Μετάβαση στο περιεχόμενο

boui

Members
  • Περιεχόμενο

    46
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος boui

  • Γενέθλια 07/29/1980

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

861 προβολές προφίλ
  • tik

boui's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

42

Συνολική φήμη στο GC

  1. boui

    ROSA DON [ (1951) ]

    Αφιέρωμα εδώ στο forum εννοείς; Υπάρχει σχετικό θέμα στους ξένους δημιουργούς εδώ http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=3524&st=0&p=170521&hl=don%20rosa&fromsearch=1entry170521
  2. boui

    ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΕΤΡΑ

    Sandman , CitizenX ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Μιας και είμαι Αθήνα θα περάσω μια βόλτα από comicon μήπως το βρω , αλλιώς θα ανοίξω ένα θέμα στις αναζητήσεις Για τις διαστάσεις ξέρει κανείς να μας πει αν η επανέκδοση είναι μεγαλύτερη;
  3. boui

    ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΕΤΡΑ

    Παιδιά μια ερώτηση για την επανέκδοση της Ζωδιακής Πέτρας. Οι διαστάσεις της έκδοσης 2010 είναι ίδιες με την αρχική ; Επίσης γνωρίζει κανείς κανένα comicshop που να έχει απόθεμα από την επανέκδοση ; Μιας και το να βρω αντίτυπο της πρώτης έκδοσης σε νορμάλ τιμή ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας
  4. Ψηφίζω Phantom να μας εκπροσωπήσει!!! Με καλύπτουν οι απόψεις του και πιστεύω θα κάνει καλή δουλεία Πριν καμιά βδομάδα έστειλα και εγώ προσωπικά ένα mail , οπότε θα ήταν καλή ιδέα να φύγει και το επόμενο σύντομα , μπας και μας δώσουν σημασία.
  5. Φίλε μου εγώ σταμάτησα το amazing τη στιγμή που ξεκίνησε η brand new day και δεν έχω ξανασχοληθεί , παρά μόνο διαβάζω όποια εξέλιξη από τα ποστς εδώ πέρα. Θα περιμένω τη στιγμή που θα ξυπνήσει ο spidey από την εναλλακτική πραγματικότητα και θα επιστρέψουμε στα γνωστά μας! (όχι ότι θα γίνει πότε αυτό , απότι διαβάζω)
  6. Ίσως θα μπορούσε να γράψει κάποιος απο εμάς , και καλύτερα κάποιος που παρακολουθεί την πορεία του ΚΟΜΙΞ από τα γενοφάσκια του και έχει ζήσει την εξέλιξη του, ένα εκτεταμένο mail με τις παρατηρήσεις , την πτώση της ποιότητας κτλ . Έπειτα μπορούμε να το υπογράψουμε όλοι όσοι θέλουμε , ως μέλη του GreekComics απλά . Αν αύτο φυσικά είναι οκ από ΔΟ . Εναλλακτικά απλά συνυπογράφουμε όλοι το mail Άλλο να στείλει mail ένα άτομο και άλλο να το υπογράφουν 50. Θα το έγραφα εγώ αλλά έχω ξαναστείλει γράμμα αναλογου περιεχομένου (κάποια στιγμή έφτασα στα όρια μου με την Ουνα!)
  7. Τουλάχιστον θα έχεις πάρει απάντηση Τι να πούμε και εμείς που στέλνουμε και δεν παίρνουμε ούτε απάντηση? Τόσα μαιλ παίρνουν και δεν προλαβαίνουν? Αφήστε που τα περισσότερα γράμματα είναι του στυλ "τι ωραίο το περιοδικό σας,βρήκα έναν γκουφη σε εκείνο το καρέ,μπράβο που ξαναβάζετε τις ίδιες ιστορίες" Μόνο κανένα γράμμα" Βάλτε και άλλη Ούνα" δεν έχει πάρει το μάτι μου να φουντάρω από το μπαλκόνι!! Πέρα από το αν δεν απαντούν και δεν τα δημοσιεύουν ,είμαι σίγουρη ότι τα λαμβάνουν υπόψη, ειδικά αν βλέπουν ότι παραπονιούνται πολλοί για την ποιότητα των ιστοριών τους τα τελευταία χρόνια.
  8. Φίλε phantom επειδή είσαι ψαγμένος όσον αναφορά δημιουργούς και ιστορίες (ομολογώ αν και διαβάζω χρόνια ΚΟΜΙΞ πέρα από τους κλασικούς Μπαρκς,Ρόσα,Ρότα κτλ, δεν έκατσα ποτέ να το ψάξω το θέμα) , θα σου πρότινα να στείλεις ένα μαιλ στο περιοδικό με τις προτάσεις και τις ιδέες σου. Ποτέ δεν ξέρεις , μπορεί να τις λάβουν υπόψη και να δούμε καμιά ιστορία της προκοπής!
  9. Δυστυχώς σε μας τους συνδρομητές δεν έχει φτάσει ακόμα το τεύχος (τουλάχιστον σε μένα) αλλά ευτυχώς που με προετοιμάσατε για την επαναδημοσίευση γιατί μπορεί και να το έσκιζα το περιοδικό από τα νεύρα μου!! Μέχρι πότε θα τραβήξει το θέμα με τις αναδημοσιεύσεις πια?! Θα σταματίσουν στο 10ο στο 20ο τεύχος?!! Συμφωνώ ότι αν ήθελαν ας τις κυκλοφορούσαν σε ξεχωριστά περιοδικά (πχ ενα πακέτο με τα πρώτα 5τεύχη δεμένα όμορφα και ωραία σε όποια τιμή θέλουν) .Αλλά όχι να κοροιδεύουν τους χιλιάδες πρώτους αναγνώστες του περιοδικού. Βασικά όπως το έχω ξαναπεί η μόνη λύση για μένα ειναι βομβαρδισμός με μαιλ , και γω σκοπεύω να ξαναστείλω να παραπονεθώ. Είναι δυνατόν να τους έχουν τελειώσει οι ιστορίες? Αν είναι ας το σταματίσουν να μην ξεφτυλίζεται και η ποιότητα το περιοδικού και ας βγάλουν για τις επόμενες γενιές το ΚΟΜΙΞ RELOADED
  10. boui

    ΚΟΜΙΞ

    Μόλις διάβασα και γω το τελευταίο τεύχος του ΚΟΜΙΞ. Ευτυχώς που είχε μέσα και μια ιστορία του Μπαρκς να δικαιολογείται το "συλλεκτικό" . Ως λάτρης του Φάντομ Ντακ μου προκαλεί απογοήτευση ότι διάλεξαν μια ιστορία του 2006!! για 1η δημοσίευση στο ΚΟΜΙΞ. Τις θεωρώ τουλάχιστον σαχλές και καμιά σχέση με το επίπεδο των ιστοριών από παλιότερους σχεδιαστές. Ελπίζω να μην μας γεμίσουν με τέτοιες ιστορίες μετά την Ούνα! Γιατί δεν δημοσίευσαν την ιστορία που αναφέρουν και στο αφιέρωμα " Ο Θυσαυρός της Ντόλυ Πάπρικα" . Προσωπικά δεν την έχω διαβάσει. Μήπως ξέρει κανείς αν έχει δημοσιευτεί στην Ελλάδα?
  11. Πέρασα και εγώ μια βόλτα από την FNAC χθες. Για τα εγκαίνια να πω ότι από αφίσα που είδα ,είναι κάποια μέρα μέσα στη βδομάδα νομίζω μαζί με τις αντίστοιχες εκδηλώσεις Όσον αναφορά τα κόμιξ , νομίζω η ποικιλία είναι λίγο μεγαλύτερη από τη FNAC στο Mall. Το καλό είναι ότι το τμήμα κόμιξ είναι δίπλα στα τραπεζάκια στο παράθυρο οπότε κάθεσαι και ξεφυλλίζεις με την ησυχία σου Από το site του καταστήματος "Με αφορμή το άνοιγμα του 2ου καταστήματός μας στη Γλυφάδα σάς προσκαλούμε σε μια εορταστική ημέρα με events ανοιχτά σε όλους το Σάββατο 19 Απριλίου! Νίκος Πορτοκάλογλου live, Σώτη Τριανταφύλλου, το νέο παιχνίδι της Nintendo, Wii Fit και ο Σποτ σας περιμένουν, ενώ όλη την εβδομάδα από 14 έως 19 Απριλίου μπορείτε να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές!"
  12. Επιτέλους!!!! Αν και εγώ δεν άντεξα και έκατσα να τα δω από το youtube όσα δεν είχαν ανέβει
  13. goux goux!!!! Μετά από νέο ξεσκόνισμα στα Αλμανάκο μου να επιβεβαιώσω ότι οι 12 Άθλοι του Νυχτερίδα Ντακ δημοσιεύτηκαν στα εξής τεύχη : #27 : Η Λερναία Ύδρα #28 : Το Λιοντάρι της Νεμέας #29 : Τα Άλογα του Διομήδη και Ο Κάπρος του Ερυμάνθου #30 : Οι Στυμφαλίδες Όρνιθες και Ο Ταύρος της Κρήτης #31 : Η Ζώνη Της Ιππολύτης #32 : Τα Μήλα Των Εσπερίδων #33 : Ο Κέρβερος και Η Κόλαση του Πλούτωνα
  14. Σας ευχαριστώ Θα περάσω μια βόλτα από Solaris τότε
  15. Μια ερώτηση παιδιά. Που μπορώ να βρω τις ζελατίνες για να βάζω μέσα τα τεύχη ΚΟΜΙΞ μου? Υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία ή πρέπει να παω σε συγκεκριμένο μαγαζί?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.