Μετάβαση στο περιεχόμενο

Metatron

New Members
 • Περιεχόμενο

  18
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  30 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

100 Ενεργός

Σχετικά με το μέλος Metatron

 • Τάξη
  Μόλις μπήκα
 • Γενέθλια 09/08/1996

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Χώρα
  Greece
 1. Metatron

  Κάτι λίγα για ανταλλαγές & Πωλήσεις

  Ελεύθερο τελικά το Descender.
 2. Metatron

  Κάτι λίγα για ανταλλαγές & Πωλήσεις

  Καλημέρα, κράτησε μου το Descender.
 3. Ναι, αυτό ακριβώς είναι το περιοδικό! Τα τεύχη 182 και 183 ήταν σίγουρα αυτά που είχα διαβάσει τότε.
 4. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως λεγόταν μια μονοσέλιδη σειρά κόμικ σε ένα περιοδικό που έδινε μαζί η καθημερινή με την εφημερίδα της πιο παλιά (τουλάχιστον νομίζω πως ήταν η καθημερινή), στο οποίο είχε μόνο κόμικ (κάποιες σειρές αποσπασματικά, κάποιες άλλες μονοσέλιδες). Το συγκεκριμένο χιουμοριστικό κόμικ που ψάχνω είναι ένα, στο οποίο ένας τυπάς παίζει ένα videogame τύπου dungeons & dragons. Πάντως στο ίδιο περιοδικό θυμάμαι ότι είχαν βάλει και αποσπάσματα από το barbe-rouge (από τα τελευταία τεύχη της σειράς αυτής).
 5. Metatron

  PUBLIC

  Η λέξη κλειδί εδώ είναι το χοντρεμπόριο. Τα καταστήματα αγοράζουν τα προϊόντα τους σε υπερβολικά χαμηλές τιμές, που ακόμα και αφού προσθέσουν περεταίρω έξοδα (όπως της μεταφοράς) και πάλι είναι κατά τεράστιο βαθμό χαμηλότερα της λιανικής τιμής. Ειδικά στη περίπτωση αλυσίδων που μπορούν και αγοράζουν μαζικά, οι τιμές είναι ακόμα χαμηλότερες (όσο πιο πολλά πάρεις τόσο καλύτερη η τιμή). Ακόμα και στη περίπτωση των Μπαρνυ & Μπενυ τα Public δεν χάνουν. Αν έχαναν θα τα είχαν κόψει προ πολλού από τη προσφορά. Αντί για αυτό φρόντισαν (αν και αργοπορημένα κατά τη γνώμη μου) να θέσουν επιπλέον κανονισμούς ώστε αυτά τα συγκεκριμένα τομάκια να μην επιστρέψουν πίσω στα Public. Αρχικός στόχος ήταν και παραμένει το ξεστοκάρισμα σε ένα προϊόν που δεν έχει και πολύ κίνηση, το οποίο απ'όσο βλέπω προχωράει μια χαρά και άρα μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα λόγο να σταματήσουν. Στη τελική, όπως προανέφερα, κάνουν και πάρα πολύ καλή διαφήμιση της φίρμας τους. Τόσες σελίδες έχουμε γράψει το τελευταίο μήνα για τα Public. Το "ακριβό" κομικ που πέρνουμε δωρεάν αποτελεί απλά μια μικρή θυσία στα κέρδη τους για χάρη του ξεστοκαρίσματος, το οποίο και θα αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος Μια εταιρία ποτέ μα ποτέ δεν θα αφήσει μια ζημιοφόρα κατάσταση να συνεχίσει να υφίσταται, εκτός και εάν οι ιθύνοντες της είναι ηλίθιοι. Τα Public όμως μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι έχουν μια χαρά ηγεσία, κατά τη γνώμη μου, που αντιλαμβάνονται τι πάει να πει αγορά και επιχείρηση.
 6. Metatron

  PUBLIC

  Τα σηκώσαμε ή όχι, αυτοί απόθεμα θα έχουν όσο υπάρχει και η ανάλογη ζήτηση για το εκάστοτε προϊόν. Το θέμα είναι να ξεφορτωθούν τα Μπαρνυ & Μπενυ (μάλλον τους έκατσε μεγάλο απόθεμα και δεν υπήρχε ανάλογα μεγάλη ζήτηση), για αυτό και η έκπτωση συνεχίζει να υφίσταται και για αυτό και τέθηκαν οι περιορισμοί στις επιστροφές και ακυρώσεις στη προσφορά. Όσο διώχνουν τα Μπαρνυ κέρδος θα έχουν, παρόλο που βέβαια θα είναι μικρότερο από το αν τα πούλαγαν στην αρχική τιμή (όπως και το δωρεάν κομικ που πάει πακέτο). Άσε που στη τελική κατάφεραν να κινητοποιήσουν πόσα άτομα στο να αγοράσουν μεγάλο αριθμό κομικς από την αλυσίδα τους. μέσα στο κατακαλόκαιρο. Μια χαρά μου ακούγεται το όλο θέμα σαν μια καλοστημένη διαφήμιση που εξαπλώθηκε κιόλας σε ευρύ φάσμα. Για παράδειγμα, εγώ το πολύ ένα κομικ σκεφτόμουν να αγοράσω τώρα το καλοκαίρι. Το 3 for 2 που είχα δει αρχικά δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρων. Έλα που όμως έμαθα από το φόρουμ μας για το "κολπάκι" με τα Μπαρνυ & Μπενυ. Έκανα μερικούς υπολογισμούς και βρήκα ότι συμφέρει να πάρω τώρα όσα κομικ θέλω που είναι κάτω των 20€ και να αφήσω τα πιο ακριβά για το Black Friday(άλλη μεγάλη διαφήμιση-αρπαχτή και αυτή). Τώρα αν τους συμφέρει γενικότερα αυτή η κίνηση θα φανεί στο μέλλον, αν ξανακάνουν παρόμοια προσφορά. Η όλη φάση πάντως μου θυμίζει έντονα τη Θεωρία των Κοινωνικών Δικτύων.
 7. Metatron

  PUBLIC

  Προσέχτε συμφορουμίτες. Κυκλοφορούν νιντζα ανάμεσα μας.
 8. Metatron

  PUBLIC

  Ρε παιδια, η αλλαγη ειναι απλα επιστροφη του προϊοντος ή και επιστροφη χρηματων για τα εκαστοτε κομματια?
 9. Metatron

  PUBLIC

  Δέχονται τα public να επιστρέψεις κομμάτια από τη προσφορά?
 10. Metatron

  PUBLIC

  Έχει κανείς καμιά ιδέα ξεφορτώματος για τα Μπαρνυ & Μπενυ της προσφοράς; Προβλέπω να μου μαζεύονται κάμποσα και δεν ξέρω τι διάολο να τα κάνω.
 11. Metatron

  PUBLIC

  Πάνε και τα υπόλοιπα medikidz. Ούτε μια παραγγελία δεν κατάφερα να κάνω.
 12. Metatron

  PUBLIC

  Καταλαβα.Ισως το δοκιμασω, να τεσταρω τη τυχη μου.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.