Μετάβαση στο περιεχόμενο

tardim

Members
  • Περιεχόμενο

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος tardim

  • Γενέθλια 09/29/1979

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

551 προβολές προφίλ

tardim's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

37

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αν βρει κανείς το σπαθί των πάγων πουθενά στη Θεσσαλονίκη ή και εδώ τριγύρω ασ στείλει παρακαλώ ένα μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. tardim

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Βρήκα τη ληστεία του αιώνα αλλα δε βρίσκω με τίποτα το σπαθί των πάγων. Το θέμα φίλε JohnnyMZ είναι ότι δεν πήγα σε περίπτερο αλλά σε ένα από τα κεντρικά χονδρικής λιανικής που είχε φέρει όλα τα άλλα εκτός από ληστεια του αιώνα και σπαθί των πάγων για αυτό προβληματιστικα. Αν κανείσ από Θεσσαλονίκη το πετύχει πουθενά παρακαλώ ασ μου στείλει ενα ΠΜ . Ευχαριστώ πολύ.
  3. Έχω πάει σε ένα από τα πιο μεγάλα εδώ πάνω που κάνει και διανομή χοντρικής σε άλλα. Αλλά τίποτα παρόλο που όλα τα άλλα τεύχη από τα φετεινά μεγάλα σήριαλ τα είχε φέρει!!! Τα μόνα που δεν έχει φέρει είναι το σπαθί των πάγων και η μεγάλη ληστεία. Για αυτό λεώ ότι μου φαίνεται περίεργο.... να φέρνει κάποια από τις εκδόσεις και όχι άλλα??? πώς γίνεται.?
  4. Καλσηπέρα παιδιά . ΄Εγραψα για το ίδιο θέμα και σε άλλη ενότητα απλά λέω μπας και γνωρίζει κανείς εδώ κάτι. Το Σπαθί των πάγων και Η μεγάλη ληστεία δεν έχουν κκυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη παρά τις ημερομηνίες που έδινε η εταιρία στις διαφημήσεις. Ξέρει κανείσ τίποτα πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
  5. tardim

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Καλησπέρα παιδιά. Μαζεύω φανατικά και το ΚΟΜΙΞ και τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ . Το πρόβλημα μου είναι με δύο τεύχη τη "μεγάλη ληστεία" καθώς και με το "σπαθί των πάγων" που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη. Τα έχει βρει κανείς από εδω πάνω ή μπα? Γνωρίζει κανείσ μήπως πότε έχουν σκοπό να τα φέρουν εδώ ? το λέω γιατί έχουν περάσει οι αναφερόμενεσ ημερομηνίες. Ευχαριστώ πολύ. Δημήτρης
  6. Φίλε Ariskal Θεσσαλονίκη το έχει ένας τύπος στην Αλεξ. Σβώλου (Παλιά Πρίγκηπος Νικολάου) περιπτεράς . Από το κάτω πεζοδρόμιο. Είναι κάπου ανάμεσα Ναυαρίνου με Αγίας Σοφίας. Ο τύπος έχει πάρα πολύ πράγμα σε Κόμιξ και πολλά παλιά τεύχη και φέρνει ότι βγαίνει από Νέα Ακτίνα και Τερζόπουλο.
  7. Το EURO 2008 έχει κυκλοφορήσει Θεσσαλονίκη έχει γύρω στο 20ήμερο που το αγόρασα πακέτο με άλμπουμ για αυτοκόλητα. Εχθές μάλιστα το διάβασα και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό!
  8. Και εγώ από Θεσσαλονίκη το αγόρασα εχθές το βράδυ (το Φαντομ Ντακ εννοώ) . Το παράδοξο είναι ότι ενώ χαρακτηρίζεται ως "ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ " τεύχος 14... στη Θεσσαλονίκη το 13 που είναι ο Μίκυ στο Παρίση ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει!!!
  9. tardim

    ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ

    Τέλεια τα νέα! Είδα πριν από λίγο τη διαφήμιση και νομίζω ότι έλεγε από Σάββατο 15 του μηνός θα αρχίσει να μοιράζεται.
  10. Καλησπέρα. Διαβάζοντας τελευταία κάποια παλαιότερα τεύχη βρήκα έναν ακόμη συγγενή στο γενεαλογικό δέντρο των ΜακΝτακ. Στο τεύχος ΚΟΜΙΞ 211 στην ιστορία Το μυστήριο των παστών γαρίδων κάνει την εμφάνισή του ο Γεδεών Μακ Ντακ ο οποίος στην ιστορία ανάφέρεται ως αδερφός του Σκρουτζ. Η ιστορία πρωτοδημοσιεύτηκε το 1956 και είναι του Ρομάνο Σκάρπα. Οπότε καταλήγουμε μάλλον στο ότι ο Ντον Ρόσα σχεδιάζοντας το γενεαλογικό δέντρο έλαβε υπόψη του μόνο τους δικούς του και τους Μπαρκσικούς χαρακτήρες και όχι χαρακτήρες άλλων σχεδιαστών. Θυμάται κανείς να πει αν υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι χαρακτήρες "εκτός δέντρου Ρόσσα" ?
  11. tardim

    ΚΟΜΙΞ [ Δωράκια ]

    Αν και λίγο καθυστερημένα (και εισ αναμονή του επόμενου τεύχους που βγαίνει στις 29 Φλεβάρη)... Δεν ξέρω ρε παιδιά που τις βρήκατε όλες αυτές τις προσφορές αλλά Θεσσαλονίκη και Κοζάνη που κοιτάω εγώ υπήρχψε μόνο το απλό τεύχος στα περίπτερα. Ούτε Γκρου ούτε τίποτα άλλο.
  12. Σωστά μάντεψες... Ένα ρόπαλο παρακαλώ μπορώ να έχω ;;; Και από τα βαριά παρακαλώ.
  13. Και εγώ έκανα κάτι ανεκδιήγητο... όχι να χαρίσω... μια μέρα που είχα τσατιστεί έσκισα ένα Μπλεκ!!!
  14. Ένα θέμα συζήτησης ίσως ενδιαφέρον. Θυμήθηκα ότι ο Νίκολας Κέιτζ μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του πούλησε τη συλλογή του από κόμιξ και τώρα κλαίει. Προσωπικά δε θα χάριζα καμία . Στη χειρότερη των περιπτώσεων αν ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο ίσως να έδινα κάποια Ούμπα Πα (όχι ότι θα τα έδινα αλλά έτσι για να κάνουμε κουβέντα).
  15. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα περισσότερα κόμικ μου αρέσουν έτσι όπως τα πρωτοδιάβασα. Πχ δεν μπορώ να φανταστώ ασπρόμαυρο λουκυ λουκ ή αστερίξ. Δεν μπορώ να φανταστώ έγχρωμο πχ κράνος , μάχη κλπ. Υπήρχε και η μεσαία οδός όπως τεύχη του σπάιντερμαν που ήταν ασπρομαυροπορτοκαλίζοντα!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.