Jump to content

Lord Makro

Honored
 • Posts

  4,617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Lord Makro

 1. Όντως, δίνουν έμφαση σε πιο σύγχρονες ιστορίες που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όλες αξιόλογες. Απ΄ότι βλέπω, έχω πάρει περίπου το 1/3 των τόμων μέχρι τώρα.
 2. Ετσι, σας ειδοποιώ από νωρίς για να κάνετε οικονομίες... Ραντεβού στο Comicdom
 3. Εντάξει, όχι μέτριες και άθλιες ρε συ... Μέχρι το τεύχος 200 θεωρώ ότι είναι χρυσή εποχή για τους X-MEN, μετά ναι, αρχίζουν να έχουν κάμψη.
 4. John Byrne μαζί με τον Χρηστάρα τον Claremont στον επόμενο τόμο... σίγουρη αγορά!
 5. Είχε πολύ ιδιαίτερη γλώσσα, θυμάμαι ότι ψαχνόμουν εδώ κι εκεί! Ξαναπιάστο
 6. Όσοι διαμαρτύρεστε ότι δυσκολεύεστε να διαβάζετε τα κόμικς στο πρωτότυπο, δοκιμάστε το FROM HELL με την αγγλική αργκό της Βικτωριανής εποχής και μετά πείτε μου για Ντίσνεϊ... Πάντως, προφανώς και δεν γίνεται όλοι να έχουν το ίδιο επίπεδο κατανόησης μιας ξένης γλώσσας, η τριβή με το συχνό διάβασμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να απολαμβάνω τα αμερικάνικα κόμικς όπως είναι...
 7. Ούτε εγώ μαζεύω εκδόσεις αυτής της σειράς, αλλά η Taschen το έβγαλε στη μισή τιμή οπότε μετά από 2 μέρες σκέψης το χτύπησα. Και έκανα πολύ καλά Μακάρι να έβγαζε σε προσφορά και τoυς Avengers ή τους FF, αν και αυτά τα έχω σε omnibus έτσι κι αλλιώς.
 8. Lord Makro

  ΚΟΜΙΞ

  XAXAXAXAXAXA α να χαθείς!!!
 9. Lord Makro

  ΚΟΜΙΞ

  Δαχτυλιές; Ποιες δαχτυλιές; Προσπαθείτε με συκοφαντίες να πολεμήσετε την υγιή επιχειρηματικότητα
 10. Lord Makro

  ΚΟΜΙΞ

  Το βλέπετε; Το λιγουρεύεστε;;; Μόνο με 999,9 ευρώ μπορεί να γίνει δικό σας! Δεκτές και δόσεις μετά από συνεννόηση.
 11. Εκλεισε αιφινιδιαστικά την Παρασκευή και του Αγρινίου, μετά από 9 χρόνια παρουσίας! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα και έχουν αρχίσει περικοπές στα καταστήματα...
 12. Το "Μέγας Εξελικτικός" πάντως το χρησιμοποιούσε και η Μαμούθ, δεν είναι Καμπανικο. Τον Abomination, που όπως είπατε ο Καμπανάς τον έγραφε σαν "Σίχαμα", αργότερα τον είδαμε σαν "Απαίσιο" και στην Modern Times σαν "Τερατόμορφο". Και τώρα, "Έκτρωμα"... συνεννόηση μπουζούκι Προσωπικά, το "Απαίσιος" μου ακούγεται καλύτερα...
 13. Καλή απόδοση, αλλά το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε μια συνέπεια με τα ονόματα όπως τα ξέρουμε από προηγούμενες εκδόσεις. Μέγα Εξελικτικό τον έλεγαν παλιότερα.
 14. Lord Makro

  ASTERIX

  Υπερπαραγωγή!!! Και welcome to the club, πάνε πολλά χρόνια που "επέστρεψα" κι εγώ στα playmobil
 15. Σας έχω προλάβει... https://www.facebook.com/coulcomics/photos/a.192670131337142/1064638457473634/
 16. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τι είδους συμφωνία είχαν, φαντάζομαι αφορούσε τις "κανονικές" ιστορίες των X-MEN και όχι τα έξτρα (άλλωστε δεν θα τους έφταναν και οι σελίδες). Οτι χρησιμοποιούσαν υλικό από το Classic X-MEN το γνωρίζω εδώ και χρόνια, αν θυμάμαι καλά μου το είχε πει ο Βασίλης Χειλάς που δούλευε στη σειρά των υπερηρώων της Μαμούθ.
 17. Πάντως είναι γεγονός ότι για το Days of Future Past δεν έφταιγε η Μαμούθ, όντως δεν είχαν πρόσβαση στην ιστορία αυτή γι' αυτό και την παρέλειψαν. Ο λόγος ήταν ότι η Μαμούθ δεν έπαιρνε το υλικό απευθείας από την πρώτη δημοσίευσή του στο Uncanny X-MEN, αλλά από την (μεταγενέστερη) σειρά Classic X-MEN που ήταν reprint. Και το Classic X-MEN πήδησε τα δύο τεύχη του Days of Future Past!!! Η Marvel λοιπόν τους έστελνε το Classic X-MEN και όχι το Uncanny.
 18. Ετσι ακριβώς! Χρειάζεται να υπάρχει ποικιλία. Πάντως, η συχνότητα κυκλοφορίας είναι τέτοια που θεωρώ λογικό να μην προλαβαίνει κάποιος που παίρνει όλους τους τόμους.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.