Μετάβαση στο περιεχόμενο

asterikios

Members
  • Περιεχόμενο

    264
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος asterikios

  • Γενέθλια 07/12/1978

Retained

  • Member Title
    Αμπαλαέα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Pyongyang
  • Χώρα
    North Korea
  • Ενδιαφέροντα
    Στρατευμένα κόμικ και
    ΠΑΟΚ Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6752 προβολές προφίλ

asterikios's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

1.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Λαμόγια στο Χακί - Οικονομικά "Θαύματα" και θύματα της χούντας Διονύσης Ελευθεράτος Εκδόσεις ΤΟΠΟΣ 2015 ISBN: 978-960-499-130-3
  2. Το ιστορικό πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo για τη δικτατορία σε Ελλάδα και Χιλή Χιλή, Ελλάδα: Ο στρατός βασανίζει, η τάξη βασιλεύει Με αυτό το εξώφυλο κυκλοφόρησε το Charlie Hebdo, στις 26 Νοεμβρίου του 1973, λίγες ημέρες μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα. Το πραξικόπημα στη Χιλή και η δολοφονία του Σαλβαδόρ Αλιέντε είχαν γίνει 2,5 μήνες πριν, στις 11 Σεπτεμβρίου 1973. Αυτό το τεύχος είναι ιστορικό γράφει πάνω δεξιά. http://www.huffingtonpost.gr/2015/01/08/charlie-1973-diktatoria_n_6437242.html
  3. R.I.P. Όσο και να προσπαθούν οι καμμένοι εγκέφαλοι και τα καμμένα γονίδια, ο μεσαίωνας δεν θα περάσει......
  4. https://www.google.gr/maps/@39.3590415,22.94923,3a,75y,168.01h,75.01t/data=!3m4!1e1!3m2!1sAB1dspYsBN2vvGrM-oZ6rQ!2e0
  5. Καλή Χρονιά σε όλους!!! Ευτυχισμένο και κωμιξάδικο το 2014!
  6. Είναι 8 χρόνια τώρα που από συστηματικός καπνιστής έχω μετεξελιχτεί σε φανατικό αντικαπνιστή. Δεν αντέχω καθόλου τον καπνό. Ενοχλούμαι ακόμα και από την τσιγαρίλα που εκμπέμπουν οι καπνιστές οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ασθενείς γιατί το τσιγάρο είναι κακιά αρρώστεια που οδηγεί one-way στα κυπαρρίσια. Όταν το έκοψα, πέρα του οικονομικού και του γενικού καλού της υγιείας, που λένε όλοι, είδα επί μέρους πολλά καλά. Ένιωσα μετά από καιρό ξανά την όσφρησή μου. Μυρωδιές χαμένες στα παιδικά μου χρόνια επανήλθαν. Οι γεύσεις έγιναν πιο γεμάτες, πιο νόστιμες. Ξυπνούσα το πρωϊ και δεν είχα ένα βάρος να με πλακώνει. Ανέβαινα σκαλιά χωρίς να μου κόβεται η αναπνοή. Καταλάβαινα το φιλί της γυναίκας μου. Δεν βρωμούσαν τα ρούχα μου και επανήλθε η φυσική μυρωδιά του σώματός μου. Δεν πήρα κιλά, όπως συνηθίζουν να λένε διάφοροι..... Το στομάχι μου ηρέμησε. Αποστασιοποιήθηκα από αυτήν την εξάρτηση του πακέτου, του αναπτήρα, του σπίρτου. Σταμάτησα να ψάχνω συνεχώς τις τσέπες και τις τσάντες μου μήπως και έχω ξεχάσει τα τσιγάρα μου. Δεν με ενδιέφερε η ύπαρξη σταχτοθήκης σε οποιοδήποτε τραπέζι που καθόμουν. Δεν έψαχνα για non-smoking areas. Κοινώς κέρδισα χρόνο στην καθημερινότητά μου. Για τις δύσκολες στιγμές ξέδινα αλλού. Στα κόμιξ, στα βιβλία. Το έκοψα μαχαίρι καθαρά εγκεφαλικά. Χωρίς εκπτώσεις και αναβολές.
  7. asterikios

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :beer6:
  8. Είναι γεγονός ότι με έχει συναρπάσει η στράτευση του κειμένου και η καθόλα διαφορετική και ριζοσπαστική άποψη των συγγραφέων για τις πάπιες του ντίσνευ. Το διαβάζω παράλληλα με το "Δόγμα του Σοκ" της Ναόμι Κλάιν όπου εκεί παίρνω απαντήσεις για κάποιες "ακραίες" τοποθετήσεις των Dorfman kai Matterlart.
  9. Τίτλος Τεύχους: Τρεις κούκλες με το ίδιο όνομα Περίοδος κυκλοφορίας του περιοδικού: Μοιάζει να είναι η Γ' Περίοδος (http://www.greekcomi...iew&cov_id=1730), τεύχος 69 (??)...που το εξώφυλλο λείπει από το GC Τίτλος ταινίας: ...... .....
  10. asterikios

    comic που εχω φτιάξει

    Petroos καλώς όρισες στην κοινότητα. Πίστεψε στον εαυτό σου και προχώρα. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις θα σε ανταμείψει και αυτό. Πολύ χρήσιμες και οι συμβουλές των φίλων παραπάνω. Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις ....δείχνεις ότι "..τό χεις"
  11. Που αποσκοπεί η συνεργασία ενός μνημονιακού υπουργείου αποδόμησης της παιδείας με ένα φωτεινό μυαλό? Συμφωνώ με τον green-mits.
  12. Vaios πολύ καλή ιδέα για αυτόν τον ανάλαφρο διαγωνισμό! Να είχαμε και λίγο περισσότερο χρόνο! Λοιπόν η σκηνή που παραθέτω είναι από τον Αστερίξ, τι άλλο! . Και συγκεκριμένα "Ο Μάντης", σελ. 47 (ΜΑΜΟΥΘCOMIX, 1990)
  13. Πολύ προσεγμένη δουλειά και αξιέπαινη προσπάθεια των Σ. Ορνεράκη και Γ. Παπαγεωργίου. Συγχαρητήρια επίσης στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Βάϊε είσαι λαγωνικό!
  14. Πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, και μόνο που διαβάζω, ότι ο πινοσέτ το πέταξε στην θάλασσα και ότι στις ΗΠΑ επιτράπηκε η κυκλοφορία του μετά από 2 χρόνια δικαστήρια, αυτά αρκούν για να το προμηθευτώ. Εύχομαι να το βρω σχετικά εύκολα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.