Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eugene Kumakaki

Members
  • Περιεχόμενο

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Eugene Kumakaki

  • Γενέθλια 08/21/1990

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2405 προβολές προφίλ

Eugene Kumakaki's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

282

Συνολική φήμη στο GC

  1. Σωστός!!!! γιατί άμα σας ξεριζώνω μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, τα δοντάκια σας, πότε θα κάθομαι να σχεδιάσω....? Επίσης... θέλω να γίνω ορθοδοντικός... υπάρχει περίπτωση να ξαναρχίζετε να βουρτσόζετε τα δόντια σας και να τα στραβώσετε...?
  2. Eσύ έκανες την βιολογία? έλιωσα!!!! συγχαρητήρια!
  3. πάρα πολύ Valtasar... :) Και μακάρι να τα καταφέρω τα καλύτερα! ειλικρινά θέλω και πρέπει να προσπαθήσω γι αυτά... και χαίρομαι που θα έχω την παρέα του GC από κοντά!
  4. Καταρχάς ευχαριστώ Φλας, Αστερίκιε για τα συγχαρητήρια Μα δεν παρεξηγούμαι απλά υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά! Και πάντα τίθεται θέμα γούστου, δεν περιμένω να έχω απήχηση παντού... ούτως ή άλλως, αν μας άρεσαν σε όλους τα ίδια θα είμασταν (πολυ!!!) βαρετοί, n'est ce pas? ναι, έγινε λάθος με το 'ειρήνη'... αλλά δεν πειράζει, συμβαίνουν και αυτά! στεναχωρήθηκα στην αρχή αλλά δεν κάνει να χαλιόμαστε με τέτοια πράγματα..! όσο για τους νέους καλλιτέχνες, εφόσον όλα πάνε καλά και κάνω και μεταπτυχιακό οδοντιατρικής στην ελλάδα, πάλι θα προσπαθήσω να τα συνδιάσω. Και για νεότερα, σουλούπωσα πλέον και το blog μου! feel free to pay a visit. ^^
  5. Μόλις το ανέβασα στο blog μου, εδώ! Δυστυχώς το σχόλιό σου το διάβασα το πρωί, έτσι απλά μου έφυγε η πρωινή κούραση. Να 'σαι καλά! Πάντως, για να 'μαστε ειλικρινείς, και η καλή μου μητέρα μου είπε ότι της φάνηκε 'λίγο' όταν το είδε. (ευχαριστώ μανούλα...) απλά πρέπει να προσπαθήσω κι άλλο. enjoy!
  6. Congrats...το "Sea Shells" πραγματικά υπέροχο... keep rockin' !!!

  7. συγχαρητηρια για την νικη σου στον διαγωνισμο. αν και αδικηθηκες λιγακι αφου στο περιοδικο εισαι με αλλο ονομα..

  8. Όταν θα συμμετάσχω στους 'Νέους καλλιτέχνες' υπόσχομαι να κάνω καλύτερο!
  9. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια Τώρα... Αυτά τα σχέδια έγιναν στα πλαίσια εξάσκησης για να εξοικειωθώ με διάφορες τεχνικές.. Ας πούμε τώρα προσπαθώ να μάθω να χρησιμοποιώ καλά το πενάκι. Όσον αφορά την ιστορία για το 9, επικοινώνησα ανεπισήμως με τα γραφεία και με άφησαν να καταλάβω πως μπορώ να χαίρομαι από τώρα. Αυτό το Σάββατο θα ξέρουμε πόσο θα χαρώ! (11-9) Τέλος, για τα μεγαλεπήβολα σχέδια μου... :Ρ Όσο μαθαίνω κάτι ακόμα, αναθεωρώ ό,τι κάνω και δεν πολυπροχωράει. Ελπίζω πως από φέτος θα μπορέσω να έχω μια πιο σταθερή και καλή απόδοση ώστε να μπορέσω να παρουσιάσω κάτι ολοκληρωμένο που να με ικανοποιεί πλήρως. Ήδη, το ότι σπουδάζω, δυστυχώς περιορίζει τον χρόνο και το κουράγιο που μπορώ να αφιερώσω στην μεγάλη μου αγάπη...Τα κόμιξ και το σχέδιο. Τελικώς, ό,τι και να γίνει, θα τα πούμε από κοντά με όσους είστε στις απονομές των βραβείων του 9! ΥΓ: και για έννα sneak peek, ορίστε οι χαρακτήρες από ένα project που θα στρωθώ να κάνω φέτος.
  10. εεεεεε.... αυτό πραγματικά είναι ένα θέμα παρ'ότι μαθαίνω νέες τεχνικές χρωματισμού, το παλεύω ακόμα με το storytelling. επίσης είχα πολύ ζόρι με την σχολή, και για 2-3 βδομάδες ακόμα, έχω εξεταστική.... θα στείλω οπωσδήποτε στον διαγωνισμό του 9 πάντως. και είμαι στις συννενοήσεις για μερικές εικονογραφίσεις, παρ'ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο..! Ελπίζω ότι από καλοκαίρι θα έχω κάποιο κόμικ να δείξω! ^^
  11. well, πρώτα πρώτα σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! δεύτερον, σε αυτά έχω χρησιμοποιήσει μαρκαδόρους tombow επί το πλείστον. πλέον κάνω πολλή δουλειά με τον υπολογιστή και παραθέτω ένα δείγμα. (μα πόσο καιρό είχα να μπω στο φόρουμ??????) ορίστε κι εγώ... κάτι έκανα όσο έλειπα
  12. Δε πα να ζωγραφίσει ο ΚΟΜ και την δευτέρα παρουσία και το 2013 και ό,τι θέλει, τα ελληνομάνγκα είναι μιά χαρά. Και ειδικά η Γκαλάξια. Λίγο πάγο.
  13. Όντως, τρελά cool!

  14. sygxaritiria gia to ekswfylo tou 9 ;)

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.