Μετάβαση στο περιεχόμενο

nick777

Members
  • Περιεχόμενο

    123
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από nick777

  1. nick777

    Dragomania Cheetos

    Θέλει Α3 σκάνερ το οποίο δεν διαθέτω και δεν είμαι και Αθήνα για να εξυπηρετηθώ από κάποιον που μπορεί να έχει.
  2. nick777

    Dragomania Cheetos

    Δύσκολο μόνο κάποιοι συλλέκτες ίσως, και ψάξιμο (όχι ψηφιακό) σε κάποια μαγαζάκια με τέτοια παλιά κομιξ κλπ (μοναστηράκι ίσως) .
  3. Παλιά είχα ένα φωτοτυπικό Α3 και είχα σκαναρει αλλά μας άφησε χρόνους.Ακομα ψάχνω εναλλακτική.
  4. Τον έμπασα στο τριπακι του του Greek comic για τα καλά .
  5. Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ στο 2001 είναι του 2016 έχουμε και το 2005. Βέβαια μπορεί να έχετε και δίκιο απλά κάπως μου φάνηκε ότι δεν κολλάει.
  6. nick777

    WARCRAFT

    Τα βιβλία αυτής της σειράς είναι 3 αλλά στην λίστα αναζήτησης είναι μόνο τρία και απ'οτι βλέπω υπάρχουν στην παρουσίαση. Αν χειμαζόμαστε ξανά σκανάρισμα υπάρχει δυνατότητα.
  7. nick777

    Dragomania Cheetos

    Τελικά οι πληροφορίες ήρθαν χειροπιαστές πλέον, οι παραπάνω κάρτες είναι μέρος ενός επιτραπεζίου παιχνιδιού με χάρτη και οδηγίες για το πως παίζεται το παιχνίδι, σας παρουσιάζω λοιπόν και τον χάρτη και τις οδηγίες μπορεί να θέλει να παίξει κανείς. Ευχαριστώ φίλο scitaliss από BGG ο οποίος μου δώρισε τα παρακάτω. dragomania rules.pdf
  8. nick777

    Dragomania Cheetos

    Άντε βρήκαμε και τις τελευταίες. Αν και ανακάλυψα και άλλα για το θέμα οπότε σύντομα και άλλες πληροφορίες.
  9. nick777

    Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Η ιδέα μου άρεσε αλλά η αποτύπωση στο χαρτί, κάτι δεν πήγε καλά, θες ότι το μισό που ήταν στο Μπλεκ και μετά γεια σας, θες ότι το σενάριο γενικά το στόρι το έτρεχαν για να τελειώσει και να χωρέσει στις σελίδες δεν ξέρω γενικά θα το ξανασκεφτόμουν αν έβγαζαν και 2η ιστορία προς αγορά.Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
  10. nick777

    ΜΠΛΕΚ

    Θα ήθελα να κάνω προπαραγγελία αλλά έχω θέματα με ταχυδρόμους και courier πως θα το πλακώσουν με άλλα πράγματα αν το πετάξει ο ταχυδρόμος στη πόρτα με τις βροχές γενικά σε τι μορφή εκτός από περιοδικό θα έρθει, τώρα δεν ξέρω αν η εκδότρια εταιρία σε τέτοια περίπτωση το αντικαθιστά; μπορεί να είναι λίγο παιδικές οι ερωτήσεις μου αλλά θα ήθελα μια απάντηση μιας και ο εκδότης διαβάζει το θέμα. Ευχαριστώ εκ'των προτέρων για όποια απάντηση.
  11. nick777

    Dragomania Cheetos

    Μετά από ανταλλαγή βρήκαμε άλλες τέσσερις.
  12. nick777

    ΜΠΛΕΚ

    Το πήρα και εγώ για Σαββατοκύριακο μετά από καμιά 20αριά χρόνια που είχα να αγοράσω ΜΠΛΕΚ, πολύ καλή η τιμή του σε σχέση με την ποιότητά (για μένα) χαρτιού,σελίδων και εκτύπωσης σε σχέση με τα παλιά, όπως επίσης μου άρεσε η λογική των περισσοτέρων ιστοριών που είναι αυτοτελής, και λίγες αυτές με την λέξη στο τέλος συνεχίζεται... Δεν θέλω να πω για τις ιστορίες γιατί τα έχετε πει όλοι πριν από μένα. Αλλά ναι μόλις είδα ΣΤΟΡΜ ήταν το 80% της απόφασής μου να πάρω το τεύχος.
  13. Ευχαριστώ για τις ευχές σας να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα αγαπημένα πρόσωπά σας.
  14. nick777

    ΤΣΑΡΛΥ

    Ότι βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι και τα δύο τεύχη
  15. nick777

    ΤΣΑΡΛΥ

    Τσάρλυ Τα συγκεκριμένα περιοδικά πάντα νόμιζα ότι ήταν κάποιο ένθετο ενός μεγαλύτερου περιοδικού αλλά δεν έδινα και καμία σημασία γιατί μου ήταν αδιάφορα τώρα λοιπόν που τα ξανακοίταξα, ναι είναι περιοδοκά-αφίσες του 1979 σύμφωνα και με πληροφορίες από retromaniax και κυκλοφορούσε για ένα χρόνο.Το περιοδικό δεν ήταν σε σελίδες ήταν ένα μεγάλο πόστερ διπλωμένο. Παρακάτω είναι μια άποψη όταν ανοίξεις το περιοδικό.
  16. nick777

    Dragomania Cheetos

    Dragomania Cheetos Παρ'ότι όχι πολύ fan των τυρογαριδακίων τα συγκεκριμένα τα προτίμησα για τις συγκεκριμένες κάρτες οι οποίες είχαν να κάνουν με μυθοπλασία, δυστυχώς δεν πρόλαβα να την ολοκληρώσω παρ'όλα αυτά όμως φυλάσσεται στο κουτάκι της. Από τις πιο ωραίες εκτυπώσεις σε κάρτες άλλες ανάγλυφες άλλες με κομματάκια στρας που σου δίνουν μια μικρή ψευδαίσθηση κίνησης, έτος κυκλοφορίας νομίζω περίπου 2008. Και ένα διαφημιστικό spot όχι Ελληνικό δυστυχώς. Και αν κατά τύχη έχει κανένας διπλές κάρτες, διαθέτουμε και εμείς για ανταλλαγή (έτσι να θυμηθούμε τα νιάτα μας).
  17. nick777

    GOLDEN GAMES

    Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω ότι θες από Ζάκυνθο εδώ είμαι
  18. nick777

    GOLDEN GAMES

    και να φανταστείς ότι όταν έβγαιναν αυτά τα παιχνίδια δεν είχαμε καλά καλά υπολογιστή και όποιος είχε μαζευόμαστε στο σπίτι του και πλακωνόμαστε ποιος θα πρωτοπαίξει, αλλά οφείλω να πω ότι η παρέα ήταν σε πρώτο πλάνο και μετά η μηχανή, τώρα την σημερινή εποχή έχουν αλλάξει οι ρόλοι (δυστυχώς). και ενώ τακτοποιώ να σου κάτι εμφανίζεται, το πρώτο τεύχος το οποίο έχει μέγεθος βιβλίου τσέπης (13,1χ19,1) και η γέννηση αυτού Δεκέμβριος 1997. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
  19. nick777

    GOLDEN GAMES

    GOLDEN GAMES Περιοδικό το οποίο σαν θέμα του έχει τα παιχνίδια στον Η/Υ, με την διαφορά ότι επανέφερε στο προσκήνιο games τα οποία ήταν πλέον εκτός κυκλοφορίας και παλιά για το νέο λειτουργικό σύστημα της εποχής windows '95 (δεν μπορώ να φανταστώ σε μερικά χρόνια τη θα λένε γιαυτή την αναφορά κάποιοι πιτσιρικάδες ) .Από περιεχόμενο υπήρχαν οδηγίες, χάρτες, αναφορές σε χαρακτήρες που θα συναντήσεις και γενικά ότι είχε να κάνει με το game που υπήρχε στο εκάστοτε τεύχος, έγχρωμο εξώφυλλο και οι λοιπές σελίδες ασπρόμαυρες έτος κυκλοφορίας Ιανουάριος 1998 με μια μικρή επιφύλαξη και με βάση το 2ο τεύχος Φεβρουάριος 1998.
  20. Εντέλει κάτι βρήκα όπως φαίνεται και στη φώτο και με το παραπάνω, τα βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο στο http://dfantasy.gr/store/index.php . οπότε μπορείτε να κλείσετε το θέμα.
  21. nick777

    ROBOTECH

    Είχα διαβάσει στο παρελθόν μέσα από το περιοδικό ΔΥΟ ένα κομμάτι της ιστορίας του robotech η οποία ξεκινάει από την πτώση του SDF1 και μετά, δηλαδή ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας είχε χαθεί όμως και στην σειρά όταν κάποια στιγμή την είχα κατεβάσει δεν θυμάμαι καθόλου την ιστορία που περιγράφεται στα πρώτα έξι τεύχη από την ANUBIS για να πω την αλήθεια ήταν ευχάριστο γιατί διάβαζα κάτι νέο που μου είχε ξεφύγει σε μια αγαπημένη σειρά από το παρελθόν μακάρι η ANUBIS να είχε συνεχίσει τη σειρά, κρίμα.
  22. μετά από 2 μήνες αναζήτησης κάτι βρήκα θα σας ενημερώσω από που σύντομα.
  23. nick777

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ NICK777

    καλησπέρα ψάχνω (και εγώ) για τα παρακάτω αν υπάρχουν διαθέσιμα από κάποιον που δεν τα χρειάζεται πλέον, ευχαριστώ για όποια βοήθεια. StarCraft: Ακαδημία φαντασμάτων StarCraft: Η ταχύτητα του σκότους StarCraft: Η σκιά των Ζελ Νάγκα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.