Jump to content

tsironick

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  785 [ Donate ]

Community Reputation

648 Good

About tsironick

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 11/30/1983

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Σύνοψη βιβλίου: Σχολιασμός: Πρόκειται για μια συγκεντρωτική έκδοση του Avengers: The Origin #1-5, γραμμένο από τον Joe Casey (Avengers: Earth's Mightiest Heroes) με σχέδιο του Phil Noto (Jonah Hex). Το σχέδιο και ο χρωματισμός θεωρώ ότι είναι όμορφα, αν και στην αρχή μου φαινόταν λίγο παράξενα. Η ιστορία δεν είναι και κανένα αριστούργημα, αλλά διαβάζεται ευχάριστα και έχει έναν νοσταλγικό ύφος. Το χάρηκα σαν να διάβαζα ένα παλιό τεύχος που δεν είχα στη συλλογή μου. Στο εσωτερικό του τόμου μπορούμε να δούμε και τα εξώφυλλα των τευχών. Η έκδοση είναι στα ποιοτικά δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η Οξύ, αν και έχω την αίσθηση ότι το εξώφυλλο είναι σε λεπτότερο χαρτόνι σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις. Σας το προτείνω!
 2. Ρώτησα στο public σήμερα. Μου είπαν ότι δεν το έχουν ακόμα, αλλά έχει γίνει λάθος στην καταχώρηση στην ιστοσελίδα και δεν έχει καμία σχέση ο συγγραφές με το comic. Το προφανές δηλαδή. Οπότε αναμένουμε την έκδοση!
 3. Καλημέρα! Όντως το είχα ξεχάσει. Έχω τον τόμο στο πατρικό μου, οπότε όταν πάω θα το αναζητήσω.
 4. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Πριν το δημοσιεύσω πάτησα Αυτόματο σαν επιλογή και στα δυο κουμπάκια, αφού είχα επιλέξει το κείμενο. Που κάνω λάθος;
 5. Σύνοψη βιβλίου: Σχολιασμός: Πρόκειται για μια συγκεντρωτική έκδοση των τευχών #9-15 του The Amazing Spider-Man (2014) με την ιστορία για το Spider-Verse. Το σχέδιο και ο χρωματισμός θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφα και η ιστορία είναι πολύ ωραία! Στο εσωτερικό του τόμου μπορούμε να δούμε και τα εξώφυλλα των τευχών καθώς και κάποια εναλλακτικά εξώφυλλα. Η έκδοση είναι στα ποιοτικά δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η Anubis. Σας το προτείνω, ειδικά για τους φίλους του αραχνάκια δεν θα πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη σας!
 6. Άμα είναι να σπαμάρουμε επιτηδευμένα, να το κλειδώσουμε το θέμα. Όταν θέλει κάποιος να βρει πληροφορίες και βλέπει άκυρα, απλά δεν συνεχίζει να ψάχνει. Για αυτό υπάρχουν τα άλλα θέματα. Για το καλό του φόρουμ το λέω και μόνο, γιατί έχει ένα καλό επίπεδο. Μια πρόταση έκανα, δεν είμαι και συντονιστής.
 7. Τα βιβλία τα φέρνουν κανονικά την Πέμπτη το πρωί, χωρίς κάποια συνεννόηση. Ως τώρα τα έχω δει κέντρο, Χολαργό και Δουκίσσης Πλακεντίας αυτή τη μέρα. Επίσης, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να γεμίζουμε σελίδες λέγοντας τα ίδια και τα ίδια. Οι εκδότες έχουν συγκεκριμένο υλικό να εκδώσουν. Άλλα τεύχη θα μας αρέσουν περισσότερο και άλλα λιγότερο, γούστα είναι αυτά. Ας βγαίνουν τα βιβλία και ας σχολιάζουμε απλά αυτά. Να είμαστε ευτυχείς που βγήκε αυτή η έκδοση στην Ελλάδα. Το να αναλωνόμαστε 28 σελίδες με παραπλήσιους προβληματισμούς, δεν βοηθάει και τον αναγνώστη του φόρουμ που θέλει να βρει ουσιαστικές πληροφορίες για την έκδοση.
 8. Αν μας διαβάζουν, να το εκδώσουν παρακαλώ!
 9. Εγώ θέλω αυτά σίγουρα. Γενικά θέλω να δούμε και ήρωες που δεν έχουμε εμβαθύνει ιδιαίτερα με τις ιστορίες τους στην Ελλάδα. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός αυτής της σειράς.
 10. Όταν κάποιος παίρνει διδακτορικό, παίρνει αμέσως τον τίτλο του doctor. Είναι σαν τίτλος τιμής, πως λέμε πχ λόρδος, σερ, ιππότης, βασιλιάς, κτλ. Κανονικά πάει μαζί με το όνομα. Τον κέρδισε, πάλεψε για να τον αποκτήσει, τον αποκαλούμε με τον τίτλο που έχει. Δεν αλλάζει. Εσύ είσαι απλά ένας κύριος. :Ρ
 11. Μακάρι να βγάλουν και παλιές ιστορίες. Τι θα πει δεν τις θέλει το νεανικό κοινό; Αυτός που θα μπει στη διαδικασία να αγοράσει τους τόμους, προφανώς και ενδιαφέρεται για όλο το φάσμα των ιστοριών. Άλλωστε, οι παλιότερες ιστορίες για μένα είναι και οι καλύτερες, γιατί ήταν πιο αυθεντικές και δεν είχαν τα 1002 μπερδέματα. Οπότε, ας λέμε απλά αυτά που θα θέλαμε να δούμε και μην αναλώνεστε με δεδομένο ότι θα βγάζουν μόνο νέες.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.