thebadpainter Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2008 Member ID: 5268 Group: Members Topic Count: 101 Content Count: 679 Reputation: 1616 Achievement Points: 679 Days Won: 2 With Us For: 6311 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2015 Age: 54 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2008 Γιατί για ενηλίκους;, γιατί ο καθηγητής είναι προκλυτικός, ανθηρόστομος, ξέρει να βάζει στην μπρίζα τα μικροαστικά ένστικτα και ο τρόπος με τον οποίο το κάνει προκαλεί αυτόν τον περιορισμό. Κατά τα άλλα είναι απολαυστικός και αποπνέει όλο αυτόν τον αέρα των κόμικ που δια- βάζεις και το μόνο που έχεις να πεις είναι κι' άλλο, κι' άλλο. Από κάποιο παλιό ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ το οποίο έχω κάνει φύλλο και φτερό και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε και μια συνέντευξη με κάποιον που εμπορευόταν είδη sex shop (εκείνες τις παλιές αθώες εποχές προ- ίντερνετ) και υπήρχε και μια ιστορία Ε.Φ. με εικονογράφηση από τον Αρκά. (Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα θυμηθεί από πιο ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ είναι ) Παράθεση
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2008 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82499 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6506 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 51 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2008 (Επεξεργασία) Noμίζω στο Μικρό ΠΠ είχε "τα μαλακισμένα παιχνίδια του καθηγητή Σορόν". Ήταν ένα παιχνίδι "φτιάξτε το σήμα των ολυμπιακών αγώνων στον πισινό σας με ένα ποτήρι" Επεξεργασία Ιουλίου 24, 2008 από frequently_attitudes Παράθεση
derveniotis Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 25, 2008 Member ID: 1658 Group: Honored Topic Count: 40 Content Count: 438 Reputation: 2729 Achievement Points: 438 Days Won: 0 With Us For: 6690 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 10:27 PM Age: 55 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 25, 2008 Kαι, for the record, η ιστορία ε.φ. εικονογραφημένη απ' τον Αρκά είναι το θρυλικό "Γυρίστε το Γαλαξία με Ώτο Στόπ". On a related note, το Παρα Πέντε τω καιρώ εκείνω έβαζε σε συνέχεις το βιβλίο "Το Λυκαυγές της Ανθρωπότητας", του ("συγκάτοικου" του "καθηγητή Σορόν" στο "Χαρα-Κίρι") Francois Cavanna. Είναι απο τα πιό αστεία και συνάμα σκεπτόμενα κείμενα που έχω διαβάσει. Oλόκληρο το έργο αυτό κυκλοφόρησε κάποια στιγμή σε δύο τόμους απο τις εκδόσεις "Αρια" και είναι δυστυχώς εξαντλημένο σήμερα Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις