Μετάβαση στο περιεχόμενο

Han Solo

Members
  • Περιεχόμενο

    402
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Han Solo

  1. Το site δυστυχως χαθηκε στα "υπογεια" καποιου σερβερ...θα δουμε για το μελλον!
  2. Αναβαπτιστε με... γεννηθητω το θελημα μου!
  3. Και βεβαια στελνω κυριε Πονοδοτη μας, με ΕΛΤΑ Κουριερ παρακαλω, με τρια ευρουλακια την αλλη μερα στην πορτα σου! Α και παρακαλω να επανελθει το νικνειμ Han Solo που μου το αλλαξατε μια που ειστε και διευθυνων συμβουλος!
  4. Το ΤΡΟΛ :lol: (ή Ροκάς οπως ειναι πιο πολυ γνωστος λογω της εντασης που ακουει μουσικη στο περιπτερο)...και ειναι και ψυχουλα μωρε, τρεχει παντα να εξυπηρετησει, αλλα τα κομικς ειναι το ...αγχος του.
  5. Han Solo

    ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΠΛΕΚ

    Οχι, υποθετω τον αλλο μηνα.
  6. Καλησπερα στην παρεα,,, εχω και καινουρια -και προσπαθω να εχω παντα τους νεους τιτλους- και μεταχειρισμενα τα οποια βεβαιως ειναι περισσοτερα. Οσο για τα Τεντεν πουλανε παρα πολυ ικανοποιητικα.αλλα υπαρχει ελλειψη σε αρκετα.Αυτο που ξερω επισης ειναι οτι θα γινει ανατυπωση ολων των τευχων συντομα και αυξηση της τιμης σε 5,80.Ανατιμηση θα υπαρξει σε ολες τις εκδοσεις απ οτι καταλαβα δλδ και σε Αστεριξ, Λουκυ Λουκ κτλ. :lmao:
  7. Βιντεο-αφιερωμα στο περιπτερο...(πω πω, εχω να ποσταρω εδω απο περσι;;;; ) https://www.youtube.com/watch?v=y-qY8vk_vR8
  8. Να βαλω κ εδω το λιθαρακι μου να βοηθησω τον leonidio μπας και βγαλει ακρη με το συγκεκριμενο περιοδικακι.Τα τευχη ειναι τα 41 κ 42 σε μακροστενο σχημα κ οχι τετραγωνο.Λογικα θα επρεπε να εχουμε κ τα ιδια οπισθοφυλλα αλλα χαρη στην μαγκια καποιου ...καλλιτεχνη, το 42 εχει το οπισθοφυλλο του 37 με ημερομηνια 1 Ιουνιου του 1955, οποτε αφου εχουμε κ το 36, συμπεραινουμε οτι ηταν 15θημερο κ αλλαξε σχημα απο το τευχος 37.Αυτααααα.... Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  9. Han Solo

    ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

    Εδω ειμαι παλι, δεν κοβεται το σπορ! (Αν κ με τη φορα που εχει παρει ο Valt κ ο Killmath...) Λοιπον, περασαν ...στα γρηγορα απο τα χερια μου, οι τομοι 1 εως 8 κ με τη βοηθεια του Sandman σκαναριστηκαν ωστε να περασουν στο πανθεον των εξωφυλλων του GC.Παντως αν δεν ειχαν το νουμερο στο εμπροσθοφυλλο δεν θα ξεχωριζες το εμπρος απο το πισω. Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. Να πω, επισης, οτι κανενας τομος δεν εχει μεσα ιστοριες Ντισνευ, εχουν ολοι απο πεντε τευχη χωρις εξωφυλλα κ το πιο σημαντικο, κυκλοφορησαν γυρω στο 1962, το οποιο αποδεικνυεται απο το παρακατω διαφημιστικο που ηταν μεσα σε εναν τομο, κ σιγουρα αφου εχασε τα δικαιωματα απο τα Ντισνευ!
  10. Ελπιζω στον τριτο τομο να μην αλλαξουν γνωμη κ γραψουν τιποτα AMITA FUN!!!
  11. Απολαυση το να συζητας μαζι του για ...παπια κ ποντικια!Ετσι απλα, PhantomDuck στο σαλονι μου!
  12. Οτι κ να πω ειναι λιγο... Ηταν μια πρωτογνωρη εμπειρια για μενα σε ολα τα επιπεδα (επαγγελματικα, συναισθηματικα...)!!Τρεις καταπληκτικες ημερες, παρολη την κουραση κ την στερηση τσιγαρου , που χαρακτηκαν στο μυαλο μου για παντα!Αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους οσους μοχθησαν για να γινει πραγματικοτητα ενα συνεδριο κομικς και στη Θεσσαλονικη.Και του χρονου!!!!!
  13. http://thecomiccon.gr/speaker/retrocomics/ Δεν θα το φανταζομουν ποτε οτι θα συμμετεχω σ ενα εβεντ μαζι με τον Καβατσανο. Εδω κ κανα δυο μερες, εχω αυτο το περιεργο συναισθημα αναμονης, προσμονης οπως οταν ηταν να παω φανταρος...
  14. Τα παρελαβα κ εγω σημερα κ οντως αρκετα εχουν θεμα τσαλακωματος στα εξωφυλλα.Ισως θα πρεπει να γινει λιγο πιο χοντρο γιατι οι περισσοτεροι διανομεις πρακτορειων τυπου ειναι του στυλ "να τα μοιρασουμε γρηγορα κ οπως ναναι, να τελειωνουμε, μη τα χουμε εδω".
  15. Han Solo

    ΑΓΟΡΙ

    Ευχαριστω Θοδωρη, για την γρηγορη ανταποκριση, εισαι πολυ ξεπετα!
  16. Han Solo

    ΑΓΟΡΙ

    Μηπως γνωριζει κανεις, να με διευκολυνει, σε ποια τευχη δημοσιευθηκαν οι ιστοριες ΣΕΡΊΦΗΣ ΚΙΝΓΚ και Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟς ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ;
  17. Han Solo

    ΦΑΝΤΟΜ

    Αλεξη μπερδευτηκα..δηλαδη το 55 κ το 56 εχουν την ιδια ιστορια μεσα ή το ενα εχει την ιστορια του αλλου κ κατα λαθος εγραψες 55;;
  18. Han Solo

    ZAGOR

    Τα ειχα... Σου ξεφευγουν ποστς...περνανε τα χρονια...
  19. Han Solo

    ZAGOR

    Δηλαδη εγω δεν εχω δικιο;;
  20. Han Solo

    ZAGOR

    Αυτο εννοουσα κ εγω Ντινο, αρα ειναι εκδοτικο λαθος...κ ναι, το εχω το 1ο τευχος, στο βαζω στην ακρη κ μιλαμε!
  21. Han Solo

    ZAGOR

    Βρηκα προσφατα κ τα τεσσερα τευχη της σειρας κ παρατηρησα οτι το τευχος 2 εχει την ιστορια του τευχους 4 κ το αντιστροφο!! Αν καποιος τα εχει, παρακαλειται να επιβεβαιωσει το ατυχες εκδοτικο συμβαν!!!
  22. Τους πηρα τηλεφωνο κ θα ειναι βιβλιοδετημενο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.