Μετάβαση στο περιεχόμενο

ben leaper

Members
  • Περιεχόμενο

    64
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ben leaper

  1. Επανήλθα δριμυτερος!Για βοηθήστε συνάδελφοι!!
  2. Πλεον μου λειπουν, 7 δραχμων:399-409-412-413-418-421-425-426 ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ: 10-28-36-37-46 3ΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 723! Βρέθηκε το 385 των 7 δραχμών και το νο 90 του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΠΛΕΚ...2 τευχη πιο κοντά στον στόχο της ολοκλήρωσης όοολης της σειράς, απο τον Ιουνιο του 1969 μέχρι και σημερα!
  3. Πουλάνε "χρυσό" οι έχοντες παλιά κόμικς και εκμεταλλεύονται την τρέλλα μας..Άρα είναι πανάκριβα..Όσον αφορά τα καινούργια, σίγουρα είναι τσιμπημένες οι τιμές ,γιατί κανείς δεν περιορίζεται στην αγορά μόνο ενός...Θα πάρουμε και το ΜΠΛΕΚ και το ΖΑΓΚΟΡ,αλλα και το Μικυ και ..και ...Που σημαίνει ότι μαζεύεται ικανός αριθμός ευρώ,σχεδόν απαγορευτικός!Ευτυχώς δεν καπνίζουμε και δεν πίνουμε,αχχαχααχ!
  4. ...και όμως!με την καταλυτική παρέμβαση του crc, κατά κόσμο Κωστή Γιαννακόπουλου, συμπλήρωσα τα μικρα ΜΠΛΕΚ,μετά από αναζήτηση πολλων ετών...τα τευχη λοιπόν 1,3,και 25 κοσμούν πλέον την βιβλιοθήκη μου και αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστησω τον Κωστή,για όλα όσα έκανε για μένα αυτα τα 7 χρόνια που τον γνωρίζω..Όσο για τις τιμές του?? ας μην σας πω καλύτερα ,για να μην υπάρχει εμπλοκή της ΣΔΟΕ, στους υπόλοιπους,αχαχαχχαχα!!
  5. τι να απαντήσουμε, που βαρεθήκαμε να απογοητεύομαστε..Όλοι οι ρακοσυλλέκτες έγιναν μάγκες, εξαιτείας της τρέλλας μας....Προχθες ειδα σε γνωστο σαιτ, ενα παιχνιδακι τσιγκινο, να πωλείται 1000 ευρω(!!!!!!!!!)..Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας ,γιατι δεν έχουμε γιατρειά και το εκμεταλλεύονται όλα τα λαμόγια.......Ο τύπος που λέτε, πηγε να μου πουλήσει το προγραμμα αγωνα ΕΛΛΑΔΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ του 1981 25 ευρω!!!Ηθελα να του δωσω 25 μπουνιές, αλλά κρατήθηκα και έφυγα..Πουλάει τις εφημερίδες ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ αντι 5 ευρω(!!!)........Γι αυτό έβαλα ένα στοπ σε όλα και ησύχασα...Μόνο με έναν συνεργάζομαι ..Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε!
  6. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, τι γράφει η ταυτότητα σας......Το πάθος, το μεράκι και η αγαπη για τα κόμικς μετράει..Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του ΜΠΛΕΚ,του Ζαγκορ, του Ομπραξ, του Μικυ και του Γκούφυ!
  7. ευχαριστω πολύ για τι ςευχές!περιμενω να παραλαβω και υστερα,εννοειται!! Θα ανεβασω και τις ελλείψεις από τα Μεγαλα Μπλεκ,που πλεον μου λειπουν κάτω απο 30!
  8. Αντε ρε παιδια ,βοηθήστε λιγάκι......!!!! 2 τευχη μου λειπουν για την νέα περίοδο!!586 και 723! Έφτασα πάντως τα 37 τεύχη ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΛΕΚ,δηλαδη στην μέση ακριβώς, χάρη στον γνωστό και μη εξαιρετέο crc! Nα σαι καλά Κωστή!
  9. ben leaper

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Το περιοδικό ειναι ο ΜΠΛΕΚ, αλλά οι περισσοτερες σελιδες ειναι ΖΑΓΚΟΡ!!! Μαλλον πρέπει να το προσεξει ο κ.Ανεμοδουράς....Αν σε 165 σελιδες ,οι 50 δεν ειναι ΜΠΛΕΚ, τι κανουμε τοτε?? τα άλλα ,απλά συμπληρώνουν την εξαιρετικη έκδοση.....Αν μας διαβάζει ας το προσέξει λιγάκι
  10. ο Νεος ΜΠΛΕΚ, δεν πάει απρόσμενα καλά....Όλοι βάλαμε το χεράκι μας, να βοηθήσουμε τον Λεοκράτη στο εγχείρημα αυτό.....Ο καθένας με τον τρόπο του...Το σημαντικότερο απ όλα, είναι ότι ο εκδότης ακούει τους αναγνώστες, όταν του επισημαίνουν παραλείψεις και λάθη, πράγμα σπάνιο για εκδότη...Με ψυχή ,πίστη και τον οβολό μας, δίνουμε μακροημέρευση στον αγαπημένο μας ΜΠΛΕΚ!!
  11. Κρίμα να μην εχει και παλιά ελληνικά.....Δυστυχώς, μου είναι τόσο αδιάφορα όλα αυτά τα ξένα....!Του εύχομαι πάντως καλες δουλειές!
  12. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πήρα το ΜΠΛΕΚ.Αγοράζω οτιδηποτε εχει σχεση με τον ξανθό γίγα.Απλά, ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΛΕΚ........Αγοράζω και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την βιβλιοθηκη του Μπαρκς(??)...Εχω ολα τα ΚΟΜΙΞ , αλλά δεν τα έχω διαβάσει ποτέ.....Τωρα με τον μερακλη τον Μπρκς, απλά μου αρεσε η εκδοση.4 ευρω με ολοκληρη εφημεριδα και τετοια εκδοση,αξιζει τον κοπο..Οχι οτι θα τα διαβασω,αλλα για συλλογη ,ειναι καλά.Δεν διαβασα ποτε Μικυ Μαους,το θεωρουσα παιδιαστικο ,ακομα και οταν ημου 10 χρονων....ΑΠλα, ειναι σωστο ο καθε συλλεκτης να εχει και Ντισνευ στην συλλογη του....Δεν συζηταω καθόλου για Αστεριξ.Δεν μου αρεσαν ποτε ως συλλογη.....Προτιμω να βλέπω στην τηλεοραση τον Ζεραρ ντε Παρντιε, ως Οβελιξ.....ΜΠΛΕΚ, FOR EVER!!!!!!
  13. 1) ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΜΠΛΕΚ, 1-125 2) ΚΟΜΙΞ 1-303 3) ΔΙΚΑΙΟΣ 1-24 4) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, 1-341..........ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ 756 ΤΟΥ ΜΠΕΚ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..........αυτά έχω συμπληρωμένα μέχρι σημερα..Πολυ λίγες συμπληρωμενες συλλογες, σε σχεση με το μέγεθος των κομικς που έχω!
  14. Σιγουρα ήταν το ΜΠΛΕΚ, το οποίο ακόμα και τώρα λατρεύω. Πρεπει να ηταν το 1976, που μου το αγοραζε ο παππους μου από το περιπτερο του κυρ Ευθύμη, μπροστα απο το σινε ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛ, στην Σταυρουπολη....
  15. Είμαι λίγο πριν τις 5,000 ελληνικών και περίπου 40 ξενόγλωσσων...........1,500 ΜΠΛΕΚ, κατα κυριο λόγο (αν βάλω και τους τομους μπλεκ), ολες οι ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ α' περιόδου341/341, 180/260 ΖΑΓΚΟΡ, 86/238 ΟΜΠΡΑΞ, 303/303 ΚΟΜΙΞ, ΤΡΟΥΕΝΟ, ΑΓΟΡΙ, 24/24 ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΜΙΑ 300 ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ, 270 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, 50 ΠΟΠΑΥ, ΚΑΜΙΑ 600αρια διαφορα (ΜΙΚΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ,ΒΑΒΟΥΡΑ, ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ,ΣΕΡΑΦΙΝΟ,ΤΙΡΑΜΟΛΑ,ΤΑΡΖΑΝ, ΓΚΑΟΥΡ ΤΑΡΖΑΝ,ΜΙΚΡΩΣ ΗΡΩΣ, ΦΕΛΙΞ,ΜΑΙΤΥ ΜΑΟΥΣ,ΓΚΟΛ,ΑΣΤΕΡΙΞ,ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΟΥ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΙΣΝΕΥ,ΠΙΝΟΚΙΟ,ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ,ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ,ΤΖΟΝΥΛΟΓΚΑΝ,ΚΟΚΟΜΠΙΛ,ΜΠΟΖΟ), 400 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Β ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,..........Στόχος μου είναι βέβαια να συμπληρώσω τα ΜΠΛΕΚ κυρίως και μολις τελειωσω την αγαπημενη μου σειρά, να συνεχισω με τα υπόλοιπα κυριως του Ανεμοδουρά!
  16. ben leaper

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    1) οχι ιστορίες σε συνεχειες, αν το περιοδικό μείνει μηνιαίο....2) αδιάφορος ο Ρου Ρεης, δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισει το περιοδικό ούτε εναν αναγνωστη, εξαιτίας του.Άσχετα αν εμεις μεγαλωσαμε με την Μελτσεστερ Ροβερς..καλό ειναι να αντικατασταθει.....3) αδιάφορος επισης και ο Τομ,με ελαχιστες σελιδες (σαν τσοντα) και κακη φωτο....4) αν και λατρευω BEN LEAPER, συμφωνω οτι δεν πρέπει να μπουν ποδοσφαιρικες ιστοριες,,Μπορει να ειμαι ισως ο πιο ποδοσφαιροφιλος ανθρωπος που εχετε γνωρισει,αλλα δεν κολλάνε αυτες οι ιστοριες στον νεο ΜΠΛΕΚ.....5) η τιμη ειναι υψηλή, εστω και αν ειναι μηνιαιο....δεν το λεω για μενα,αφου το αγοραζω 2-3 φορες και θα το αγοραζω ακομα και αν παει στα 10 ευρω...απλά, αν ειχε 2-2,5 ευρω, πολλοι θα το αγοραζαν 2 φορες και θα καλυπτε την μειωση ο εκδοτης, όπως επισης θα το αγοραζαν και καποιοι για συλλεκτικους λογους,ακομα και αν δεν τους αρεσε (όπως κανω εγω με το μικυ μαους,το οποιο αγορασα απο 3 φορες!!).....6) ΜΠΛΕΚ αδημοσιευτες ιστοριες-λοχαγός ΜΑΡΚ- ΜΙΣΤΕΡ Νο- ΖΑΓΚΟΡ-ΟΜΠΡΑΞ-ειναι πιο λογικο να υπαρχουν σε περιοδικο τετοιου τυπου.....7) οι διαγωνισμοι θα εχουν αξια αν δοθουν ως δωρα παλια τευχη (μεγαλου μπλεκ ας πουμε),παρα ταμπλετ,κινητα και τετοια κουφα......Το περιοδικο θα συγκινησει με τον ρομαντισμο του εμας τους μεγαλυτερους και με την πρωτοτυπια του , τους νεότερους αναγνωστες.....αυτα τα λιγα απο μενα........καλημερα από Σταυρουπολη Θεσσαλονικης!!
  17. ben leaper

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Φιλαράκο, γειτονες ειμαστε>?στο περιπτερο στην μπουγατσα του Τακη στην οδο Λαγκαδα,το φέρνει...διπλα εχω το γραφειο μου,ελα να γνωριστουμε!!!
  18. Το πακέτο που σου υποσχέθηκα στο στέλνω την Τρίτη..Λόγω εκλογων,έχασα την μπάλλα (ως υποψήφιος!!).......Καλές δουλειές δεν σου λέω με τα λόγια, απλά το ζεις με τις πράξεις,αχαχχαχαχχαχ!!
  19. ben leaper

    www.mycomics.gr

    Kαλησπερα στην παρέα......Άργησα 1,5 χρόνο να δω το τοπικ αυτό,αλλά δεν μπορώ να μην εκφράσω την ,ως συνήθως extreme, άποψή μου: ένα θα πω για τον crc-Κωστή: Αν βρεθώ στην Πάτρα τυχαία και μου κλέψουν ή χασω το πορτοφόλι μου, πιο εύκολα θα πάρω τηλέφωνο τον Κωστή να με εξυπηρετήσει, παρά τον ξάδερφό μου, που μένει εκεί.....Χρειάζεται να σχολιάσω κάτι ακόμα????ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!
  20. Έμπαινα καθημερινα στο ricardo.gr..ΠΟΤΕ ομως για κομικς,αν και τα κοιτούσα έτσι για ..."μεθαδόνη",χαχααχ!! Πως ειναι δυνατόν να αγοράσω από τους αγιογδύτες αυτης της ιστοσελίδας, όταν υπάρχουν o crc, o han solo, o jval, o trelele, οι οποιοι κατα 90%, προσφέρουν και την ποιότητα και την καλή τιμή??? Αγόρασα φανέλα του Απολλωνα Καλαμαριας,με 16 ευρω,..αλμπουμ της πανινι σε ψιλοκαλές τιμές, αλλα ΠΟΤΕ Κομικς........έχουμε ανθρωπους (τους οποιους προανεφερα), οι οποίοι και έχουν τις προδιαγραφες που ζητάμε και ειναι και συλλέκτες οι ίδιοι ,αγαπάνε τα κόμικς και νοιωθουν τον πόνο μας!!Συγγνώμη ,αλλά κυριε RICARDO, δεν θα μου λείψεις ΚΑΘΟΛΟΥ....Προς αναμονή του 4ου ΜΠΛΕΚ, σας καλημερίζω από την Θεσσαλονίκη!!
  21. ben leaper

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Συγχαρητήρια σε 'ολους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποιηση του ονείρου...Όσο μπορούμε, ας το βοηθήσουμε να μακροημερεύσει......!!Long live, King BLEK!!
  22. Toν Απρίλιο του 1990 παρουσιάστηκα στο Πολεμικό Ναυτικό και μέχρι τον Φεβρουάριο του 1992, επισκέφθηκα το Μοναστηράκι τουλάχιστον 50 φορές....Δυστυχώς, το Ποντιακό μου πείσμα, δεν μ' αφησε να αγοράσω κόμικς,που τα έβλεπα κατα χιλιάδες, γιατι είχα το κόλλημα, να μην αγοράζω κομικς μεταχειρισμένα...Ήθελα να εχω στην συλλογή μου ,μόνο τευχη που τα ειχα εγω αγορασμένα.....Αγόραζα δισκους από το 7+7 , κατι ποδοσφαιρικα memorabilia , αλλά ΠΟΤΕ κομικς....Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010, όπου τα 600 κόμικς μου, τα οποία ειχαν από μικρός, εκτοξεύθηκαν στα πλέον των 4,500 και να χτυπάω και εγω το κεφάλι μου που δεν αγοραζα τότε,.....Με παρηγορεί όμως το γεγονός , ότι ποτέ δεν είναι αργά, αφού σχεδόν βρήκα τα τελευταια 4 χρόνια, ότι έψαχνα.....Ελάχιστες πλέον, ειναι οι ελλείψεις μου και προσπαθω να συμπληρωσω τις συλλογες του ΜΠΛΕΚ κατα βάση!!Καλημέρα από την βροχερή Θεσσαλονίκη....Περιμένω με αγωνία τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής!!! .υ.γ. ποτέ δεν περίμενα στην ζωή μου, ότι θα αγοράσω Ε.Τ. , αλλά τελικά, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ,χααχαχαχαχ!!!!!
  23. Καλορίζικη η νέα σου ιστοσελίδα!! Καλωσορίζουμε κάθε τι νέο που έρχεται στον χώρο των κομικς και βοηθά να συμπληρώσουμε τις σειρές μας!!Θα τα πούμε ελπιζω συντομα και από κοντά!
  24. Miχάλης ,όχι Τόλης!!Λίγο πιο ανατολικά,βρίσκεται ο Τόλης,χαχααχαχαχ!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.