Μετάβαση στο περιεχόμενο

nicole84

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος nicole84

  • Γενέθλια 02/10/1984

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Θεσσαλονίκη
  • Χώρα
    Greece

nicole84's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

35

Συνολική φήμη στο GC

  1. O Lockheed ( το δρακάκι της Kitty Pryde στους X-Men). Φοβερός χαρακτήρας, απίστευτα τσαντίλας!
  2. Όχι με τη συχνότητα που πήγαινα παλιότερα (λόγω οικονομικού). Πέρυσι πήγα στους Blind Guardian στη Θεσσαλονίκη (γιατί εκεί μένω), αλλά φέτος θα κατέβω να τους δω Αθήνα. Κυρίως metal συγκροτήματα πάντως.
  3. nicole84

    All about Batman

    Πάντως, εμένα για την ώρα μου αρέσουν και οι 2 τίτλοι (Batman, Batman the Dark Knight) δεν διάβαζα προηγουμένως Batman και είπα να το ξεκινήσω τώρα. Μ'αρέσει που είναι detective stories, νομίζω ότι αυτό ταιριάζει πολύ σ'αυτόν τον χαρακτήρα.
  4. Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το αφιέρωμα στα κόμικς;
  5. Αλι, αλι και τρισαλί! Τι αντίκρισαν τα ματάκια μου χθες το βράδυ! Προσπαθώ ακόμη να διαγράψω απ' το μυαλό μου αυτή την ταινία. Ειλικρινά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Λες και έβλεπα άλλη ταινία. Ο Jackman καλός ήταν, αλλά τι να σου κάνει ο δόλιος με τέτοιο σενάριο; Τα κάνανε μαντάρα. Είχε τεράστια κενά και παραλείψεις η ταινία. Πραγματικά μεγάλη απογοήτευση...
  6. Ρε παιδιά, τι αγχώνεστε; Πάντα θα υπάρχει το e-bay. Ότι χάσατε και δεν το βρίσκετε, μπορείτε να το πάρετε από 'κει. Έχει μπόλικες φιγούρες απ' ότι είδα.
  7. Wolverine: I'm the best at what I do and what I do ain't nice Thing: It's clobbering time! (που το ανέφερε και κάποιος άλλος) Γενικά οι ατάκες του Spiderman σκοτώνουν. Στο Αστερίξ: Λεγεωνάριος: Έχετε να δηλώσετε τίποτα; Οβελίξ: Πεινάω. Λεγεωνάριος(δείχνοντας την κοιλιά του Οβελίξ): Τι έχετε εδώ; Οβελίξ: Ένα κενό.
  8. Αγοράζω αρκετά κάθε μήνα. Αυτά που θα ξεχώριζα αυτή τη φορά είναι το Conan #1, η καινούρια σειρά της Dark Horse, Secret Invasion #3, & #4 από Marvel και το Onslaught reborn που το πήρα σε άλμπουμ, αλλά δεν το διάβασα ακόμα.
  9. http://youtube.com/watch?v=-58-36lSqG4 Γιατί το Σ/Κ έλιωσα στο Guitar Hero 3!
  10. Γεια σου και χαρά σου. Σου εύχομαι να περάσεις καλά εδώ και καλή επιτυχία με το κόμικ σου.
  11. Παδιά, πάντως το trailer φαίνεται καλό. Μπείτε να το τσεκάρετε στο Youtube. Προσωπικά, νομίζω ότι o Γουόλμπεργκ ταιριάζει για ταινία δράσης. Είδωμεν.
  12. nicole84

    The Dark Knight (2008)

    Παιδιά, απλά τρέξτε να το δείτε. Φοβερές ερμηνείες, ειδικά ο Joker είναι εντελώς παρανοϊκός και άκρως τρομακτικός. Και ο Batman ακόμη πιο σκοτεινός από την πρώτη ταινία. Χωρίς υπερβολή, από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Ελπίζω και στο Wolverine:Origins που το περιμένουμε πώς και πώς να γίνει μια τέτοια δουλειά.
  13. Τεύχη, γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει ο τόμος, για να διαβάσω τη συνέχεια... Τόμο θα αγοράσω μόνο αν έχω χάσει τα προηγούμενα τεύχη, ή είναι απλά κάποια έκδοση που βγαίνει μόνο σε τόμο.
  14. nicole84

    The dark tower ( comic series)

    Ρε παιδιά, για να πω τη γνώμη μου δε μου άρεσε. Έχω πάρει τον πρώτο κύκλο τευχών (στην αμερικανική έκδοση) και ενώ έχει καλό σκίτσο, η ιστορία δε λέει και πολλά. Λίγο μπερδεμένα είναι τα πράγματα. Νομίζω ότι μάλλον τα βιβλία θα είναι καλύτερα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.