Dr Paingiver Posted December 24, 2015 Member ID: 3,930 Group: Veterans Topic Count: 734 Content Count: 13,187 Reputation: 106,182 Achievement Points: 13,213 Days Won: 138 With Us For: 6,406 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 67 Posted December 24, 2015 Μετά την αυτοτελή έκδοση του Ντακ Ντότζερς, η Anubis προχώρησε και σε μία νέα περιοδική (δεν αναφέρεται περιοδικότητα) έκδοση του ήρωα, παρέα με τον Αρειανό Μάρβιν. Απευθύνεται περισσότερο σε παιδιά όπως και οι άλλες αντίστοιχες εκδόσεις της, είναι όμως ακόμα ένας τίτλος στα κόμικς περιπτέρου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ας ελπίσουμε να μακροημερεύσει. 25 Quote
Indian Posted January 8, 2016 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 804 Content Count: 14,153 Reputation: 103,263 Achievement Points: 9,268 Days Won: 495 With Us For: 5,014 Days Status: Offline Last Seen: Thursday at 11:32 AM Age: 43 Posted January 8, 2016 Την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα να πάρω το Μίκυ Μάους από το περίπτερο,με έπιασε μία καταναλωτική κρίση και το αγόρασα...!Ειλικρινά ούτε κι εγώ κατάλαβα πως το έκανα και γιατί...! Σήμερα λοιπόν το διάβασα και μπορώ να πω ότι το τευχάκι δεν είναι καθόλου κακό...!Οι δημιουργοί προσπαθούν να αποτυπώσουν στο χαρτί τις αστείες καταστάσεις που περνούν οι ήρωες στην τηλεόραση...!Σε πολλές περιπτώσεις τα καταφέρνουν πολύ καλά...! Θα συμφωνήσω με τον Παύλο ότι τα σενάρια σε όλες τις ιστορίες είναι πολύ παιδικά και δεν απευθύνονται εύκολα σε "παιδάκια" της ηλικίας μου,αλλά σε καμία περίπτωση δεν βαρέθηκα ή το άφησα από τα χέρια μου...!Δεν νομίζω όμως να συνεχίσω να αγοράζω την σειρά,εκτός κι αν με πιάσει πάλι η ίδια κρίση...! Όσον αφορά το σχέδιο το βρήκα εξαιρετικό...!Οι χαρακτήρες ήταν πολύ αληθοφανείς,όπως τους ξέρουμε από τα cartoons...!Ικανοποιημένο με άφησαν και τα χρώματα...!Υπήρχαν πολλά κι έντονα σε κάθε σελίδα...! Κλείνοντας να πω ότι μου άρεσε που στο τέλος των περισσότερων ιστοριών είχε την κλασική φράση "Αυτό ήτανε,παιδιά"...! 11 Quote
petross21 Posted August 24, 2016 Member ID: 30,826 Group: Members Topic Count: 103 Content Count: 1,210 Reputation: 11,315 Achievement Points: 1,210 Days Won: 15 With Us For: 3,681 Days Status: Offline Last Seen: December 4, 2021 Age: 28 Posted August 24, 2016 Γενικα αρκετα καλο και πλακατζιδικο τευχος, και πλεον εχοντας διαβασει αρκετα κομικς της anubis με τα looney tunes μπορω να πω οτι παρουσιαζουν αρκετο ενδιαφερον οι ιστοριες τους που δημοσιευοται, αν και ειναι αισθητα πιο παιδικες απο τις ντισνευ... Καλυτερες ιστοριες του τευχους η Αγρυπνος στη Νεα Υορκη με τον Μπαγκς και τον κατακτητη Αρειανο και η Διαστημικη Γριπη με τον "Ντακ Ντοτζερς". 7 Quote
Recommended Posts