21 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 9 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Αγαπητή φίλη @ whatever , επειδή θυμάμαι ότι και τον Ιούνιο μας είχες παρουσιάσει μια δουλειά σου, ένα σκίτσο, το οποίο προοριζόταν για μια φίλη σου, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με το σχέδιο, έστω ως εργασία μερικής απασχόλησης! Έχεις τρομερό χέρι! Άντε καλέ! σε ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα να το δουλέψω, η αλήθεια είναι, μα τώρα επικεντρώνομαι στις σπουδές μου. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30, 2023 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 784 Content Count: 13576 Reputation: 99462 Achievement Points: 9268 Days Won: 456 With Us For: 4849 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 1 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 30, 2023 Το θέμα μεταφέρθηκε στο Σχέδιο. 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις