albert Posted September 10, 2023 Member ID: 30,583 Group: Members Topic Count: 199 Content Count: 2,516 Reputation: 19,245 Achievement Points: 2,736 Days Won: 33 With Us For: 3,789 Days Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Posted September 10, 2023 Στον τόμο «Diabolik - Τα νεανικά χρόνια» ανακαλύψαμε τα πρώτα βήματα του νεαρού Ντιαμπόλικ στο νησί του Κινγκ, τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που τον επηρέασαν θέτοντας τα θεμέλια της εγκληματικής «σταδιοδρομίας» του! Γνωρίζουμε πως το όνομα του έγινε συνώνυμο του «Άρχοντα του Τρόμου». Αυτό που αγνοούσαμε μέχρι σήμερα, ήταν το πότε και το πώς εξαπλώθηκε η φήμη του και το πως έκανε τα πρώτα του βήματα σε ένα μέρος που του ήταν τελείως άγνωστο: το Κλέρβιλ. Τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλυφτεί και αυτό το μυστήριο! 14 3 Quote
nikos99 Posted September 17, 2023 Member ID: 9,689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 635 Reputation: 6,238 Achievement Points: 711 Days Won: 1 With Us For: 5,837 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 63 Posted September 17, 2023 Καλή η ιστορία με γρήγορο ρυθμό σαν συνέχεια του προηγούμενου διαβάζεται πολύ καλά . εχω μεγάλη ένσταση για την ποιότητα του χαρτιού . Δεν ξέρω τι χαρτί είναι αυτό αλλά το κόμικ ζυγίζει 1 γραμμάριο και έχει 180 σελίδες . φαουλ της Jemma εδώ . 6 2 Quote
nikolas12 Posted September 20, 2023 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 600 Content Count: 4,663 Reputation: 41,224 Achievement Points: 2,310 Days Won: 279 With Us For: 2,409 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 29 Posted September 20, 2023 To πήρα και σαν ιστορία Ντιαμπολίκ το διάβασα γρήγορα με συνοπτικές διαδικασίες. Η ιστορία επικεντρώνεται στα κάπως πιο πρώιμα χρόνια του Ντιαμπολίκ και τον ήρωα μας να μιμείται έναν άνθρωπο στον οποίο μοιάζει απόλυτα, ώσπου η πρώην συνεργάτιδα αυτού του ατόμου αποφασίζει να τον μπλέξει στις βρώμικες δουλειές της. Η ιστορία διαβάζεται αρκετά σύντομακαι ευχάριστα, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει κοντά στα ποιοτικά λέβελ των πολύ δυνατών ιστοριών Ντιαμπολίκ και πέραν της συμβολής της στο χτίσιμο της μυθολογίας του ήρωα. Το σχέδιο είναι φανταστικό, τα πρόσωπα είναι σαν να έχουν βγει από πίνακα και η δράση όπου υπάρχει, έχει γίνει με αρκετά καρέ προσδίδοντας μια παραπάνω ζωντάνια στο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά όλο το σχέδιο είναι ασπρόμαυρο που προσδίδει αυτή τη μυστήρια αύρα που χρειάζεται ο ήρωας. Το παράπονό μου είναι με την κάκιστη ποιότητα χαρτιού της Jemma στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει. Ούτε σε Ντιαμπολίκ ούτε σε άλλες εκδόσεις θυμάμαι τόσο κακό, κιτρινισμένο χαρτί που δεν ταίριαζε τόσο με το σχέδιο ούτε με μια ιστορία εκείνης της εποχής. Ελπίζω η Jemma να πήρε το μάθημα της και να προσέχει από εδώ και πέρα την ποιότητα του χαρτιού στις εκδόσεις της, γιατί αν και καλή ιστορία, το μεγάλο της θέμα αφορά τεχνικά ζητήματα όπως αυτό με το χαρτί. Μακάρι να δούμε κι άλλο Ντιαμπολίκ από την εκδοτική στη χώρα μας. 6 Quote
deadneighbours Posted September 21, 2023 Member ID: 29,453 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1,332 Reputation: 6,110 Achievement Points: 1,334 Days Won: 0 With Us For: 4,295 Days Status: Offline Last Seen: Monday at 12:58 PM Posted September 21, 2023 9 ώρες πριν, nikolas12 είπε: To πήρα και σαν ιστορία Ντιαμπολίκ το διάβασα γρήγορα με συνοπτικές διαδικασίες. Η ιστορία επικεντρώνεται στα κάπως πιο πρώιμα χρόνια του Ντιαμπολίκ και τον ήρωα μας να μιμείται έναν άνθρωπο στον οποίο μοιάζει απόλυτα, ώσπου η πρώην συνεργάτιδα αυτού του ατόμου αποφασίζει να τον μπλέξει στις βρώμικες δουλειές της. Η ιστορία διαβάζεται αρκετά σύντομακαι ευχάριστα, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει κοντά στα ποιοτικά λέβελ των πολύ δυνατών ιστοριών Ντιαμπολίκ και πέραν της συμβολής της στο χτίσιμο της μυθολογίας του ήρωα. Το σχέδιο είναι φανταστικό, τα πρόσωπα είναι σαν να έχουν βγει από πίνακα και η δράση όπου υπάρχει, έχει γίνει με αρκετά καρέ προσδίδοντας μια παραπάνω ζωντάνια στο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά όλο το σχέδιο είναι ασπρόμαυρο που προσδίδει αυτή τη μυστήρια αύρα που χρειάζεται ο ήρωας. Το παράπονό μου είναι με την κάκιστη ποιότητα χαρτιού της Jemma στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει. Ούτε σε Ντιαμπολίκ ούτε σε άλλες εκδόσεις θυμάμαι τόσο κακό, κιτρινισμένο χαρτί που δεν ταίριαζε τόσο με το σχέδιο ούτε με μια ιστορία εκείνης της εποχής. Ελπίζω η Jemma να πήρε το μάθημα της και να προσέχει από εδώ και πέρα την ποιότητα του χαρτιού στις εκδόσεις της, γιατί αν και καλή ιστορία, το μεγάλο της θέμα αφορά τεχνικά ζητήματα όπως αυτό με το χαρτί. Μακάρι να δούμε κι άλλο Ντιαμπολίκ από την εκδοτική στη χώρα μας. Την ταινια την εχεις δει? 3 Quote
Lelis Posted November 27, 2024 Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 552 Reputation: 4,861 Achievement Points: 624 Days Won: 1 With Us For: 2,210 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 35 Posted November 27, 2024 Διαβάστηκε και από εμένα. Μου άρεσε. Το βρήκα καλογραμμένο με ωραίο ρυθμό και καλό σχέδιο. Διαβάζεται γρήγορα και δεν είμαι σίγουρος αν έχει τον κανονικό παλμό των ιστοριών του ήρωα , αλλά θα ξαναπώ ότι προσωπικά, εγώ που δεν είχα επαφή, η σειρά που τα έχει έκδοση η Jemma με έχει βοηθήσει να μην χαθώ με τον χαρακτήρα και ερχόμενος ικανοποιημένος από το δεύτερο , ανυπομονούσα για την συνέχεια Επειδή το δεύτερο και το τρίτο τεύχος, έχει κάτι σαν origin του ήρωα, γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται για συγκεκριμένη σειρά που έχει βγει (τύπου Mister No Revolution) η είναι τελείως τυχαίες ιστορίες; Αν υπάρχει σειρά ξέρουμε σε πόσα τεύχη ολοκληρώνεταιαλ είναι και το επόμενο σε αυτό το στυλ ; 4 Quote
Recommended Posts