Jump to content

conan1982

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Neutral

About conan1982

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 08/01/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

334 profile views
 1. Περίμενα πολύ καιρό γι' αυτήν την περιπέτεια, δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει να το διαβάσω λόγω του τίτλου αλλά ήταν παντού εξαντλημένο. Εντάξει καλύτερα 1 ενιαίος τόμος αλλά έχει και η αναμονή την χάρη της.
 2. Αφού ούτως ή άλλως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο τόσο εύκολα θα κράταγα το πρώτο τεύχος που μου είχε αγοράσει ο πατέρας μου πριν καν μάθω να διαβάζω και που κράτησα μέχρι που το διάβασα. Δυστυχώς χρόνια αργότερα χάθηκε σε μια .φασίνα της μάνας μου χωρίς σίγουρα να είναι καν κοντά στα καλύτερα που έχω διαβάσει. Δεν θυμάμαι αριθμό αλλά ΄ήταν super-spiderman, είχε μια ιστορία με τον spidy και τους x-men σε ένα αεροπλάνο που πέφτει και αντιμετωπίζουν κάτι σαν θεούς και άλλη μια ιστορία με τον ΡΟΜ-τον Ιππότη του διαστήματος που με μάγια βλέπει τους πάντες ως τέρατα και στρέφεται ενάντια στους συντρόφους του ιππότες.
 3. Ο Νταμπύρ μ' άρεσε πολύ και θα ήθελα να το συνέχιζε οποιαδήποτε εκδοτική.
 4. Έχω την ασπρόμαυρη έκδοση και δεν με πειράζει καθόλου, δεν νομίζω ότι προσθέτει και πολλά πράγματα το χρώμα. Αν φυσικά είχα να επιλέξω μεταξύ ασπρόμαυρης και έγχρωμης θα διάλεγα την έγχρωμη. Εξαιρετικό το τεύχος, μακάρι να κυκλοφορήσουν και άλλες ιστορίες του Κόρτο που έχουν εκδοθεί παλιότερα αλλά είναι εξαντλημένες.
 5. Πάντως τελείως διαφορετικά τα φιλαράκια των γραμμάτων και της μαμούθ. Δεν με ενθουσίασε κανένα από αυτά πάντως αλλά έχω την απορία γιατί δεν κατάλαβα από αυτά που διάβασα. Με ποιον τρόπο ταξιδεύουν στον χρόνο; Προκύπτει από κάπου;
 6. Μικρός είχα διαβάσει 100άδες τεύχη Μπλεκ, από την σύγχρονη περίοδο είχα διαβάσει μετά βίας μερικά. Ωστόσο με το που είδα ότι θα έχει μέσα ΣΤΟΡΜ το πήρα κατ' ευθείαν, κρίμα μόνο που έχασα το πρώτο, κάπου θα το πετύχω. Αλλά με παραξένεψε λίγο η απόδοση στην ιστορία του Μπλεκ. Ο Μπλεκ πάντα αναφερόταν σαν "μεγάλος Μπλεκ" και οι Άγγλοι σαν κόκκινοι κάστορες ή κόκκινα καπέλα ή δεν θυμάμαι τι κόκκινο. Γιατί έτσι;
 7. conan1982

  KOTTON KINT

  Πήρα κι εγώ την μια εβδομάδα τα 3 με την προσφορά 8,80 και μετά από λίγες μέρες καπάκι τα άλλα 3. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με τα Λούκυ λουκ αν είναι καλύτερα ή όχι αλλά τα απόλαυσα εξίσου ή και περισσότερο. Η σειρά έχει χιούμορ με σαφείς αναφορές για τον ρατσισμό. Ο πατέρας του Τρέβορ είναι ιδιοκτήτης Βαμβακοφυτείας με σκλάβους. Βλέπουμε πως απαιτούν από τους σκλάβους να μην προφέρουν το "ρ" παρ' όλο που μπορούν, πως ο Τρέβορ αντιμετωπίζει όλους τους κινέζους (που πάντα στην σειρά είναι δικηγόροι) σαν άτομα που πρέπει να του καθαρίζουν τα ρούχα, και κάπως έτσι πάει. Επίσης σε αντίθεση με τον Λούκυ Λουκ και άλλα κόμικς δεν είναι τόσο αποστειρωμένο. χιουμοριστικά μεν δοσμένα αλλά υπάρχουν θάνατοι από σφαίρες, κρεμασμένα άτομα, υπάρχει ξεκάθαρη υπόνοια για σεξ, (ο Τρέβορ είναι μεγάλος γυναικάς) ή βλέπουμε τον πατέρα του να χουφτώνει μια σκλάβα. Και βέβαια είναι το παράδοξο της υπόθεσης πως το πρακτορείο Πίνκετον συνεχίζει να αναθέτει υποθέσεις στον Τρέβορ παρ' όλο που οι αναφορές του είναι πάντα χωρίς ειρμό και υπάρχει η υποψία ότι παραποιεί "ελαφρώς" την αλήθεια αν και μάλλον είναι η δική του αντίληψη των πραγμάτων, (όπου δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα απ' ότι έχει διαδραματιστεί και πως τον έχει ξελασπώσει ο μικρός του αδελφός ο Κόττον Κιντ). Κρίμα πραγματικά που έχουν βγει μόνο 6 τεύχη γιατί το θεωρώ μια μικρή σειρά διαμάντι.
 8. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Ζαγκόρ να είναι περισσότερο δημοφιλής από τον Μίστερ Νο, πάντως αν δεν μειωθούν οι σελίδες του μικρό το κακό (προσωρινά τουλάχιστον) είτε εκδίδεται χωριστά είτε με τον Ζαγκόρ, ίσως αποκτήσει και μεγαλύτερο κοινό έτσι.
 9. Σήμερα είδα μήνυμα στο μέιλ μου να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο για τον Μίστερ Νο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX3GjAZrAU7CpKZAwak_-19MiIArwEx7zv86PyN-hlzI-YyQ/viewform?c=0&w=1 Λέει ότι ως το τέλος του χρόνου ο Μίστερ Νο θα συγχωνευτεί με τον Ζαγκόρ και θα είναι αυτοί οι 2 κεντρικοί ήρωες, 2 ήρωες είναι αλήθεια θα προτιμούσα στις περισσότερες δυνατόν σελίδες αλλά επειδή ο Ζαγκόρ δεν είναι ο ένας από αυτούς ψήφισα 3 μήπως και φέρουν τον αγαπημένο μου Νταμπύρ.
 10. Παρακολουθούσα το τόπικ καθώς και ο Μίστερ Νο και ο Ντύλαν Ντογκ είναι από τους αγαπημένους μου ήρωες (του Μίστερ Νο έχω και τους 28 παλιούς τόμους) αλλά δυστυχώς δεν έφτανε μάλλον στην περιοχή μου, οπότε παράγγειλα και σήμερα έλαβα και τα 4 πρώτα τεύχη. Καλή προσπάθεια, με ξενίζουν λίγο επειδή τα είχα συνηθίσει στο ασπρόμαυρο αλλά θα το συνηθίσω. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν συνεχίζεται η σειρά του Νταμπύρ που προσωπικά μου άρεσε αρκετά.
 11. Δυστυχώς δεν είναι αυτό, το σκίτσο που αναφέρω είναι πιο λεπτομερές και ποιοτικό
 12. Το είχα κατεβάσει από εδώ αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ για κάποιο λόγο. Το όλο σκηνικό ήταν γοτθικό, νομίζω ότι ήταν ασπρόμαυρη αλλά ξεχώριζαν τα κόκκινα μάτια. Η ιστορία πάνω κάτω ξεκίναγε με τον θάνατο του πατέρα του αγοριού, την συνάντηση του με την κοπέλα και ότι το έσκαγε για να την συναντήσει
 13. Γεια σας είχα διαβάσει παλιότερα το πρώτο τεύχος ενός κόμικ όπου ήταν ένα παιδί που ζούσε σε μια έπαυλη και συνάντησε ένα κορίτσι με κόκκινα μάτια που όλοι το αποφεύγουν πολύ καλό σχέδιο και σκίτσο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο, αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας βοηθήσει..
 14. και για να υπερασπιστώ λίγο και τον ήρωα που το όνομα του χρησιμοποιώ για ψευδώνυμο εδώ ούτε ο Captain America αν και τον δυσκολεύει δεν καταφέρνει να τον νικήσει αφού στο τέλος ο Κόναν είναι αυτός που με το σπαθί του τον χτυπάει.
 15. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν διαβάσει αλλά πέτυχα ένα πολύ ωραίο τεύχος της Μάρβελ όπου ο Κόναν συναντάει τον Wolverine (2 από τους πιο αγαπημένους μου ήρωες) και μάλιστα βρίσκονται αντιμέτωποι. Προσωπικά το καταφχαριστήθηκα. Και βέβαια θα ήθελα να απευθύνω το ερώτημα σε όσους δεν έχει πέσει στα χέρια τους αυτή η ιστορία: Σε μια μάχη σαν αυτήν ποιος νομίζετε πως θα είναι ο νικητής;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.