Jump to content

nick777

Members
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About nick777

 • Birthday 09/18/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Ζάκυνθος
 • Country
  Greece
 • Interests
  Comics, επιτραπέζια

Recent Profile Visitors

1,675 profile views

nick777's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

838

Reputation

 1. Τα βιβλία αυτής της σειράς είναι 3 αλλά στην λίστα αναζήτησης είναι μόνο τρία και απ'οτι βλέπω υπάρχουν στην παρουσίαση. Αν χειμαζόμαστε ξανά σκανάρισμα υπάρχει δυνατότητα.
 2. Τελικά οι πληροφορίες ήρθαν χειροπιαστές πλέον, οι παραπάνω κάρτες είναι μέρος ενός επιτραπεζίου παιχνιδιού με χάρτη και οδηγίες για το πως παίζεται το παιχνίδι, σας παρουσιάζω λοιπόν και τον χάρτη και τις οδηγίες μπορεί να θέλει να παίξει κανείς. Ευχαριστώ φίλο scitaliss από BGG ο οποίος μου δώρισε τα παρακάτω. dragomania rules.pdf
 3. Άντε βρήκαμε και τις τελευταίες. Αν και ανακάλυψα και άλλα για το θέμα οπότε σύντομα και άλλες πληροφορίες.
 4. Η ιδέα μου άρεσε αλλά η αποτύπωση στο χαρτί, κάτι δεν πήγε καλά, θες ότι το μισό που ήταν στο Μπλεκ και μετά γεια σας, θες ότι το σενάριο γενικά το στόρι το έτρεχαν για να τελειώσει και να χωρέσει στις σελίδες δεν ξέρω γενικά θα το ξανασκεφτόμουν αν έβγαζαν και 2η ιστορία προς αγορά.Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
 5. Θα ήθελα να κάνω προπαραγγελία αλλά έχω θέματα με ταχυδρόμους και courier πως θα το πλακώσουν με άλλα πράγματα αν το πετάξει ο ταχυδρόμος στη πόρτα με τις βροχές γενικά σε τι μορφή εκτός από περιοδικό θα έρθει, τώρα δεν ξέρω αν η εκδότρια εταιρία σε τέτοια περίπτωση το αντικαθιστά; μπορεί να είναι λίγο παιδικές οι ερωτήσεις μου αλλά θα ήθελα μια απάντηση μιας και ο εκδότης διαβάζει το θέμα. Ευχαριστώ εκ'των προτέρων για όποια απάντηση.
 6. Μετά από ανταλλαγή βρήκαμε άλλες τέσσερις.
 7. Το πήρα και εγώ για Σαββατοκύριακο μετά από καμιά 20αριά χρόνια που είχα να αγοράσω ΜΠΛΕΚ, πολύ καλή η τιμή του σε σχέση με την ποιότητά (για μένα) χαρτιού,σελίδων και εκτύπωσης σε σχέση με τα παλιά, όπως επίσης μου άρεσε η λογική των περισσοτέρων ιστοριών που είναι αυτοτελής, και λίγες αυτές με την λέξη στο τέλος συνεχίζεται... Δεν θέλω να πω για τις ιστορίες γιατί τα έχετε πει όλοι πριν από μένα. Αλλά ναι μόλις είδα ΣΤΟΡΜ ήταν το 80% της απόφασής μου να πάρω το τεύχος.
 8. Ευχαριστώ για τις ευχές σας να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα αγαπημένα πρόσωπά σας.
 9. Ότι βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι και τα δύο τεύχη
 10. Τσάρλυ Τα συγκεκριμένα περιοδικά πάντα νόμιζα ότι ήταν κάποιο ένθετο ενός μεγαλύτερου περιοδικού αλλά δεν έδινα και καμία σημασία γιατί μου ήταν αδιάφορα τώρα λοιπόν που τα ξανακοίταξα, ναι είναι περιοδοκά-αφίσες του 1979 σύμφωνα και με πληροφορίες από retromaniax και κυκλοφορούσε για ένα χρόνο.Το περιοδικό δεν ήταν σε σελίδες ήταν ένα μεγάλο πόστερ διπλωμένο. Παρακάτω είναι μια άποψη όταν ανοίξεις το περιοδικό.
 11. Dragomania Cheetos Παρ'ότι όχι πολύ fan των τυρογαριδακίων τα συγκεκριμένα τα προτίμησα για τις συγκεκριμένες κάρτες οι οποίες είχαν να κάνουν με μυθοπλασία, δυστυχώς δεν πρόλαβα να την ολοκληρώσω παρ'όλα αυτά όμως φυλάσσεται στο κουτάκι της. Από τις πιο ωραίες εκτυπώσεις σε κάρτες άλλες ανάγλυφες άλλες με κομματάκια στρας που σου δίνουν μια μικρή ψευδαίσθηση κίνησης, έτος κυκλοφορίας νομίζω περίπου 2008. Και ένα διαφημιστικό spot όχι Ελληνικό δυστυχώς. Και αν κατά τύχη έχει κανένας διπλές κάρτες, διαθέτουμε και εμείς για ανταλλαγή (έτσι να θυμηθούμε τα νιάτα μας).
 12. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω ότι θες από Ζάκυνθο εδώ είμαι
 13. και να φανταστείς ότι όταν έβγαιναν αυτά τα παιχνίδια δεν είχαμε καλά καλά υπολογιστή και όποιος είχε μαζευόμαστε στο σπίτι του και πλακωνόμαστε ποιος θα πρωτοπαίξει, αλλά οφείλω να πω ότι η παρέα ήταν σε πρώτο πλάνο και μετά η μηχανή, τώρα την σημερινή εποχή έχουν αλλάξει οι ρόλοι (δυστυχώς). και ενώ τακτοποιώ να σου κάτι εμφανίζεται, το πρώτο τεύχος το οποίο έχει μέγεθος βιβλίου τσέπης (13,1χ19,1) και η γέννηση αυτού Δεκέμβριος 1997. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.