Μετάβαση στο περιεχόμενο

unicorn7

Members
  • Περιεχόμενο

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από unicorn7

  1. unicorn7

    Τα Desktop σας!

    Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου wallpaperz Χαρούμενο...πράσινο.. και πάνω απ' όλα Nävis
  2. Με διαφορά....πιστεύω ότι είναι ο μαύρος πάνθηρας ... θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλως SUPER HERO να έχει φάει τόσες σφαλιάρες !!!!
  3. Γράφω το POST και στα καπάκια πάω για έλεγχο ...και ανακαλύπτω διαφήμιση σε Μίκυ Μαους του 1981... ΕεεεεΕεεεε...ναι τελικά είναι του 81...
  4. Σωστός !!!!!!! ΟΧΙ μέσα στο 1980 ΕΛΕΟΣ !!!! Στο 80 υπήρχε μόνο το ΤΟΤΕΜ σαν μεγάλη σειρά αλλά δεν είχε βγει ΤΟΜΟΣ από το ΤΟΤΕΜ τότε... γενικά δεν θυμάμαι κανένα τόμο μέσα στο 80... από το 90 και μετά κάναν την εμφάνιση τους όλοι εκτός από την Δυναστεία τον Ντακ που ήταν 70's..
  5. Προγραμματιστής Η/Υ (ΙΕΚ), Γραφίστας (ΙΕΚ) & Μηχανολόγος Μηχανικός (ΤΕΙ) και εργάζομαι σαν Μηχανολόγος Μηχανικός...
  6. Και για όσους θυμούνται !!! Ο Sport Billy ήταν η μασκότ του FIFA το 1982 !!!!
  7. Τα κόμικ διαβάζονται σε δύο μέρη : α) Στο κρεβάτι όπου είσαι χαλαρός...απλώνεις την αράδα σου πάνω του και ξεφτιλίζεις προσεχτικά το περιοδικάκι σου !!! β) Στο πιο ιερό μέρος του σπιτιού, το μέρος με τα μεγαλύτερα ενεργειακά πεδία,το μέρος όπου έχουν γεννηθεί οι μεγαλύτερες ιδέες !!!!
  8. unicorn7

    υπάρχω

    Νέο παλικάρι θα σώσει μια ψυχή στο χέρι ένα δοκάρι αγώνας για ζωή καμένη Ιρλανδία στη μάχη θα πνίγει κι ο νέος θα πεθάνει με την πνιχτή κραυγή Ξυπνάτε! πεθαίνω! Αγέννητα βρέφη νέκρα και βρωμερά ζωή στον τρίτο κόσμο πόλεμος για φωτιά μικρό μωρό γεννιέσαι με διψά για ζωή μικρό μωρό πεθαίνεις με την πνιχτή κραυγή Ξυπνάτε! πεθαίνω! Σοφέ εβραίε βαρά τον παλαιστίνιο αυτό Χάρισ’ του τον πόνο σφάξ’ του το μωρό τη χώρα διέλυσε του μέχρι να τρελαθεί κι αυτός αργοπεθαίνει με την πνιχτή κραυγή Ξυπνάτε! πεθαίνω! Νέος φαντάρος τρέχει στις τρύπες εδώ και εκεί παντού οι βόμβες σκάνε και πέφτουν σα βροχή μια σφαίρα θα τρυπήσει κομμένη αναπνοή νεκρός στη λάσπη πέφτει με την πνιχτή κραυγή Ξυπνάτε! πεθαίνω!
  9. King Arthur Και θα ήθελα Φαντομ Ντακ για Admin... αλλά αφού δεν .... μιας και έχει μεγαλύτερο κύρος η λούγκρα (αναφέρουμε στον CAP) από την πάπια... θα πάρω την λούγκρα... και οι gay είναι αναγκαίοι
  10. Ναι είναι το 30 !!!!! Όσο για το μπαζ είναι ένα παιχνιδι που παίζαμε με πέτρες. Στήναμε ο καθένας από μια πέτρα (για στόχο) σε μία ευθεία και από μια απόσταση 5m και πετούσε ο καθένας την προσωπική του πέτρα (την πετούσαμε όπως πετάς τις πέτρες στη θάλασσα για να κανείς ψαράκια/βατραχάκια). Ο σκοπός ήταν να πετύχεις τις πέτρες που είχαμε για σημάδι. Οποιανού την πέτρα πετύχαινες έπαιρνες και τα comics που βάζαμε στοίχημα ... Η καλύτερη παρτίδα ήταν αυτή που είχε βάλει ο άλλος το Μίκυ Νο 30 και εμείς όλη τη συλλογή απο το Μίκυ με το "ΤΟΤΕΜ".. και απ' ότι καταλαβαίνεις οικονομήσαμε το 30 .. και σαν να μην έφτανε και αυτό συνεχίσαμε και πήραμε και την "Δυναστεία τον Ντακ" (Πρώτη εκδοσή αλλά χωρίς εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, είχε κατακρεουργηθεί αλλά δεν έπαυε να είναι καρασπάνιο !!! ) Ήταν το πίο δυνατό παιχνίδι .... από τότε δεν ξαναπαίξουμε με τον αδερφό μου μπαζ γιατί όλοι μας ζητούσαν να στοιχηματίσουμε το Μικυ και στις 5 γειτονιές που παίζαμε δεν είχε κανένας κάποιο αξιόλογο comic για να βάλουμε στοίχημα :eyeBlink:
  11. Ζήλεψα....θέλω και εγώ.... Λοιπόν τα παρακάτω τα απέκτησα το 1986 από ΜΠΑΖ !!!!!
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! Τα DVD είναι μεταγλωττισμένα στα αγγλικά !!!!!!
  13. Νόμιζα ότι η συλλογή δεν άξιζε τα λεφτά της…αλλά μετά από ένα έλεγχο και βλέποντας το παρακάτω site θα καταλάβετε ότι τα χαζοάξιζε για την λεπτομέρεια και την δουλίτσα που έχει πέσει πάνω στις μινιατούρες…..αλλά όχι και 10€ - 3450 δρχ για λίγα mm… έλεος ; ! http://www.marvel-figurines.co.uk/figurines.html Εγώ θα πρότεινα να αγοράσετε μισοτιμής καμία μεγαλύτερη μινιατούρα από τον αγαπημένο σας ήρωα μέσω της e-bay !!
  14. unicorn7

    Βασικά… καλησπέρα σας

    Για σας παίδες. Ανακάλυψα πριν τρεις μέρες το forum σας και χάρηκα παρά πολύ. Ελπίζω μια μέρα να γίνει μια πολύ μεγάλη online εφημερίδα με νέα στο κόσμο των comic – όπως και εγκυκλοπαίδεια !!! Να είστε καλά και Keep on the good work !!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.