Μετάβαση στο περιεχόμενο

Noellian

Members
  • Περιεχόμενο

    265
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Noellian

  • Γενέθλια 04/27/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Thessaloniki
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

8683 προβολές προφίλ

Noellian's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

1.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ready Player One: Μετριο... περναει η ωρα αναλαφρα βεβαια και βλεποντας διαφορους χαρακτηρες απο 80ς να ξεπηδαν απο δω και εκει σε κανει να χαμογελας.. Σαν σεναριο παιδικο αρκετα αλλα ποιος ειπε οτι επρεπε να ναι και σοβαρη ταινια... δεν μαρεσε καθολου το αβαταρ του πρωταγωνιστη που ηταν λες και μιξαραν χαρακτηρα απο Final Fantasy και Kingdom Hearts.. Tomb Raider: Σαν να βλεπεις remake του παιχνιδιου (2013) με καποιες αλλαγες... Ενταξει η Βικαντερ μπορουσε να υποστηριξει μια Λαρα πριν γινει η Λαρα που ξερουμε αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να υποστηρηξει την Λαρα απο δω και μετα..
  2. @paola Σε ευχαριστω και απο εδω Παολα! Και η τουρτα του δε ποιντ!!!
  3. @1530 Mα ποτε δεν ειπα οτι δεν το απολαμβανω... βλακεια ειναι για τον μονο λογο οτι ειναι βλαβερο κατα τα αλλα δεν εχει διαφορα με οποιαδηποτε καθημερινη συνηθεια.. ΥΓ. Σορρυ για την απαντηση μετα απο 4 χρονια τωρα την παρατηρησα..
  4. To χα ξεκινησει οταν πηγαινα σχολειο και το ειχα παρατησει... νερομπογιες (τοτε) + copic markers(τωρα) και τελος μετα απο 20 χρονια
  5. That Gal has a smile that makes you Wonder.. https://www.youtube.com/watch?v=bn1HX-0__Ys
  6. Eυχαριστη αλλα την περιμενα αρκετα και με απογοητευσε... η ιστορια εδειχνε πολυ ξεμπαρκη σε σχεση με το πρωτο.. το χιουμορ πιο επιτηδευμενο σε φαση αφου το χιουμορ μας ειναι το δυνατο μας σημειο πρεπει να σας πεταμε αστεια συνεχεια και σε αυτο ασχετα αν αξιζουν... καπως ετσι βλεπω και το deadpool.. καπως ετσι βλεπω και τον Σεφερλη.. Δεν ειναι τιποτα φολα αλλα σιγουρα δεν ειναι ενα sequel που κοντραρει το πρωτο..
  7. Η ταινια εδωσε ακριβως οτι εδειχνε απο το trailer... Α ρε Jackman ντούκι you will be missed!
  8. The spy who loved me Moonraker For your eyes only Ροτζερμουρικός και φαν του Σαγόνια
  9. Ειχαν την τιμητικη τους στο μεγαλο μας χωριο σημερις.. [flash=]https://www.youtube.com/watch?v=s6zcnLw5HQM
  10. Jackie - Πιο βαρετο πεθαινεις.. βασικα τι μας νοιαζει να το δουμε σε ταινια ολο αυτο αλλα τεσπα.. Passengers - Εγω αλλο καταλαβα οτι γινεται στο trailer αλλα τελικα αλλο ηταν... ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ! Καλα για κατι κουλά που οκ δεν παιζαν να γινοντουσαν/ υπηρχαν σε τετοια διαγαλαξιακα ταξιδια ουτε λογος..
  11. Noellian

    Σχέδια Darrell

    Ωραιο σχεδιο.. γενικα μαρεσαν παντα τα ασπρομαυρα λιγο παραπανω... οσον αφορα για τη μουσουδα (το μαυρο κομματι) πιστευω το λαθος ειναι οτι την εκανες πολυ στρογγυλη τη γραμμη απο κατω χανοντας το "σωστο" σχημα μιας μουσουδας
  12. Συνοπτικα επειδη ειναι αργα και βαριεμαι κατεβατο La la land : Aρκετα καλο... ωραια χρωματα.. η μουσικη μαρεσε αρκετα... ο τσιβδισμος της Εμμας κατι μου κανει.. Το τελος μαρεσε αρκετα... θα μπορουσαν να αποφυγουν και να αλλαξουν 2-3 πραγματακια βεβαια γιατι ωρες ωρες λες "Οοοοk suuuure!" Arrival : Ηθελα πολυ να το δω... το βρηκα ακρως βαρετο.. πολυ μινιμαλ και αυτοι οι εξωγηινοι ουτε ενα πορτατιφ κατι τεσπα να γεμισει το spaceship.. τρεχα γυρευε... (ενταξει το ξεφτιλιζω μην με ξεσυνεριζεστε) Ηacksaw Ridge: Mαρεσε αρκετα (δεν παω μια τον Γκαρφιλντ) αν και κατι φασεις οπως το "πιανω τον κορμο του πεθαμενου τον κραταω ασπιδα και με το αλλο χερι γαζωνω με το αυτοματο τους Τζαπανεζους τρεχοντας" θα πρεπε να λειπουν γιατι υποτιθεται Μελ ειναι αληθινη ιστορια goddammit!!!!
  13. Oι μουσικη επιλογη (γενικα οι μουσικες επιλογες του GotG), οι χαρακτηρες, το χιουμορ δενουν τοσο ωραια μαζι που ξεχειλιζει η κουλ-εριά.. μακαρι να ναι οσο ωραιο δειχνει, οπως ηταν και το πρωτο. -She just told everyone your deepest darkest secret hahahaha yοu must be so embarrassed hahahahaha do me, do me!!!
  14. Noellian

    Daywalker's Way

    To 1971 στην σβερκαδα του καθολου τυχαιο ετσι;
  15. -ΝOT THE FUTURE- https://youtu.be/k9tgLnI0fFc?t=5s To χω να με ξυπναει τις Κυριακες οποτε ειναι το τραγουδι της ημερας μου
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.