Μετάβαση στο περιεχόμενο

solan1ne

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από solan1ne

  1. Τσέκαρε στο Κέντρο Τύπου κοντά στη ΔΕΗ. Είναι σχεδόν απέναντι από το Σούπε Μάρκετ εκεί κοντά. Διαφορετικά είναι και ένα άλλο στην Μετεώρων κοντά στο Γιαννή με τα γλυκά.
  2. Και γω Ντυλαν Ντογκ ψηφισα, κρίμα που ο ήρωας δε φαίνεται να έχει επιτυχία στην Ελλάδα.
  3. solan1ne

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Προσωπικά με τη διανομή του Μικυ Μαους στο Βόλο δεν έιχα κανένα θέμα. Βασικά με κανένα κομικ περιπτέρου. Βέβαια μένω στο κέντρο και δεν εχω άποψη για γύρω περιοχές. Για παράδειγμα το κέντρο τύπου Δημητριάδος/Κουμουνδούρου έχει όσες φορές έχω πάει τουλάχιστον 2 αντίτυπα από κάθε τεύχος που εκδίδει η καθημερινή ακόμα και μεσοβδόμαδα.
  4. Και γω τα τεύχη που χα πάρει σε παρόμοια κατάσταση ήταν, ίσως και χειρότερα. Είχαν στο μεταξύ ακόμα πάνω τιμή σε δραχμές, ούτε που ξέρω που τα ξέθαψαν.
  5. Από συζήτηση με έναν υπάλληλο στο Public Βόλου ούτε οι ίδιοι δεν είναι σίγουροι για τίποτα, ούτε όσον αφορά την ιστοσελίδα ούτε τις προσφορές ούτε θέματα με παραγγελίες. Επίσης από αυτά που παρατήρησα, άλλα λένε στο τμήμα με τα βιβλία σχετικά με τις προσφορές και άλλα στο κεντρικό τους ταμείο. Γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο.
  6. Γενικά τι διαφορά έχουν μεταξύ τους; Υπάρχει κάποια διαφορά στο τι προτιμούν να δημοσιεύσουν;
  7. solan1ne

    ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ

    Από αυτά έχω διαβάσει το πρώτο στα αγγλικά και μου άρεσε πολύ. Αρκετά ώστε να πάρω αυτα του Μικρου Ηρωα . Οπότε ειδικά για αυτή την τιμή αξίζει πιστεύω. Γενικά δε καταλαβαίνω γιατί αυτή η σειρά πάει άπατη στην Ελλάδα...
  8. Όντως πολύ ενδιαφέρον θέμα. Εμένα το όνομα μου είναι εμπνευσμένο από ένα μάνγκα του Inio Asano το Solanin, αλλά γράφεται όπως ένα δηλητήριο που μπορεί να παραχθεί φυσιολογικά στις πατάτες κ.α . Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που το επέλεξα πέρα από το ότι μου άρεσε Όσο για τη φωτογραφία είναι από το The Man Without Talent του Yoshiharu Tsuge. Παραθέτω ένα άρθρο από το The Comics Journal γιαα όποιον ενδιαφέρεται. The Man Without Talent - The Comics Journal (tcj.com)
  9. Μέχρι τώρα τους έχω αγοράσει όλους αλλά έχω διαβάσει μόνο τους δύο πρώτους. Λογικά θα συνεχίσω να τα αγοράζω γιατί για μένα που δεν έχω ιδέα από Μάρβελ είναι καλή ευκαιρία να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα τουλάχιστον για το "origin" των ηρώων.
  10. Τέτοιο χάλι έχω δει μόνο στο Παμπλικ στην Αριστοτέλους που πάνω σε ένα μανγκα είχα δει μέχρι και μύξες... Σε κάνει αλήθεια να αναρωτιέσαι πώς τα κατάφεραν.
  11. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις προτάσεις σας. Το Bone το έχω γενικά κατά νου μου απλά βλέπω ότι κάποιοι τόμοι είναι εξαντλημένοι. Βέβαια πάντα υπάρχει η δυνατότητα να το πάρω στα αγγλικά. Βλέπω πολλά πραγματάκια εδώ και αγχώνομαι. Εσείς ποιά θα μου προτείνατε (εκτός από Daytripper, Persepolis που έχω ήδη σκοπό να πάρω) ;
  12. solan1ne

    Καλησπέρα

    Καλησπέρα και από μένα! Είμαι μέλος του φόρουμ αρκετό καιρό αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να μιλήσω για κάποιο θέμα. Πρώτη επαφή με τα κόμιξ ήταν τα Disney αν και τα τελευταία χρόνια (που ασχολούμαι και πιο εντατικά) ενδιαφέρομαι κυρίως για μάνγκα. Αγαπημένος σχεδιαστής μάλλον είναι ο Seiichi Hayashi. Μέσα από την ανάγνωση ακρετών ποστ εδώ ,έχω αρχίσει και διαβάζω Marvel και κάποια ευρωπαικά. Θα ήθελα βέβαια να ασχοληθώ και πιο πολύ με indies. Γενικά είμαι ανοιχτός για προτάσεις σε οποιοδήποτε είδος κομικ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.