Jump to content

tsironick

Members
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,346 Good

About tsironick

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 11/30/1983

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. Ξέρουμε αν θα έχει επιπλέον υλικό ή απλά είναι το ίδιο με άλλο εξώφυλλο;
 2. Σύνοψη βιβλίου: Μία νέα εποχή δράσης ξεκινά για τους Εκδικητές! Μία νέα ομάδα σχηματίζεται για να αντιμετωπίσει μια τεράστια απειλή, που είναι πιο περίεργη και αλλόκοτη από οποιαδήποτε έχουν συναντήσει ποτέ οι υπερήρωες! Ο Νέος Κίνδυνος είναι η τέλεια ευκαιρία για μικρότερους αναγνώστες αλλά και για φαν κάθε ηλικίας να ζήσουν τις συναρπαστικές περιπέτειες των Εκδικητών για πρώτη φορά! Από το σεναριογράφο Matthew K. Manning και τον εικονογράφο Jon Sommariva. Σχολιασμός: Βιβλίο 1: Νέος Κίνδυνος Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Marvel Action Avengers #1-3 που ξεκίνησε να κυκλοφορεί αρχικά το 2018 στην Αμερική. Η σειρά απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες, οπότε δεν έχει άμεση σχέση με τις βασικές ιστορίες των Εκδικητών. Η ομάδα είναι ήδη σχηματισμένη, οπότε δεν μας κουράζει με τις προελεύσεις των μελών της, αλλά έχουμε κάποιες μικρές πληροφορίες στην ιστορία που ίσως βοηθήσουν τον νέο αναγνώστη να μπει σε ένα πλαίσιο. Το σενάριο όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάμε και τις ηλικίες που εστιάζει. Για αυτή την ομάδα σίγουρα θα τους αρέσει μιας και έχει και αρκετή δράση! Το σχέδιο μου φάνηκε λίγο παράξενο αρχικά (σαν καρτουνίστικο) αλλά στην πορεία μου άρεσε. Στα έξτρα της έκδοσης είναι κάποια εναλλακτικά εξώφυλλα. Επίσης, στη τελευταία σελίδα βλέπουμε και ότι η έκδοση θα συνεχιστεί στο δεύτερο συγκεντρωτικό βιβλίο με τίτλο "Μαγική Απειλή" -κάτι ιδιαίτερα θετικό όταν ολοκληρώνονται γενικά οι εκδοτικές προσπάθειες. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ!
 3. Σύνοψη βιβλίου: Οι μεγαλύτεροι ήρωες. Οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες. Ο κόσμος δεν τους χωράει και τους δυο. Τα μέλη της Justice League είναι οι πιο ισχυροί και διάσημοι υπερήρωες της Γης… όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα υπερανθρώπων που υπάρχει. Η Suicide Squad χτυπάει από τις σκιές και αναλαμβάνει τις δουλειές που είναι πολύ βρόμικες για τους υπερήρωες. Υπό την αμείλικτη καθοδήγηση της Αμάντα Γουόλερ, αυτά τα τέρατα και οι μανιακοί δρούσαν σε πλήρη μυστικότητα… μέχρι τώρα.Ο Μπάτμαν βρίσκεται στα ίχνη τους και η ύπαρξη της Ομάδας Αυτοκτονίας δεν είναι κάτι που αυτός ή η Justice League μπορούν να ανεχτούν. Πρέπει να μπει άμεσα ένα τέλος στη δράση της. Αλλά ενώ οι ήρωες και οι αντιήρωες είναι απασχολημένοι πολεμώντας μεταξύ τους, ο παρανοϊκός Μάξγουελ Λορντ βάζει το δικό του σχέδιο σε δράση. Καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα φρικιαστικό στρατό από τους πιο φονικούς εγκληματίες της DC με σκοπό να εξοντώσει και τις δύο ομάδες, που στέκονται εμπόδιο στον τελικό του στόχο. Οι καταξιωμένοι δημιουργοί Joshua Williamson και Jason Fabok, Jesus Merino, Fernando Pasarin, Robson Rocha φέρνουν τους μεγαλύτερους υπερήρωες και υπερεγκληματίες σε σύγκρουση για μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη ένταση και δράση! Σχολιασμός: Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Justice League vs. Suicide Squad #1-6 που κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 στην Αμερική. Η ιστορία είναι μέρος του DC Universe Rebirth και μάλιστα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της DC στον κόσμο της Αναγέννησης. Για κάποιο λόγο η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται αντιμέτωπη με την Ομάδα Αυτοκτονίας. Θα βρεθούνε όλοι αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα τους κάνουν να ανατρέψουν καταστάσεις. Προσωπικά, ποτέ δεν συμπάθησα τους Suicide Squad (και δεν ξέρω γιατί τους βγάλανε και ταινίες). Όμως, χάρη στη Justice League στην αρχή αλλά και στην κλιμακωτή πλοκή, δεν κατάλαβα πότε διάβασα 200 σελίδες. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ που αξίζει να διαβάσετε!
 4. Σύνοψη βιβλίου: Αγώνας ενάντια στο χρόνο Είναι ο σιωπηλός φύλακας του Γκόθαμ. Ο Σκοτεινός Ιππότης που το προστατεύει. Αλλά δε βρίσκεται πια στο Γκόθαμ. Τα σκοτεινά σχέδια του Διπρόσωπου έχουν αναγκάσει τον Μπάτμαν να αφήσει το Γκόθαμ και να περιπλανηθεί στις χαμένες λεωφόρους στις κεντρικές ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνος του. Μια λεγεώνα από δολοφόνους τον αναζητά με σκοπό να κερδίσει τα χρήματα της επικήρυξης για το κεφάλι του. Στο μεταξύ, μια συμμαχία ανάμεσα στον Μεγάλο Λευκό, τον Μπλακ Μασκ και τον Πιγκουίνο πίσω στο Γκόθαμ είναι έτοιμη να πλουτίσει μετά το θάνατο του Σκοτεινού Ιππότη. Ακόμα και η αστυνομία του Γκόθαμ βρίσκεται στα ίχνη του Μπάτμαν. Ο Μπάτμαν έχει μόνο δύο συμμάχους σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι: τον Ντιουκ Τόμας, τον νέο του προστατευόμενο, και… τον Χάρβεϊ Ντεντ, το καλόκαρδο μισό της διχασμένης προσωπικότητας του Διπρόσωπου. Θα καταφέρει ο Μπάτμαν να επιβιώσει και να γυρίσει στο Γκόθαμ; Ή ο Διπρόσωπος θα εκπληρώσει το σχέδιό του να εξοντώσει το Σκοτεινό Ιππότη; Ο βραβευμένος σεναριογράφος του Batman Scott Snyder ενώνει τις δυνάμεις του με το θρυλικό εικονογράφο John Romita Jr. για μια επική ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη! Σχολιασμός: Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών All-Star Batman #1-5 (2016), καθώς και ο πρώτος από τους τρεις τόμους της σειράς. Πρόκειται για μία πραγματικά υπέροχη έκδοση που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis. Η ιστορία είναι μέρος του DC Universe Rebirth. Σε αυτή βλέπουμε μέσα από ένα έξυπνο σενάριο, μια ιστορία με βασικούς χαρακτήρες τον Μπάτμαν, τον Διπρόσωπο και τον Ντιουκ Τόμας. Και κακούς. Πολλούς κακούς που εμφανίζονται, αλλά όσο-τόσο ώστε να μην κουράζουν αυτοί που δεν είναι και πρωταγωνιστές. Μου άρεσε που σε πολλά σημεία η ιστορία μας πήγαινε στο παρελθόν ή στο κοντινό μέλλον, μιας και δημιουργούσε το αίσθημα της αγωνίας και συμπλήρωνε κάποια κενά. Το ιδιαίτερο σχέδιο του John Romita Jr. δένει καταπληκτικά με το σενάριο του Scott Snyder. Στο τέλος της κεντρικής ιστορίας, υπάρχει και η ιστορία Ο Καταραμένος Τροχός (The Cursed Wheel), επίσης του Scott Snyder. Η συγκεκριμένη δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα, αλλά είναι λίγες σχετικά σελίδες οπότε διαβάζεται γρήγορα. Στο τέλος της έκδοσης έχει κάποια εναλλακτικά σχέδια εξωφύλλων. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ που αξίζει να διαβάσετε!
 5. tsironick

  VENOM: REX

  Ανέβασα και το οπισθόφυλλο μιας και δεν είχε ανέβει (μαζί με το εξώφυλλο για να είναι σε ίδια ποιότητα, μιας και νομίζω η εικόνα που έχουμε είναι από τη σελίδα της Brainfood).
 6. tsironick

  VENOM: REX

  Δεν θυμάμαι να είχα δυσκολία κάπου, οπότε όλα οκ!
 7. tsironick

  VENOM: REX

  Το διάβασα όλο σήμερα. Ήταν πολύ ωραίο! Καθόλου κουραστικό, η ιστορία σε κρατάει με ενδιαφέρον, βλέπουμε ένα σημαντικό κομμάτι από την ιστορία του Venom, και έχουμε μία δόση Spider-Man. Τι άλλο θέλετε; Απλά παραγγείλτε το χθες!
 8. Αρκετά ωραίο, αν και με μπερδεύει γενικά η DC με την μπόλικη πληροφορία που μου πετάει στα comic της και κάπου το έχανα. Πάντως αξίζει να το διαβάσετε.
 9. tsironick

  VENOM: REX

  Τον είχαμε δει το 2019 στο "The Amazing Spider-Man: Spider-Verse - Μάχη Επιβίωσης" https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/41986-the-amazing-spider-man-spider-verse-μαχη-επιβιωσησ/
 10. Είδα πριν λίγο την διαφήμιση στη τηλεόραση! Σίγουρα θα πάρω το πρώτο τεύχος και αναλόγως θα δω για τα επόμενα. Ωραία κίνηση πάντως να εκδοθεί στην Ελλάδα! Μακάρι βέβαια να ήταν ο Spider-Man!
 11. 2-3 φορές που παρήγγειλα τελευταία, ήρθαν όλα άψογα! Σε αντίθεση με το πάμπλικ που πολλές φορές μου τα δίνουν λες και τα έχουν διαβάσει πριν μου τα δώσουν 😂
 12. Άλλαξα τις εικόνες σε μεγαλύτερη ανάλυση.
 13. Σύνοψη βιβλίου: Ο κόσμος του Watchmen θα συγκρουστεί με το Σύμπαν της DC στο Doomsday Clock, που φέρει τις υπογραφές των Geoff Johns και Gary Frank, της καταξιωμένης ομάδας δημιουργών πίσω από τα Shazam και Batman: Earth One. Επτά χρόνια μετά τα γεγονότα του Watchmen, ο Άντριαν Βέιντ έχει αποκαλυφθεί ως ο υπαίτιος για το φόνο εκατομμυρίων. Φυγάς πλέον, έχει καταστρώσει ένα νέο σχέδιο για να εξιλεωθεί στα μάτια του κόσμου. Το πρώτο βήμα αυτού του σχεδίου; Να βρει τον Δρ. Μανχάταν. Έχοντας στο πλευρό του έναν νέο Ρόρσαχ και τους άγνωστους μέχρι τώρα Μίμο και Μαριονετίστα, ακολουθεί τα ίχνη του Μανχάταν στο Σύμπαν της DC, το οποίο βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, καθώς διεθνείς εντάσεις σπρώχνουν τους δείκτες από το “ρολόι της αποκάλυψης” όλο και πιο κοντά στα μεσάνυχτα. Ο Δρ. Μανχάταν ευθύνεται άραγε γι’ αυτό; Τίποτα δεν τελειώνει πραγματικά… Με αφετηρία το DC Universe: Αναγέννηση, το Doomsday Clock ξαναγράφει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των κόμιξ της DC. Σχολιασμός: Μέρος Πρώτο Πρόκειται για τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Doomsday Clock #1-6 (2017). Το 2020 κλείνει με μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας στην Αμερική. Η ιστορία πολύ καλή και σε κρατάει. Μόνο στο πρώτο τεύχος λίγο μπερδευόμουν μέχρι να καταλάβω τι και πως, αλλά μετά απλά το απολάμβανα. Ουσιαστικά είναι μία κατά βάση Watchmen ιστορία που όμως οι ήρωες της DC εμπλέκονται όσο πρέπει για να μην φαίνεται ασύνδετο. Το σχέδιο και τα χρώματα είναι πολύ καλά, με κλασική αισθητική. Στο τέλος της έκδοσης έχει κάποια εναλλακτικά σχέδια εξωφύλλων και ανάμεσα στα τεύχη έχει κάποιες πληροφορίες για τους χαρακτήρες σε μορφή άρθρων από εφημερίδες πχ. Μια όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis, στα γνωστά ποιοτικά της στάνταρ. Αναμένουμε και το δεύτερο μέρος με τα υπόλοιπα 6 τεύχη για να ολοκληρωθεί η ιστορία.
 14. Αν μπορείς ανέβασε και το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του δεύτερου τόμου!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.