Jump to content

tsironick

Members
 • Posts

  195
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,669 profile views

tsironick's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.4k

Reputation

 1. Καλημέρα! Παρέλαβα τη Τετάρτη το πρώτο πακέτο με τα δύο πρώτα τεύχη της σειράς (μου το είχαν στείλει από τις 17/6/2022). Μου άρεσαν πολύ οι φιγούρες. Είναι ωραία κατασκευή και μεγαλύτερες σε μέγεθος από τις φιγούρες που είχαν βγει πριν κάποια χρόνια με ένα άλλο περιοδικό Marvel. Στο εσωτερικό του πρώτου και του δεύτερου τεύχους γραφεί: Ημερομηνία έκδοσης 1ης κυκλοφορίας: 1/6/2022 και Ημερομηνία έκδοσης 1ης κυκλοφορίας στα περίπτερα: 26/8/2022. Οπότε αν και προφανώς ακριβώς ίδιο περιεχόμενο με τη δοκιμαστική έκδοση, αυτή θεωρείται άλλη έκδοση. Έχει ISSN 2785-1354, όπως και πριν δηλαδή. Τέλος, σκάναρα πάλι τα εξώφυλλα, μιας και έχουν μια μικρή διαφοροποίηση ως προς τη θέση που βάλανε αυτή τη φορά τα λογότυπα των DeAgostini και Eaglemoss. Τα εξώφυλλα και τα οπισθόφυλλα των τευχών ανέβηκαν στην βάση σαν Β' έκδοση.
 2. Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει κανονικά. Ίσως λόγω τριημέρου να αναμένουν μεγαλύτερες πωλήσεις και να θέλαν να προωθήσουν περισσότερο τις άλλες προσφορές.
 3. Μεταφέρθηκαν στη βάση Ανέβασα και τα εξώφυλλα από το 2ο βιβλίο. Για υπενθύμιση, παρακαλώ ενημερώστε/διορθώστε και τα στοιχεία: 1ο βιβλίο: ISBN: 978-960-623-292-3 ISBN SET: 978-960-623-291-6 2ο βιβλίο: Hμερ. έκδοσης: 31-05-2021 Πρωτότυπος τίτλος: Marvel Action Avengers #4-6 (2018) ISBN: 978-960-623-293-0 ISBN SET: 978-960-623-291-6
 4. Κυκλοφόρησε και το δεύτερο βιβλίο. Πρόσθεσα κάποιες πληροφορίες στην αρχική δημοσίευση. Αν δεν το κάνει κάποιος άλλος νωρίτερα, θα ανεβάσω το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο την επόμενη εβδομάδα. Δίνω και τα επιπλέον στοιχεία για πινακάκι, αν και δεν ξέρω αν μπορεί να προστεθεί ενώ υπάρχει ήδη ένα. Ουσιαστικά είναι τα ίδια στοιχεία με το πρώτο βιβλίο, με τις εξής διαφορές (στο πρώτο βιβλίο είχα βάλει το ISBN Set και όχι το ISBN του βιβλίου, θα το ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα μαζί με τα εξώφυλλα): Hμερ. έκδοσης: 31-05-2021 Πρωτότυπος τίτλος: Marvel Action Avengers #4-6 (2018) ISBN: 978-960-623-293-0 ISBN SET: 978-960-623-291-6
 5. Ξέρουμε αν θα έχει επιπλέον υλικό ή απλά είναι το ίδιο με άλλο εξώφυλλο;
 6. Σύνοψη βιβλίων: Βιβλίο 1: Νέος Κίνδυνος Μία νέα εποχή δράσης ξεκινά για τους Εκδικητές! Μία νέα ομάδα σχηματίζεται για να αντιμετωπίσει μια τεράστια απειλή, που είναι πιο περίεργη και αλλόκοτη από οποιαδήποτε έχουν συναντήσει ποτέ οι υπερήρωες! Ο Νέος Κίνδυνος είναι η τέλεια ευκαιρία για μικρότερους αναγνώστες αλλά και για φαν κάθε ηλικίας να ζήσουν τις συναρπαστικές περιπέτειες των Εκδικητών για πρώτη φορά! Από το σεναριογράφο Matthew K. Manning και τον εικονογράφο Jon Sommariva. Βιβλίο 2: Μαγική Απειλή Νέες, απίθανες περιπέτειες περιμένουν τους Εκδικητές! Η μαγεία και η δράση συνδυάζονται σε αυτή τη νέα, απίθανη περιπέτεια των Πιο Ισχυρών Ηρώων της Γης! Οι Θορ, Κάπτεν Μάρβελ και Δρ. Στρέιντζ εξαφανίστηκαν! Οι υπόλοιποι Εκδικητές θα βρεθούν απέναντι σε αμείλικτους αντιπάλους. Θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα χωρίς τους συνεργάτες τους, πριν να είναι πολύ αργά; Από το σεναριογράφο Matthew K. Manning και τον εικονογράφο Jon Sommariva. Σχολιασμός: Βιβλίο 1: Νέος Κίνδυνος Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Marvel Action Avengers #1-3 που ξεκίνησε να κυκλοφορεί αρχικά το 2018 στην Αμερική. Η σειρά απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες, οπότε δεν έχει άμεση σχέση με τις βασικές ιστορίες των Εκδικητών. Η ομάδα είναι ήδη σχηματισμένη, οπότε δεν μας κουράζει με τις προελεύσεις των μελών της, αλλά έχουμε κάποιες μικρές πληροφορίες στην ιστορία που ίσως βοηθήσουν τον νέο αναγνώστη να μπει σε ένα πλαίσιο. Το σενάριο όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάμε και τις ηλικίες που εστιάζει. Για αυτή την ομάδα σίγουρα θα τους αρέσει μιας και έχει και αρκετή δράση! Το σχέδιο μου φάνηκε λίγο παράξενο αρχικά (σαν καρτουνίστικο) αλλά στην πορεία μου άρεσε. Στα έξτρα της έκδοσης είναι κάποια εναλλακτικά εξώφυλλα. Επίσης, στη τελευταία σελίδα βλέπουμε και ότι η έκδοση θα συνεχιστεί στο δεύτερο συγκεντρωτικό βιβλίο με τίτλο "Μαγική Απειλή" -κάτι ιδιαίτερα θετικό όταν ολοκληρώνονται γενικά οι εκδοτικές προσπάθειες. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ! Βιβλίο 2: Μαγική Απειλή Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Marvel Action Avengers #4-6. Λίγο καιρό μόλις μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου, η Anubis κυκλοφόρησε και την δεύτερη ιστορία της σειράς -όπως μας είχε υποσχεθεί και στο τέλος του πρώτου βιβλίου. Η ιστορία και ο σχεδιασμός κυμαίνεται στα ίδια πλαίσια με το πρώτο βιβλίο. Καλή για τους νέους αναγνώστες και για τους παλιότερους πιο πολύ αν κάνουν συλλογή και στηρίζουν τις ελληνικές εκδόσεις της Marvel. Άγνωστο αν θα εκδοθούν και οι υπόλοιπες δύο ιστορίες, μιας και δεν έχει σχετική διαφήμιση στο τέλος του βιβλίου, όπως είχε στο πρώτο.
 7. Σύνοψη βιβλίου: Οι μεγαλύτεροι ήρωες. Οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες. Ο κόσμος δεν τους χωράει και τους δυο. Τα μέλη της Justice League είναι οι πιο ισχυροί και διάσημοι υπερήρωες της Γης… όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα υπερανθρώπων που υπάρχει. Η Suicide Squad χτυπάει από τις σκιές και αναλαμβάνει τις δουλειές που είναι πολύ βρόμικες για τους υπερήρωες. Υπό την αμείλικτη καθοδήγηση της Αμάντα Γουόλερ, αυτά τα τέρατα και οι μανιακοί δρούσαν σε πλήρη μυστικότητα… μέχρι τώρα.Ο Μπάτμαν βρίσκεται στα ίχνη τους και η ύπαρξη της Ομάδας Αυτοκτονίας δεν είναι κάτι που αυτός ή η Justice League μπορούν να ανεχτούν. Πρέπει να μπει άμεσα ένα τέλος στη δράση της. Αλλά ενώ οι ήρωες και οι αντιήρωες είναι απασχολημένοι πολεμώντας μεταξύ τους, ο παρανοϊκός Μάξγουελ Λορντ βάζει το δικό του σχέδιο σε δράση. Καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα φρικιαστικό στρατό από τους πιο φονικούς εγκληματίες της DC με σκοπό να εξοντώσει και τις δύο ομάδες, που στέκονται εμπόδιο στον τελικό του στόχο. Οι καταξιωμένοι δημιουργοί Joshua Williamson και Jason Fabok, Jesus Merino, Fernando Pasarin, Robson Rocha φέρνουν τους μεγαλύτερους υπερήρωες και υπερεγκληματίες σε σύγκρουση για μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη ένταση και δράση! Σχολιασμός: Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Justice League vs. Suicide Squad #1-6 που κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 στην Αμερική. Η ιστορία είναι μέρος του DC Universe Rebirth και μάλιστα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της DC στον κόσμο της Αναγέννησης. Για κάποιο λόγο η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται αντιμέτωπη με την Ομάδα Αυτοκτονίας. Θα βρεθούνε όλοι αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα τους κάνουν να ανατρέψουν καταστάσεις. Προσωπικά, ποτέ δεν συμπάθησα τους Suicide Squad (και δεν ξέρω γιατί τους βγάλανε και ταινίες). Όμως, χάρη στη Justice League στην αρχή αλλά και στην κλιμακωτή πλοκή, δεν κατάλαβα πότε διάβασα 200 σελίδες. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ που αξίζει να διαβάσετε!
 8. Σύνοψη βιβλίου: Αγώνας ενάντια στο χρόνο Είναι ο σιωπηλός φύλακας του Γκόθαμ. Ο Σκοτεινός Ιππότης που το προστατεύει. Αλλά δε βρίσκεται πια στο Γκόθαμ. Τα σκοτεινά σχέδια του Διπρόσωπου έχουν αναγκάσει τον Μπάτμαν να αφήσει το Γκόθαμ και να περιπλανηθεί στις χαμένες λεωφόρους στις κεντρικές ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνος του. Μια λεγεώνα από δολοφόνους τον αναζητά με σκοπό να κερδίσει τα χρήματα της επικήρυξης για το κεφάλι του. Στο μεταξύ, μια συμμαχία ανάμεσα στον Μεγάλο Λευκό, τον Μπλακ Μασκ και τον Πιγκουίνο πίσω στο Γκόθαμ είναι έτοιμη να πλουτίσει μετά το θάνατο του Σκοτεινού Ιππότη. Ακόμα και η αστυνομία του Γκόθαμ βρίσκεται στα ίχνη του Μπάτμαν. Ο Μπάτμαν έχει μόνο δύο συμμάχους σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι: τον Ντιουκ Τόμας, τον νέο του προστατευόμενο, και… τον Χάρβεϊ Ντεντ, το καλόκαρδο μισό της διχασμένης προσωπικότητας του Διπρόσωπου. Θα καταφέρει ο Μπάτμαν να επιβιώσει και να γυρίσει στο Γκόθαμ; Ή ο Διπρόσωπος θα εκπληρώσει το σχέδιό του να εξοντώσει το Σκοτεινό Ιππότη; Ο βραβευμένος σεναριογράφος του Batman Scott Snyder ενώνει τις δυνάμεις του με το θρυλικό εικονογράφο John Romita Jr. για μια επική ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη! Σχολιασμός: Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών All-Star Batman #1-5 (2016), καθώς και ο πρώτος από τους τρεις τόμους της σειράς. Πρόκειται για μία πραγματικά υπέροχη έκδοση που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis. Η ιστορία είναι μέρος του DC Universe Rebirth. Σε αυτή βλέπουμε μέσα από ένα έξυπνο σενάριο, μια ιστορία με βασικούς χαρακτήρες τον Μπάτμαν, τον Διπρόσωπο και τον Ντιουκ Τόμας. Και κακούς. Πολλούς κακούς που εμφανίζονται, αλλά όσο-τόσο ώστε να μην κουράζουν αυτοί που δεν είναι και πρωταγωνιστές. Μου άρεσε που σε πολλά σημεία η ιστορία μας πήγαινε στο παρελθόν ή στο κοντινό μέλλον, μιας και δημιουργούσε το αίσθημα της αγωνίας και συμπλήρωνε κάποια κενά. Το ιδιαίτερο σχέδιο του John Romita Jr. δένει καταπληκτικά με το σενάριο του Scott Snyder. Στο τέλος της κεντρικής ιστορίας, υπάρχει και η ιστορία Ο Καταραμένος Τροχός (The Cursed Wheel), επίσης του Scott Snyder. Η συγκεκριμένη δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα, αλλά είναι λίγες σχετικά σελίδες οπότε διαβάζεται γρήγορα. Στο τέλος της έκδοσης έχει κάποια εναλλακτικά σχέδια εξωφύλλων. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ που αξίζει να διαβάσετε!
 9. tsironick

  VENOM: REX

  Ανέβασα και το οπισθόφυλλο μιας και δεν είχε ανέβει (μαζί με το εξώφυλλο για να είναι σε ίδια ποιότητα, μιας και νομίζω η εικόνα που έχουμε είναι από τη σελίδα της Brainfood).
 10. tsironick

  VENOM: REX

  Δεν θυμάμαι να είχα δυσκολία κάπου, οπότε όλα οκ!
 11. tsironick

  VENOM: REX

  Το διάβασα όλο σήμερα. Ήταν πολύ ωραίο! Καθόλου κουραστικό, η ιστορία σε κρατάει με ενδιαφέρον, βλέπουμε ένα σημαντικό κομμάτι από την ιστορία του Venom, και έχουμε μία δόση Spider-Man. Τι άλλο θέλετε; Απλά παραγγείλτε το χθες!
 12. Αρκετά ωραίο, αν και με μπερδεύει γενικά η DC με την μπόλικη πληροφορία που μου πετάει στα comic της και κάπου το έχανα. Πάντως αξίζει να το διαβάσετε.
 13. tsironick

  VENOM: REX

  Τον είχαμε δει το 2019 στο "The Amazing Spider-Man: Spider-Verse - Μάχη Επιβίωσης" https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/41986-the-amazing-spider-man-spider-verse-μαχη-επιβιωσησ/
 14. Είδα πριν λίγο την διαφήμιση στη τηλεόραση! Σίγουρα θα πάρω το πρώτο τεύχος και αναλόγως θα δω για τα επόμενα. Ωραία κίνηση πάντως να εκδοθεί στην Ελλάδα! Μακάρι βέβαια να ήταν ο Spider-Man!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.