Μετάβαση στο περιεχόμενο

ganja182

Members
  • Περιεχόμενο

    36
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ganja182

  1. Χρόνια πολλά και από εμένα!! Τις καλύτερες ευχές μου για ακόμα περισσότερα μέλη και ακόμα περισσότερες δημιουργικές επιτυχίες!!
  2. Να μην ξεχνάμε εννοείται και τα Golden Axe, Sega Rally Championship, Toki, Cabal, Blood Bros, Police Quest, Space Quest, DuckTales, Metal Slug.... η λίστα τείνει να γίνει ατελείωτη, αν τα βάλουμε όλα στη σειρά!!! Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από την παιδική και τη "νεο-παιδική" του ηλικία.
  3. αφού μου είχε ξεφύγει το τόπικ τόσο καιρό, ας αναφέρω κι εγώ κάποιες καλές ταινίες του είδους. A Chinese Ghost Story Mystery Of Necronomicon - Book Of The Dead Taro the Dragon Boy The Secret Of NΙΜΗ Appleseed Appleseed Ex Machina Animalympics DuckTales The Movie - Treasure of the Lost Lamp Nausikaa of the valley of the wind Futurama (έχουν 2-3 ταινίες) Asterix Gigi and the fountain of youth Kung Fu Panda Akira The Iron Giant Goofy Movie Back To Gaya Metropolis Steamboy Spirited Away Howl's Moving Castle Renaissance The Sky Crawlers Transformers The Movie κάποιες που θυμάμαι αυτή τη στιγμή και πολλές άλλες που δε θυμάμαι (αν και τις είδα στα παλαιότερα ποστ)
  4. πάντα τέτοια!! δυστυχώς όμως, λόγω υποχρεώσεων, ακόμα και το 3ήμερο με την Κ.Δευτέρα να ήταν, δε θα μπορούσα να ερχόμουν. δεν πειράζει, θα έρθει η μέρα που θα το κάνουμε κανονικό πάρτυ μασκέ και θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί.
  5. σ' αυτό επάνω και όπως έγραψε και κάποιος άλλος στο youtube, όπου είδα το trailer: γιατί ονόμασαν το κουνγκ-φου καράτε; κάποια μέρα ίσως να δω την ταινία για να περάσει η ώρα, αλλά σίγουρα όχι από ενδιαφέρων. προσωπικά η σκηνή με τη μύγα με χάλασε πολύ.
  6. Duck wrote: "" για τους πιο καινούριους λέω οτι τα ''παπιά'' είναι τα μέλη που υποστηρίζουν τα κόμικς της ντίσνευ, ενώ ''υπερήρωες'' λέω αυτούς που υποστηρίζουν τα υπερηρωικά κόμιξ. "" και διορθώνω λέγοντας ότι το "ταντάχ" το λέει ο Σούπερ-Γκούφυ, ένα από τα παπιά υπερ-ήρωες.
  7. τα παπιά έχουν πολύ πλάκα (ειδικά εκεί που λένε "μουμπλε-μουμπλε" και "τανταχ!") οι υπερ-ήρωες έχουν κατά κύριο λόγω δράση οι άλλοι έχουν λίγο απ' όλα.
  8. good ol' Frankie: And now, the end is near; And so I face the final curtain. My friend, Ill say it clear, Ill state my case, of which Im certain. Ive lived a life thats full. Ive traveled each and evry highway; And more, much more than this, I did it my way. Regrets, Ive had a few; But then again, too few to mention. I did what I had to do And saw it through without exemption. I planned each charted course; Each careful step along the byway, But more, much more than this, I did it my way. Yes, there were times, Im sure you knew When I bit off more than I could chew. But through it all, when there was doubt, I ate it up and spit it out. I faced it all and I stood tall; And did it my way. Ive loved, Ive laughed and cried. Ive had my fill; my share of losing. And now, as tears subside, I find it all so amusing. To think I did all that; And may I say - not in a shy way, No, oh no not me, I did it my way. For what is a man, what has he got? If not himself, then he has naught. To say the things he truly feels; And not the words of one who kneels. The record shows I took the blows - And did it my way!
  9. παρακαλώ μια διόρθωση στο όνομά μου Argail. δεν είναι "gantza", "ganja" είναι και λέγομαι Θόδωρος. ελπίζω να περάσατε καλά και στη Χακλιδική και την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι (ειδικά οι Θεσσαλονικείς). από εμένα ραντεβού το ΠΣΚ 8-10 Μαΐου.
  10. καλώς να σας βρούμε την άλλη εβδομάδα λοιπόν. να πω ότι εκτός απροόπτου είναι να κατέβω στην Αθήνα 8-11 Μαΐου. *Valtasar, αν θα είναι δυνατό ας μου φέρεις και τον 8ο τόμο Storm, αλλιώς όταν έρθω στα μέρη σας. καλή αντοχή με τα έργα του μετρό μας.
  11. ganja182

    Count Duckula (1988-1993)

    πολύ ωραία παρουσίαση για μια από τις πιο αστείες ιστορίες που αφορούν ένα χαζό "σκληρό" (πχ. ντετέκτιβ -> Κλουζώ) ο κόμης θέλει να κυκλοφορεί ανάμεσα στους διάσημους, ο Ίγκορ θέλει να τον κάνει κανονικό δράκουλα και η Νταντά τα κάνει όλα μαντάρα!!
  12. ναι, δυστυχώς όπως και στην περίπτωση Simpsons, όσο βλέπεις επεισόδια είναι καλά. όταν δεις όμως την ταινία λες: "γιατί;"
  13. πιο μεγάλη φάση ήταν όταν μιλούσε και στην συνέχεια ήθελε να εξαφανιστεί και έκανε εκείνο το "μπουλου-μπουλου". το ανακατωσούρικο ξωτικό με το μεγάλο κεφάλι και τα κόκκινα μαλλιά (πιθανός ξάδερφος της Πίπης )
  14. ganja182

    Futurama (1999-2013, 2023-)

    από τις κορυφαίες σειρές. κρίμα που σταμάτησε από σειρά, ευτυχώς (εν μέρει) που βγάζουν πού και πού καμιά ταινία. o matt groening έχει ξεφύγει τελείως!!!
  15. σε όποιον αρέσουν τα pc-games με Lego, ας δει και το καινούργιο Lego Batman. Από την άλλη για γέλιο και χαβαλέ, νοικιάστε έστω την ταινία Mony Pythons and The Holy Grail. στην εν λόγο ταινία υπάρχουν κάποια extra. το ένα είναι μια σκηνή της ταινίας στην ιαπωνική γλώσσα και έναι άλλο είναι η ίδια σκηνή γυρισμένη με Lego. κατά τ' άλλα είχα κι εγώ αρκετά Lego, έναν αστυνομικό σταθμό, ένα μέρος από πίστα αγώνων (αφετηρία, πιτ-στοπ κτλ), κάποια διαστημικά κομμάτια και, το καμάρι μου, ένα μαύρο αυτοκίνητο, που με τις δεύτερες οδηγίες γινόταν φόρμουλα, με τετραδιευθυνση, τετρακίνηση, V6 κινητήρα τον οποίο τον έκανα με τη βοήθεια άλλων κομματιών V10 γιατί δε χωρούσε να γίνει V12, αναδιπλούμενα φανάρια, καπό που έμενε όρθιο, διπλά "ελατήρια" στις αναρτήσεις και τεσσάρι κιβώτιο ταχυτήτων. πραγματικό κουκλί. τον καιρό εκείνο κόστιζε 35.000 δρχ.
  16. μην ξεχνάμε και το "Πετρής ο νεκροθάφτης" όπως επίσης, αν δεν κάνω λάθος, και "Τα φτερά του θανάτου". ελπίζω να μην τα μπερδεύω με ιστορίες από το Μπλεκ.
  17. αν και καθυστερημένα, ας πω κι εγώ για την εμπειρία της συναντήσεως. καλά ρε, είμαστε σοβαροί;; μόνο τόσο λίγοι πιστοί θεσσαλονικείς υπάρχουμε;; αντί να έχουμε 4-5 τραπέζια στο χαλαρό για την πάρτη μας, ήμασταν αισίως 6 άτομα. λοιπόν, πρέπει να κάνουμε εντατικές προσπάθειες να οργανωθεί ο κόσμος-φίλος των κόμικ στην πόλη μας πέραν του σοβαρού-αστείου, περάσαμε καλά έστω και λίγοι, ο Valtasar μας έκανε τα παράπονά του σε εμάς τους όχι τόσο τακτικούς του forum και όλοι αποχαιρετιστήκαμε με ένα χαμόγελο σαν τη διαφήμηση του Durex (αν δεν απατόμαι). μετά από τόσες μπύρες θα'πρεπε εξάλλου.
  18. όπως με πρόλαβε ο ΑdreasD, το "υπέρτατο" ΤΑ-ΝΤΑΧ είναι όλα τα λεφτά, αλλά και τα "100% body fat", by Garfield + "a cat consists of matter, anti-matter and it-doesn't-matter" του ιδίου
  19. δεν το γνωρίζω καλά το κόμικ-στριπ αυτό, αλλά το θυμάμαι σίγουρα στο Βαβούρα. ήταν συμπαθητικό στριπ, όπως και οι Εκατομμυριούχοι, ο Μαστροχαλαστής κ.ά. να 'σαι καλά που μου το θύμησες.
  20. τα Ducktales τα θυμάμαι από τότε που τα πρωτοπέτυχα όταν ήμουν παιδί στο "Ουράνιο Τόξο" σαν "Παπιοπεριπέτειες" και καταχάρηκα όταν τα ξαναβρήκα όλα και σε καλή ποιότητα μάλιστα. εν τω μεταξύ επειδή κάθε φορά την ταινία την πετύχαινα κάπου στη μέση, δεν καταλάβαινα ότι ήταν ταινία κι όχι επεισόδιο. η μεταγλώττιση σαφώς χαλάει την ταινία αλλά, τη θεωρώ ένα καθαρόαιμο Ducktale και θα την πρότεινα σε κάθε φίλο των παπιών.
  21. ως φίλος των κόμικ αλλά όχι και τόσο "φανατικός", είχα σχεδόν όλα τα Αστερίξ και Λούκυ Λουκ, αρκετά Σπάιντερ-Μαν, Περιπέτεια, Μίκυ Μάους, Κλασσικά, και κάποια Κράνος, Μάχη, Βαβούρα, Σεραφίνο, Αντιρίξ & Συμφωνίξ, Τιραμόλα. δυστυχώς κατά το γνωστό "ανεξήγητο" φαινόμενο κάποια μέρα όοοολα αυτά χάθηκαν για πάντα σε κάποιο "καθαρισμό χώρου" και τώρα έχω μόνο κάποια τεύχη διάσπαρτα να τα θυμάμαι.
  22. ganja182

    Snorks [ Σνόρκελς ] (1984-1989)

    και στο περιοδικό "Αστραπή" είχε ιστορίες τους. από όσο θυμάμαι τα έπαιζε η ΕΡΤ-2. πιο πολύ σαν όνομα και σκίτσο τα θυμάμαι παρά σαν ιστορία.
  23. ganja182

    CAMELOT 3000

    σου απονέμω κατ' αρχήν τον έπαινό μου για την παρουσίαση του Camelot 3000 και να σου ζητήσω κάποια διευκρίνηση. ίσως έχω χάσει κάτι αλλά, τι εννοούσες με το προαναφερθέν σχόλιο; το κόμικ το έχω πλήρως στα αγγλικά αλλά δε θα με χαλούσε να το έχω και στα ελληνικά, αν είναι να ξαναβγεί μια τέτοια έκδοση. αν έχω παρερμηνεύσει κάτι, ας διαγραφεί το σχόλιό μου.
  24. ganja182

    ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ

    μου φαίνεται πως τα μεγάλα κεφάλια θα ξεκινήσουν τόμους και στο ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ και στο ΚΑΜΕΛΟΤ 3000. υπέροχο κόμικ με ωραία ιστορία. ήταν από τα πρώτα κόμικ που διάβασα, μιας και οι γονείς μου είναι από αυτούς που θεωρούν ο,τιδήποτε εξωσχολικό, "κακό".
  25. Το DVD το έχω (όχι θα μου ξέφευγε) και υποτίθεται ότι είναι το #1 κάποιας σειράς. σαν επεισόδια έχει τρία. δυστυχώς δεν τα έχω δει όλα για να ξέρω τίτλο ή αριθμό επεισοδίου, αλλά το τρίτο του DVD είναι εκείνο όπου για πρώτη φορά παίζει ο Καμπαμαρού μπέιζμπωλ. Από κάποια λίστα που είδα πρέπει να είναι τα 19, 20, 21. σαν παιδικά τραγούδια έχει τα: 1. ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ 2. ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ 3. ΓΙΑΛΟ ΓΙΑΛΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ 4. ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ 5. ΑΛΟΓΑΤΑΚΙ ΧΟΠ ΧΟΠ ΧΟΠ 6. ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 7. ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ (ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ) 8. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.