Μετάβαση στο περιεχόμενο

thelordofdarkness

Members
  • Περιεχόμενο

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος thelordofdarkness

  • Γενέθλια 06/25/1975

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Salonika
  • Χώρα
    Greece

thelordofdarkness's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

18

Συνολική φήμη στο GC

  1. Yποψιάζομαι πως δεν φοράει τίποτα γιατι σιγά να μην καθότανε να το πλένει κάθε τόσο σα καμμιά νοικοκυρούλα!!!
  2. Xρόνια Πολλά λοιπόν στα στρουμφακια!!!!! Κρίμα που δεν θα μπορεσω να παραβρεθώ στην εκδήλωση
  3. thelordofdarkness

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΘΟΥΛΟΥ

    εχω φυγει κολλητά για να το αγοράσω!!!! τις εκδόσεις αυτής της JEMMA της εκδοτικής μήπως γνωρίζει που μπορώ να τις βρω στη Σαλονίκη? (συγχωρέστε την αγνοιά μου)!!!
  4. Καλως Ορισες Φίλε μου στην κοινότητά μας.
  5. αδερφέ είδα το site και διαβασα και τις δυο σελίδες που έχει για δείγμα και το βρίσκω εξαιρετικά αστείο........πολύ γέλιο φαντάζομαι να έχει και στις παρακάτω σελίδες του....Μπράβο στο δημιουργό που είχε την ιδέα.........Πολυ καλό χιούμορ......... Πως γνωρίζεις τόσα για αυτό? Επίσης .........ναι κι από μένα πέρασε απο το μυαλό η ίδια σκέψη σχετικά με την σειρά του MEGA..........Μήπως επειδή στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογέννεσις Μήπως(λέω μήπως) ο δημιουργός τησ σειρασ τουMEGA έχει διαβάσει το εν λόγω κ'ομικ? Αφού όπωσ λες το κόμικ 'εχει γίνει πριν τέσσερα χρόνια............. Τέλος μήπως ξέρεις εάν κυκλοφορει στη Θεσσαλονίκη και γενικά που θα μπορούσα να το βρώ?
  6. συγχαρητήρια φίλε μου και μόνο για την προσπάθεια και το μεράκι να μπείσ σε μιά τέτοια διαδικασία. Το σενάριο είναι δικό σου ή έχεις βοήθεια από αλλού? Ελπίζω να το βρούμε σύντομα και θεσσαλονίκη.
  7. thelordofdarkness

    BORGIA

    εγω είχε τύχει να παιρνω το "FREE" εκείνη την εποχή και έτσι βρέθηκαν στα χέρια μου μερικά τευχη απο τη Βοργία. Πολύ καυστικό και σκληρό και σαν σενάριο και σαν σχεδιο.Κατακεραυνώνει την παπική εξουσία τησ εποχής. Δεν ξέρω όμως εαν την ολοκληρώσανε την σειρά τα παιδια απο το FREE γιατι καποιο λόγο έιχα σταματήσει να το παίρνω το περιοδικό.Επίσης λόγο δικής μου ανευθυνότητας δεν μπορω να βρω κι εκεινα τα τευχη που αγόρασα.(κλαψ!!!). Ισως δεν εχω ακόμη το μικρόβιο του φανατικού συλλέκτη. Πάντως η ιστορία ήταν λίγο μπερδεμένη στο σχέδιο αν θυμάμαι καλά(και αν επιτρεπεται να κριτικάρώ έστω και λίγο τον καταπληκτικό ΜΑΝΑΡΑ!!!)
  8. Βλέποντας τα πρ'ωτα 2 επεισόδια χθές και προχθές προβλέπω να τρώω κόλλημα με την σειρα......Δεν έχει το κλασικό χαζοαμερικάνικο στυλάκι του (προς το παρόν τουλάχιστόν ) του υπέήρωα που θέλει να σώσει τον κόσμο και οι χαρακτήρες μάλλον σε αντι-ήρωες μου φέρνουν.Μου την είχανε προτείνει την σειρα αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Ελίζω να συνεχίσει έτσι....
  9. ευχαριστουμε πολυ.........! Πολύ ωραία συνέντευξη που σου αφήνει μια αίσθηση μελαγχολίας στο τέλος .....μένοντας με την σκέψη του τι θα απογίνει ο αστεριξ εάν σταματήσει καποτε ο Uderzo.Πάντως επιβεβαιώνονται κάποιες θεωρίες που έχω διαβάσει σε άλλα σαιτ ότι τα ονόματα όπως οβελίξ και αστεριξ έχουν όντως ελληνική ρίζα (οβελίξ εκ του οβελίσκος)
  10. εχεις δικιο Djo tvra το πρόσεξα.... απλα χανεσαι μέσα στα διάφορα αφιερώματα που έχετε στο πλήρως ενημερωμένο site σας.
  11. thelordofdarkness

    ASTERIX

    εχει βγει 34ο τευχος του αστεριξ μετά το "ο ουρανός έπεσε στα κεφάλια τους" ?
  12. Η τελευταία περιπέτεια του αστεριξ πως λέγεται? θυμάται κανεις? ειχε κατι χαζομάρες με εξωγήινους νομίζω στην ιστορία.... Ξανα κυκλοφόρησε έκτοτε καινούρια ιστορία? Γιατι δεν έπεσε στην αντιληψή μου κάτι τέτοιο
  13. Kαλως όρισες drseeng στην παρέα μας......... Πολύ ωραίο το blog σου....και ενδιαφέρον
  14. thelordofdarkness

    ΠΛΑΝΗΤΗΣ

    Ο πλανητης λοιπόν ολόκληρώθηκε στην 8ο τόμο.? είσαι σιγουρος φιλε ramirez? εννοω βέβαια για την ιστορία που ήταν σε συνέχειες,.... Ηταν παντως καταπληκτικη σειρά παρολο που αυτα τα διαστημικα δε με ενθουσίαζαν. Εγω είχα τα τρια πρωτα τομάκια. Αλλα και οι δευτερες ιστορίες που είχε ήταν καλές(οι αυτοτελείς)
  15. thelordofdarkness

    CONAN THE BARBARIAN

    καταπληκτικη σειρα .Παρολο που ήμουν λάτρης της μυθολογίας conan δεν "έφαγα" ποτε κόλλημα ώστε να γίνω φανατικός συλλέκτης. Βασικα δεν καταλάβαινα γιατι υπήρχαν όλες αυτές οι διαφορετικές εκδόσεις, ποια εκδοση αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό κόναν κτλ.Γενικα στον Κοναν εχω μείνει λίγο άσχετος. Επίσης γνωρίζει κάποιο αγαπητό μέλος πληροφ. σχετικά με το ποιος ηταν ο αρχικός εμπνευστης της μυθολογίας ποιος ο αυθεντικός σχεδίαστής και άλλα σχετικά? κανω λάθος ή εχω την εντυπωση ότι ο σχεδιαστης είχε αλλάξει? Μια φορα έιχα διαβάσει τυχαία νομίζω το Super conan και δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με άλλα που είχαν πέσει στα χέρια μου. Μηπως φταιει αυτό που προείπα σχετικα με αλλαγη σχεδιαστη(και γιαυτό δεν μου άρεσε η αλλαγή του στύλ?) Θα σας Ημουν ευγνώμων εάν κάποιος μου απαντούσε σαυτες τισ απορίες Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.