Jump to content

rwmanos

Members
  • Posts

    348
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About rwmanos

  • Birthday 05/29/1963

Contact Methods

  • Yahoo
    rwmania@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • City
    Θεσσαλονίκη
  • Country
    Greece

Recent Profile Visitors

1,852 profile views

rwmanos's Achievements

Active member

Active member (3/9)

2.7k

Reputation

  1. Υπερβολική τιμή, νομίζω, για την ποιότητά του. Μίκυ Μαους νο2 εκδόσεις Τερζόπουλος - € 150,00 - Vendora.gr
  2. ΖΑΓΚΟΡ 240 και 241. Το κάθε ένα από τα 2 τεύχη εκδόθηκε με το εξώφυλλο του άλλου.
  3. Άλλο ένα μπέρδεμα στον Μικρό Καουμπόυ. Όπως φαίνεται στις φωτό στο τεύχος 683 μπήκε ο τίτλος του 684 και το αντίστροφο συνέβη με το 684.
  4. Άλλο ένα μπέρδεμα στις σελίδες, στο τεύχος 222 του Σεραφίνο(1973). Δημοσιεύονται 2 ιστορίες με τον Σερίφη Φοξ. Στην πάνω εικόνα παρουσιάζεται η προτελευταία σελίδα της πρώτης ιστορίας με τίτλο "Ο μπάφας σερίφης" και από κάτω η τελευταία σελίδα της, η οποία όμως είναι από τη δεύτερη ιστορία "Ο...ξεχασιάρης ληστής"! Στο επόμενο ζεύγος φωτογραφιών το αντίστοιχο μπέρδεμα με τη δεύτερη ιστορία.
  5. Ένα τεύχος με προβληματικό εξώφυλλο και οπισθόφυλλο είναι και το παρακάτω τελευταίο Νο 17 του ΓΚΡΑΝΤΕ ΤΙΡΑΜΟΛΑ (Ιούλιος 1972).
  6. Στο ΣΕΡΑΦΙΝΟ Νο 214 εκτυπώθηκαν σε λάθος θέση 2 σελίδες. Όπως φαίνεται στη μεσαία φωτογραφία, η τελευταία σελίδα της ιστορίας "Πυρομανής" εκτυπώθηκε πριν από την αρχή της, στη θέση της τελευταίας σελίδας της προηγούμενης ιστορίας και στη θέση της εκτυπώθηκε η τελευταία σελίδα της προηγούμενης ιστορίας(κάτω φωτογραφία). Συνεπώς, οι τελευταίες σελίδες των εν λόγω 2 ιστοριών εκτυπώθηκαν η μια στη θέση της άλλης.
  7. Σκέφτηκα να ανεβάσω και το παρακάτω, γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η περίπτωση. Στα δεξιά η δημοσίευση του εξωφύλλου του επόμενου τεύχους του ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΡΑΦΙΝΟ στο οπισθόφυλλο του τεύχους 26 και στα αριστερά το εξώφυλλο του τεύχους 27!
  8. Θυμάμαι την ημέρα της πρώτης αγοράς σε ένα περίπτερο της γειτονιάς μου. Ήταν στα τέλη της δεκ. του '60, αγόρασα 3 τεύχη και έχω την εντύπωση-γιατί η απόσταση του χρόνου είναι μεγάλη-ότι τουλάχιστον το ένα, αν όχι και τα τρία, ήταν το "ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ", περιοδικό άλλωστε που τότε το έβρισκες παντού.
  9. Γιώργο να ζήσεις, να ευτυχείς και να πετυχαίνεις σε όσα κάνεις.

    Εγκαρδίως

    Παναγιώτης

  10. Άλλα 2 από τα πολλά κακέκτυπα τεύχη του περιοδικού ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΥ. Στην πάνω φωτό φαίνονται τα εξώφυλλα των τευχών 507 και 506. Όμως έγινε μπέρδεμα και εκτυπώθηκαν ανάποδα. Έτσι στο τεύχος 506, του οποίου φαίνεται η σελίδα 3 στην κάτω φωτό, μπήκε το εξώφυλλο του 507 και στο τ. 507 το εξώφυλλο του 506.
  11. Ανάμεσα στα πρόσφατα αποκτήματα ανήκουν και τα εξαιρετικά δυσεύρετα ΓΚΡΑΝΤΕ ΤΙΡΑΜΟΛΑ 10 και 11 του 1972, καθώς επίσης και το ΣΕΡΑΦΙΝΟ 9 του 1969.
  12. Στο τεύχος 95 του ΤΙΡΑΜΟΛΑ υπάρχουν 2 λάθη εκτύπωσης: 1)Στην προτελευταία σελίδα το αφιέρωμα στα "Δελφίνια ψαράδες" δεν ολοκληρώνεται ποτέ και όπως φαίνεται από το κάτω μέρος της σελίδας σταματά απότομα. 2)Στη σελίδα με τα "Γέλια...Παιχνίδια..." οι 2 στήλες έχουν εκτυπωθεί ανάποδα.
  13. Κάποια από τα πιο ακριβά, εκτός των Νο1, τεύχη που έχουν εμφανιστεί: https://vendora.gr/items/g884w3/mplek-mikro-schima-2.html https://vendora.gr/items/k440gx/mplek-mikro-schima-3.html
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.