Jump to content
News Ticker
 • Ανακοίνωση:
 • Η νέα εμφάνιση του GC είναι έτοιμη, μπορείτε να την αλλάζετε άμεσα σε σκούρα με το κουμπί πάνω δεξιά. Επίσης το διπλανό κουμπί έχει πολλές χρήσιμες ρυθμίσεις (μέγεθος γραμμάτων, αλλαγή φόντου κ.λ.π.).
 • ωου γιέα!!!


  Recommended Posts

  Και μόλις μίλησα εκτενώς με τον Gaidjin (Νίκος Καμπουρόπουλος), άκρως ευχάριστος στο τηλέφωνο (ίσως να φταίει και το θέμα :D ), καθαρίζω τα jpg/tiff (ανάλογα με το τι μου έστειλε ο καθένας), φτιάχνω 2-3 πραγματάκια (εξώφυλλο, editorial, αυτή η σελίδα εδώ, αυτή η σελίδα εκεί), ανεβάζω τα jpg/tiff σε ένα rapidshare αύριο, και από Πέμπτη, το ανοίγει, το δουλεύει με τον γραφίστα και Παρασκευή μου στέλνουν ένα pdf-άκι με το πως θα μοιάζει :)

   

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

   

  :cheers5:

  • Like 6
  Link to post
  Share on other sites

  Υπαρχει περιπτω ση ο γραφιστας να κανει καποια παρεμβαση στα εργα μας ?

  Τωρα, δεν ξερω τι παρεμβαση θα επρεπε να κανει αλλα αν ειναι το pdf να μας το εστελνες για να το βλεπαμε, μηπως κατι θελουμε να διορθωσουμε...

  Link to post
  Share on other sites

  τι παρέμβαση να κάνει βρε συ? φαντάζομαι ότι θα είναι θέμα ίσως να καθαρίσει με κανένα φίλτρο (πχ despeckle) ή να προσθαφαιρέσει περιθώρια για τις διαστάσεις. σε θέματα διορθώσεων, δεν μπορώ να φανταστώ τι να θέλει κανείς να αλλάξει (οι δικές μου παρεμβάσεις θα είναι το εξώφυλλο, το πως θα μπει ο τίτλος στο εξώφυλλο, το editorial και το ποιά ιστορία θα μπει που (σε σειρά)). :scratchinghead: Από εκεί και πέρα βέβαια, το ότι δεν μπορώ να φανταστώ δεν λέει και τίποτα :) Οπότε όταν μου το στείλουν, θα ρίξω σύρμα :)

   

  :cheers5:

   

  ΥΓ α ναι. λογικά θα κάνει και παρέμβαση στα χρώματα (εξώφυλλο) αφού κάτι μου λέγαν για CMYK, ενώ είναι σε RGB αυτή τη στιγμή και όταν έκανα την αλλαγή με το photoshop κάπου με χάλασε αυτό που είδα. Οπότε θα το στείλω σε RGB και θα τον αφήσω αν κάνει την μετατροπή, να παίξει με κανένα φίλτρο για να το σουλουπώσει.

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites

  RGB = Red Green Blue = αφού θα είναι ασπρόμαυρο? :wow: :ultrascratchinghead:

  Link to post
  Share on other sites

  Τα τυπογραφεία δουλεύουν συνήθως σε CMYK οπότε οι εικόνες χρειάζονται μετατροπή από το RGB μοντέλο σε CMYK.

  Οι έγχρωμες φυσικά... ;)

  • Like 1
  Link to post
  Share on other sites

  εξώφυλλο Ορέστη ;)

   

  :cheers5:

  • Like 1
  Link to post
  Share on other sites

  έτοιμη και η σελίδα με το στριπάκι και τις μικρές αγγελίες :) ανεβάζω τώρα το τιφ, θα στείλω λινκ :)

   

  :cheers5:

  • Like 2
  Link to post
  Share on other sites
  • 2 weeks later...

  ΟΚ, έψαχνα το θέμα που έλεγε ο Νίκος ότι τα έχει κάνει επάνω του από την χαρά όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την ύλη και πήρε ιδέα το πόσο καλό θα έβγαινε τελικά αυτό το φανζινάκι. Δεν το βρήκα, αλλά δεν έχω υπομονή να ψάξω και άλλο... άμα δεν το πω θα σκάσω...

   

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

   

  Δεν κρύβω ότι είχα κάποιες επιφυλάξεις για το σύνολο, ενώ δεν ήξερα και τί ταλέντα έχουμε ανάμεσα μας... είπα ότι θα είναι κάτι απλά καλό για τον χαβαλέ, μία από τις πολλές τρέλες που έχουν γίνει και αιτία είναι αυτή εδώ η παρέα. Όμως, τελικά αυτό που αντίκρισα μπροστά μου ήταν κατά πολύ ανώτερο από αυτό που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου. Όταν έγραφε ο Νίκος με ενθουσιασμό και πάθος για αυτό που έβλεπε, πίστευα ότι κάπου υπερβάλει (το συνηθίζει πότε - πότε), αλλά είχε δίκιο που ένιωθε τόση χαρά και ενθουσιασμό. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ειλικρινά ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει συνέχεια τόσο από τα ίδια παιδιά, όσο και από άλλους "κρυφούς καλλιτέχνες" ανάμεσα μας. Περιμένω αφιέρωμα παρουσίαση του Φανζίν για να τα ξαναπώ και φυσικά να ευχαριστήσω και τον Αλέξανδρο (Bad Painter) για το artwork και το signing... οι υπόλοιποι δεν θα μου την γλιτώσετε, κάπου/κάπως/κάποτε θα σας πετύχω να μου το υπογράψετε και εσείς.

  • Like 5
  Link to post
  Share on other sites

  (και μέχρι να ανοίξει επίσημο τόπικ)

   

  :yahoo: Το :yahoo: διά :yahoo: βα :yahoo: σα :yahoo: και :yahoo: τα :yahoo: σπά :yahoo: ει :yahoo: α :yahoo: πί :yahoo: στευ :yahoo: τααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo:

   

  :respect: !!!!!!! Συνολικό, καθολικό, τρελό, αδιανόητο και τακαπληκτικό :respect: !!!!!!!!!!!!

   

   

  :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

  • Like 4
  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  By using this site, you agree to our Terms of Use.