Μετάβαση στο περιεχόμενο

conan1982

Members
  • Περιεχόμενο

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από conan1982

  1. Περίμενα πολύ καιρό γι' αυτήν την περιπέτεια, δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει να το διαβάσω λόγω του τίτλου αλλά ήταν παντού εξαντλημένο. Εντάξει καλύτερα 1 ενιαίος τόμος αλλά έχει και η αναμονή την χάρη της.
  2. Αφού ούτως ή άλλως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο τόσο εύκολα θα κράταγα το πρώτο τεύχος που μου είχε αγοράσει ο πατέρας μου πριν καν μάθω να διαβάζω και που κράτησα μέχρι που το διάβασα. Δυστυχώς χρόνια αργότερα χάθηκε σε μια .φασίνα της μάνας μου χωρίς σίγουρα να είναι καν κοντά στα καλύτερα που έχω διαβάσει. Δεν θυμάμαι αριθμό αλλά ΄ήταν super-spiderman, είχε μια ιστορία με τον spidy και τους x-men σε ένα αεροπλάνο που πέφτει και αντιμετωπίζουν κάτι σαν θεούς και άλλη μια ιστορία με τον ΡΟΜ-τον Ιππότη του διαστήματος που με μάγια βλέπει τους πάντες ως τέρατα και στρέφεται ενάντια στους συντρόφους του ιππότες.
  3. conan1982

    ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ

    Ο Νταμπύρ μ' άρεσε πολύ και θα ήθελα να το συνέχιζε οποιαδήποτε εκδοτική.
  4. Έχω την ασπρόμαυρη έκδοση και δεν με πειράζει καθόλου, δεν νομίζω ότι προσθέτει και πολλά πράγματα το χρώμα. Αν φυσικά είχα να επιλέξω μεταξύ ασπρόμαυρης και έγχρωμης θα διάλεγα την έγχρωμη. Εξαιρετικό το τεύχος, μακάρι να κυκλοφορήσουν και άλλες ιστορίες του Κόρτο που έχουν εκδοθεί παλιότερα αλλά είναι εξαντλημένες.
  5. Πάντως τελείως διαφορετικά τα φιλαράκια των γραμμάτων και της μαμούθ. Δεν με ενθουσίασε κανένα από αυτά πάντως αλλά έχω την απορία γιατί δεν κατάλαβα από αυτά που διάβασα. Με ποιον τρόπο ταξιδεύουν στον χρόνο; Προκύπτει από κάπου;
  6. conan1982

    ΜΠΛΕΚ

    Μικρός είχα διαβάσει 100άδες τεύχη Μπλεκ, από την σύγχρονη περίοδο είχα διαβάσει μετά βίας μερικά. Ωστόσο με το που είδα ότι θα έχει μέσα ΣΤΟΡΜ το πήρα κατ' ευθείαν, κρίμα μόνο που έχασα το πρώτο, κάπου θα το πετύχω. Αλλά με παραξένεψε λίγο η απόδοση στην ιστορία του Μπλεκ. Ο Μπλεκ πάντα αναφερόταν σαν "μεγάλος Μπλεκ" και οι Άγγλοι σαν κόκκινοι κάστορες ή κόκκινα καπέλα ή δεν θυμάμαι τι κόκκινο. Γιατί έτσι;
  7. conan1982

    KOTTON KINT

    Πήρα κι εγώ την μια εβδομάδα τα 3 με την προσφορά 8,80 και μετά από λίγες μέρες καπάκι τα άλλα 3. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με τα Λούκυ λουκ αν είναι καλύτερα ή όχι αλλά τα απόλαυσα εξίσου ή και περισσότερο. Η σειρά έχει χιούμορ με σαφείς αναφορές για τον ρατσισμό. Ο πατέρας του Τρέβορ είναι ιδιοκτήτης Βαμβακοφυτείας με σκλάβους. Βλέπουμε πως απαιτούν από τους σκλάβους να μην προφέρουν το "ρ" παρ' όλο που μπορούν, πως ο Τρέβορ αντιμετωπίζει όλους τους κινέζους (που πάντα στην σειρά είναι δικηγόροι) σαν άτομα που πρέπει να του καθαρίζουν τα ρούχα, και κάπως έτσι πάει. Επίσης σε αντίθεση με τον Λούκυ Λουκ και άλλα κόμικς δεν είναι τόσο αποστειρωμένο. χιουμοριστικά μεν δοσμένα αλλά υπάρχουν θάνατοι από σφαίρες, κρεμασμένα άτομα, υπάρχει ξεκάθαρη υπόνοια για σεξ, (ο Τρέβορ είναι μεγάλος γυναικάς) ή βλέπουμε τον πατέρα του να χουφτώνει μια σκλάβα. Και βέβαια είναι το παράδοξο της υπόθεσης πως το πρακτορείο Πίνκετον συνεχίζει να αναθέτει υποθέσεις στον Τρέβορ παρ' όλο που οι αναφορές του είναι πάντα χωρίς ειρμό και υπάρχει η υποψία ότι παραποιεί "ελαφρώς" την αλήθεια αν και μάλλον είναι η δική του αντίληψη των πραγμάτων, (όπου δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα απ' ότι έχει διαδραματιστεί και πως τον έχει ξελασπώσει ο μικρός του αδελφός ο Κόττον Κιντ). Κρίμα πραγματικά που έχουν βγει μόνο 6 τεύχη γιατί το θεωρώ μια μικρή σειρά διαμάντι.
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Ζαγκόρ να είναι περισσότερο δημοφιλής από τον Μίστερ Νο, πάντως αν δεν μειωθούν οι σελίδες του μικρό το κακό (προσωρινά τουλάχιστον) είτε εκδίδεται χωριστά είτε με τον Ζαγκόρ, ίσως αποκτήσει και μεγαλύτερο κοινό έτσι.
  9. Σήμερα είδα μήνυμα στο μέιλ μου να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο για τον Μίστερ Νο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX3GjAZrAU7CpKZAwak_-19MiIArwEx7zv86PyN-hlzI-YyQ/viewform?c=0&w=1 Λέει ότι ως το τέλος του χρόνου ο Μίστερ Νο θα συγχωνευτεί με τον Ζαγκόρ και θα είναι αυτοί οι 2 κεντρικοί ήρωες, 2 ήρωες είναι αλήθεια θα προτιμούσα στις περισσότερες δυνατόν σελίδες αλλά επειδή ο Ζαγκόρ δεν είναι ο ένας από αυτούς ψήφισα 3 μήπως και φέρουν τον αγαπημένο μου Νταμπύρ.
  10. Παρακολουθούσα το τόπικ καθώς και ο Μίστερ Νο και ο Ντύλαν Ντογκ είναι από τους αγαπημένους μου ήρωες (του Μίστερ Νο έχω και τους 28 παλιούς τόμους) αλλά δυστυχώς δεν έφτανε μάλλον στην περιοχή μου, οπότε παράγγειλα και σήμερα έλαβα και τα 4 πρώτα τεύχη. Καλή προσπάθεια, με ξενίζουν λίγο επειδή τα είχα συνηθίσει στο ασπρόμαυρο αλλά θα το συνηθίσω. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν συνεχίζεται η σειρά του Νταμπύρ που προσωπικά μου άρεσε αρκετά.
  11. Δυστυχώς δεν είναι αυτό, το σκίτσο που αναφέρω είναι πιο λεπτομερές και ποιοτικό
  12. Το είχα κατεβάσει από εδώ αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ για κάποιο λόγο. Το όλο σκηνικό ήταν γοτθικό, νομίζω ότι ήταν ασπρόμαυρη αλλά ξεχώριζαν τα κόκκινα μάτια. Η ιστορία πάνω κάτω ξεκίναγε με τον θάνατο του πατέρα του αγοριού, την συνάντηση του με την κοπέλα και ότι το έσκαγε για να την συναντήσει
  13. Γεια σας είχα διαβάσει παλιότερα το πρώτο τεύχος ενός κόμικ όπου ήταν ένα παιδί που ζούσε σε μια έπαυλη και συνάντησε ένα κορίτσι με κόκκινα μάτια που όλοι το αποφεύγουν πολύ καλό σχέδιο και σκίτσο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο, αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας βοηθήσει..
  14. conan1982

    Conan vs Wolverine

    και για να υπερασπιστώ λίγο και τον ήρωα που το όνομα του χρησιμοποιώ για ψευδώνυμο εδώ ούτε ο Captain America αν και τον δυσκολεύει δεν καταφέρνει να τον νικήσει αφού στο τέλος ο Κόναν είναι αυτός που με το σπαθί του τον χτυπάει.
  15. conan1982

    Conan vs Wolverine

    Δεν ξέρω πόσοι το έχουν διαβάσει αλλά πέτυχα ένα πολύ ωραίο τεύχος της Μάρβελ όπου ο Κόναν συναντάει τον Wolverine (2 από τους πιο αγαπημένους μου ήρωες) και μάλιστα βρίσκονται αντιμέτωποι. Προσωπικά το καταφχαριστήθηκα. Και βέβαια θα ήθελα να απευθύνω το ερώτημα σε όσους δεν έχει πέσει στα χέρια τους αυτή η ιστορία: Σε μια μάχη σαν αυτήν ποιος νομίζετε πως θα είναι ο νικητής;
  16. Πάντως συνεχίζει να με παραξενεύει που ο Φοίνικας δεν συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες οντότητες καθ' ότι ήταν ικανός να καταστρέφει άστρα και πιθανός ακόμα και το ίδιο το Σύμπαν ενώ ο Galactus περιορίζεται σε πλανήτες, ακόμα κάπου υπάρχει μια ιστορία όπου ο Φοίνικας αναμετριέται με τον Galactus και τον κερδίζει, δεν ξέρω αν ήταν σε πλήρη ισχύ ή όχι και πως γίνεται αυτό. Ακόμα στους secrete wars o molecule man αναγνωρίζεται ως ο ισχυρότερος στο σύμπαν μετά τον Beyonder ακόμα και από οντότητες όπως η Eternity. Όντως φαίνεται πως μια αξιολόγηση που θα τους έβρισκε όλους σύμφωνους δεν είναι μάλλον εφικτή...
  17. Συνεχίζοντας το ψάξιμο διάβασα το secret wars II, τεύχος 6 όπου μερικές από τις ισχυρότερες οντότητες του σύμπαντος παρουσιάζονται και συνομιλούν με τον Beyonder ο οποίος για λίγο εξαφανίζει και τον ίδιο το θάνατο...
  18. Τις είχα βρει κι εγώ αυτές τις λίστες απλώς μερικές από τις οντότητες αυτές δεν τις είχα συναντήσει ποτέ σε ιστορίες. Η αλήθεια είναι ακόμα ότι νόμιζα πως ο Φοίνικας ήταν μετά το Μπιγιοντερ η ισχυρότερη οντότητα στο σύμπαν κατά πολύ ανώτερη του Γκαλάκτους, ικανή να καταστρέψει γαλαξίες ή και το ίδιο το Σύμπαν ενώ στις ταξινομήσεις καταλαμβάνει χαμηλή μάλλον θέση...
  19. Γεια σας, θέλοντας να μάθω για το ποιες οντότητες θεωρούνται ισχυρότερες στην Marvel έκανα τις σχετικές αναζητήσεις κυρίως σε ξένα φόρουμ συζητήσεων. Εκεί συνάντησα διάφορες απόψεις αν και πάνω-κάτω υπήρχε μια συμφωνία. Είδα ονόματα οντοτήτων που ούτε που είχα ακούσει, ας πούμε θεωρούσα πως ο Beyonder είναι ο ισχυρότερος και έμαθα για τον one-above-all κάτι σαν θεό χωρίς αδυναμίες. Η την αιωνιότητα, ισάξια του galactus. Εσείς τι ξέρετε γι' αυτούς τους χαρακτήρες της Marvel και άλλους που βρίσκονται από το επίπεδο του galactus και πάνω. Έχουν κυκλοφορήσει ιστορίες με αυτούς στην Ελλάδα και αν ναι σε ποια;
  20. Λοιπόν είναι και μένα απ' τις αγαπημένες μου και μάλιστα στα κρητικά λόγω καταγωγής αλλά και γιατί το βρίσκω πολύ πετυχημένο, μόνο όμως μια ιστορία δεν μπορώ να διαλέξω, πολύ δύσκολο.
  21. conan1982

    CONAN

    Νομίζω πως οι παλιές ασπρόμαυρες ιστορίες αποδίδουν πολύ καλύτερα τις περιπτέτειες μου! Οι τόμοι που έχουν βγει με τις επανεκδόσεις είναι ότι καλύτερο και τους έχω πάρει αν και έχω τις περισσότερες ιστορίες, αλλά το καινούριο χαρτί έχει άλλη χάρη... Θυμάμαι όταν είχε βγει η καινούρια σειρά της Anubis είχα αγοράσει τα πρώτα τεύχη και είχα ξενερώσει, ωραίο σχέδιο αλλά οι ιστορίες αργές και χωρίς δράση, χωρίς αίμα, χωρίς πανέμορφες γυναίκες, χωρίς βία, πολύ "εξευγενισμένα" μα τον κρόμ! Εγώ που υπήρξα ληστής, φονιάς και μισθοφόρος, που πάτησα τους χρυσαφένιους θρόνους του κόσμου κάτω από τα σανδάλια μου τόσο καλούλης; Παραδόξως συνέχισα να αγοράζω τα τεύχη και να τα συνηθίζω, αν και δεν με συγκινούν ιδιαίτερα.
  22. Ναι, ναι! Είχα διαβάσει το δεύτερο και το τρίτο όπως τα δείχνει στο λίνκ
  23. κι εγώ θυμάμαι αμυδρά την άρια,ωστόσο ο Έρικ Καστέλ είχε βγεί και σε αυτόνομα τεύχη μεγάλου σχήματος νομίζω, (είχα ένα δύο, αλλά πετάχτηκαν μαζί με άλλα κάπου, κάπως, κάποτε)
  24. Ο Πατέρας: (όταν πάω, καθ' ότι λίγο μακριά) Έφερες τίποτα καινούριο να διαβάσω Η Μητέρα: (κυρίως παλιότερα) Πότε θα καθαρίσεις το δωμάτιο απ'όλα αυτά τα χαρτιά; Η κοπέλα μου: (και πάλι κυρίως παλιότερα) Διάβασε καλύτερα κανά βιβλίο να πάρεις το πτυχίο Ο συγκάτοικος μου: (καμιά φορά) κανά κόμιξ με τσόντα έχεις; Κυρίως έχω κοπιάσει να πείσω την κοπέλλα μου ότι τα κόμιξ δεν είναι μόνο για παιδιά αλλά πολλά απ' αυτά μπορούν να συγκριθούν με την λογοτεχνία, (Την ξεκίνησα απ' τον Αρκά, που και δεν είναι κουραστικός και το χιούμορ του δεν συγκρίνεται αλλά κομικσόφιλη δεν κατάφερα να την κάνω.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.