Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tamta

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

989 προβολές προφίλ

Tamta's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

93

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ο πιτσιρικάς πρέπει να διαβάζει κάποιο τεύχος του Sparky ή του Beano γιατί σ΄ αυτά τα περιοδικά δημοσιεύτηκαν επεισόδια με την Πάνσυ Πόττερ.
  2. Μα δεν το βλέπετε ; H κοπελιά πονάει από το σφιχτό αγκάλιασμα και μεταξύ πόνου και ευχαρίστησης αναφωνεί ηδονικά: Ωχ!...
  3. Δύσκολη η απάντηση στο ερώτημα, αφού πρέπει να βρεθεί μέσος όρος από εβδομαδιαίο, μηνιαίο, κ.λπ. χρόνο ανάγνωσης, που επηρεάζεται και από τις άλλες ασχολίες μου. Σίγουρα όμως μισή ώρα, περίπου, κάθε βράδυ διαβάζοντας μία ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, πριν με αγκαλιάσει ο Ύπνος. Συνολικά, θεωρώ ότι, και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, αντιστοιχεί μία ώρα ημερησίως .
  4. Μπείτε εδώ : http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231196404 και ψηφίστε τον αγαπημένο σας υπερήρωα
  5. Συγχαρητήρια σ΄ όλους εκείνους που συνέβαλαν με τον τρόπο τους ο καθένας στην έκδοση του βιβλίου. Από τα μέλη που προσέφεραν τις γνώσεις και έκαναν τις παρουσιάσεις ως αυτούς που ασχολήθηκαν με τα εκδοτικά. Επιτέλους εμείς οι απλοί παρακολουθητές των προσπαθειών σας σας ευχαριστούμε που θα έχουμε στα χέρια μας τον πρώτο ολοκληρωμένο κατάλογο κόμικς στην Ελλάδα. Καλές πωλήσεις!
  6. Κάποια φίλη μου γνώρισε ότι εδώ και δύο μήνες προσπαθεί να εγγραφεί στο φόρουμ και αυτό είναι αδύνατον αν και ακολουθεί τα βήματα των παραθύρων βάζοντας τους δύο κωδικούς κ.λπ.. Το "όνομά" της Aria. Μπορεί να το κοιτάξει κάποιος Adm ;
  7. Θα πρέπει να επισημάνουμε και την όμορφη παρουσία της Erma στο μικρό "αφιέρωμα" στα κόμικς της ΕΤ1 και τη σύντομη, λόγω τηλεοπτικού χρόνου, αλλά κατατοπιστική αναφορά της στα πρώτα ελληνικά περιοδικά του είδους.
  8. Ευχαριστώ για την υποδοχή! Μαζεύω τα μπογαλάκια μου, τα....ξεμαζεύω, στήνω ξανά τα παρελκόμενά τους (scanner, klp), ελπίζωντας να πάνε όλα καλά και επιστρέφω!!!
  9. Ωχ ναι! greekcomics.gr ήθελα να γράψω σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματά σας!
  10. Tamta

    Καλώς σας βρήκα

    Γεια και χαρά σε όλους! Χαίρομαι ιδιαίτερα που έγινα μέλος της παρέας του greekcomics.com
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.