Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagiotisl

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος panagiotisl

  • Γενέθλια 03/04/1987

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://facebook.com/panagiotis.comics

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1019 προβολές προφίλ

panagiotisl's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

44

Συνολική φήμη στο GC

  1. panagiotisl

    ΝΕΚΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

    Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για την παρουσίαση. Τα δύο πρώτα τεύχη είναι διαθέσιμα στο Solaris. Σύντομα θα είναι και 3ο (στο Solaris, ίσως και αλλού). Επίσης, μετά το Comicdom Con τα τρία τεύχη θα είναι διαθέσιμα στο LA Comics Festival και στο Cretan Comic Con. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
  2. panagiotisl

    BATMAN: ENDGAME

    Όλη η σειρά που κυκλοφορούσε με το Έθνος είναι διαθέσιμη πέρα από τα περίπτερα και από την Brainfood Εκδοτική σε ελαφρώς καλύτερη τιμή (τα 3τομα 4.77 τα 2τομα 3.18, κοινώς 1.59 ο τόμος - ακόμη και μεμονωμένα).
  3. Μου το χάρισαν το καλοκαίρι του 2018 και το διάβασα λίγο αργότερα. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του Τζόυς και γνώριζα ήδη αρκετά από όσα μαθαίνει κανείς διαβάζοντας αυτή τη graphic biography. Όμορφο σχέδιο, που σε βοηθά να συγκρατήσεις τους πολλούς είναι αλήθεια σημαντικούς ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή του Ιρλανδού. Πολύ καλή είναι επίσης η απεικόνιση των διαφορετικών πόλεων στις οποίες έζησε ο Τζόυς. Και σαν βιογραφία είναι αρκετά πλήρης νομίζω. Στα αρνητικά θα έβαζα την απουσία πολλών διαλόγων. Είναι φυσικά δικαιολογημένη αλλά κάνει την ανάγνωση λίγο κουραστική. Επίσης, έχοντας μελετήσει αρκετά το έργο του Τζόυς, πιστεύω πως θα ήταν πραγματικά κρίμα να ξεκινήσει κάποιος να τον γνωρίζει με αυτή την έκδοση γιατί δε θα εντοπίσει σχεδόν κανένα δείγμα του μεγαλείου του έργου του εδώ, ενώ θα βρει μπόλικους λόγους να αντιπαθήσει τον πολύ ιδιότροπο συγγραφέα.
  4. Σ'ευχαριστώ πολύ συνονόματε!
  5. Ναι, σ'ευχαριστώ, το είχα βρει κι εγώ στο μεταξύ και διόρθωσα κάπως το μήνυμά μου. Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια, πολλά μπράβο σε όσους έχουν βοηθήσει!!!
  6. Άκυρα τα παρακάτω, βλέπω πως υπάρχει το κόμικ, αλλά δεν είχα ψάξει καλά... -------------------------- Βλέποντας την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει εδώ στην ευρετηρίαση ελληνικών εκδόσεων και παρατηρώντας πως έχω στην ιδιαίτερα ταπεινή συλλογή μου ένα κομμάτι που λείπει -Dracula M.G.B. (MY GREEK BAILOUT)- σκέφτηκα να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι. Έχω το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο και νομίζω όλες τις πληροφορίες που βλέπω στα υπόλοιπα κόμικς που βρίσκονται ήδη στο forum. Να ανοίξω ένα νέο θέμα και θα με βοηθήσει κάποιος να το φτιάξουμε σωστά; Υπάρχουν κάπου οδηγίες;
  7. Ναι, ευχαριστώ, αυτή την ενότητα την είχα ήδη βρει, έτσι έφτασα εδώ
  8. Σας ευχαριστώ πολύ όλους! @Indian Εννοείς το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ; Δεν το είχα προσέξει και είναι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο, ίσως μοιραστώ κι εγώ κάτι εκεί! Ευχαριστώ!
  9. Εγώ από αναζήτηση στο Google για τον Έκτορα Αποστολόπουλο.
  10. panagiotisl

    Καλώς σας βρήκα!

    Γεια σας, είμαι ο Παναγιώτης! Αν και τον λογαριασμό τον έχω δημιουργήσει αρκετό καιρό πριν, δεν έχω βρει μέχρι τώρα χρόνο να εξερευνήσω την κοινότητα όσο θα ήθελα. Με ενδιαφέρει κυρίως να γνωρίσω καλύτερα τους νέους Έλληνες δημιουργούς.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.