Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το μέλος της Χρονιάς [ Δεν μιλάμε για μέλος του σώματος... ]


zade

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  11531
  • Group:  Members
  • Topic Count:  34
  • Content Count:  4674
  • Reputation:   35883
  • Achievement Points:  4674
  • Days Won:  32
  • With Us For:  5286 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  77

Να πω κι εγώ δυο λόγια ως το μεγαλύτερο (ή ένα από τα μεγαλύτερα) σε ηλικία ενεργό μέλος του GC (γράφει κάπου ο Γιώργος ότι η ηλικιακή βεντάλια των μελών του φόρουμ εκτείνεται από τα 13 μέχρι τα 75 χρόνια, μπορεί να είναι κι έτσι γιατί εκείνος ξέρει καλύτερα).

Πήρα μέρος στην ψηφοφορία γιατί τη θεώρησα και τη θεωρώ μια δημοκρατική διαδικασία στα πλαίσια της οποίας επιβραβεύθηκαν ηθικά τα μέλη του GC που κατά την κρίση των υπόλοιπων μελών ξεχώρισαν για την προσφορά τους και τη δράση τους στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

Παρακολούθησα από την αρχή την βήμα προς βήμα αναμέτρηση του Ορέστη και της Σταματίας για την πρωτιά, που τελικά έγειρε προς την πλευρά του πρώτου. Συγχαίρω λοιπόν ολόψυχα τον καλό μας φίλο DJO για τη νίκη του, την Erma μας για τη δεύτερη θέση και όλους τους υπόλοιπους για τις ψήφους (περισσότερες ή λιγότερες) που συγκέντρωσαν και κυρίως για τη συμμετοχή τους.

΄Ομως, ενώ ανοίγοντας σήμερα τη σελίδα τη σχετική με το δημοψήφισμα που έγινε περίμενα να διαβάσω μόνο ευχές και συγχαρητήρια, την βρήκα γεμάτη γκρίνια, πικρία και διαξιφισμούς από κάποιους που δεν πήραν τις ψήφους που περίμεναν, ή που αμφισβητούν τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων κλπ. κλπ.

Καλοί μου φίλοι, και απευθύνομαι σε όλους. ΄Εχω σχετικά βραχύχρονη ιστορία στο φόρουμ και η συμμετοχή μου δεν είναι τόσο συχνή όσο θα έπρεπε και όσο θα ήθελα και εγώ. Αλλά πιστεύω ότι όσοι με έχουν γνωρίσει έχουν σχηματίσει την εικόνα ότι είμαι φίλος με όλους όσους έχω γνωρίσει ή με όσους έχω ανταλλάξει απόψεις είτε με ποστ είτε μέσα από το φωναχτόκουτο. Ακόμη ότι δεν έχω δεσμεύσεις ούτε απέναντι της ΔΟ ούτε απέναντι κανενός άλλου.

Μετέχω στο φόρουμ γιατί απολαμβάνω τη χαρά να με λέει "παιδί μου" ένας 13χρονος, να ψευτοτσακώνομαι για τον Μίκυ και τα παπιά με αγαπημένους παπιολάτρες, να μαθαίνω καινούργια πράγματα "αεί διδασκόμενος" και να δίνω κι εγώ κάποιες πληροφορίες που ίσως φανούν κάπου χρήσιμες.

Μετέχω (διαγράφοντας όσους από τους λόγους συμμετοχής που παραθέτει ο Γιώργος δεν με εκφράζουν) για τις αναμνήσεις, για την συλλογή μου, για τη χαλάρωση, για το χαβαλέ.

Οφείλω στο φόρουμ και στην ΛΕΦΙΚ το ότι μέσα από αυτά μυήθηκα στα μυστικά του Inducks που τόσο με βοηθά στις μοναχικές μου περιπλανήσεις στα μονοπάτια των ιστοριών των ηρώων του Ντίσνεϋ και των περιλήψεών τους κι ακόμη την αναγόρευσή μου (κι εδώ υπεισέρχεται το ανθρώπινο ελάττωμα της ματαιοδοξίας -της δόξας όπως τη λέει ο Valtasar-) σε "πρύτανη των ποντικομανών".

Μέ αυτή τη μικρή ιστορία και με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους καλούς φίλους να "θέσουν την μάχαιραν εις την θήκην" και να ετοιμαστούν για τη συμμετοχή στο πάρτυ του ΣΤΑΥΛΟΥ το ερχόμενο Σάββατο.

Επεξεργασία από tryfev
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία Απάντηση

Top Posters In This Topic


  • Member ID:  9495
  • Group:  Members
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  264
  • Reputation:   1513
  • Achievement Points:  264
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5496 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  45

Συγχαρητηρήρια στον DJO για την εκλογή του! :clap2::best::dance:

 

:dimis2::dimis::dimis::dimis3:

 

 

 

Μέσα από αυτή την διαλογική και συνάμα εποικοδομητική συζήτηση, βλέπω ότι υπάρχουν συγκλίσεις αλλά και αποκλίσεις σχετικά με την φιλοσοφία του θεσμού του ΜΟΥ.

 

Πάντως η αρχική μου εκτίμηση, ότι πρόκειται για μία σοβαρή διαδικασία της κοινότητας, βλέπω ότι ήταν δόκιμη και καλώς έκανε.

 

Συνεχίζω πάντως να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σε μερικά θέματα, επί του θεσμού. Αλλά αυτά, προς το παρόν, είναι για αλλού.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θα ήθελα να προτείνω για την επόμενη εκλογή ΜΟΥ, αυτή να σπάσει σε διάφορες κατηγορίες, όπως π.χ.

 

ΜΟΥ καλύτερου post

 

ΜΟΥ καλύτερου topic

 

ΜΟΥ επικοινωνίας

 

ΜΟΥ καλύτερου σχεδίου

 

ΜΟΥ καλύτερου σεναρίου

 

....κάτι αντίστοιχο με την απονομή των όσκαρ, όπου ένας υποψήφιος μπορεί να κερδίσει παραπάνω από μία διάκριση!

 

:lol::best::beer::lol:;)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121004
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6346 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Λοιπόν, καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, αλλά ως ανταπόδοση θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλες και όλους που ψηφίσαν. Γιατί ΟΛΑ τα παιδιά σε εκείνη τη λίστα άξιζαν την ψήφο σας. Εξού και θα μου επιτρέψετε μια υποκειμενική παρουσίαση, να μη πω σύσταση (πως λέμε από'δώ ο ΣουπερΜάνος από'κει ο ΜπατΜάνος) όλων των υποψηφίων, ως παλιό (γέρικο lol.gif) μέλος:

 

AndreasD: That's the name, that's the fame. Ο άνθρωπος που έκανε τον Τσακ Νόρρις να χάσει πρώτη φορά σε μπρα ντε φερ! :div:

 

Big Vaggos: Κάποτε του είχα αφιερώσει το larger than life. Τελικά δεν αρκεί...! :D Περαστικά μαν και υπέρτατε ερευνητή-Indiana Jones των χαμένων και μη κινουμένων σχεδίων!!!!! :beer5:

 

Bonadrug: Ο παλιογκρινιάρης σκληρός βετεράνος που όλοι αγαπάμε και που έχει κάνει παπάδες ενώ ταυτόχρονα τηρεί κατά γράμμα τη βιβλιογραφική δεοντολογία, βλ.Αρθρογραφία εκτός GC...wow.gif

 

Chris: Η Marsiana είναι η Star Sapphire Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος, αλλά δε θα αφήναμε τη Βόρεια Ελλάδα απροστάτευτη! Chris, the protector of the North sector, με το πιο λαμπερό χαμόγελο, make us proud. Αφού, partner! :cheers3:

 

CitizenX: Μυτιλήνη Air Force forever!!!!! :respect: 9η Διάσταση και ιστορικό background της Ελληνικής Σκηνής που κανένας άλλος Honored δεν έχει εξιστορήσει τόσο λεπτομερώς... :div:

 

Comicksing: Πόσο αυθόρμητος και επικός γαλαζοαίματος μπορεί να είναι κάποιος για να σκάσει μύτη με κανονική καρτελίτσα που έγραφε "Βασιλέας των Κόμικς"? ΩΩΩ ΝΑΙ!!! div.gif ALL HAIL COMICSLOT!

 

Dionik: ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΙΑ! :lmao: Εχμ, οκ, μιλάμε για τον Master Of The Ducks ® © εδώ πέρα...D.gif Και συνάδελφο :dj: ! Άπειρα :respect: και πάμπολλα χιλιόμετρα στο inducks, στα Κινούμενα και όχι μόνο...!

 

DJO: (1ος χρόνος) Ένας τζερτζελοτινανιστής σπαμεροειδής tranceformerόβιος που ψαχνόταν σχετικά με τα σκαναρισμένα κόμικς γιατί δεν τον κάλυπτε ό,τι εκδίδονταν μέχρι τότε στα Ελληνικά (2ος χρόνος) Αρχίζει και αναθεωρεί, ενώ συνειδητοποιεί πως υπάρχει ένας αστείρευτος πλούτος από ξένα που υπήρχαν και στην Ελλάδα προς αγορά, καθώς και βαρβάτα Ελληνικά κόμικς άγνωστα στους περισσότερους, ενώ η IDW είχε πάρει ζεστά τα Transformers κόμικς (3ος χρόνος) Μετά από 2 αλλαγές χρωμάτων (ΜΟΜ, Elite <-μα σας το είπα, κάποιο λάθος πρέπει να'χε γίνει :P ) γίνεται mod και το σύμπαν καταρρέει ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη, αλλά συνεχίζει να κάνει παρουσιάσεις σα να μην τρέχει τίποτα :P (4ος χρόνος) OMG ΠΤΥΧ... οκ, ας μην προτρέχουμε: γίνεται global δικαιώνοντας το ΚΕΓ και τον Αρκτούρο :lmao: και εξακολουθεί να μην πιστεύει πως βγήκε ΜΟΥ... :blush::cheers3:

 

Duck: Dedicated to Uncle Carl from Keno. Αυτό τα λέει όλα και εύχομαι κάποια μέρα να γίνει επαγγελματίας colorist! Αν ο Bio είναι ο master, ένα είναι το γνήσιο παπί του φόρουμ, το λέει και τ'όνομα...D.gif Και με πολύ όρεξη για έρευνα.

 

Erma Jaguar: Το πιο ζεστό χαμόγελο που έχει δει κανείς στη ζωή του. Είναι σαν να βλέπεις μια καρδιά να σου χαμογελάει. Είναι σαν το καλό κρασί που σε μεθάει με τη σύστασή του. Είναι το άτομο που θα ήθελα προσωπικά να έβγαινε μέλος της χρονιάς αλλά για πάντα θα είναι το μέλος της καρδιάς μας και αυτή είναι η ύψιστη διάκριση... Σταματία, άπειρα :cheers3: και :kisses: .........

 

Fredy: Νυν post-556-1285171235884.gif, τέως eurostratos. Χωρίς αυτόν απλά δε θα υπήρχε Storm! Και πολλά άλλα που είναι άκρως απόρρητα.....Top-level-clearance απόρρητα... post-1537-1211402946.gif

 

Ftsgr: Εεεε είναι καλό παιδί μην τον βλέπετε έτσι...Απλά μεταμορφώνεται κάθε φορά που βγαίνει πανσέληνος :P Ο άρχοντας των Παρελκομένων! Και όχι μόνο...div.gif

 

Green-Mits: :cheers2: στο πραγματικό Πράσινο Βέλος της Μεγαλόνησου! Ιδρυτικό μέλος της ΛΕΦΙΚ Ηρακλείου, θιασώτης των καλών υπερηρωικών και αναζητητής του χαμένου δισκοπότηρου των φανζίνς! Και αρκετά εύστοχος ΟΧΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛ... post-556-12850275927849.gifwow.gif

 

Ion13: Γείτονας, φίλος, συμπαραστάτης και απίστευτο άτομο. Ίσως το πιο χαμηλών τόνων μέλος της ΔΟ αλλά συνάμα από τα πιο δραστήρια... :beer:

 

Johnny Σκέτος (No Onion): ΩΧ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ? ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ Η CHRIS!!! :lmao: Τι να πρωτο-πώ! Εκτός του ότι μαζί με τον Straken είναι ζωντανές εγκυκλοπαίδειες των υπερηρωικών των τελευταίων δεκαετιών? Εκτός του ότι έχουμε κάνει άπειρα χιλιόμετρα κάνοντας κομιξότσαρκες σε όλο το λεκανοπέδιο προκειμένου να βρούμε μολυβένια από Marvel/DC?? Εκτός του ότι είναι από τα πιο χαβαλεδιάρικα (και μιλάμε για αγνό χαβαλέ) και καλόκαρδα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου??? Ε τότε θα πω το εξής: Oscars, 27-2-2011. Μάθε να φτιάχνεις ποπ κορν... :mafia:lol.gif

 

JohnnyMZ: Χμ... Είναι μόλις 14 χρονών και ΕΧΕΙ πάρει ισάριθμες wow.gif συνεντεύξεις από ξένους και Έλληνες δημιουργούς κόμικς, είναι ο διάμεσος για signings από ξένους σχεδιαστές και γενικότερα είναι αεικίνητος! Μην απορείτε λοιπόν γιατί τον φωνάζουμε δημοσιογράφο του GC... ;)

 

Melandros: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα Ελ-Τζο 4, που κινδύνευε σε μια πισίνα, βούτηξε ο Μελ και τό'σωσε χωρίς να φάει τούμπα (λαϊκό άσμα του νόμου Λαρίσης lol.gif) Ο υπέρτατος ερευνητής της ελληνικής σκηνής των φανζίνς, δημιουργός του Small Press που καταλογραφεί όλα τα Ελληνικά φανζίνς και φημολογείται πως έχει χαθεί τελευταία επειδή βρήκε αυτό που έψαχνε τόσα χρόνια ο green-mits

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΩΝ ΦΑΝΖΙΝΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΩΝ ΦΑΝΖΙΝΣ!!!!! :wow:

 

 

Ngramm: Είπα παραπάνω πως ο Ίωνας είναι το πιο χαμηλών τόνων μέλος της ΔΟ? Χμ, τότε τι να πρωτοπώ για τον τεχνικό - Άτλαντα που χάρη στον οποίο εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο το GC??????div.gif-> oo

 

Pavlos: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πλέον σκέφτομαι να τον φωνάζω στρατηγό ή κάτι παρόμοιο. Ο ένας από τους mods των εξωφύλλων (ο άλλος είναι η ΣταΜ :kisses: ), ο απόλυτος καταλογογράφος των πολεμικών κόμικς και ο βετεράνος των fps! Ακόμα και ο :nek: θα έχανε αν παίζανε παρέα!wow.gif

 

Rotagiatipino: post-556-12838156915449.giflol.gifΟκ, πρόκειται για τον πιο τεκμηριωμένο ερευνητή παλιών έως αρχαίων κόμικς! Κάντε μια βόλτα από τα Κόμικς σε Εφημερίδες & Περιοδικά και θα καταλάβετε τι εννοώ...... :awesome:

 

Sokratis: Είναι όντως σούπερ σταρ. Επίσης μας έχει λείψει τελευταία.D.gif Απίστευτες γνώσεις, τρομερή συλλογή (αν και δεν είναι king -ακόμα- :P ), απίθανος άνθρωπος... :beer6:

 

The_Sandman: post-556-12850288148422.gif Ο άρχοντας των ονείρων και της άμμου, σε οποιαδήποτε μορφή. Συνηθίζει να βοηθάει τα καλοκαίρια κοπέλες με μπικίνι σε απέραντες αμμουδιές. :P Επίσης, έχει κερδίσει το achievement μέγιστης αντοχής σε κομιξόβολτα και έχει μπει ΠΟΛΥ δυνατά στην GCForce. Αν δεν έχετε διαβάσει scanlation από τη GCForce έχετε χάσει ανεκτίμητα διαμάντια! Πηγαίνετε στις Εξωτερικές Πηγές..... bigwing.gif

 

Vaios: Το ένα από τα βασικά μέλη της ΛΕΦΙΚΛΑ (το άλλο ήταν ο Μελ) που πλέον δίνουν τη σκυτάλη στον Έλληνα Ντον Ρόσα, Quackmore. Απίστευτος όγκος πληροφοριών, με άριστη δόμηση και μεράκι, χώρια τις άριστες ικανότητές του στη βιβλιοδεσία... wow.gif Βάιε, μη φεύγεις...

 

Comicsell / Frequently_Attitudes / X_For_Xepeta: Μμμ...Θοδ! :hug2: Το πλέον απρόβλεπτο μέλος. Η ζωντανή εγκυκλοπαίδεια των υπερηρωικών ΚΑΙ παλιότερων δεκαετιών. Έχουμε γεννηθεί ίδια μέρα. Τυχαίο? Δε νομίζω.D.gif Από τα πλέον ζωντανά και δημιουργικά της ΔΟ και επάξιος αντικαταστάτης του mod των Ξένων Εκδόσεων και guru των BD, dimis. Να δούμε τι θα πρωτοπρολάβουμε να τσεκάρουμε από τα Good & Cheap!

 

Zade: http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=19369 Έτσι, για αρχή... Epic member is epic.-

 

 

Τώρα καταλάβατε γιατί πάντα απαντούσα "ψηφίστε τους όλους"? bigwing.gif Και φυσικά το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό συνάμα είναι πως αυτά ήταν τα μέλη που ξεχώρισαν ενώ το GC βρίσκεται ακόμα σε νηπιακό στάδιο. Θα έρθουν κι άλλα μέλη. Και σας καλώ να τα καλωσορίσετε και να τα αγκαλιάσετε όπως κάναμε οι παλιότερες γενιές τις νεότερες, εδώ και 4 χρόνια. Χρόνια μας πολλά!!!!!

 

 

party2.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28488
  • Reputation:   190268
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  760
  • With Us For:  6371 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  52

δοκίμασα να πατήσω απανωτά θενξ μπας και δουλέψει ξανά εκείνο το παλιό το μπαγκ, αλλά φευ....

 

:respect::cool::congrats::gyros: (τζατζικοφόρος)

 

:cheers5:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12627
  • Group:  Members
  • Topic Count:  12
  • Content Count:  295
  • Reputation:   1311
  • Achievement Points:  295
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5079 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Συγχαρητήρια κι από μένα DJO!

Επεξεργασία από Dhm
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12192
  • Group:  Members
  • Topic Count:  129
  • Content Count:  1248
  • Reputation:   9494
  • Achievement Points:  1248
  • Days Won:  3
  • With Us For:  5164 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  6

:party4::DJO::dance2::DJO::party4::DJO::dance2::DJO::party4::DJO::dance2::DJO::party4:

 

Αν και τα είπαμε από κοντά, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ DJ!!! :kisses:

 

Συγχαρητήρια και σε όλους όσους ήταν στην λίστα, αλλά κυρίως στην Δοικητική Ομάδα, για την σωστή και άψογη λειτουργία του φόρουμ!! :respect:

 

 

ΥΓ...Αφού, partner!!!! :DJO:

Επεξεργασία από chris
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  11351
  • Group:  Members
  • Topic Count:  373
  • Content Count:  1572
  • Reputation:   12160
  • Achievement Points:  1575
  • Days Won:  16
  • With Us For:  5319 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Το ένα από τα βασικά μέλη της ΛΕΦΙΚΛΑ (το άλλο ήταν ο Μελ) που πλέον δίνουν τη σκυτάλη στον Έλληνα Ντον Ρόσα, Quackmore.

 

Πρώτα απ όλα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια συνέταιρε.Έπειτα πολλά :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: και ακόμα περισσότερα :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: .Νομίζω πως η δουλεία που έκανες όλα αυτά τα χρόνια βραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.Ελπίζω το ότι δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στην βράβευση σου να μην σημαίνει το τέλος της συνέργασίας μας.Παρόλ' αυτά θα επανορθώσω λέγοντας πως εκτός από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Τζατζίκης Ντακ το παπί που βρωμάει περισσότερο και από την ψυττάλεια(νομίζω πως όλοι καταλαβαίνετε τον λόγο και μάλιστα για κάποιους όπως εγώ,αυτή η μυρωδιά μάλλον ευωδία είναι),θα υπάρξει και μια μικρή επετειακή ιστοριούλα των 4 σελίδων που θα λέγεται,Το μέλος της χρονιάς και θα κυκλοφορήσει σε 20 αντίτυπα που θα δωθούν στην ΛΕ.ΦΙ.Κ.Και όπως πάντα το 20ο θα αγνοείται.Νομίζω ότι ο DJO, ο Fredy και η Smoken καταλαβαίνουν τι εννοώ.Όλα αυτά θα είανι έτοιμα μέχρι την επόμενη επίσκεψη μου που καταπάσα πιθανότητα θα είναι μέσα Δεκεμβρίου,μπορεί και πιο νωρίς αν προκύψει κάποιο απρόοπτο.Οπότε αντί να τρέχετε στα Λονδίνα και στις νέες Υόρκες Χριστουγεννιάτικα, καλύτερα να έρθετε πρώτα μια βόλτα από την Λέσχη να προλάβετε πριν εξαντληθούν και μετά πηγαίνετε το ταξιδάκι σας.Ελπίζω με αυτήν μου την πράξη να επανόρθωσα.Και μετά από αυτό το ρεσιτάλ πολυλογίας να πω και ένα μεγάλο μπράβο και στα υπόλοιπα μέλη που βρίσκοταν επάξια στην λίστα των υποψηφίων,όχι για της περιφερειακές εκλογές, αλλά για μέλη της χρονιάς.Φυσικά οι συστάσεις που έκανε ο DJO νομίζω ηταν αρκετές και φυσικά συμφωνώ απόλυτα μαζί του.Συγχαρητήρια σε όλους και ελπίζω του χρόνου να καταφέρω να είμαι στην επέτειο των 5 χρόνων του GC.

 

:dj::toyrta::dimis: :dimis: :dimis2::dimis3: :dimis3:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6474
  • Group:  Members
  • Topic Count:  98
  • Content Count:  4211
  • Reputation:   27519
  • Achievement Points:  4211
  • Days Won:  3
  • With Us For:  5723 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Ρε τι βλέπω εσείς το κάνατε επίσημο thread συγχαρητηριών εδώ.Επειδή δεν μπορώ να μέινω ασυγκίνητος μπροστά σε κάτι τέτοιο (βασικά μπορώ ,αλλά θα το αποφύγω) πα πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι λατρεύω τα σουβλάκια και...κάτσε κάτσε δεν ήθελα να πω αυτό.Να πω λοιπόν με τη σειρά μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΤΖΟ που πήρε το βραβείο , μπράβο σε όσους συμμετέιχαν ,μπράβο σε όσους δεν συμμετείχαν,μπράβο στο Σταλλόνε που έφτιαξε τους Αναλώσιμους.

 

Εγώ φυσικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την θέση που κατέλαβα (δια της βίας) και θέλω να ευχαριστήσω ειδικά όσους με διαβάζουν.Ελπίζω να γελάτε κι εσείς διαβάζοντάς τα ποστ μου όσο γελάω εγώ όταν τα γράφω.

 

Τι να περιμένετε από δω και πέρα.zade.περισσότερο zade.καλύτερο zade.Όπου να ναι θα γιορτάσω και τον πρώτο μου χρόνο στο greekcomics με πολλά πλούσια δώρα.

 

Πάντως να μην περιμένετε πιο ΑΝΤΡΑΚΛΑ zade.Αυτό δεν γίνεται.Έχω ήδη φτάσει where no man has come berfore.ZADE.THE FINAL FRONTIER.

Επεξεργασία από zade
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10454
  • Group:  Members
  • Topic Count:  8
  • Content Count:  144
  • Reputation:   733
  • Achievement Points:  144
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5416 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Επειδή δεν ξέρω που αλλου να το γράψω αυτο..:

 

ΟΡΕΣΤΗ:

 

Θέλω ειλικρινα να σου πω συγχαρητήρια για την "διάκριση", "εκλογη" κ.α. (δεν ξέρω και πως να το θέσω) σαν ΜΟΥ.

 

:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:

 

Πραγματικα το άξιζες, καθώς είσαι ένα μέλος που ενδιαφέρεται για τα παντα, κάνει χρησιμα Post για όλα τα γούστα, είσαι πάντα ευγενικος και προσχαρος με ολους καινουριους και παλιους, πάντα προθυμος να βοηθησεις και να κανεις οτι καλύτερο μπορείς. :up::up:

:efxaristo: /ουμε για τη δουλειά σου και τον κόπο σου και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι, να μας ενημερώνεις και να μας διάσκεδάζεις και να προσθέτεις τις πινελιές σου στο forum του greekcomics!

 

Και, φυσικά, όπως προείπε και ο quackmore duck, ένα μεγάλο μπράβο και στα υπόλοιπα μέλη που βρίσκοταν στην λίστα των υποψηφίων για μέλη της χρονιάς.Συγχαρητήρια σε όλους, για την πολύ καλή δουλειά τους!!!!

 

:best::beer::beer:

Επεξεργασία από will
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10513
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  148
  • Content Count:  7656
  • Reputation:   55411
  • Achievement Points:  7659
  • Days Won:  18
  • With Us For:  5411 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

χρόνια πολλά. εεεεε sorry congratulations djo :P πάντα τέτοια κτλ

:congrats:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.