Μετάβαση στο περιεχόμενο

alfa3d

Members
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

576 προβολές προφίλ

alfa3d's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

22

Συνολική φήμη στο GC

  1. alfa3d

    ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ

    Εγώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν το έβλεπα ποτέ γιατί ήταν πολύ κοριτσίστικο και χαζό (κατά τη γνώμη μου τον καιρό εκείνο...) σε αντίθεση με τη Χάιντι και τη μάγια τη μέλισσα που δεν τα έχανα με τίποτα.
  2. Σου εύχομαι καλή διαμονή και διασκέδαση Ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά από εμένα.
  3. Μετά από όλα τα παραπάνω σχόλια δεν μορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Yoshi που μου θύμησε τα παιδικά μου χρόνια και τα όνειρα που έκανα πετώντας πάνω από τη Γη. Υ.Γ. Αν και δεν μπορώ να πω ότι η καινούρια ταινία του superman ήταν κακή, προσωπικά μου είναι δύσκολο να φαντατώ άλλον superman εκτός από τον Christopher Reeve, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέθανε.
  4. Αν συνεχίσουν την παράδοση ίσως η τρίτη ταινία να είναι ακόμη καλύτερη. Συμφωνώ ότι η πρώτη ήταν αρκετά μπερδεμένη αλλά δεν ήταν και άσχημη. Όσο για τους Ντάλτον ήταν μάλλον δυσφήμηση για το κόμικ. Πάντως περιμένω με αγωνία να δω το αποτέλεσμα.
  5. Πρέπει να ήταν καλοκαίρι του 1987 δεν θυμαμαι αν την έδειχνε Πέμπτη βράδυ όπως λέει ο φίλος germanicus19 πάντως σίγουρα ήταν αργά και το διαφήμιζαν ως κινούμενα σχέδια για ενήλικες. Τι μου θυμήσατε τώρα!!! Μια και δεν έχω πρόσβαση στον τρακερ θα μείνω μόνο με τις αναμήσεις!
  6. Είμε και εγώ από αυτούς που γνώρισα το Μασουπιρλαμί μέσα από την τηλεόραση και δεν μορώ να πω ότι με τράβηξε, το αντίθετο μάλιστα. Ίσος φταίει η τηλεόραση και τα επισόδια που είδα αλλά δεν τρελάθηκα. Τέλος πάντων, η παρουσίαση ήταν αρκατά καλή και κατατοπιστική.
  7. Ούτε εγώ την είχα δει ποτέ, παρόλο που το δεν έχανα κανένα επεισόδιο στην τηλεόραση δεν έπεσε ποτέ στα χέρια μου. Αυτό είναι το δεύτερο πράγμα που μαθαίνω από αυτό το forum στην σύντομη περίοδο που είμαι μέλος. Σε ευχαριστώ φίλε μου!
  8. Αν και είμε σχετικά νέο μέλος σε καλωσορίζω στην παρέα μας Ελπίζω να σου αρέσει και να περάσεις καλά μαζί μας...
  9. alfa3d

    The Smurfs (2011)

    Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει και τα 234 επεισόδια αλλά έχω δει πάρα πολλά και θα ήθελα να δω και την ταινία πάντα με επιφύλαξη για το CGI. Κάτι που θέλω να τονίσω είναι ότι συχνά βλέπω φράσεις του τύπου "γνωστό κανάλι". Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γίνει αν πούμε ALTER ή STAR. Είναι αναταγωνιστές του forum και δεν πρέπει να το λέμε, η το κάνουμε για να μην μπορέσω να δω και εγώ τα επεισόδια που έχασα όταν ήμουν μικρός. Να λέμε τότε και "γωστό περιοδικό" έχει "γνωστή σειρά κόμικς" για μην καταλαβαίνει κανείς τι λέμε.
  10. alfa3d

    ΜΑΡΣΟΥΠΙΛΑΜΙ

    Έχω ένα φίλο που ο γιος του τρελένετε με το Μαρσουπιλαμί, κυριός με τα CD των εφημερίδων. Προσωπικά δεν μου είναι και πολύ συμπαθής, αλλά αλοίμονο αν όλα τα κόμικς άρεζαν σε όλους.
  11. alfa3d

    ΑΡΚΑΣ

    Από την στιγμή που είναι ένας "φιλήσυχος τύπος (γύρω στα 60 τώρα) που απλά δεν γουστάρει δημοσιότητα" και πάω σε ένα περιοδικό και πω ότι είμαι ο Αρκάς και θέλω να εκδώσω νέα κόμικς, πως θα καταφέρει ο εκδότης να πειστεί ότι εγώ είμαι, ή δεν είμαι, ο Αρκάς αφού ούτε οι συνεργαζόμενοι εκδότες δεν δίνουν στοιχεία. Το λέω αυτό γιατί το έχω ψάξει και από την στιγμή που ένας άνθρωπος όχι μόνο θέλει αλλά το απαιτεί να μην συνδεθεί το όνομά του με ένα ψευδώνυμο τότε ο καθένας μπορεί να το οικειοποιηθεί και να λέει ότι είναι αυτός. Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο!!! Έχουμε δυο ανθρώπους ο ένας είναι ο πραγματικός Αρκάς και λέει ότι δεν είναι και ο άλλος που είναι ο ψεύτικος και λέει ότι είναι, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Δεν μπορεί να ρωτάω την εφημερίδα ποιος είναι ο Αρκάς και να μου λένε δεν ξέρουμε ή δεν λέμε και να απαιτούν μα μην λέω ότι εγώ είμαι. Δεν βρέθηκε κανένας να κάνει αυτό το κόλπο για να βρει τον πραγματικό Αρκά. Και στο φινάλε τι έπαθε ο ΚΥΡ που τον ξέρουμε, έχει δει κανένας να τον κυνηγάνε οι παπαράτσι, η να γίνετε θέμα κουτσομπολιών στις πρωινές εκπομπές.
  12. Να 'μαι ξανά μετά απο μια βόλτα μέσα στο στέκι. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές (αλλά κυκλοφορούν πολλές μπύρες). Τόσα χρόνια διαβάζω κόμικς και νόμιζα ότι ξέρω αρκετά, αλλά εδώ κατάλαβα ότι ξέρω πολύ λίγα και έχω να μάθω πολλά ακόμη. Περιμένω να γνωρίσω και το tracker για να δω με τα μάτια μου όσα έχω διαβάσει στα αφιερώματα και στα σχόλια των φίλων μας. Αυτά προς το παρών. Τα λέμε μέσα!!!
  13. alfa3d

    ΛΟΥΚΥ ΚΙΝΤ

    Φίλε YOSHI δεν θα εκφέρω άποψη γιατι δεν τα έχω διαβάσει αλλά θαυμάζω την παρατηρητικότητά σου. Τόσα χρόνια διαβάζω ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ και δεν ήξερα ότι τα τεύχη 71 & 72 ήταν του ΛΟΥΚΥ ΚΙΝΤ. Τελικά σ' αυτό το forum έχω να μάθω πολλά ακόμη.
  14. alfa3d

    ΑΡΚΑΣ

    Έχω το Αρκοτέστ σε κανονικό πρόγραμμα και όχι σε ιστοσελίδα. Πιθανών να το έχετε και εσείς, η να υπάρχει στον tracker, αλλά μια και είμαι καινούριος και δεν μπορώ να το ελένξω το αναφέρω απλός πληροφοριακά. Επίσης από ότι διάβασα στα σχόλια, κανένας δεν είναι σίγουρος για το ποιος είναι πραγματικά ο Αρκάς και για να σας διαφωτίσω σας λέω ότι είναι ένας πραγματικός Ισοβίτης και το Αρκάς είναι ψευδώνυμο για προφανείς λόγους.
  15. alfa3d

    ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ

    Πολύ καλή η παρουσίαση του φίλου YOSHI. Το κακό είναι ότι εγώ έχω πολύ λίγα από αυτά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.