Μετάβαση στο περιεχόμενο

will

Members
  • Περιεχόμενο

    144
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος will

  • Γενέθλια 03/04/1982

Retained

  • Member Title
    Life: That's not flying, that's falling with style!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2524 προβολές προφίλ

will's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

733

Συνολική φήμη στο GC

  1. The Silent thing (αν υποθέσουμε οτι το όνομα μου γράφεται ετσι στα αγγλικά)...... Δεν μου αρέσει καθόλου νομιζω.... Κανένα για μασκοφορους ήρωες δεν εχει;;;;;;;;
  2. Καλησπερα σε ολους. Ειλικρινά, μετα την επίσκεψη στη ΛΕΦΙΚ δεν εχω λόγια... Απλα πετάω στον 7ο ουρανό...Και γνωριμία με τον κορυφαίο writer & illustrator ever του παπιοσύμπαντος & υπογραφές... Ξεπερνάει και τα πιο τρέλα μου όνειρα!!! Για να μην μιλήσω για τον φοβερο τόμο "Pertwillaby papers", που ειναι δουλειά εφάμιλλη μεγάλων εκδοτικών οίκων. Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα!!! Πραγματικά, αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια για όλη αυτη την προσπάθεια στα παιδιά της ΛΕΦΙΚ, που έφεραν είς πέρας επάξια όλη αυτη την εκδήλωση. Εξαιρετική οργάνωση και τρομερή δουλεια και κυρίως πάντα με κέφι και χαμόγελο, μια φοβερή παρέα!!!!! 1000 μπράβο σε ολους!!!!!
  3. Συγχαρητήρια για την κίνηση. Θα ήθελα και εγώ ένα ενυπογραφο τομάκι. Μόλις έκανα την κατάθεση και περιμένω με ανυπομονησία να το πάρω στα χέρια μου. :yahoo: Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
  4. Πραγματικα! Δεν γινόταν να μείνω ασυγκίνητη!!!!!
  5. Καλησπέρα σε όλους! Μία τέτοια είδηση μπορεί να βγάλει πολλά παπιά απο τις κρυψωνες τους ... Πολλά :respect: :respect: σε όλους όσους συνετέλεσαν για το event αυτο!
  6. Χαρούμενα γενέθλιαααααααααα! :)

  7. will

    Ορεστη Χρονια Πολλά!

    Πολύχρωμος και εντοιχισμένος!! Να σαι παντα καλα!!!

  8. will

    GC Fanzine 2

    Εμείς της Αθήνας, μπορούμε τουλάχιστον να κανουμε μία κράτηση και να περασουμε να παρουμε ενα τευχος όταν αρθεί η απαγόρευση; (θα σκάσουμε από περιέργεια με τόσα καλά λόγια που ειπώθηκαν... )
  9. Χρονια ΠΟλλα Ορέστη!!! (έστω και με καθυστέρηση, αλλά φαντάζομαι ότι θα γιορτάζεις μια βδομάδα δεν θα γιορτάζεις; ) Πολύχρονος και ευτυχισμένος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. will

    Arthur Christmas

    Πώς μπορεί ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει όλα αυτά τα δώρα μέσα σε μία μόνο νύχτα; Μα φυσικά μέσω μιας high-tech επιχείρησης, που είναι εγκατεστημένη στα έγκατα του Βόρειου Πόλου. Αν και μάλλον επίκεντρο αυτής της ιστορίας είναι μια αστεία πλην δυσλειτουργική οικογένεια και ένας απρόσμενος ήρωας, ο Άρθουρ, με μια επείγουσα αποστολή που πρέπει να ολοκληρωθεί πριν ξημερώσει η ημέρα των Χριστουγέννων… Η ταινία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2011 σε 3D. Σκηνοθεσία: Σάρα Σμιθ, Μπάρι Κουκ Με τις φωνές των: Μπιλ Νάι, Τζέιμς Μάκαβοϊ, Χιου Λόρι, Ιμέλντα Στάντον, Τζιμ Μπρόουντμπεντ. Ρίξτε μια ματιά στο τρέιλερ: My link ΥΓ. Θεϊκο το ξωτικο που κάνει χμ... "guest" εμφάνιση!!!!!
  11. Thanks για τη διορθωση. Το είδα με χθεσινη ημερομηνία σε αρκετα blog για αυτο και το ανερτησα ετσι.
  12. Σε ηλικία 98 ετών έφυγε (χθες 6-12-2010) από το ζωή ο Palle Huld, ο άνθρωπος που ενέπνευσε το δημιουργό του Τεν Τεν. Ο ηθοποιός Palle Huld, ο οποίος ενέπνευσε... τον Georges Remi, Βέλγο σκιτσογράφο, δημιουργό του διάσημου Τεν Τεν, άφησε την τελευταία του πνοή σε οίκο ευγηρίας στην Κοπεγχάγη. Ο Huld πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 40 Δανέζικες ταινίες μεταξύ του 1933 και του 2000, ενώ υπήρξε μέλος του Βασιλικού Θεάτρου της Δανίας. Το 1928 κέρδισε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε μια δανέζικη εφημερίδα η οποία θα έστελνε ένα έφηβο δημοσιογράφο σ’ όλο τον κόσμο. Για 44 μέρες, ο 15 χρόνος τότε Huld ταξίδεψε στη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία, τη Σιβηρία και τη Γερμανία. Ο Remi το ψευδώνυμο του οποίου ήταν Er άκουσε για την ιστορία του νεαρού Δανού και δημιούργησε τον Τεν Τεν. Πηγη: Tromaktiko
  13. Με 38 βαθμους ειμαι και γω ενας Charlie (Ευτυχώς!!!!!!!!!! Αν εβγαινα Βοb Σφουγγαράκης ειλικρινα δεν θα το άντεχα!!!!!! ) (και παρεμπιπτόντως συμφωνω με την απάντηση - ιδίως ως προς το απολυτα επιτυχημενο πρόσωπο..... ) στο δημιουργό και σ΄αυτον που εβγαλε το τεστ στην επιφάνεια!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.