Μετάβαση στο περιεχόμενο
20 ΧΡΟΝΙΑ GREEKCOMICS!!!! Χρόνια πολλά στο στέκι μας, να είμαστε όλοι γεροί και να το απολαμβάνουμε ! ×

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1677
  • Content Count:  28573
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  761
  • With Us For:  7236 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

220px-Stan_Lee_1973.jpg

Γεννήθηκε το 1922

Έγραψε κάποια κόμικ

Οικοιοποιήθηκε τη δόξα που αναλογούσε στον Kirby και τον Ditko

Έβγαλε λεφτά

Δεν πέθανε ακόμα

:cheers5:

• Member ID:  1991
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  397
  • Content Count:  4996
  • Achievement Points:  4996
  • Days Won:  42
  • With Us For:  7083 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σπουδαίο αφιέρωμα σε ένα σπουδαίο δημιουργο!

• Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  5584 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Χα0χα0χα00αχ0α0αχ0!!! Τα έσπασε... απλά!

• Member ID:  12192
  • Topic Count:  129
  • Content Count:  1248
  • Achievement Points:  1248
  • Days Won:  3
  • With Us For:  6030 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Πολύ καλό αφιέρωμα! :best:

Να προσθέσω και ένα βιντεάκι σχετικο με τις ταινιες που εμφανίστηκε.

Δεν ξερω αν έχει ξαναμπει στο φόρουμ. http://www.youtube.com/watch?v=tZFS8xaY33I

• Member ID:  1991
  • Topic Count:  397
  • Content Count:  4996
  • Achievement Points:  4996
  • Days Won:  42
  • With Us For:  7083 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καλοοοοοο! Δεν έχει ξαναμπεί! Nice! :banana::blob3::spidey_yeah_that:

• Member ID:  6474
  • Topic Count:  98
  • Content Count:  4211
  • Achievement Points:  4211
  • Days Won:  3
  • With Us For:  6589 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Α αυτός είναι ο Stan Lee που μου λέγανε όλοι στο σχολείο. Εγώ νόμιζα ότι μόνο παίζει σε ταινίες. Αλλά γράφει και κόμικ; Παράξενο δεν είναι; Τα κόμικ είναι παιδιά!

• 14 years later...

• Member ID:  39131
  • Topic Count:  29
  • Content Count:  948
  • Achievement Points:  1120
  • Days Won:  5
  • With Us For:  1529 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Στιβαρή έκδοση της TASCHEN‬ για τον δημιουργό, γραμμένη από τον Roy Thomas, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα κόμιξ, τις ταινίες και τα παρασκήνιά τους και τεράστιο χρονολογικό εύρος από την γέννηση του θρύλου μέχρι τον θάνατό του (1922-2018).

• Member ID:  32699
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  1324
  • Achievement Points:  1418
  • Days Won:  64
  • With Us For:  3112 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
18 hours ago, spider-maniac said:

Στιβαρή έκδοση της TASCHEN‬ για τον δημιουργό, γραμμένη από τον Roy Thomas, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα κόμιξ, τις ταινίες και τα παρασκήνιά τους και τεράστιο χρονολογικό εύρος από την γέννηση του θρύλου μέχρι τον θάνατό του (1922-2018).

Αν το γράφει ο Roy Thomas είναι δυστυχώς πλήρως αναξιόπιστο.

• Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4732
  • Achievement Points:  4770
  • Days Won:  5
  • With Us For:  7075 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
4 min ago , Gwynplaine said:

Αν το γράφει ο Roy Thomas είναι δυστυχώς πλήρως αναξιόπιστο.

Γιατί καλέ; Το περιοδικό του (Alter Ego) είναι πάρα πολύ καλό και ο ίδιος έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων και το εξαιρετικό The Marvel Age of Comics, (επίσης από την Taschen).

• Member ID:  25133
  • Topic Count:  284
  • Content Count:  6650
  • Achievement Points:  6722
  • Days Won:  49
  • With Us For:  5244 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Για όσους δεν άνοιξαν το βιντεάκι να πουμε ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν οι καθιερωμένες εκπτώσεις της Taschen και το βιβλίο είναι με σημαντικη έκπτωση.

Επίσης οι εκδόσεις έχουν κι άλλα ενδιαφέροντα κομιξακια υπό μορφή τούβλων σε καλές τιμές (αν και τον 1ο τόμο του Μπαρκς δεν τον βγάλανε ακόμη με έκπτωση :) )

• Member ID:  42778
  • Topic Count:  27
  • Content Count:  681
  • Achievement Points:  707
  • Days Won:  15
  • With Us For:  576 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
7 min ago , tik said:

Για όσους δεν άνοιξαν το βιντεάκι να πουμε ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν οι καθιερωμένες εκπτώσεις της Taschen και το βιβλίο είναι με σημαντικη έκπτωση.

Επίσης οι εκδόσεις έχουν κι άλλα ενδιαφέροντα κομιξακια υπό μορφή τούβλων σε καλές τιμές (αν και τον 1ο τόμο του Μπαρκς δεν τον βγάλανε ακόμη με έκπτωση :) )

Φρόντισε να ενημερώσει άμεσα ο φίλος @ Gwynplaine . Προθεσμία μέχρι την Κυριακή, έπειτα ξανά τον Φεβρουάριο.

On 9/3/2026 at 8:53 AM, Gwynplaine said:

Ξεκίνησαν οι κλασικές εκπτώσεις της Taschen. Είναι από 3 μέχρι 6 Σεπτεμβρίου. 

https://www.taschen.com/en/books/sale/

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
On 4/9/2026 στο 3:14 ΜΜ, Lord Makro είπε:

Γιατί καλέ; Το περιοδικό του (Alter Ego) είναι πάρα πολύ καλό και ο ίδιος έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων και το εξαιρετικό The Marvel Age of Comics, (επίσης από την Taschen).

Γιατί δυστυχώς σαν συγγραφέας βασίστηκε στo modus operandi του Marvel Method, στο οποίο ο σχεδιαστής παρέδιδε το plot και φυσικά σχέδιο και σε πολλές περιπτώσεις όπως του Jack Kirby και οι διάλογοι όπου βρίσκονταν στα margins, μέθοδος φυσικά που καθιέρωσε ο Stan Lee που σε πολλές περιπτώσεις όπως παραπάνω απλά διανθιζε τους διαλόγους με purple prose. Επίσης είναι από αυτούς που διατήρησαν το μύθευμα του Stan Lee ως μεγάλου δημιουργού ενώ και ο ίδιος διέπρεψε πιο πολύ σε διασκευές όπως του Κόναν και του ελρικ όπου αρκούνταν στο να δώσει στον καλλιτέχνη απλά το βιβλίο. Αυτά τα ολίγα 

On 4/9/2026 στο 3:41 ΜΜ, Pavlos_RA είπε:

Φρόντισε να ενημερώσει άμεσα ο φίλος @ Gwynplaine . Προθεσμία μέχρι την Κυριακή, έπειτα ξανά τον Φεβρουάριο.

Θέλω μπόλικα να πάρω αλλά έφαγα μια φοβερή σφαλιάρα αυτό τον μήνα.. ξέχασα να κάνω το πόθεν έσχες το δικό μου και της γυναίκας μου και έπρεπε να δώσω παράβολα των διακοσίων ευρώ!!!! Μπερδεύτηκα γιατί πέρυσι μας έβαλαν να κάνουμε του 2023 και 2024 και μου και μου κόλλησε στο κεφάλι ότι το είχα κάνει. (Είναι και ο λογιστής μου για τα μπάζα)... πάει το weird science που ήθελα να πάρω. Στις επόμενες εκπτώσεις τώρα.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
4 min ago , Gwynplaine said:

Θέλω μπόλικα να πάρω αλλά έφαγα μια φοβερή σφαλιάρα αυτό τον μήνα.. ξέχασα να κάνω το πόθεν έσχες το δικό μου και της γυναίκας μου και έπρεπε να δώσω παράβολα των διακοσίων ευρώ!!!! Μπερδεύτηκα γιατί πέρυσι μας έβαλαν να κάνουμε του 2023 και 2024 και μου και μου κόλλησε στο κεφάλι ότι το είχα κάνει. (Είναι και ο λογιστής μου για τα μπάζα)... πάει το weird science που ήθελα να πάρω. Στις επόμενες εκπτώσεις τώρα.

Τρομερό φίλε μου, ο λογιστής να αντικατασταθεί πάραυτα. Καλή δύναμη στην οικογένεια και σε σένα πρωτίστως, μην το αφήσεις να σε χτυπήσει ψυχολογικά, σε όλους τυχαίνουν αναποδιές. Όλα θα φτιαχτούν, φτάνει να κρατάμε το ηθικό ακμαίο. Το (ελάχιστο) θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι η αξιοσημείωτη συνέπεια της Taschen, τόσο στη διατήρηση τιμών όσο και στις προσφορές. Θα τα αποκτήσεις όλα εν καιρώ.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
3 min ago , Pavlos_RA said:

Τρομερό φίλε μου, ο λογιστής να αντικατασταθεί πάραυτα. Καλή δύναμη στην οικογένεια και σε σένα πρωτίστως, μην το αφήσεις να σε χτυπήσει ψυχολογικά, σε όλους τυχαίνουν αναποδιές. Όλα θα φτιαχτούν, φτάνει να κρατάμε το ηθικό ακμαίο. Το (ελάχιστο) θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι η αξιοσημείωτη συνέπεια της Taschen, τόσο στη διατήρηση τιμών όσο και στις προσφορές. Θα τα αποκτήσεις όλα εν καιρώ.

Άσε Παύλο με τσάκισε...με έχει φάει οι γραφειοκρατία και τα gov. Φέτος μου έπεσε δέντρο εν κινήσει στο αμάξι χωρίς να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και άδεια κοπής και μου βγήκε η ψυχή να πάρω αποζημίωση. Δεν θέλω καν να συζητήσω τον ρόλο της αστυνομίας και του Δήμου γιατί θα πάμε για defamation. Παιδευτηκα με τις νταντάδες της γειτονιάς με μια απίστευτη γραφειοκρατία. Παιδευτηκα με τα σφαγεία των επιτροπών ΚΕΠΑ που μου έδωσαν ποσοστό αναπηρίας 56% ...θα μπορούσα να πάω αναθεωρητική αλλά δεν είχα κουράγιο. Και πάλι καλά να λέω γιατί ακούω άλλες περιπτώσεις και φριττω. Μετά αιτήσεις για επίδομα παιδιού (εκεί το πήραμε), για Κδαπ που ενώ στους προσωρινούς πίνακες ειμασταν μέσα μετά μας έκοψαν. Χάλια και με την δουλειά. Ένα μαύρο χάλι γενικά 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Είναι πράγματι πολλά σε αριθμό, ενώ κάποια διακρίνονται για την βαρύτητα. Εύγε που στόχευσες απαρέγκλιτα στην αποζημίωση, και πέτυχες εν τέλει. Κράτησε το αυτό, δεν είναι αμελητέο! Η γραφειοκρατία είναι ατελείωτος στίβος, τα όρια της υπομονής δεν ξέρω πόση επέκταση σηκώνουν. Ο άνθρωπος όμως βρίσκει απόθεμα, ακόμα και στα πιο δύσκολα. Κρίμα για τα ΚΔΑΠ, υποθέτω δεν υφίσταται φάση επιλαχόντων. Όσο για το ποσοστό, που είναι μάλλον το σημαντικότερο, εύχομαι να υπάρξει παράθυρο επανεξέτασης στο μέλλον!