Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scrooge mcduck

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Scrooge mcduck

  • Γενέθλια 11/02/1991

Retained

  • Member Title
    Πλουσιότερο Παπί του Κόσμου

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.inout.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

798 προβολές προφίλ
  • Gong

  • Alexop

Scrooge mcduck's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

101

Συνολική φήμη στο GC

  1. Προσωπικά λατρεύω όλες τις ιστορίες του Scrooge που προσπαθεί με την βοήθεια των ανιψιών του να προστατέψει τα λεφτά του απο τους Μουργόλικους ή να προστατέψει την τυχερή δεκάρα απο την Μάτζικα ντε σπελ , μια όμορφη ιστορία που διάβασα πρόσφατα είναι η "χρηματοπηγή "
  2. Τώρα δεν αγοράζω συχνά , αλλά παλαιότερα που αγόραζα συνέχεια μπορεί να χαλούσα και 100 ευρώ ίσως και παραπανω.
  3. Scrooge mcduck

    Holla!

    Καλώς ήρθες στην παρέα μας....
  4. " Πλουσιότερο Παπί του Κόσμου " Αν δεν σας κάνει κόπο παρακαλώ
  5. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει μια κοινότητα που έχει θέμα τα Κόμικ , θυμάμαι πιο παλιά το site που είχε διαφορετικά χρώματα , μαύρο κίτρινο εάν δεν με απατά η μνήμη μου και ύστερα για κάποιους λόγους εξαφανίστηκα από την ιστοσελίδα και δεν έμπαινα , μετά από πάρα πολύ καιρό πήγα στρατό , το ξέχασα τελείως και μετά αφού απολύθηκα από φαντάρος μετά βέβαια από μερικούς μήνες ξαναβρήκα τυχαία το site και συνδέθηκα και συμμετέχω ακόμα και ελπίζω να συμμετέχω , επίσης εντυπωσιάστηκα όταν είδα το site μετά απο χρόνια , το είδα αναβαθμισμένο και μεγαλύτερο από ό,τι το είχα αφήσει και παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλοί fans των Κόμικ στην Ελλάδα και αυτό είναι πολύ καλό και ευχάριστο , μακάρι να συνεχίσετε έτσι και το site να έχει μια καλή πρόοδο και τα επόμενα χρόνια.
  6. Το username Scrooge mcduck είναι από το πιο πλούσιο παπί του κόσμου και τον αγαπημένο μου ήρωα .Το avatar επίσης δείχνει τον Scrooge σε μια ωραία φωτογραφία να κάθετε δίπλα στα χρήματα του .
  7. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω μετρήσει για να πω ακριβώς το νούμερο ,κάπου 500 ίσως και 1000 , δύο ντουλάπες έχω πιάσει πάντως
  8. Ο Σκρούτζ ζεί ανάμεσά μας.
  9. Το τελευταίο κόμικ το αγόρασα πριν από λίγο καιρό , το ΚΟΜΙΞ Φεβρουαρίου , αλλά δεν αγοράζω και τόσο συχνά προτιμώ να διαβάζω κομικ απο την συλλογή μου , μια ντουλάπα ολόκληρη είναι , αμαρτία να μην τα διαβάζω όλα ένα ένα χαχα.
  10. Τάσος από Σύρο , χάρηκα παιδιά ή αλλιώς Σκρούτζ απο Ερμούπολη εχμμμ.. λάθος Λιμνούπολη ήθελα να πω. .
  11. Είχε ένας φίλος μου κάτι φιγούρες του Σκρούτζ των Χιούι Λιούι Ντούι και των Μουργόλικων και μου τις είχε δώσει και πριν απο λίγα χρόνια είχα αγοράσει ένα περιοδικό και είχε μια φιγούρα του Σκρούτζ ( σχετικά μεγάλη) οπού καθόταν πάνω στα λεφτά του .
  12. Ανέκαθεν προτιμούσα ΚΟΜΙΞ , το Μίκυ Μάους παλαιότερα τουλάχιστον το αγόραζα μόνο όταν έβλεπα ιστορίες Σκρούτζ και Ντόναλντ , όταν έβλεπa Μίκυ δεν τον αγόραζα δεν είμαι και μεγάλος φαν του ποντικιού .
  13. Προτιμώ το περιοδικό Ντόναλντ , έχω ποιο πολλά στην συλλογή μου απο Αλμανακο αν και τώρα τελευταία έχω να αγοράσω πολύ καιρό και τα δυο ( ειδικα Αλμανακο έχω χρόνιαααα να αγορασω).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.