strange_zarco 25 Posted March 24 (edited) Edited October 20 by strange_zarco 8 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeoTrou 53,005 Posted March 25 Καθόλου άσχημα! 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Indian 57,333 Posted March 25 Χωρίς να είμαι γνώστης της επαγγελματικής δημιουργίας σχεδίου και μιλώντας σαν απλός αναγνώστης, νομίζω ότι (από αυτά που βλέπω) το έχεις περισσότερο με το γυναικείο κορμί. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Θρηνωδός 54,686 Posted March 25 Απ'όλα μου έκατσε το δεύτερο, πολύ καλό. Θυμίζεις ρουμπούλια στα καλά του. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
strange_zarco 25 Posted March 26 17 ώρες πριν, Indian είπε: Χωρίς να είμαι γνώστης της επαγγελματικής δημιουργίας σχεδίου και μιλώντας σαν απλός αναγνώστης, νομίζω ότι (από αυτά που βλέπω) το έχεις περισσότερο με το γυναικείο κορμί. συμφωνω αλλα προσπαθω και με το αντρικο σιγα σιγα να το φερω... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites