Μετάβαση στο περιεχόμενο

x for xepeta

Veterans
  • Περιεχόμενο

    12120
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    79

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από x for xepeta

  1. x for xepeta

    Xepeta Comics on Sale

    Ναι, το έχω. Στείλε μήνυμα να στο ταχυδρομήσω.
  2. x for xepeta

    Xepeta Comics on Sale

    Στείλε μου μήνυμα να συνεννοηθούμε.
  3. x for xepeta

    ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Τέταρτη σελίδα του Δεσμώτη #2 Κάντε λάικ στη σελίδα μας για περισσότερο υλικό. https://www.facebook.com/Desmotistouoneirou
  4. x for xepeta

    ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Δε θα ξανασχολιάσω τα σχόλιά σου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και τόλμησα. Παραφέρθηκα απέναντί σου. Καταλαβαίνω τα δικαιώματά σου και τις υποχρεώσεις μου. Αν ξανασχολιάσεις δε θα σχολιάσω. Ποστάρω την τρίτη σελίδα. Κάντε λάικ στη σελίδα του FB για περισσότερα. https://www.facebook.com/Desmotistouoneirou
  5. x for xepeta

    ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Φοβούμενος ότι θα δώσω λόγο να μιλάμε ατελείωτα για το συγκεκριμένο συννεφάκι, αλλά ένας διάδρομος δεν ταυτίζεται με ένα λεωφορείο. Περίμενα κάτι σε "ο Γιαλούρης ζωγραφίζει και γ@μώ τα λεωφορεία", αλλά μερικά λεωφορεία δε χωράνε σε όλους τους διαδρόμους.
  6. x for xepeta

    ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Της Αθήνας είναι. Δεν είσαι ο μόνος που τον απασχόλησε πόσο στην πραγματικότητα αντιστοιχούν αυτά τα δρομολόγια με τους διαδρόμους, και αν οι συγκεκριμένες ώρες είναι αυτές που ισχύουν στο υπάρχων ΚΤΕΛ Κηφισού.
  7. x for xepeta

    ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Δουλεύουμε το εξώφυλλο και το αρχείο προς εκτύπωση. Μετά από έξι χρόνια είμαστε σε θέση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να το έχουμε τυπωμένο στο AthensCon. Με το σκιτσογράφο Νίκο Γιαλούρη δουλέψαμε μια τετραετία, με μια πολύ μεγάλη διακοπή δύο ετών. Η ζωή κάνει τα δικά της σχέδια, και δε μας ρωτάει τι θέλουμε. Υπολογίζουμε 84 σελίδες με δυο ιστορίες και πάλι. Για να το προμοτάρουμε θα σας παρουσιάσουμε τις δυο πρώτες ντουζίνες σελίδων ώστε να ξέρετε για τι πρόκειται. Οι ήρωες συνεχίζουν τη ζωή τους εκεί που τους αφήσαμε. Η συνεργασία μου με τον σκιτσογράφο Νίκο Γιαλούρη είναι κάτι που με κάνει περήφανο. Η τιμή που μου έκανε να συνεργαστούμε είναι μεγάλη.
  8. Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Χάρη σε σένα διπλασιάσαμε τους οπαδούς μας. από έναν σε δύο. Η γιαγιά μας ονομάζεται Δόμνα Κουίδου. Κατά καιρούς το αναφέρουμε. Είναι ο χαρακτήρας που επέμενε ο σκιτσογράφος Χάρης Μακρυγιάννης να ασχοληθούμε περισσότερο. Είναι 85 ετών και επιμένει γι' αυτό. Θα είμαστε στο TheComicCon της Θεσσαλονίκης και στο AthensCon το Νοέμβριο με νέο αλμπουμάκι.
  9. Και αυτό. Αριστούργημα. Κλασικός DeMatteis που ασχολείται με την παιδική κακοποίηση.
  10. Αγόρασα αυτό, έχοντας σκοπό να το έδινα να το υπογράψει ο Kevin Eastman. Όταν θα ερχόταν στην Ελλάδα στο TheComicCon.Μέσα έχει μια υπογραφή που φαίνεται να είναι του Peter Laird. Και ένα σκιτσάκι ενός άγνωστου Χελωνονιντζακι. Τον Matisse!! Πλάκα θα είχε να το συζητούσαμε αυτό με τον Eastman.
  11. x for xepeta

    Preacher (2016-2019)

    Κατάφερα και το είδα όλο. Είναι απάλευτο.
  12. Γιατί δεν του αγοράζεις όλες τις εκδόσεις του Μικρού Ήρωα των τελευταίων μηνών να το δασκαλέψεις; Κάνε μια καλή αρχή.
  13. x for xepeta

    1800

    Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν αυτό το κομμάτι, δηλαδή το αν έψαξε Ο Καραμπάλιος το θέμα και το αν στέκουν όσα έγραψε, καλό είναι να υπάρχουν. Στη σελίδα του στο Facebook υπήρχε άνθρωπος που τον κατηγόρησε για αυτά που γράφει και χάλασε τη διάθεση του δημιουργού και του κόσμου. Κατηγορήθηκε για παραχάραξη της ιστορίας και άλλα τέτοια φαιδρά. Αν κατάλαβα καλά ο τύπος γνώριζε την Ελληνική Ιστορία από όσα θυμόταν από τα δημοτικά του χρόνια. Κανείς δεν τον ενημέρωσε για τις μαύρες σελίδες της Ελληνικού Εμφυλίου που ακολούθησαν μετά την επανάσταση. Ε όταν είδε ότι ο Καρμπάλιος παρουσίαζε λεπτομέρειες της Ελληνικής Ιστορίας που είναι να ντρέπεσαι πήρε ανάποδες. Ακολούθησαν γραφικοί χαρακτηρισμοί. Δε θυμάμαι ορμώμενος από ποιο σημείο εκνευρίστηκε ο συγκεκριμένος αναγνώστης. O Christopher Jaymes, συγγραφέας του Sons of Chaos, όταν του είπα ότι με κατηγόρησαν δεξιοί και αριστεροί για το κόμικ μας Μικρές Ζωές και με στείλανε νοσοκομείο από τη στεναχώρια μου, άρχισε να γελάει. Γιατί το έζησε αυτό και ξέρει τι σημαίνει. Ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι γράφει μπούρδες από πολλούς "δεξιούς" ή "αριστερούς". Μια αναπόφευκτη αντιπαράθεση από ανθρώπους που συνήθως δε γνωρίζουν από Ιστορία. Στη λογοτεχνία χρησιμοποιούν τους όρους ψευδοϊστορικό ή ιστορικό μυθιστόρημα, πχ. για να προσδιορίσουν τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού και του Κώστα Κυριαζή. Αν και νομίζω ότι ο Γερμανός έγραφε με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το προσωπικό του στοιχείο και έβαζε στοιχεία δικά του. Δηλαδή ότι αυτοί οι όροι αντιστοιχούν σε πολύ χαλαρά σενάρια που ξεφεύγουν σκόπιμα από τα πραγματικά γεγονότα. Η βιβλιοπώλισσά μου μου είχε κάνει παρατήρηση: Ο όρος ψευδοϊστορικό είναι αδόκιμος. Το σωστό είναι ιστορικό μυθιστόρημα. Τέλος να αναφέρω ότι ο εκνευρισμένος αναγνώστης απείλησε τον Καραμπάλιο ότι θα δώσει τα κόμικ του σε ιστορικό να τα διαβάσει για να δει αν στέκουν αυτά που γράφει. Ήταν τόσο μπούφος που ούτε ο ίδιος είχε σκοπό να διαβάσει την ιστορία του τόπου του για να μάθει από πρώτο χέρι τι έγινε το 1800-1830 στην τότε Ελλάδα.
  14. Δες έπιπλα στο ΙΚΕΑ και δες έπιπλα στο Ιστικμπαλ. Εκεί φαίνεται ο παραλληλισμός. :)
  15. Όπως γράφει και στα σχόλια του τόμου Avengers Forever, ο συγγραφέας Kurt Busiek είχε σοβαρά προβλήματα υγείας εκείνον τον καιρό. Καθημερινά δηλητηριαζόταν από τη χρήση ενός σερβίτσιου που ο πηλός είχε μέσα υδράργυρο. Η δηλητηρίαση τον είχε καταβάλλει, και κανείς γιατρός δεν μπορούσε να βρει την πηγή. Έτσι ζήτησε βοήθεια για τη συγγραφή του Avengers Forever από το γνώστη Roger Stern. Εξ ου και ο δεύτερος συγγραφέας. Ο προσωπικός του τίτλος Astro City την πλήρωσε ακριβά, αφού εκδιδόταν όποτε μπορούσε να το γράψει. Ο βασικός τίτλος Avengers σώθηκε και σήκωσε κεφάλι απέναντι στους X-Men.
  16. Νομίζω αυτά τα δύο κράκεν δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.
  17. Ένα σημερινό άρθρο για αυτό το κόμικ αριστούργημα. Δυστυχώς στην τρίτη πράξη, στον επίλογο της σειράς, λίγο απογοήτευσε. Όχι ότι γιατί άλλαξε ρότα το σενάριο, αλλά γιατί οι νέοι δημιουργοί δεν ανταποκρίθηκαν στον πήχη που όρισαν οι προηγούμενοι στην εκτέλεση.
  18. Είμαι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την αξία του Morrison. Ίσως δε διάβασα τα "καλά" του.
  19. x for xepeta

    BATMAN: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ

    Με συναρπαστική χαρά θα περιμένω τα σχόλιά σου. Άντεξες Lost, και σε βλέπω να αντέχεις Dark, γιατί όχι και αυτό;
  20. x for xepeta

    BATMAN: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ

    3 φορές το διάβασα και ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω σε κάποιον άνθρωπο τι γίνεται στο σενάριο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.