Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nighthunter

Members
  • Περιεχόμενο

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Nighthunter

  • Γενέθλια 07/06/1979

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    nighthunter26@hotmail.com
  • Website URL
    http://bloodchiller.blogspot.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Λατρεύω τις ταινίες τρόμου, μυστηρίου και thriller, όπως επίσης τη rock και metal μουσική.<br /><br />Αγαπημένες μου ταινίες: Halloween, Friday The 13th, Scream, 300, The Gladiator, Alfred Hitchcock (γενικότερα), Rock Star κ.ά.<br /><br />Αγαπημένα συγκροτήματα: Nightwish, Guns N' Roses, Scorpions, Bon Jovi, Aerosmith, Iron Maiden, Alice Cooper και δε συμμαζεύεται...<br /><br />Αγαπημένη ασχολία (και όνειρο): Film-making (όσοι πιστοί προσέλθετε)...

Nighthunter's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

110

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ωραία, και μόνο σαν συλλεκτικά.
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΟΡΓΟ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ COMICS!
  3. Όχι τόσο Sci-Fi αλλά περισσότερο Thriller είναι μια καινούργια αγγλική μίνι σειρά 6 επεισοδίων με τίτλο Demons που ως θέμα έχει τις περιπέτειες του νεαρού Luke Rutherford, ο οποίος μαθαίνει οτι είναι απόγονος του θρυλικού κυνηγού βρυκολάκων Abraham Van Helsing και οτι έχει γίνει στόχος δαιμονικών πλασμάτων. Στο πλάι του Luke βρίσκεται ο νονός του, κυνηγός και αυτός και η Mina Harker (ring a bell, Dracula fans?) που τον βοηθούν να πολεμήσει τις δυνάμεις του σκότους ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει τη νέα του ιδιότητα κρυφή από την ανυποψίαστη μητέρα του.
  4. Η παρακάτω ζωγραφιά ήταν αποτέλεσμα εργασίας μιας μαθήτριας στην Αμερική. Ακολουθεί η απάντηση της μητέρας της μαθήτριας μετά από σχετική σύσταση από την δασκάλα του σχολείου. Αγαπητή κυρία Τζόουνς, Θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω οτι ούτε τώρα, ούτε ποτέ άλλοτε δεν εργάστηκα ως εξωτική χορεύτρια. Δουλεύω σε κατάστημα Home Depot (αντίστοιχα Praktiker) και είχα πει στη Σάρα πόση δουλειά είχαμε την περασμένη εβδομάδα πριν την επερχόμενη χιονοθύελλα κι οτι είχαμε ξεπουλήσει όλα τα φτυάρια χιονιού. Τότε ανακάλυψα ένα τελευταίο φτυάρι στην αποθήκη και μια ομάδα ανθρώπων μάλωναν για το ποιος θα το πρωτοπάρει. Η ζωγραφιά της Σάρα ΔΕΝ απεικονίζει εμένα να χορεύω σε μπάρα. Δείχνει εμένα να πουλάω το τελευταίο φτυάρι που είχε μείνει στο κατάστημα. Στο εξής, θα ελέγχω καλύτερα τις εργασίες της πριν τις παραδώσει στο σχολείο.
  5. Καλώς ήρθες στην παρέα του GC. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά εύχομαι!
  6. Nighthunter

    Thundercats - The Movie

    Έχεις τα DVD;;; Μπορώ να στα δανειστώ να τους κάνω μια κόπια; :P
  7. Nighthunter

    300 (2006)

    Σαν εκπρόσωπος του είδους δηλώνω: Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!
  8. You are Superman You are mild-mannered, good, strong and you love to help others. Superman 70% Green Lantern 65% Catwoman 65% Iron Man 60% Spider-Man 55% Robin 53% Hulk 50% Batman 50% Supergirl 48% The Flash 45% Wonder Woman 28% Αν και περίμενα να βγω κανας Batman...
  9. Nighthunter

    The Dark Knight (2008)

    Το είδα κι εγώ προχθές. Πιστεύω οτι η ερμηνεία του Ledger θα είναι σίγουρα υποψήφια για Όσκαρ. Πραγματικά απίστευτος! I guess he went down with a bang... Και είμαι και φανατικός του Nicholson.
  10. Το Σπαθί Των Πάγων, ε; Τι μου θυμήσατε τώρα... Μάλλον είμαι από τους τυχερούς που το χουν Βέβαια, μερικές σελίδες έχουν ξεκολλήσει αλλά υπάρχουν μέσα στον τόμο!
  11. Ωχ, πάλι καλά που μας το πες Drtroy. Να μην το αγοράσω τσάμπα.
  12. Απ'ότι είδα είναι η σειρά της ΕΡΤ! Φυσικά μπορείς να το διευκρινήσεις αυτό στο τηλέφωνο.
  13. Nighthunter

    Nils Holgersson σε DVD

    Μόλις χθες είδα στην τηλεόραση μια διαφήμιση που μου κίνησε την περιέργεια. Μια εταιρεία κυκλοφορεί την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων "Νηλς Χόλγκερσον" σε DVD!!! Η αγορά γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2103812900 και κοστίζει 18€ συν τα έξοδα αποστολής που είναι 4€ επιπλέον. Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Υ.Γ.: By the way, όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο για την παραγγελία της σειράς ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ σε cd (και τα βιβλία) ας μου στείλει ένα μήνυμα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.