Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κonstantinos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

179 προβολές προφίλ

Κonstantinos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

72

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ακόμη μια απόδειξη ότι η εκδοτική ακούει το κοινό της και προσπαθεί για το καλύτερο.
  2. Πολύ καλή κίνηση της εκδοτικής. Θα πάρω το popeye σίγουρα (και το τέταρτο αν βγάλουν), ίσως το Μπλεκ και τα ΒD
  3. Να κάνω μία ερώτηση, ποια τεύχη έχουν εκδοθεί για τριτη φορά δηλαδή της γ' έκδοσης;
  4. Καλησπέρα! Αγόρασα από το γνωστό μαγαζί στο Ναυπλιο ολοκαινουργια την παλιά έκδοση του "Ο Τεν Τεν στο Κογκό" και κατάλαβα τον λόγο για την κακή κριτική... Ξέρει όμως κανεις αν τελικά θα επανεκδοθεί;
  5. Μην συγκρίνεις τις αντικειμενικά χαμηλού επιπέδου ιστορίες των Ιταλών που ήταν πάνω κάτω ίδιες με αυτές του μεγαλύτερου αμερικάνου σχεδιαστή. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι οι μισές είχαν υποστεί περικοπές και οι άλλες μισές είχαν...χαθεί στη μετάφραση.
  6. Οι ιστορίες είναι καλύτερες από της πρώτης έκδοσης. Είναι τόσο μεγάλες όσο χρειάζεται και δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς. Τα άρθρα είναι επίσης καλύτερα κατά την άποψή μου από αυτά του πρώτου τόμου, αφού εκτός από τις κλασικές περικοπές του Δραγούνη ξεκινάει μία σειρά με άρθρα, η οποία λογικά θα συνεχιστεί τους επόμενους τόμους, με τίτλο Ο Θίασος στην οποία παρουσιάζει την ιστορία της δημιουργίας μερικών βασικών πρωταγωνιστών του thimble theatre (Πόλντο, Αλίκη το Γκουν κ.α. ). Πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερος από τον πρώτο (όχι ότι ο πρώτος δεν ήταν καλός) και τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
  7. Αγόρασα προχθές τον δεύτερο τόμο της σειράς και έχω να πω ότι ήταν εξ'ίσου καλός (αν όχι και καλύτερος) με τον προηγούμενο. Πολύ καλές ιστορίες ενώ τα άρθρα ήταν καλύτερα συγκριτικά με τον πρώτο τόμο.
  8. Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το "Ο Αστερίξ στην Κίνα" ή το "L' iris blanc" ή το "Menhir d'or";
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.