Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsironick

Members
  • Περιεχόμενο

    208
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2356 προβολές προφίλ

tsironick's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Καλημέρα! Τώρα είδα την ερώτηση. Παρέλαβα τη Τετάρτη που μας πέρασε. Το κουτί το έχω πετάξει, αλλά μέιλ είχα πάρει στις 4/11.
  2. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Ήρθαν σήμερα και τα επόμενα στο τεύχη με τον Thanos και τον Star Lord. Μαζί ήρθε και η πρώτη έξτρα φιγούρα του Iron Man (Iron Man 3 - Mark XXV) καθώς και η κόκκινη μεταλλική θήκη. Προς απογοήτευσή μου, για λίγο σχετικά δεν χωράνε μέσα τα τεύχη. Θα ήταν τέλειο να τα έχω εκεί μέσα. Οπότε είναι ένα άχρηστο μεταλλικό κουτί για μένα. Μεταφέρθηκαν στη βάση
  3. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Καλησπέρα! Ανεβάζω και εγώ τα εξώφυλλα από σκάνερ (αν και βλέπω και τα προηγούμενα που ανέβηκαν φαίνονται ωραία τα χρώματα), καθώς και φωτογραφία με τις φιγούρες. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  4. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Θεωρώ ότι η καλύτερη φιγούρα είναι του Χαλκ. Έχει όγκο και βάρος. Μετά μου αρέσουν πολύ του Σπάιντερμαν και του πάνθηρα αν και δεν τις λες και τέλειες. Αλλά επειδή μου αρέσει πολύ ο Σπάιντερμαν ίσως πάρω άλλη μία να έχω.
  5. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Και οι πρώτες πέντε φιγούρες
  6. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Του Black Panther έτσι πρέπει να είναι, με βάση και τη φωτογραφία μέσα στο τεύχος. Του ντόκτορα πάλι, μάλλον το ζωγράφισαν παιδάκια αλυσοδεμένα και πεινασμένα.
  7. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το σκέφτομαι κατά πόσο θα το συνεχίσω. Ενώ γενικά φαίνονται όμορφα, δεν είναι τόσο βαριά κατασκευή όπως τα μικρότερα που είχαν βγει πριν χρόνια και είναι αρκετά τα λεφτά. Επίσης, ενώ έχω κάνει την premium συνδρομή, δεν έχω λάβει ως τώρα ούτε μια έξτρα στολή Iron Man ούτε το ρακούν. Δηλαδή κάπου κάτσε.
  8. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Χθες παρέλαβα και το τέταρτο πακέτο με τα τεύχη 8-9 και τις φιγούρες των Doctor Strange και Groot (ημερομηνία αποστολής 9/9/2022). Επισυνάπτω τα εξώφυλλα για τη βάση. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  9. Καλησπέρα! Έκανα αίτηση, αλλά δεν έβαλα δικαιολογητικά και μου είπε σήμερα ένας φίλος ότι έπρεπε να βάλω. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;
  10. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Σήμερα παρέλαβα και το τρίτο πακέτο με τα τεύχη 6-7 (ημερομηνία αποστολής 11/8). Μαζί με τις φιγούρες της Black Widow και του Black Panther, στείλανε δώρο και τις συλλεκτικές αφίσες που είχαν διαφημίσει. Επισυνάπτω τα εξώφυλλα για τη βάση. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  11. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Καλησπέρα, όχι δεν μου την έστειλαν ακόμα. Φαντάζομαι θα τη στείλουν πιο μετά για να δουν αν θα συνεχίσω την συνδρομή ή όχι. Για να μην έχουν ακυρώσεις δηλαδή μόνο και μόνο για τη φιγούρα. Έχω κάνει και την έξτρα συνδρομή που δίνουν και extra φιγούρες Iron Man, αλλά ούτε από αυτές έχω λάβει ακόμα κάτι.
  12. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Παρέλαβα σήμερα το δεύτερο μηνιαίο πακέτο με τα τεύχη 3-5 (ημερομηνία αποστολής 9/7). Οι φιγούρες πανέμορφες! Ο Hulk ξεχωρίζει λόγω μεγέθους και ο αγαπημένος μου Spider-Man είναι απλά τέλειος! Πλέον έχουμε και το 5ο τεύχος με τον Thor. Στα εσωτερικά τους δεν έχει κάποια διαφοροποίηση στις ημερομηνίες κυκλοφορίας που αναφέρει και στο ISSN. Επισυνάπτω και τα εξώφυλλα για τη βάση. Μεταφέρθηκαν στην βάση σαν Β' έκδοση.
  13. tsironick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Καλημέρα! Παρέλαβα τη Τετάρτη το πρώτο πακέτο με τα δύο πρώτα τεύχη της σειράς (μου το είχαν στείλει από τις 17/6/2022). Μου άρεσαν πολύ οι φιγούρες. Είναι ωραία κατασκευή και μεγαλύτερες σε μέγεθος από τις φιγούρες που είχαν βγει πριν κάποια χρόνια με ένα άλλο περιοδικό Marvel. Στο εσωτερικό του πρώτου και του δεύτερου τεύχους γραφεί: Ημερομηνία έκδοσης 1ης κυκλοφορίας: 1/6/2022 και Ημερομηνία έκδοσης 1ης κυκλοφορίας στα περίπτερα: 26/8/2022. Οπότε αν και προφανώς ακριβώς ίδιο περιεχόμενο με τη δοκιμαστική έκδοση, αυτή θεωρείται άλλη έκδοση. Έχει ISSN 2785-1354, όπως και πριν δηλαδή. Τέλος, σκάναρα πάλι τα εξώφυλλα, μιας και έχουν μια μικρή διαφοροποίηση ως προς τη θέση που βάλανε αυτή τη φορά τα λογότυπα των DeAgostini και Eaglemoss. Τα εξώφυλλα και τα οπισθόφυλλα των τευχών ανέβηκαν στην βάση σαν Β' έκδοση.
  14. Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει κανονικά. Ίσως λόγω τριημέρου να αναμένουν μεγαλύτερες πωλήσεις και να θέλαν να προωθήσουν περισσότερο τις άλλες προσφορές.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.