Jump to content

ΣΤΟΡΜ [ STORM ]


Recommended Posts

stormfigure.gif

 

Ένας ήρωας από το παρελθόν... στο μέλλον.

Ο Storm είναι ένας αστροναύτης στο μέλλον (κάπου στον 21 αιώνα). Ταξιδεύει σε μία ερευνητική αποστολή στον πλανήτη Δία όπου έχει μία ειδική αποστολή να εκτελέσει. Συγκεκριμένα στόχος του είναι η εξιχνίαση του φαινομένου της γνωστής κόκκινης κηλίδας του πλανήτη. Όμως κάτι πάει πολύ στραβά και ο ίδιος βρίσκεται χιλιάδες χρόνια στο μέλλον, σε μία τελείως διαφορετική Γη από αυτή που θυμάται. Σύντομα θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πια επιστροφή στην δικιά του εποχή, οπότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσαρμοστεί σε αυτή την εποχή και σε αυτές τις συνθήκες. Το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι δυνατός, έξυπνος και το πιο επικίνδυνο όπλο του, από ότι φαίνεται είναι η μνήμη του. Αυτή είναι που φοβίζει τους εχθρούς του και θα προσπαθήσουν με διάφορους τρόπους να τον πιάσουν και να διαγράψουν τις αναμνήσεις που έχει για την Γη. Θα πιαστεί αιχμάλωτος, θα δραπετεύσει, θα παλέψει με τέρατα, ανθρώπους και μηχανές, όμως πάντα θα τα καταφέρει. Σύντομα θα γνωρίσει και την Redhair η οποία θα τον συντροφεύσει στις περιπέτειες του και στην αναζήτηση της αλήθειας γύρω από την ανθρωπότητα. Σύντομα θα βρει κάποιες απαντήσεις και πλέον θα προσπαθήσει να χαράξει ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν.

 

"Το παρελθόν μου είναι νεκρό. Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Ο κόσμος εδώ είναι άγνωστος κι επικίνδυνος, μερικές φορές... αλλά είναι ο μόνος κόσμος που έχω..."

  • Like 7
Link to post
Share on other sites

Redhairfigure.gif

 

Η Redhair (Ρεντχερ), είναι η νέα και μόνιμη σύμμαχος στο πλευρό του Στορμ. Γνωρίστηκαν στην φυλακή μίας άγνωστης στον Στορμ πόλης. Εκεί όπου τον πήγαν όταν τον έπιασαν, την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του στην επιφάνεια της νέας και ξένης προς αυτόν Γης. Είναι σίγουρα όμορφη, όσο και σκληρή. Πανέξυπνη, ξέρει πως να πολεμάει σε αυτούς τους δύσκολους - για τους ανθρώπους - καιρούς. Έχει τις δικές της αξίες και ιδανικά και επειδή γνωρίζει ότι ο Στορμ είναι το μέλλον της ανθρωπότητας, μένει μαζί του για να ανακαλύψουν αυτό το μέλλον μαζί. Με τον καιρό δένονται και νοιάζονται ολοένα και περισσότερο ο ένας για τον άλλο. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να μην διστάζει να ριψοκινδυνεύει τη ζωή του ο ένας για τον άλλο και να κάνουν αμοιβέες θυσίες, ώστε τελικά να καταφέρουν να συνεχίσουν στην επόμενη πρόκληση από κοινού. Σίγουρα μία απαραίτητη μορφή για την σειρά και στέκεται επάξια στο πλευρό του κεντρικού μας ήρωα.

 

Είναι κανείς άλλος ερωτευμένος εδώ μέσα μαζί της;

  • Like 6
Link to post
Share on other sites

Cyans.gif

 

Οι Κυανοί είναι μία φυλή εξωγήινων που προέρχονται από τον πλανήτη Αζούριον, κάπου στο κέντρο του Γαλαξία μας. Είναι τεχνολογικά πολύ ανεπτυγμένοι και ανώτεροι από όλες τις φυλές και έτσι κυριάρχησαν και εξαπλώθηκαν στο σύμπαν. Αναπόφευκτα βρέθηκε στον δρόμο τους και η Γη. Η καταστροφή όλων των αμυντικών συστημάτων και του στρατού της Γης ήταν παιχνιδάκι για τους Κυανούς που σύντομα εξολόθρευσαν τα 2/3 του πληθυσμού της. Όσους απέμειναν ζωντανοί, τους μάζεψαν και τους διέγραψαν την μνήμη, ώστε να χαθεί ο πολιτισμός και η ιστορία της Γης. Έτσι δεν θα αποτελούσαν πρόβλημα, καθώς ήταν σαν να ξεκινούσαν από το μηδέν - πρωτόγονοι ξανά. Παρόλα αυτά οι Κυανοί, δεν άφηναν τα πράγματα στην τύχη τους. Παρακολουθούσαν στενά τους γήινους, ενώ είχαν και σπιούνους, έτσι απέτρεπαν κάθε τεχνολογική πρόοδο τους. Αυτό βέβαια σε συνδυασμό με τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών και του κλίματος, αποτελούσε το μεγάλο όπλο ενάντια στο μέλλον του πλανήτη και των αρχικών κατοίκων του. Επειδή η γνώση και η μνήμη ήταν πλήρως ελεγχόμενη, η παρουσία του Στόρμ, ενός ανθρώπου που δεν είχε υποστεί αυτή την τεχνητή διαγραφή του μυαλού, ήταν ένας άμεσος κίνδυνος. Πλέον μπήκε στο στόχαστρο τους και άρχισαν να τον καταδιώκουν για να τον εξοντώσουν.

  • Like 6
Link to post
Share on other sites

plasmata.gif

 

Βεβαίως σε έναν πλανήτη που έχει υποστεί τις αλλάγες του χρόνου αλλά και τις επεμβάσεις των Κυανών, υπάρχουν ένα σωρό νέα πλάσματα, που προσθέτουν το κάτι παραπάνω στην ιστορία αλλά και τις περιπέτειες του Στορμ, καθώς όλα τους έχουν την τάση να είναι εχθρικά προς αυτόν και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Άλλα ζουν στο νερό και άλλα στα δάση. Άλλα είναι ανθρωπόμορφα και άλλα μοιάζουν σαν να έχουν έρθει από άλλο πλανήτη. Μερικά ξεκινάνε με τις καλύτερες των διαθέσεων, όμως κατά βάθος είναι όλα τους άκρως επικίνδυνα για τον ήρωα μας. Αν και βρίσκεται συχνά να αντιμετωπίζει αρκετά από αυτά, τελικά ο βασικός και πιο θανατηφόρος εχθρός, παραμένουν οι Κυανοί.

  • Like 7
Link to post
Share on other sites

man2.gif

 

Tα μυστήρια δεν τελειώνουν εδώ. Πολλά υπάρχουν που θα πρέπει να αποκαλυφθούν για να αρχίσει να γράφεται ξανά η ιστορία των ανθρώπων. Κάποια από αυτά θα βοηθήσουν και τον Στορμ να ξεκινήσει τον αγώνα ενάντια στους Κυανούς. Ακόμα και οι ίδιοι οι Κυανοί θα τον βοηθήσουν άθελα τους, στο να βρει τα όπλα αυτά που θα είναι ικανά για να τους αντισταθούν και να έχουν ελπίδες στον πόλεμο εναντίον τους. Γιατί μην ξεγελιέστε, ο πόλεμος είναι κοντά και ίσως αυτό ήταν που φοβόντουσαν οι Κυανοί για τον Στορμ. Ότι η παρουσία του στον πλανήτη, θα διαταράξει όλα αυτά που είχαν οι Κυανοί "χτίσει" όλο αυτό τον καιρό. Κάθε χαρακτήρας στον Στορμ, έχει και τον δικό του ρόλο. Μικρό ή μεγάλο, όλοι συμμετέχουν σε αυτό που θα έρθει.

  • Like 7
Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Φίλε Νεκτάριε σου βγάζω το καπέλο!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παρουσίαση του ήρωα!! Είσαι αρχηγός!! :respect::beer5:

Edited by Mandrake
  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Ακριβώς ό,τι έχω όρεξη να διαβάσω πρωί πρωί! :thanks::best:

Edited by lena
  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.