Jump to content

Tsakman

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

523 Good

About Tsakman

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 04/25/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αthens, Πατησια
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, που περισσότερο τους μιλάω από το facebook πλέον 0:-) Για όσους δεν ξέρετε το Raid and Trade, είναι ένα καινούριο επιτραπέζιο που σχεδιάζω... FACEBOOK PAGE Μπορείτε να απολαύσετε και το artwork που ετοιμάζω με αυτό από διάφορα παιδιά που σχεδιάζουν από Ελλάδα και εξωτερικό !!! Το παιχνίδι είναι για maximum 8 παίχτες και το λιγότερο 2... Θεωρείται μάλλον eurogame και έχει στοιχεία rpg - ανταλλαγής πόρων και στρατηγικής και σαν θεματολογία έχει να κάνει με τους παίχτες να βρίσκονται σε έναν post-apocalyptic κόσμο και προσπαθούν να αποκτήσουν τις προϋποθέσεις για να μπουν στη Χρυσή Πόλη, η οποία έχει πληρότητα αγαθών. Όμως για να μπουν στη Χρυσή Πόλη, πρέπει να συλλέξουν πόρους από τον κόσμο ή να αποκτήσουν συγκεκριμένες ιδιότητες που χρειάζεται η πόλη... Όλοι οι παίχτες παίζουν σε συγκεκριμένους χάρτες που βρίσκονται κτίρια και σε κάθε ένα θα πρέπει να κάνουν RAID... Στα raid λοιπόν συναντούν καταστάσεις διαφορετικές, ανάλογα με την κάρτα που θα τους τύχει, όπως για παράδειγμα να συναντήσουν άτομα μέσα στο κτίριο και να χρειαστεί να παλέψουν ή να συναντήσουν άτομα που χρειάζονται βοήθεια και έτσι θα χρειαστεί να παίρνουν αποφάσεις εάν θα το παίξουν οι κακοί της ιστορίας που θα κλέβουν τους πόρους από τους ανυπεράσπιστους ή οι καλοί όπου θα βοηθούν και αντί για τη συνήθης αμοιβή, παίρνουν άλλες χρήσιμες ιδιότητες... Όσοι συμμετέχουν στα playtest του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αλλαγές και βελτιώσεις που θα γίνουν σε αυτό, μέχρι και την τελική του έκδοση !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χρειάζομαι τη γνώμη σας, την εμπειρία και τη σκληρή σας κριτική για το παιχνίδι. Κάνω το 4ο playtest του παιχνιδιού τη Κυριακή 9 Φλεβάρη. Όλοι οι playtesters θα τιμηθούν με το ονοματεπώνυμό τους στο κουτί του παιχνιδιού!!! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Δυστυχώς το παιχνίδι είναι για 8 άτομα οπότε αν θέλετε να έρθετε παραπάνω θα σας πω για άλλη μέρα και οι υπεύθυνοι ;-) αν θέλετε να το συζητήσουμε, να κάνουμε και κανένα event στο χώρο της λέσχης. Στείλτε μου ένα μήνυμα για το ποιοι θέλετε να έρθετε ή πατήστε NAI στο FACEBOOK EVENT Δυστυχώς το παιχνίδι είναι για 8 άτομα οπότε αν θέλετε να έρθετε παραπάνω θα σας πω για άλλη μέρα !!! Θα χαρώ να κανονίσουμε και ένα παιχνίδι όλα τα παιδιά του group που μπορούν... ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
 2. Going on the next LEVEL

 3. ΑΦΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙ, το φανζινάκι ρόκαρε !!! το εξώφυλλο απλά επικό.... οι ιστορίες με αρκετό ενδοιαφέρον !!! Θέλω να λάβω συμμετοχή στο επόμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
 4. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και Γεωργίες του κόσμου, και ειδικά του GC !!! Επίσης ευχαριστώ τον Ορέστη για τα καλά του λόγια !!! Υ.Γ. Το φανζινάκι ρόκαρε !!!
 5. Κρατήστε μου ενα παρακαλώ, ανυπομονω να διαβάσω τις ιστορίες και να δω τα σχέδια όλων σς, από ότι έχω ακούσει, υπάρχει πολυυυυυ κλό περιεχόμενοοοοο !!!!!!!
 6. επος, ακομα θυμαμαι τη σκηνη με τα χέρια του που βρυχόταν....
 7. Γιατί το λες αυτό, το 10ο επεισόδιο δεν είναι το φινάλε η ιστορία συνεχίζεται... και μάλιστα την έχουν αφήσει και σε κρίσιμο σημείο... Το Cape το βλέπω, χωρίς να το θεωρώ και πολύ φοβερό, οι χαρακτήρες είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι και σου θυμίζει σε κάποια σημεία james Bond (που εμένα δε μου αρέσει) αλλά έχει το δικό του στύλ και θα έλεγα είναι μία αρχή σε καλοφτιαγμένες υπερηρωικές σειρές, με εξαίρεση το Smallville που είναι απίστευτο ...
 8. Πως σας φαίνεται; Προτάσεις;
 9. Φίλε μου, μου αρέσει πολύ το στυλ σου... έχεις πολύ καλή αίσθηση του σχεδίου, είναι από τα λίγα που θαυμάζω πραγματικά. Δούλεψε πολύ στην ανατομία, πολύ όμως (είναι από τα απωθημένα μου για την Ελλάδα, λίγοι είναι αυτοί που κάνουν ρεαλιστικό σχέδιο και κάνουν σωστή ανατομία... ο Ρουμπούλιας είναι έξοχο παράδειγμα προς μίμηση...) μπράβο και πάλι για τη θέληση και το ταλέντο σου φίλε μου... Keep walkin' and keep rockin'
 10. Congrats mate !!! Αντε και εις ανώτερα!!!
 11. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

 12. Automatic Stairway to Heaven thumbs up εάν σας αρέσει Και το site με τα μπλουζάκια και τα σχέδια μου (για να ευλογήσω και τα γένια μου)
 13. Nομίζω πως ψήφισα, αν και δε μου βγάζει να κάνω comment...
 14. Ξανθός γαλάζια μάτια δυναμικό πηγούνι (μου το είπε ο γνωστός Έλλην "Σαμψών" πριν από κάτι χρόνια που τον είχαμε δει στο μοναστηράκι με το πατέρα μου...) λοιπόν μοιάζω ίσως με τον 2 διαφορές... 1) δεν έχω το σώμα του κυρίως στη περιοχή της μέσης, αυτός έχει 6 φέτες, εγώ μία... 2) δε μου αρέσει το επάγγελμα του στρατιωτικού οπότε... bummer... όμως από επίπεδο φιλοδοξίας μοιάζω με τον το μόνο πρόβλημά μου με αυτό το τύπο ότι ο χαρακτήρας του είναι εντελώς αντίθετος με το δικό μου... Όσον αφορά το χαρακτήρα θα έλεγα ότι μοιάζω και τελειώνω με drumroll με τον ασυναγώνιστο.... συν ότι είπα πριν για τους κοιλιακούς.. α και προς υπεράσπισή μου κάνω διατροφή και έχω χάσει 4 κιλάκια.. μουαχιχιχιχιχι (όχι δεν ακούγομαι σαν το τζόκερ... βλάσφημε...)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.