Μετάβαση στο περιεχόμενο

fidel

Members
  • Περιεχόμενο

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

fidel τελευταία νίκη Νοεμβρίου 30 2009

fidel είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος fidel

  • Γενέθλια 07/09/1982

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://hippocampus.web44.net/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Θεσσαλονίκη
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμικς, Μουσική

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

593 προβολές προφίλ

fidel's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

271

Συνολική φήμη στο GC

  1. fidel

    Κομμάτια Φανζιν2

    Hello.... ello ... lo... o any feedback..... ny feedback ..... eedback .... back
  2. fidel

    Happy Valentine's day!

    Καλό!!! Το σενάριο είναι πολύ απλό και καθαρό. Το σχέδιο είναι καταπληκτικό, Η αντίθεση της σύγχρονης γραμμής με την αισθητική του ράστερ που παραπέμπει σε 70's. Με απλά λόγια «εύγε». Μόνο μια παρατήρηση, στην τοποθέτηση των balloon σε σχέση με τη τοποθέτηση των χαρακτήρων σε δυό τρία καρέ μπερδεύει λιγάκι. Και πάλι μπράβο.
  3. fidel

    To Comic Top 10 σας!!!

    1. Lone Wolf And Cub by Kazuo Koike & Goseki Kojima Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός, είναι το αρτιότερο κόμικ που υπήρξε, υπάρχει και πολύ φοβάμαι θα υπάρξει ποτέ. Περιττό να συμπεριλάβω περίληψη, όποιος δεν το έχει δει οφείλει να να το διαβάσει. 2. The Sandman by Neil Gaiman and various artists Το καλλίτερο αγγλόφωνο κόμικ με τους χείριστους σχεδιαστές (με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις), Φυσικά τα εξώφυλλα που φιλοτέχνησε ο κ. Dave Mckean εξαιρούνται της κριτικής, ο άνθρωπος ... «ζωγραφίζει». 3. 100 Bullets by Brian Azzarello & Eduardo Risso Ένα καταπληκτικό noir κόμικ που καταπιάνετε με την δύναμη και την ηθική, απλά αξεπέραστο. 4. Domu, a child's dream by Katsuhiro Otomo Αν και ο δημιουργός απέκτησε την φήμη του από το περιβόητο Akira, θεωρώ πως το Domu είναι αριστοκρατικής κλάσης. Σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών συμβαίνουν κατά συρροή ανεξήγητοι φόνοι, ένα νεαρό κορίτσι με υπερφυσικές ικανότητες καλείται να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο με εξίσου τρομακτικές δυνάμεις. 5. The Preacher by Garth Ennis & Steve Sillon Μία ξεκαρδιστική ιστορία τρόμου από τον μάστορα του story telling Dillon. H ένωση ενός αγγέλου με ένα δαίμονα δίνει την δύναμη του «λόγου» του Θεού στον αιδεσιμότατο Jesse Custer, ο οποίος με την σειρά του ψάχνει να βρει τον Θεο για να τον τιμωρήσει επειδή επέτρεψε την ανίερη ένωση. Ο αιδεσιμότατος έχει μαζί του την πρώην φίλη του Tulip και ένα αλκοολικό ιρλανδό βρικόλακα. Τρέχα γύρευε.... 6. From Hell by Alan Moore & Eddie Cambell Είναι η ιστορία του Jack του αντεροβγάλτη βασισμένη σε πολυετή έρευνα του Moore. 7. Tekkon Kinkreet by Taiyō Matsumoto Μια τρυφερή και συνάμα βίαιη ιστορία δύο αγοριών του Μαύρου και του Άσπρου για την επικράτηση στους δρόμους του Τόκυο, το όλο σενάριο είναι προέκταση του αιώνιου, άλυτου ηθικού ζητήματος καλού και κακού. Να σημειώσω πως αν και manga καλλιτέχνης ο Matsumoto, μελέτησε τους Ευρωπαίους σχεδιαστές για αρκετά χρόνια προσδίδοντας μια πιο σοφιστικέ απόδωση στο σχέδιο του. 8. David Boring by Daniel Clowes 9. Maus by Art Spiegelman 10.Cerebus the Aardvark by Dave Sim
  4. Λοιπόν, inside info. Σελίδες. Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό ακόμα γιατί το σενάριο είναι χωρισμένο σε καρέ παρά σε σελίδα ανά σελίδα ανάπτυξη, Μ' ένα πρόχειρο υπολογισμό μου βγαίνουν περίπου 20. Διάσταση Αμερικάνικο Φορμάτ 170x260 mm (τελικό) δουλεμένο στο 360x240 mm μολύβια - μελάνια στο χέρι, ράστερ - lettering στο mac. Resume Υπάρχει όλο το σενάριο αναρτημένο στο section «σενάριο» του φόρουμ Μορφή Αν θα μπορέσουμε να βρούμε κάποια χρηματοδότηση για την εκτύπωση και την διανομή όλα είναι πιθανά. Ας τελειώσει μια ο σχεδιασμός και βλέπουμε.
  5. fidel

    Ένα Glitch Στο Σύστημα [ Κόμικ ]

    Καλημέρα σε όλους, Σήμερα έχω κάτι πολύ φρέσκο, τόσο φρέσκο όπου ούτε ο ένας εκ των δύο δημιουργών του δεν έχει δει ακόμα. Αναφέρομαι στον Κοντοδήμο, ο οποίος είναι υπαρκτό πρόσωπο τελικά, μου έδωσε το ελεύθερο να σχεδιάσω το έργο του λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Αν και λίγο καθυστερημένα, ιδού.
  6. fidel

    Σούμα GC Fanzine #2

    Υπάρχει κανένα νέο από το μέτωπο?!
  7. fidel

    SketchBook [ nothing fancy ]

    Γεια και χαρά σε όλους. Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που κάθισα να σχεδιάσω κόμικ, και λέω να ξεσκουρίασω λιγάκι. Παραθέτω μια σελίδα που την σχεδίασα στο διάλειμμα της δουλειάς, ελπίζω να σας αρέσει και να βρω περισσότερο χρόνο για κόμικ.
  8. Wow!! Όλα τα κομμάτια είναι μα(ν)γ(κ)ικά!! Έχεις κάποιο site όπου ανεβάζεις δουλείες σου; Θέλω να δω κι' αλλα.
  9. Ευχαριστώ για την υποστήριξή ρε παίδες, μου ανεβάσατε το ηθικό.
  10. fidel

    Διαγωνισμός 9 [ Η συμμετοχή μου ]

    Ούτε καν έπαινος, μόνο προκριματικά. Εσείς τι λέτε;
  11. fidel

    "9"

    Προκριματικά. Θα ανεβάσω το κόμικ την Δευτέρα.
  12. fidel

    Απορία για το σχέδιο

    Δοκίμασε την τεχνική με την διαφάνεια. Αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί συνέχισέ το αλλιώς ασ' το μόνο μολύβια..
  13. fidel

    A Study of Manga

    Καλημερίζω το κομιξόφιλο κοινό, Σας παραθέτω την προσπάθεια μου να αντιγράψω τον τρόπο που σχεδιάζουν κόμικς στην Άπω Ανατολή. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μια εργασία άκρως επίπονη. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που χρειάζεται ένα ολόκληρο team σχεδιαστών για να παράγουν ένα manga. Επειδή, δεν έχω ακόμα βοηθούς αναγκάστηκα να στραφώ στο CG για βοήθεια, και νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ελπίζω να σας αρέσει..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.