Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Τίτλος:
ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ: ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΟ;
Σενάριο/Kείμενα:
Αντώνης Βαβαγιάννης
Σχέδιο:
Αντώνης Βαβαγιάννης
Σχέδιο εξωφύλλου:
Αντώνης Βαβαγιάννης
Hμερ. έκδοσης:
06-12-2024
Εξώφυλλα:
1 + 1 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ - Λίστα Κυκλοφορίας
Τεύχη:
1
Κατηγορία:
Αυτοτελές
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Χιουμοριστικό
Μέγεθος:
16.5 x 24.0
Σελίδες:
64
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ελληνική
ISBN:
978-618-5623-67-8
Ονομαστική τιμή:
8.50€

• Member ID:  41338
  • Group:  Members
  • Topic Count:  46
  • Content Count:  827
  • Achievement Points:  887
  • Days Won:  18
  • With Us For:  514 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

KOYRAFELKYTHRATODIABAZEISTOKOYRAFELKYTHR  KOYRAFELKYTHRATODIABAZEISTOKOYRAFELKYTHR

ΚΟΥΡΑΦΛΕΚΥΘΡΑ: ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΟ;

Από τον εκδότη:

Αυτό το τευχάκι που βλέπεις περιέχει Κουραφέλκυθρα από τη σεζόν 2023-24 (εξαιρετική χρονιά για κόμιξ) καθώς και υπέροχα εξτραδάκια! 3 ολόκληρα κομιξάκια από το patreon των Κουραφέλκυθρων καθώς και 15 σπαρταριστά Podcast Strips κατευθείαν βγαλμένα από σαχλαμάρες που έχουν ειπωθεί στη ραδιοφωνική εκπομπή των Κουραφέλκυθρων στο Nostos. Το άλλο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι τούτο δω το κόμιξ είναι limited edition. Όταν εξαντληθεί ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ. Οπότε άσε το διάβασμα και τρέξε αγόρασέ το γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει και θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Aντίθετα, αν το αγοράσεις, θα γελάς με ακαθόριστου χρώματος γέλιο.

_26-12-2024_122822_.thumb.jpeg.f6c1880d68aa6df7dee24ecd4bfbd0c3.jpeg  _26-12-2024_12257_.thumb.jpeg.15760ddb0226d730f5e205147e914d71.jpeg

Σχόλια:

:lol::lol::lol: :lol:!:lol::lol::lol: :lol:!:lol::lol::lol: :lol:!:lol::lol::lol: :lol:!:lol::lol::lol: :lol:

Άλλη μία ξεκαρδιστική συλλογή στριπ, από τον αγαπητό Αντώνη Βαβαγιάννη! Βλέπουμε μια πληθώρα, από πρωτότυπα ξεκαρδιστικά concepts μέσα από τη άκρως χιουμοριστική ματιά του Βαβαγιάννη. Πολλά από αυτά έχουν και σχέση με geek κουλτούρα, ενώ άλλα τρολάρουν ακατάσχετα την κοινωνία!

Δεν νομίζω ότι έχω τίποτα άλλο να πω, αυτό το κόμικ με έκανε απλά να γελάσω με την ψυχή μου! Το χιούμορ του Βαβαγιάννη παραμένει απαράμιλλο! Το προτείνω σε όλους ανεξαιρέτως , άλλωστε ποιος δεν θέλει μια ξεκαρδιστική, βαθιά ελληνική, συλλογή από στριπ;!

• Ζάνταφ changed the title to ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ: ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚYΘΡΟ;
  • 3 months later...

• Member ID:  36975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  116
  • Content Count:  3849
  • Achievement Points:  3030
  • Days Won:  115
  • With Us For:  1631 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Χμμμ.... Απορώ που δεν υπάρχουν σχόλια για ένα τόσο ξεκαρδιστικό άλμπουμ!!!! Εντάξει, προφανώς δεν μπορεί να γίνει εκτενής σχολιασμός, αφού πρόκειται για μονοσέλιδες ιστορίες και μάλιστα, εντελώς παρανοϊκές! Ωστόσο αυτό που θα είχε ενδιαφέρον( κατά τη γνώμη μου), είναι το ακόλουθο:

1. Ντάρι, στον γιαλό πετά ο γλάρος
  2. Σεφερλίδικο
  3. Ταμπέλες
  4. Μπαρμποcalypse
  5. Το star wars το ορθόδξο
  6. Συ. Συ
  7. Αρχαία σοφία
  8. Άνθρωποι
  9. Άλλο ένα woke κόμικ
  10. Αλάρχιος
  11. Σρέντιγκερ
  12. Οικονομικά βιώσιμο fantasy
  13. Θερινό σινεμά
  14. Το πας το γράμμα
  15. Η ζωή ενός σκιτσογράφου
  16. Υπουργείο
  17. Ο καλόγερος τα 'χει...400
  18. Γυμνισμός
  19. Αγνή κωμωδία
  20. Ουράνιο τόξο
  21. Βρισίδι
  22. Του χάρου το τεφτέρι
  23. Ο πελάτης έχει πάντα σούπα
  24. Ψύχραιμα άρθρα για ελληνικές σειρές
  25. CSI πλατεία Βάθη
  26. Οικογενειακά τραπέζια
  27. Αγορά ακινήτων
  28. Ahoy Mateys!
  29. Audiobook
  30. Speed- Greek version
  31. Καλή ιδέα Ελλάδα
  32. Αδάμ + Εύα
  33. Ο Cool Άη Βασίλης ξαναχτυπά
  34. Σκρουτζ
  35. Don't criticize it!
  36. Κλιμτ
  37. Μαμούθ
  38. Η οικογένεια Δαπόντε έχει επισκέψεις
  39. Emoji
  40. Ο Γκουστάβ είναι ντράμα κουίν
  41. Καφές
  42. Ο θείος Αιμίλιος έχει όρεξη για κουβέντα
  43. Ο Ιησούς από τη Β' Έσσο
  44. Εντός λειτουργίας
  45. Μην το πεις!
  46. Γουέστερν!
  47. Εντωμεταξύ στα επείγοντα...
  48. Εγώ από το μέλλον
  49. Παγωτάκι
  50. Απαγωγή
  51. Σκονί
  52. Συνέδριο
  53. Δαίδαλος κ' Ίκαρος
  54. Τσάρλι
  55. Therapy;
  56. Το πρώτο τηλεφώνημα
  57. Η οικογένεια Δαπόντε έχει επισκέψεις
  58. Καλή ιδέα Κούλη
  59. Ο αγαπημένος μου δίσκος
  60. EXTRA: Action comics
  61. EXTRA: Secret ΑΑΑΒΑΒΓΑ strip
  62. ΕΧΤΡΑ: Τσάρλι εναλλακτικό

Τα boldαρισμένα αποτελούν- κατά τη γνώμη μου- ιστορίες ιδιαίτερα πετυχημένες ως προς το χιούμορ τους, ενώ θα τολμήσω να πω ότι η εφευρετικότητα του Βαβαγιάννη, η ευκολία με την οποία πλάθει λογοπαίγνια, καθώς και η εκπληκτική άνεση με την οποία χειρίζεται σοβαρές καταστάσεις κωμικά και ανάλαφρα, τον καθιστούν έναν Τριβιζά των κόμικς... Σαφώς ορισμένες φορές επαναλαμβάνεται, σαφώς κάποια σενάριά του ανακυκλώνονται, αλλά μεταξύ μας... ποιος δημιουργός δεν εμπνέεται κάπου κάπου από τον ίδιο του τον εαυτό;:D

Τέλος πάντων, παρακάτω παραθέτω και το #20( "Ουράνιο τόξο"), το οποίο κατά τη γνώμη μου αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό που όριζε ο Ελύτης ως τέχνη: " Η μεγάλη τέχνη βρίσκεται οπουδήποτε ο άνθρωπος κατορθώνει ν' αναγνωρίζει τον εαυτό του και να τον εκφράζει με πληρότητα μες στο ελάχιστο.", αφού μέσα σε τέσσερα μόλις καρέ θίγονται ζητήματα διαχρονικά, τα οποία ωστόσο σήμερα έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη θέση στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου, της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης. :cheers3:

1.jpg

ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5107
  • Achievement Points:  5299
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3297 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Όχι.

Α σόρρυ, νόμιζα ήταν ερώτηση και όχι ο τίτλος του τεύχους :)

Edit: Κρίνοντας βέβαια απ΄τις δυο σελίδες που ανέβασε ο Ζάνταφ στην παρουσίαση και τη μία που ανέβασε ο Θοδωρής, θεωρώ καλά έκανα και δεν το διάβασα :oops: 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
On 17/4/2025 στο 3:13 ΜΜ, Laz33 είπε:

Edit: Κρίνοντας βέβαια απ΄τις δυο σελίδες που ανέβασε ο Ζάνταφ στην παρουσίαση και τη μία που ανέβασε ο Θοδωρής, θεωρώ καλά έκανα και δεν το διάβασα :oops: 

Κοίτα, όντως δεν θα το συνιστούσα σε εσένα, επειδή ακριβώς είσαι ο τύπος αναγνώστη που του αρέσουν τα BD( κατά κύριο λόγο, γιατί τώρα τελευταία παρεκκλίνεις επικινδύνως(default_P.gif) και ο Βαβαγιάννης έχει ένα εντελώς διαφορετικό ύφος και φιλοσοφία! ΒΕΒΑΙΑ, εγώ είμαι φαν των ετερόκλιτων πραγμάτων, οπότε θα σου έλεγα να το διαβάσεις δοκιμαστικά, κι αν δεις ότι δεν σου αρέσει καθόλου, αφήνεις γενικά τη σειρά!:beer:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
2 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

Κοίτα, όντως δεν θα το συνιστούσα σε εσένα, επειδή ακριβώς είσαι ο τύπος αναγνώστη που του αρέσουν τα BD( κατά κύριο λόγο, γιατί τώρα τελευταία παρεκκλίνεις επικινδύνως(default_P.gif) και ο Βαβαγιάννης έχει ένα εντελώς διαφορετικό ύφος και φιλοσοφία! ΒΕΒΑΙΑ, εγώ είμαι φαν των ετερόκλιτων πραγμάτων, οπότε θα σου έλεγα να το διαβάσεις δοκιμαστικά, κι αν δεις ότι δεν σου αρέσει καθόλου, αφήνεις γενικά τη σειρά!:beer:

Δεν έχει να κάνει με το τι διαβάζω (σχεδόν όλα τα διαβάζω πλέον, όπως κι εσύ διαπίστωσες).

Απλά δεν μ΄άρεσε το "σχέδιο" (ο Θεός να το κάνει), το χιούμορ (από μέτριο στην καλύτερη, μέχρι ακαταλαβίστικο) και το γεγονός ότι απ΄ό,τι κατάλαβα σατηρίζει συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Επεξεργασία από Laz33

• Member ID:  40108
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  19
  • Achievement Points:  26
  • Days Won:  0
  • With Us For:  821 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σατιριζει*

Σατιρικο κομικ ειναι παντως, αν δεν σατιριζει συγκεκριμενες ομαδες ποιον θα σατιρισει; Τους εξωγηινους;

• Member ID:  11226
  • Topic Count:  143
  • Content Count:  3066
  • Achievement Points:  3131
  • Days Won:  12
  • With Us For:  5762 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εγω δεν εχω αγορασει ακομα καποιο τομο αλλα εχω διαβασει παρα παρα πολλα μονοσελιδα και απο το facebook του δημιουργου αλλα και αλλα site που ειχα πετυχει (πχ στ Luben εβαζε).  Και απλα να πω οτι τα λατρευω!! Εχει πολυ καμμενο και ιδιαιτερο χιουμορ αλλα αν σου αρεσει οπως εμενα το λατρευεις.  Ενταξει το σχεδιο δεν ειναι πολυ καλο αλλα δεν νομιζω οτι σε τετοιου ειδους μονοσελιδα κοιτας το σχεδιο ή εχει σημασια. Σημασια εχειτο χιουμορ, η ατακα, το νοημα κτλ.  Επισης να πω οτι εχει τοσους ηρωες και τοσα διαφορετικα ανεξαρτητα μεταξυ τους που δεν νομιζω οτι στοχευει ή διακωμωδει καποιους συγκεκριμενα.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, όσον αφορά το σχέδιο, θυμάμαι στις Καρικατούρες, είχε πει ο Βαβαγιάννης για έναν τύπο που του είχε ζητήσει να του σχεδιάσει τον Green Lantern κι εκείνος αρνήθηκε... Όχι επειδή δεν ήθελε... Αλλά επειδή δεν μπορούσε( δείτε το παρακάτω βίντεο στο 5:25):

Γιατί το αναφέρω αυτό; Όχι για να υποβιβάσω τον Βαβαγιάννη, αλλά για να δείξω ότι στην πραγματικότητα δεν τον ενδιαφέρει τόσο το σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά το ύφος και το σατιρικό/ σατυρικό( ό,τι προτιμάει κανείςdefault_P.gif) πνεύμα των στριπ του!:beer:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, lop είπε:

Σατιριζει*

Σατιρικο κομικ ειναι παντως, αν δεν σατιριζει συγκεκριμενες ομαδες ποιον θα σατιρισει; Τους εξωγηινους;

Το ότι σατιρίζει "συγκεκριμένες ομάδες" με χαλάει, όχι το ότι είναι σατιρικό κόμικ.

Εκτός κι αν σατιρίζει κι άλλους (πχ wokeηδες, άθεους, βίγκαν κτλ) και απλά έτυχε να ανέβουν τα συγκεκριμένα στριπ.

Αν και αμφιβάλω...

• Member ID:  40108
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  19
  • Achievement Points:  26
  • Days Won:  0
  • With Us For:  821 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

.