Jump to content

tsironick

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,280 Good

About tsironick

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 11/30/1983

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,031 profile views
 1. tsironick

  VENOM: REX

  Τον είχαμε δει το 2019 στο "The Amazing Spider-Man: Spider-Verse - Μάχη Επιβίωσης" https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/41986-the-amazing-spider-man-spider-verse-μαχη-επιβιωσησ/
 2. Είδα πριν λίγο την διαφήμιση στη τηλεόραση! Σίγουρα θα πάρω το πρώτο τεύχος και αναλόγως θα δω για τα επόμενα. Ωραία κίνηση πάντως να εκδοθεί στην Ελλάδα! Μακάρι βέβαια να ήταν ο Spider-Man!
 3. 2-3 φορές που παρήγγειλα τελευταία, ήρθαν όλα άψογα! Σε αντίθεση με το πάμπλικ που πολλές φορές μου τα δίνουν λες και τα έχουν διαβάσει πριν μου τα δώσουν 😂
 4. Άλλαξα τις εικόνες σε μεγαλύτερη ανάλυση.
 5. Σύνοψη βιβλίου: Ο κόσμος του Watchmen θα συγκρουστεί με το Σύμπαν της DC στο Doomsday Clock, που φέρει τις υπογραφές των Geoff Johns και Gary Frank, της καταξιωμένης ομάδας δημιουργών πίσω από τα Shazam και Batman: Earth One. Επτά χρόνια μετά τα γεγονότα του Watchmen, ο Άντριαν Βέιντ έχει αποκαλυφθεί ως ο υπαίτιος για το φόνο εκατομμυρίων. Φυγάς πλέον, έχει καταστρώσει ένα νέο σχέδιο για να εξιλεωθεί στα μάτια του κόσμου. Το πρώτο βήμα αυτού του σχεδίου; Να βρει τον Δρ. Μανχάταν. Έχοντας στο πλευρό του έναν νέο Ρόρσαχ και τους άγνωστους μέχρι τώρα Μίμο και Μαριονετίστα, ακολουθεί τα ίχνη του Μανχάταν στο Σύμπαν της DC, το οποίο βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, καθώς διεθνείς εντάσεις σπρώχνουν τους δείκτες από το “ρολόι της αποκάλυψης” όλο και πιο κοντά στα μεσάνυχτα. Ο Δρ. Μανχάταν ευθύνεται άραγε γι’ αυτό; Τίποτα δεν τελειώνει πραγματικά… Με αφετηρία το DC Universe: Αναγέννηση, το Doomsday Clock ξαναγράφει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των κόμιξ της DC. Σχολιασμός: Μέρος Πρώτο Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Doomsday Clock #1-6 (2017). Το 2020 κλείνει με μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας στην Αμερική. Η ιστορία πολύ καλή και σε κρατάει. Μόνο στο πρώτο τεύχος λίγο μπερδευόμουν μέχρι να καταλάβω τι και πως, αλλά μετά απλά το απολάμβανα. Ουσιαστικά είναι μία κατά βάση Watchmen ιστορία που όμως οι ήρωες της DC εμπλέκονται όσο πρέπει για να μην φαίνεται ασύνδετο. Το σχέδιο και τα χρώματα είναι πολύ καλά, με κλασική αισθητική. Στο τέλος της έκδοσης έχει κάποια εναλλακτικά σχέδια εξωφύλλων και ανάμεσα στα τεύχη έχει κάποιες πληροφορίες για τους χαρακτήρες σε μορφή άρθρων από εφημερίδες πχ. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ. Αναμένουμε και το δεύτερο μέρος με τα υπόλοιπα 6 τεύχη για να ολοκληρωθεί η ιστορία.
 6. Αν μπορείς ανέβασε και το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του δεύτερου τόμου!
 7. Και το 2ο βιβλίο του Κόναν εξαντλήθηκε. Ευτυχώς πρόλαβα και το παρήγγειλα προχθές!
 8. Μήπως τέλειωσαν οι ιστορίες του Ρόσα;;
 9. Σύνοψη βιβλίου: Ο Υπεράνθρωπος που Έπεσε στη Γη Από τους καταρρέοντες κρυστάλλινους πύργους του Κρύπτον ως τα βουκολικά τοπία του Κάνσας, από τα υποθαλάσσια θαύματα της Ατλαντίδας στις χαοτικές αίθουσες της Ντέιλι Πλάνετ, η ιστορία του Κλαρκ Κεντ, του τελευταίου απόγονου του Οίκου των Ελ, αγγίζει τα όρια του μύθου. Τώρα, δύο από τους σημαντικότερους δημιουργούς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας φέρουν ένα νέο, τολμηρό όραμα για τις αρχές του Ανθρώπου από Ατσάλι. Ο σεναριογράφος Frank Miller (Batman: The Dark Knight Returns, Ronin, Sin City) και ο εικονογράφος John Romita Jr. (Iron Man, The Amazing Spider-Man, Kick-Ass) χρησιμοποιούν το ξεχωριστό τους ταλέντο στην αφήγηση, καθώς επαναπροσδιορίζουν τις δοκιμασίες που πρέπει να περάσει ο νεαρός Κλαρκ για να βρει τη θέση του στον κόσμο μας. Καθώς μαθαίνει να ισορροπεί τις τεράστιες ευθύνες των δυνάμεών του με τις απεριόριστες δυνατότητες που του χαρίζουν, ο Κλαρκ θα πρέπει επίσης να βρει την ανθρωπιά του – μία σχέση τη φορά. Μεγαλύτερο από μια περιπέτεια με υπερανθρώπους, πιο ισχυρό από μία ιστορία ενηλικίωσης, το Superman: Year One είναι μία εξερεύνηση της θεμελιώδους σημασίας των επιλογών σε αυτό το ταξίδι του εικονικού χαρακτήρα στο να γίνει ένας ήρωας. Σχολιασμός: Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Superman: Year One #1-3 (2019). Άλλη μία ξεχωριστή έκδοση που κυκλοφόρησε στα ελληνικά αυτές τις μέρες, αυτή τη φορά από τις εκδόσεις Anubis και μάλιστα μόλις ένα χρόνο μετά την αμερικανική έκδοση! Για την έκδοση τι να πούμε; Και μόνο που βλέπεις Frank Miller και John Romita Jr. στο εξώφυλλο, ξέρεις ότι πρέπει να το διαβάσεις. Αν και πήρε σχετικά μέτριες κριτικές, θεωρώ ότι αξίζει να το αγοράσετε. Το σχέδιο και τα χρώματα είναι πολύ όμορφα, ενώ και η ιστορία σε κρατάει -ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο τέλος της έκδοσης έχει κάποια εναλλακτικά σχέδια εξωφύλλων, καθώς και μία προωθητική εικονογράφηση της σειράς. Επιπλέον, στα αυτιά του βιβλίου υπάρχουν οι βιογραφίες των Frank Miller και John Romita Jr.. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ και σε μέγεθος μεγαλύτερο από το συνηθισμένο.
 10. Λογικά είναι ως προς το περιεχόμενο, μιας και είχαν βγει διάφορες εκδόσεις. Στη Wikipedia λέει: Collected editions - Dark Days: The Road to Metal (collects Dark Days: The Forge #1, Dark Days: The Casting #1, Nightwing #17 and stories from Detective Comics #950) ISBN 978-1401278199 - Dark Nights: Metal Deluxe Edition Hardcover (collects Dark Nights: Metal #1-6) ISBN 978-1401277321 - Dark Nights: Metal—Dark Knights Rising (collects Batman: The Red Death #1, Batman: The Devastator #1, Batman: The Merciless #1, Batman: The Murder Machine #1, Batman: The Drowned #1, Batman: The Dawnbreaker #1, The Batman Who Laughs #1 and Dark Knights Rising: The Wild Hunt #1) ISBN 978-1401277376 - Dark Nights: Metal—The Resistance (collects Teen Titans #12, Nightwing #29, Suicide Squad #26, Green Arrow #32, The Flash #33, Hal Jordan and the Green Lantern Corps #32, Justice League #32-33, Batman: Lost #1, Hawkman: Found #1) ISBN 978-1401282981 - Dark Nights: Metal (collects Dark Nights: Metal #1-6, Dark Knights Rising: The Wild Hunt #1 and Batman Lost #1) ISBN 978-1401288587 https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Nights:_Metal#Collected_editions
 11. Σύνοψη βιβλίου: Το σκοτεινό πολυσύμπαν έρχεται και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ποτέ ξανά! Πέρα από το σύμπαν μας, υπάρχει το Πολυσύμπαν… και κάτω από το Πολυσύμπαν βρίσκεται ένα εφιαλτικό βασίλειο όπου κάθε φόβος που έχει νιώσει ποτέ κάποιος στη Γη μας γίνεται πραγματικότητα. Τώρα μια διαβολική δύναμη παλιά όσο κι ο χρόνος θέλει να μας τραβήξει στο σκοτάδι, μέσα στο βασίλειο του ατέλειωτου τρόμου. Και όταν η πόρτα μεταξύ των κόσμων ανοίξει, δεν ξεπηδούν από μέσα μόνο οι εφιάλτες, αλλά και οι Σκοτεινοί Ιππότες, ο καθένας από τους οποίους αποτελεί μια διεστραμμένη εκδοχή του Μπάτμαν από έναν κόσμο όπου ο χειρότερος φόβος του βγήκε αληθινός. Με την εισβολή να έχει ξεκινήσει και τον Μπάτμαν παγιδευμένο στο Σκοτεινό Πολυσύμπαν, η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης πρέπει να αναλάβει μια αδύνατη αποστολή, για να βρει τα μυστηριώδη μέταλλα που είναι ικανά να απωθήσουν τους Σκοτεινούς Ιππότες και τον αφέντη τους, τον τρομερό Μπάρμπατος. Αν αποτύχουν, όλα όσα γνώριζαν ποτέ θα βυθιστούν στο αιώνιο σκοτάδι. Αλλά ο αληθινός τρόμος είναι… κι αν έχουν ήδη αργήσει πολύ; Ένα από τα μεγαλύτερα events στην ιστορία της DC παρουσιάζεται στο συνταρακτικό, γεμάτο δράση, επικό DARK KNIGHTS: METAL από τους μεγάλους Scott Snyder και Greg Capullo, που ξανασμίγουν μετά την τεράστια επιτυχία τους στη σειρά BATMAN. Σχολιασμός: Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Dark Nights: Metal #1-6 (2017-2018). Μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που έβγαλε πριν λίγα χρόνια η DC και βγήκε σχετικά γρήγορα στα ελληνικά από την Οξύ! Για άλλη μια φορά η DC χρησιμοποιεί τα πολυσύμπαντα σε ένα μεγάλο γεγονός, πετυχαίνει όμως αυτή τη φορά να μας εντυπωσιάσει με την πλοκή και να μας κρατάει το ενδιαφέρον. Ένα όμορφο στοιχείο της σειράς, θεωρώ πως είναι η σύνδεση και με τον κόσμο του Sandman. Το σενάριο είναι αρκετά καλό, όπως και το σχέδιο άλλωστε. Στο τέλος της έκδοσης έχει πάρα πολλά εναλλακτικά σχέδια εξωφύλλων, καθώς και σκίτσα και μολύβια του Greg Capullo. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Οξύ, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ.
 12. Μάλιστα! Πάντως εμάς επειδή βάζουν και τα νούμερα των τόμων θα είναι παράξενο αν συνεχίσουν μπροστά τα νούμερα.
 13. Μήπως ξέρετε, σε περίπτωση που βγουν παραπάνω τόμοι από τους προβλεπόμενους, υπάρχει στο εξωτερικό πρόβλεψη για την εικόνα στη ραχή; Γιατί θυμάμαι σε παλιά δημοσίευση είχε αναφερθεί ότι υπήρχε ένα πρόσθετο σχέδιο αλλά αριστερά από αυτό που έχουμε.
 14. Μετά από 328 δημοσιεύσεις καιρός να μάθεις πώς! Όταν απαντάς, στο πάνω μέρος που εμφανίζει το μενού θα επιλέγεις το 9ο κουμπάκι που δείχνει ένα μάτι.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.