Μετάβαση στο περιεχόμενο

COMICS FUN

Members
  • Περιεχόμενο

    53
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από COMICS FUN

  1. Παιδιά. Το καλοκαίρι τελείωσε και δεν είδαμε δείγμα τόμου. Βγάζουν κάτι peanuts (βλακείες κατά την γνώμη μου). Ας ελπίσουμε ότι τα Ρομάνο Σκάρπα θα βγουν τον Σεπτέμβριο
  2. Καλησπέρα σας, Επικοινώνησα με την Καθημερινή στο email: disneyeditor@kathimerini.gr και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση για το πότε και αν θα κυκλοφορήσουν φέτος οι τόμοι τα απάντα του Ρομάνο Σκάρπα. Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς;;
  3. Αγαπητοί συμφορουμίτες, Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις αναζητήσεις μου. Σε μερικες μερες θα προσθεσω κι αλλα και καποια θα βγουν απο την αναστολή. Ευχαριστώ
  4. Αγαπητοί συμφορουμίτες. Το κανάλι που έχω με τον @ Popeyefun τον τελευταίο καιρό έχει γύρω στους 46 εγγεγραμμένους. Παρακαλώ να εγγραφείτε γιατί όταν φτάσουμε τους 100 εγγεγραμμένους θα κάνουμε ένα livestreaming που θα παρουσιάσουμε κόμικ αλλά θα βάλουμε και σε ισχύ μια δυνατότητα στην οποία όποιος θέλει θα δίνει συνδρομή 2 ευρώ για να παρακολουθεί κάθε μέρα βίντεο διάρκειας μίας ώρας.
  5. Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες, Θα θέλαμε να εγγραφείτε στο κανάλι μας. Όταν φτάσουμε τους 50 εγγεγραμένους θα κάνουμε στο instagram μας ένα giveaway με 2 τυχερούς. Τα δώρα είναι έκπληξη.
  6. Αυτό το ωραίο κόμικ το πήρα δώρο για τα γενέθλιά μου.
  7. Καλωσήρθες κι από εμένα
  8. COMICS FUN

    ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΡΟΜΑΝΤΣΟ

    Αγαπητοί συμφορουμίτες, Σκοπεύω να επανακυκλοφορήσω το περιοδικό Ρομάντσο σε ηλεκτρονική αλλά και σε έντυπη για όσους θέλουν μορφή. Θα πρότεινα να μου γράφετε τις προτάσεις σας παρακάτω και να με βοηθήσετε σε αυτήν την προσπάθεια.
  9. COMICS FUN

    ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

    Καλησπέρα σας, μπορείτε να βρείτε το link του καναλιού μας εδώ. Θα θέλαμε να γραφτείτε και μην ανυσηχείται διότι πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε δεκάδες βίντεο.
  10. Πότε θα σκανάρεις τους τόμους;;;
  11. Ωραία τευχάκια φαίνονται. Αν θέλεις κάνε και βίντεο.
  12. @Disney comics club grνομίζω πως πλέον δεν υπάρχει αλλά ρώτα και κάποιον άλλο.
  13. Καλωσήρθες ελπίζω να σου αρέσει
  14. Που τους ρώτησες; Εννοώ σε ποιο email τους έστειλες τις ερωτήσεις?
  15. Εγώ θα πρότεινα να μην γραφτεί κανένας στην συνδρομή. Να μην της κάνουμε την χάρη, επειδή η Καθημερινή ψάχνει πελάτες οι οποίοι είναι τόσο (μην τους χαρακτηρίσω καλύτερα) και πληρώνουν συνδρομή για να δουν τις αηδίες της ηλεκτρονικά. Όσο πάμε τείνουμε προς την κατάργηση του εντύπου, για αυτό και πρέπει όλοι μαζί να απευθύνουμε έκκληση προς την Καθημερινή να διαγράψει οριστικά αυτή την ιστοσελίδα και να δώσει σημασία στην βελτίωση του εντύπου. Ελπίζω να κατάλαβαν όλοι η συμφορουμίτες ότι αυτά που λέω και εγώ αλλά και ο @Disney comics club gr δεν τα λέμε επειδή θέλουμε να σας αλλάξουμε γνώμη αλλά για την βελτίωση του περιοδικού, μιας και από τότε που τα δικαιώματα έχουν περιέλθει στην Καθημερινή το περιοδικό έχει γίνει το χειρότερο που θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα. Παρακαλώ τον @Valtasarνα επικοινωνήσει με την Καθημερινή σύντομα.
  16. Είναι ωραία η κίνηση αυτή της Καθημερινής. Ένα παράπονό μου είναι ότι δεν άλλαξε κάτι στην ποιότητα του εντύπου ώστε να το κάνει πιο ελκυστικό προς τα παιδιά. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα η Καθημερινή όλο και θα κερδίζει έδαφος. Ελπίζω να βελτιώσει την ποιότητα των κόμικ ώστε να τα παίρνουν και περισσότερα παιδιά.
  17. Ωραία τευχάκια. Περισσότερο μου αρέσει το Μίκυ Μάους.
  18. Καλησπέρα σας, Προστέθηκαν κάποια κόμικ. Παρακαλώ βοηθήστε με με τα Κάσπερ και τα Κίβι. Επίσης, θα ήθελα να αγοράσω σε πακέτο όλα τα Μεγάλα Μίκυ.
  19. COMICS FUN

    ΤΑ ΣΠΟΡ

    Καλησπέρα παιδιά. Βρήκα σε αγγελία στο Vendora 1 τεύχος "ΤΑ ΣΠΟΡ" σκληρόδετο με 2,5 ευρώ και το αγόρασα
  20. Καλωσόρισες. Ελπίζω να σου αρέσει αυτό το φόρουμ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.