Μετάβαση στο περιεχόμενο

nick777

Members
 • Περιεχόμενο

  100
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  1,167 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

668 Καλός

Σχετικά με το μέλος nick777

 • Τάξη
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Γενέθλια 18/09/1974

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Ζάκυνθος
 • Χώρα
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  Comics, επιτραπέζια

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

345 προβολές προφίλ
 1. nick777

  STARCRAFT

  Το τέταρτο βιβλίο της σειράς "Οι δαίμονες του παραδείσου". Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
 2. nick777

  WARCRAFT - THE SUNWELL TRILOGY .

  Αν και μετά από χρόνια ανακάλυψα ότι υπάρχουν σειρές comics για το warcraft το "The Sunwell Trilogy" μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις είτε σε σχέδιο είτε στην ιστορία και στο πως κυλάει. Θα ψάξουμε και για τα υπόλοιπα σιγά σιγά μου φαίνεται. Αν βρείτε την συλλεκτική να την προτιμήσετε υπάρχουν έξτρα σελίδες έγχρωμες που δεν υπάρχουν στα τρία τοκμάκια και λόγο μεγέθους είναι ποιο ευκολοδιάβαστο.
 3. Αγαπημένος ήρωας παιδικών χρόνων, μέσα από το Σπαϊντερμαν (όπως προείπες) , μονόχρωμο μεν αλλά η πλοκή των ιστοριών με τα φαντάσματα τους ιππότες του διαστήματος ήταν το κάτι άλλο, λυπάμαι που δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία από κάποιο εκδοτικό οίκο να αναγεννηθεί.
 4. nick777

  ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ!

  Καλημέρα όντως η φωτογραφία είναι από retromaniax.gr παραληψή μου που δεν το ανέφερα, όπως και αυτές με τα 3d γυαλιά.
 5. nick777

  ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ!

  Καλά λένε ότι όταν καθαρίζεις μπορείς να βρεις "δεινόσαυρους" ,ναι λοιπόν εγώ τους βρήκα σε ένα παλιό φάκελο αρχειοθέτησης που ήταν περίπου 20 χρόνια και είπα να τους δείτε και εσείς μιλάμε για μια απ'τις πρώτες σειρές της deagostini η οποία κυκλοφόρησε 1994-1995 αμέσως μετά δηλαδή και με την πρώτη ταινία του jurasic park το 1993.Τώρα για την έκδοση, το πρώτο τεύχος έδινε δώρο χάρτινα γυαλιά σε σχήμα δεινοσαύρου (όπως το πρώτο εξώφυλλο) για τις 3d εικόνες που είχε στα μεσαία φύλλα κάθε τεύχους, κομμάτια σε κάθε τεύχος του σκελετού ενός τυρανόσαυρου και στην συνέχεια το εξωτερικό δέρμα του το οποίο στην ουσία κούμπωνε πάνω στο σκελετό, στην συνέχεια εφόσον τελείωσαν με το μοντέλο του δεινοσαύρου δόθηκαν χάρτινες κάρτες με δεινόσαυρους. Από θέμα ποιότητας χαρτιού ήταν άψογο χοντρό γυαλιστερό χαρτί (γιαυτό και άντεξαν) όμορφα σχέδια απλά κείμενα και κατανοητά, επίσης υπήρχαν και ντοσιέ αρχειοθέτησης τα οποία τα αγόραζες ξεχωριστά και πιθανό να έπρεπε να τα παραγγείλεις κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, επίσης η αρίθμηση συνεχιζόταν από το ένα τεύχος στο επόμενο π.χ. 1ο τεύχος σελ. 1-24 2ο τεύχος σελ. 25-48 (χωρίς να υπολογίζονται τα εξώφυλλα). Βέβαια απ'όλα αυτά γλίτωσαν μόνο τα τεύχη αλλά καλά και αυτά. Σε δεύτερο χρόνο θα σκανάρω και κάποια κόμικ που έχει η σειρά και θα τα παρουσιάσω. Σχετικό διαφημιστικό της εποχής
 6. nick777

  DISNEY ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

  'Άντε και το 2ο αφού το ήθελε η κόρη μου. Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
 7. nick777

  ΟΙ 100 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  Οι 100 μεγαλύτερες μάχες της ιστορίας. Η σειρά βγήκε σε κυκλοφορία από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ το 2008-2009, περιλαμβάνει τις 100 μεγαλύτερες μάχες που έχουν καταγραφεί από την αρχαιότητα μέχρι και το Β πόλεμο του κόλπου(2003) στην σύγχρονη εποχή. Όμορφη έκδοση με πολλές φωτογραφίες, αναλύσεις, μετακινήσεις στρατευμάτων με σχεδιαγράμματα και ιστορικές αναλύσεις. Έγχρωμη έκδοση με γυαλιστερό χαρτί και μερικός σκληρό εξώφυλλο.
 8. nick777

  KIDEPEDIA ΜΟΥΣΙΚΗ

  Kidepedia music μια σειρά της 4π στο ίδιο ύφος όπως και η προηγούμενη σειρά kidepedia μόνο που εδώ το θέμα είναι αποκλειστικά η μουσική είτε αναφερόμαστε στο είδος της μουσικής (κλασική, ροκ, παραδοσιακά κλπ) είτε στον τόπο προέλευσή της. Κλασικά από την 4π της εποχής όμορφα τεύχη σκληρόδετα και καλή ποιότητα χαρτιού και χρωμάτων, στο πρώτο τεύχος έδιναν δώρο ένα πιανάκι το οποίο στη συνέχεια το συνέδεες στον Η/Υ και με τα cd που έδιναν εμπλουτιζόταν σιγά σιγά και το αντίστοιχο περιεχόμενο στον υπολογιστή σου με διάφορα παιχνίδια, ιστορίες, μουσικά κομμάτια που λίγο λίγο μάθαινες να τα παίζεις στο πιανάκι. Φυσικά δεν έλειπαν και οι καρτούν χαρακτήρες από κάθε ιστορία και δραστηριότητα που καθοδηγούσαν το μικρό κοινό (αλλά και των μεγάλων μην ακούτε πως δεν τα διαβάζουν και αυτοί). Περιεχόμενα τόμων σειράς: 1. Όργανα και ορχήστρες 2. Μότσαρτ και Μπετόβεν 3. Τραγούδι και όπερα 4. Συναυλίες 5. Ροκ και μπλουζ 6. Κλασικό ροκ 7. Μοντέρνο ροκ 8. Τζαζ 9. Παραδοσιακή 10. Ρεμπέτικο 11. Λαϊκό τραγούδι 12. Έντεχνο τραγούδι 13. Μεσόγειος 14. Αφρική 15. Ανατολή 16. Αμερική Βιβλίο του γονιού και του δασκάλου, βιβλίο αρχειοθέτησης των cd Οι ήρωες μας Και το ξεκίνημα της ιστορίας μας
 9. nick777

  KIDEPEDIA

  Εκτός από ακριβή ημερομηνία που ψάχνω ακόμα, είναι και η τιμή που πιστεύω ότι ήταν 4.90€ αλλά δεν το έχω διασταυρώση με κάποιο έντυπο που έχω η κάποια άλλη πηγή. Περιοδικότητα ήταν εβδομαδιαία. Τόμοι 6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,25,27,28,29,30,31,32. Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 10. nick777

  KIDEPEDIA

  KIDePEDIA μια σειρά με εκυκλοπαιδικές βάσεις με αποδέκτες κυρίως τα παιδιά, απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και μαθητές του δημοτικού. Μια υπερπολυτελή σειρά από τη 4Π Α.Ε. με ένα από τα καλύτερα σε ποιότητα (υλικών) εξώφυλλα που έχω δει, η εκτύπωση των θεμάτων και κειμένων σε πολλά χρώματα και πολύ καλό χαρτί illustration (έτσι θα θέλαμε και τα comic μας). Τώρα η σειρά απαρτίζεται από 32 τόμους με τα cd τους τα οποία και αυτά ακολουθούν την θεματολογία του εκάστοτε τόμου όπως επίσης το βιβλίο δασκάλου/γονιού, και δύο τόμους διαμορφωμένους για την φύλαξη των cd.Σε όλα αυτά μας καθοδηγούν διάφοροι καρτουνίστηκοι ήρωες όπως ο Πέρης και η Κάτια στο ρόλο του ξεναγού και του φίλου του παιδιού στο κάθε θέμα.Ο Πέρης και η Κάτια αναλαμβάνουν τα θέματα για παιδιά μεσαίων τάξεων, τα Ραμάκια και ο Ντίνος παίζουν με τα μικρότερα, ο Πι, η Νέλλη και η Θάλεια κάνουν παρέα στα μεγαλύτερα. Περιεχόμενα τόμων σειράς: 01- Πλανήτης γη 02- Ιστορία 03- Ιππότες, μάγοι, πειρατές 04- Χριστούγεννα 05- Μεγάλες εφευρέσεις 06- Σπορ και χόμπι 07- Ζώα της ζούγκλας 09- Ζώα της θάλασσας 10- Ζώα του δάσους 11- Ο υπολογιστής μου 12- Φύση και διατροφή 13- Απόκριες και καρναβάλι 14- Διάστημα 15- Μυθολογία 16- Άνθρωπος 17- Τέχνες 18- Επιστήμη 19- Εξορμήσεις και μέσα μεταφοράς 20- Πάσχα 21- Ασκήσεις με αριθμούς 22- Ασκήσεις με γράμματα 23- Αρχαίοι πολιτισμοί 24- Θέατρο και κινηματογράφος 25- Ζωγράφοι και ζωγραφική 26- Πολίτευμα και κράτος 27- Ταξίδια στην Ελλάδα 28- Ταξίδια στην Ευρώπη 29- Διακοπές στο βουνό 30- Διακοπές στη θάλασσα 31- Ξένες γλώσσες 32- Καλοκαιρινές κατασκευές Η ράχη των τόμων είναι μια τμηματική εικόνα ξεχωριστά όταν τα ενώσεις έχεις την συνολική εικόνα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KIDEPEDIA (2008) Πρώτος τόμος Καθώς συνεχίζω την τακτοποίηση αποθήκης να σου και παρουσιάζεται άλλο ένα τομάκι kidepedia, άντε θα το έχω διπλό λέω, ελα μου όμως που κάτι με ενοχλούσε στην αρίθμηση το κοιτάζω λοιπόν και βλέπω άλλη μια σειρά που είχε τρέξει το 2008 με 16 τόμους και με άλλη αρίθμηση.Το μόνο που αλλάζει είναι το εξώφυλλο και η αρίθμηση τουλάχιστον από τον πρώτο τόμο της σειράς που έχω στην κατοχή μου.Φυσικά ότι αφορά ποιότητα χαρτί κλπ η σειρά ακολουθεί τα πρότυπα της πρώτης σειράς. Θεωρώ οτι πρέπει να είναι στο ίδιο θέμα και γιαυτό δεν άνοιξα νέα παρουσίαση. Περιεχόμενα τόμων σειράς 1.Ο υπολογιστής μου 2.Άνθρωπος 3.Πλανήτης Γη 4.Ασκήσεις με αριθμούς 5.Ασκήσεις με γράμματα 6.Μυθολογία 7.Ιστορία 8.Μεγάλες εφευρέσεις 9.Σπορ & χόμπι 10.Διάστημα 11.Αρχαίοι πολιτισμοί 12.Φύση & διατροφή 13.Επιστήμη 14.Ιππότες μάγοι πειρατές 15.Εξορμήσεις & μέσα μεταφοράς 16.Χριστούγεννα Βιβλίο γονέα και δασκάλου, η σειρά έχει και βιβλίο με θήκες για τα cd της σειράς.
 11. nick777

  ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

  Νούμερα 1,2,3,4,33 (fc/bc) Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 12. nick777

  ΠΤΗΣΗ INTERNATIONAL

  ΠΤΗΣΗ INTERNATIONAL Historic Airplanes Περιοδικό που πρωτοκυκλοφόρησε το 1991 (Ιούλιος) θέμα του τι άλλο τα αεροπλάνα, ιστορικά μοντέλα, διεθνή νέα για αεροπορία και διάστημα με αρκετό φωτογραφικό υλικό. Ποιότητα χαρτιού αρκετά καλή αλλά τα κείμενα φώτο κλπ ασπρόμαυρα. Δυστυχώς δεν βρήκα και πολλές πληροφορίες στο internet. Μερικά περιοδικά είναι λες και τα εξαφανίζουν επίτηδες.
 13. nick777

  BAKER STREET - ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ

  Στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ έχει σε προσφορά το "ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΜΕΛΙΑΣ" για οποιον ενδιαφέρεται στην τιμή τω 2 ευρώ + βιβλίο.
 14. pcmagazine 37bc Προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
 15. nick777

  ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

  Προσωπικά απογοητεύτικα λίγο με το μέγεθος.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.