Jump to content

scifi

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

About scifi

 • Birthday 08/31/1973

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

605 profile views

scifi's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

26

Reputation

 1. Μία θερμή καλημέρα προς όλα τα μέλη της κοινότητας! Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο πολυπόθητος και άκρως σπάνιος τόμος 39 με τίτλο "Ο Ερημίτης του Διαστήματος" δεν εκδόθηκε ποτέ από την εταιρεία. Πριν από λίγο, μίλησα με μία κυρία από τις εκδόσεις "Λυχνάρι" και με διαβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος τίτλος, παρόλο που είχε προλογισθεί και παρουσιασθεί σε προηγούμενα τεύχη, εν τέλει δεν εκδόθηκε ποτέ. Εάν μεταβείτε στην ιστοσελίδα του εκδότη θα δείτε ότι και εκεί το 39 είναι κενό, η σειρά μεταπηδά από το 38 στο 40. Μία χρήσιμη πληροφορία για να μπει ένα τέλος στην αναζήτηση όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για τη συμπλήρωση της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Καλή συνέχεια!
 2. Είμαι ένα βήμα πριν την απόκτηση του συγκεκριμένου βιβλίου από τις εκδόσεις Aquarius. Δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις, ακόμη κι αν τα καταφέρεις τις περισσότερες φορές είναι σε κακή κατάσταση. Τώρα για την ιστορία, θα σας πω την άποψή μου όταν το διαβάσω.
 3. Σ'ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση!! Καλό βράδυ σε σένα και σε όλη την κοινότητα!!!
 4. Φαντάσου πόσο καιρό έχω να επισκεφθώ το site σας!! Φτου μου!!! Όταν λες σ'αυτά που έχει να προσφέρει η κοινότητα τι εννοείς? Να 'σαι καλά για την βοήθεια σου!!!
 5. Πρέπει να έχω κάνει ρεκόρ, ε??? Χαχαχαχα!!! Να 'σαι καλά turbovole!!! Την έχω διαβεί την πόρτα και λέω να μείνω για τα καλά... ;ο))) Σας ευχαριστώ όλους σας!! Να είστε καλά!!! Απότι βλέπω είναι μία φοβερή κοινότητα με μεγάλο βάθος και αγάπη για το κόμικ, ελληνικό ή ξένο!! Όταν είχα πρωτομπεί η κοινότητα είχε κάποιον tracker αν θυμάμαι καλά όπου ανέβαιναν κάποια κόμικ σκαναρισμένα από τα μέλη της! Υπάρχει ο tracker αυτός κι αν ναι πως μπορώ να έχω πρόσβαση και που?
 6. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για το θερμό καλωσόρισμα!!! Ναι φυσικά και θα χρειαστώ την βοήθεια σας και όπου μπορώ να προσφέρω κι εγώ θα το κάνω... Σας εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο βράδυ Πέμπτης... άντε ακόμα μία ημέρα έμεινε για το ΣΚ!!
 7. Παρόλο που η εγγραφή μου έχει γίνει πολύ καιρό πριν, διάφοροι επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με κράτησαν δυστυχώς μακριά από την ενδιαφέρουσα κοινότητά σας... να φανταστείτε οι μυημένοι ότι η τελυταία φορά ήταν τότε που η κοινότητα υπολόγιζε να κυκλοφορήσει την σειρά Storm και είχε ξεκινήσει να μαζεύει παραγγελίες... απίστευτο πόσο γρήγορα περνά ο καιρός!!! Επομένως θεωρώ εαυτόν ως νέο μέλος αυτής της κοινότητας και ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή σας!!
 8. Μπορεί να είναι σχετικό DJO αλλά δείχνει και την συμμετοχή του... Για παράδειγμα εσύ... από τον Δεκέμβρη του 2006 πως κατάφερες και έχεις ξεπεράσει τα 1600 posts είναι ένα θαύμα!!! Μπράβο ρε θηρίο!!!! Η ψήφος εμπιστοσύνης σου είναι σημαντική... μάλλον αποκτώ σιγά-σιγά έναν φίλο!!!
 9. DJO είσαι από τους πρώτους που με καλωσόρισαν σ'αυτή την κοινότητα... ειλικρινά έσπασες τον πάγο γιατί δεν ήξερα πως να ξεκινήσω... Θα πιω σ'αυτό...
 10. GCF μεταγενέστερος στην εγγραφή αλλά με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή!!! Νομίζω η επιβράβευση σου ως μέλος του μήνα τα λέει όλα... I drink to that! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος σου αλλά και των υπόλοιπων αξιόλογων μελών της κοινότητας.... BTW, can you explain Finchικο;;;
 11. Κορίτσι για σπίτι... μορφωμένη... Εργατική.... Και καλή μαγείρισα... τι άλλο θέλει ένας άντρας;;;
 12. Kikitsa, φοβερό καλωσόρισμα.... πάντως, γιατί τα μαλώνεις τα κορίτσια;; Άστα να εκφρασθούν ελεύθερα... Πάντα τέτοια....
 13. Wolverine λοιπόν... ....ούτε Spidey ούτε Goku!!!
 14. Παιδιά σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!! Συγκηνήθηκα...!!!! Πραγματικά αυτό είναι το σπουδαιότερο του να ανήκεις σε μία κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα!!!! Θα αλλάξω το avatar άμεσα... όπως είπες και εσύ φίλε DJO καλά να είναι η Marvel και οι ήρωες της... όμως είμαι και fun των anime (όπως παρατήρησε εύστοχα ο zoo) αλλά και των classic cartoons των 80's και 90's. NetGhost φοβερή παρέα.... σ'ευχαριστώ!
 15. Ανυπομονώ... σύντομα όμως θα είμαι και εγώ ένα κανονικό μέλος αυτής της κοινότητας!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.