Μετάβαση στο περιεχόμενο

nick777

Members
 • Περιεχόμενο

  43
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  194 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

326 Ενεργός

Σχετικά με το μέλος nick777

 • Τάξη
  Μόλις μπήκα
 • Γενέθλια 18/09/1974

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Ζάκυνθος
 • Χώρα
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  Comics, επιτραπέζια

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

222 προβολές προφίλ
 1. nick777

  Carnation [ Αγνώστου Εκδότη ]

  Έχω και κάτι από αυτό, απ'τα παιδικά μου χρόνια οι ιστορίες είναι ίδιες μόνο που εμένα είναι από τα κουτιά του carnation οπότε σας τα παρουσιάζω παρακάτω.
 2. Τίτλος: χελιδόνια Σενάριο: Σχέδιο: Εκδοτική: Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων Τεύχη: Κατηγορία: Σειρά/Αυτοτελή/Συνεχόμενα Είδος εντύπου: Άλμπουμ με μαλακό εξώφυλλο Περιεχόμενο: επιμορφωτικό, λογοτεχνικό, Θρησκευτικό, Χιουμοριστικό Περιοδικότητα: Μηνιαία Σελίδες: 50 Μέγεθος: 17,2 χ 24 Χρώμα: Έγχρωμο Προέλευση: Ελληνική Τιμή: Δωρεάν
 3. 'Έχουν πέσει στα χέρια μου κάποια τεύχη αλλά δυστυχώς μόνο στο ένα διασώζεται το εξώφυλλο οπότε το σκανάρισα και σας το παρουσιάζω, μαζί και το πληροφοριακό πινακάκι για την εκδοσή του.
 4. nick777

  FOCUS

  Καλησπέρα δύο τεύχη και από μένα. Τεύχη 40 & 70. Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 5. nick777

  ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ

  Τελικά κατάφερα να σκανάρω τα παραπάνω τεύχη σε μεγαλύτερο scanner οπότε σας να ανέβασα ξανά τα εξώφυλλα, μαζί με τις πληροφορίες για τα συγκεκριμένα οπότε να μπορείτε να τα εντάξετε στο γεωτρόπιο (που εκεί νομίζω ότι ανήκουν) ή στο GEO.
 6. nick777

  GEO

  GEO ένα περιοδικό που κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες του κόσμου,θα έλεγα ότι ανήκει και αυτό στην ίδια ομάδα με National Geographic, και το δικό μας Γαιόραμα.Ξεκίνησε το 1976 από την Γερμανία και θεωρούνταν από τα πρωτοποριακά έντυπα της εποχής. Τα θέματα του GEO μιλούν για τις σημαντικές αλλαγές, την πρόοδο και την έρευνα, όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Αναφέρονται στα επιτεύγματα της επιστήμης, στις σύγχρονες τάσεις της πολιτικής και της θρησκείας, στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την οικολογία, την τεχνολογία. Είναι το περιοδικό που μπορεί να περιγράψει το κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος τόσο συναρπαστικά, ώστε ο αναγνώστης έχει την αίσθηση ότι διαβάζει μια περιπέτεια που εξελίσσεται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το GEO προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία, μετατρέπει το διάβασμα σε μια ευχάριστη εξερεύνηση. Το GEO συνδυάζει τη γνώση και την έρευνα με το θαυμασμό μπροστά σε ανεξερεύνητα θαύματα της φύσης, μας ευαισθητοποιεί για είδη που απειλούνται και διευρύνει τους ορίζοντές μας ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον... Γενικά το περιοδικό κυκλοφορούσε μέχρι το 2013 όπου και διακόπηκε η κυκλοφορία του από την Outlook group μαζί με τα People, και Marie Claire. Εκδόσεις -Πρώτη έκδοση στη Γερμανία το 1976 από την Gruner&Jahr, εκδοτικός οίκος που ανήκει στην Bertelsmann. Η γερμανική έκδοση είχε και άλλες ειδικές εκδόσεις (line extensions): GEO Saison, ένα πολυθεματικό περιοδικό αφιερωμένο στο τουρισμό, GEO Special μια έκδοση που ασχολείται αποκλειστικά με χώρες και πόλεις, GEO Wissen και GEO Kompakt επικεντρόνωνται σε επιστημονικά ζητήματα, GEO Epoche για ιστορία και GEOlino για τα παιδιά. -Η Γαλλική έκδοση ξεκίνησε το 1979 από τον εκδοτικό οίκο Prisma Presse -Ακολούθησαν και άλλες εκδόσεις σε Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Φιλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Λιθουανία, Λετονία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, και Τουρκία. Πληροφορίες σχετικά με το άρθρο https://en.wikipedia.org/wiki/GEO_(magazine) https://web.archive.org/web/20070208055740/http://www.geo-magazine.gr/ http://bestmediainfo.com/2013/07/outlook-to-close-down-international-titles-people-geo-and-marie-claire/
 7. nick777

  ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ

  Μετά από συνέχεια τακτοποίηση της αποθήκης μου ανακάλυψα άλλα δύο τεύχη του γεωτρόπιου που αρχικά είχε την ονομασία ΓΕΩ με πράσινα πλαίσια που παραπέμπει σε ένα άλλο διεθνές περιοδικό με σχέση τα ταξίδια, φωτογραφία κλπ (https://en.wikipedia.org/wiki/GEO_(magazine)) για το οποίο θα καταχωρήσω σε άλλο θέμα (γιατί κάτι έχουμε και απ'αυτό), απλά φαντάζομαι ότι αρχικά υπήρχε συνεργασία με το GEO αλλά στη συνέχεια μάλλον κάτι άλλαξε στην συνεργασία τους (ίσως δεν ήθελαν να είναι πλέον ένα δωρεάν ένθετο) και το ΓΕΩ έγινε γεωτρόπιο. Σας παραθέτω το τεύχος Νο1 καιΝο6. (λόγο διαστάσεων έγινε σκανάρισμα και copy paste αν δεν μας καλύπτει το αποτέλεσμα στείλτε μου pm να δω τι άλλο μπορώ να κάνω)
 8. nick777

  ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ

  Τίτλος: γεωτρόπιο Εκδοτική: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Χ. Κ. Τεγόπουλος εκδόσεις Α.Ε. Hμερ. έκδοσης: 10-1998 Τεύχη:520 (εως νέας πληροφορίας) Είδος εντύπου: ΈΝΘΕΤΟ Περιοδικό Βιβλιοδεσία: Τεύχος Περιεχόμενο: Εκπαιδευτικό Περιοδικότητα: Εβδομαδιαίο Μέγεθος: 28 x 20.8 Χρώμα: Έγχρωμο (ΕΓΧ) Μετάφραση: Πρωτότυπος τίτλος: γεωτρόπιο Προέλευση: Ελληνική ISBN:??? ως και στην ελευθεροτυπία έστειλα email για τυχόν πληροφορίες αλλά η κλήση μου προωθείται (ακόμη). Thank you for contacting Ελευθεροτυπία.This is an automatic response to let you know that we have received yourmessage and we will get back to you as soon as possible.Ελευθεροτυπίαhttp://www.enet.gr/
 9. nick777

  ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ

  Και κάποια στοιχεία για τους εκδότες
 10. nick777

  ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ

  Το Γεωτρόπιο ήταν εβδομαδιαίο περιοδικό που κυκλοφορούσε με την Ελευθεροτυπία. Ένθετο μέσα στην Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας, εγώ το πρόλαβα από το 2004 (-2008) και μετά για κάποιο διάστημα, είχε θέμα τα ταξίδια σε διάφορες περιοχές και χώρες του κόσμου. Ένας όμορφος ταξιδιωτικός οδηγός θα έλεγα προσεγμένος, παίρνοντας υπόψη ότι ήταν δωρεάν.
 11. nick777

  NATIONAL GEOGRAPHIC: ΕΛΛΑΔΑ

  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2005 Όλα με fr-bc cover όλα τα παραπάνω συμπιεσμένα ΜΑΪΟΣ 2006 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2006 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΜΑΪΟΣ 2008 Όλα με fr-bc cover όλα τα παραπάνω συμπιεσμένα Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 12. nick777

  NATIONAL GEOGRAPHIC: ΕΛΛΑΔΑ

  ΤΟΜΟΣ 3,Νο5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1999 ΤΟΜΟΣ 2,Νο1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1999 ΤΟΜΟΣ 2,Νο3 ΜΑΡΤΙΟΣ 1999 ΤΟΜΟΣ 2,Νο4 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1999 ΤΟΜΟΣ 2,Νο5 ΜΑΪΟΣ 1999 ΤΟΜΟΣ 2,Νο6 ΙΟΥΝΙΟΣ 1999 Όλα με fr-bc cover όλα τα παραπάνω συμπιεσμένα. ΤΟΜΟΣ 4,Νο6 ΙΟΥΝΙΟΣ 2000 ΤΟΜΟΣ 4,Νο5 ΜΑΪΟΣ 2000 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2000 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2000 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2000 ΤΟΜΟΣ 4,Νο3 ΜΑΡΤΙΟΣ 2000 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΕΥΧΟΥΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΤΟΜΟΣ 5 Νο2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000 ΤΟΜΟΣ 5 Νο1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2000 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2000 Όλα με fr-bc cover όλα τα παραπάνω συμπιεσμένα Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 13. nick777

  NATIONAL GEOGRAPHIC: ΕΛΛΑΔΑ

  Νομίζω ότι θα αντλίσεται πιο καλά τα στοιχεία από το παρακάτω σκανάρισμα. Μερικά εξώφυλλα ακόμα. Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 14. nick777

  NATIONAL GEOGRAPHIC: ΕΛΛΑΔΑ

  Το περιοδικό με το κλασικό κίτρινο περίγραμμα σήμα κατατεθέν, στα περιεχόμενα του βρίσκουμε θέματα από γεωγραφία, φυσικές επιστήμες, αρχαιολογία, μελέτη πολιτισμών, ιστορίας και πανέμορφες φωτογραφίες που σε ταξιδεύουν και σε μαγεύουν πολλές φορές. https://el.wikipedia.org/wiki/National_Geographic_Society Στην Ελλάδα το πρώτο τεύχος της σειράς κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 1998 (αν κάνω λάθος διορθώστε με), πολυτελή έκδοση με υπέροχο φωτογραφικό υλικό και πολυθεματικό. Αρκετές φορές το αναζητούσα στα περίπτερα όταν πήγαινα κάποια διαδρομή σαν ανάγνωσμα για την διάρκεια του ταξιδιού, μέχρι που εξαφανίστηκε και αυτό από τα περίπτερα (όπως EXPERIMENT/ΓΑΙΟΡΑΜΑ), σε αναζήτηση στο internet είδα ότι η εταιρία αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα βάρεσε κανόνι, συγχωνεύτηκε και έκλεισε ποιος ξέρει πραγματικά. Στο παρακάτω link βλέπουμε δυστυχώς την τραγική κατάληξη που είχαν οι εργαζόμενοι χάνοντας τη δουλειά τους. Το τέλος της σειράς σύμφωνα με μαρτυρίες συνδρομητών φαίνεται να είναι το Δεκέμβρη του 2012. Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους albert, GreekComicFan & Indian.
 15. Να μην κάνουμε δύο φακελάκια έστω Video games και Boardgames?
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.