Jump to content

toubas

Members
 • Content Count

  611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

toubas last won the day on May 3 2016

toubas had the most liked content!

Community Reputation

4,792 Good

1 Follower

About toubas

 • Rank
  Mutants will RuLE!
 • Birthday November 9

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,738 profile views
 1. Να ανεβάσω σε 5 τεύχη τα διαπιστωμένα. Γνωρίζουμε για άλλα? Παραθέτω εξώφυλλα από #3 #4 #5. Συγνώμη για την ποιότητα αλλά δεν έχω σκάνερ και έκανα ότι μπορούσα. Όποιος θέλει ας τα κάνει HD με σαρωτη. #3 #4 #5
 2. Και όμως υπάρχει και είναι ο συγκεκριμένος τίτλος (+το Spider-Man Hooky). Επισυνάπτω φωτογραφία με τα #1 #2 #3 #5 #8 και έχουν ΟΛΑ ράχη. Πιθανότοτα θα είναι με ράχη και τα υπόλοιπα νούμερα που ακόμη αναζητώ.
 3. 1602 11 ευρω ( κατασταση 10) superman birthright (8) τόμοι 1 και 2 σύνολο 11 ευρώ spiderman 2009 (8) x men 2009 (8)
 4. Βρέθηκαν μερικές από δικές μου με τη βοήθεια του Λάμπρου αλλά πλέον δε γνωρίζω τι ψάχνει και κάνω strikethrough τις αναζητήσεις του. Αν έχει κάποιος έστω 1 από τις υπόλοιπες ελείψεις μου...
 5. Πονάνε λίγο το νέα themes για όσους δε πρόκειται να κάτσουν να παραμετροποιήσουν αυτά που δέχονται αλλαγές. Ανήκω και εγώ σε αυτούς που τα IPS Default και Elegant με τυφλώνουνε. Το δεύτερο ειδικά με τσάκισε γιατί έκανα πολύ ώρα να βρω πως το βγάζω επειδή είναι καμουφλαρισμένη η συγκεκριμένη επιλογή. Το Xpaider δεν καλύπει εμάς που θέλουμε σκούρο theme γιατί το transparency με ακίνητο background κατά το scroll κουράζει. Ελπίζω σε ένα εναλλακτικό σκούρο theme. Το Chameleon είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Μπορεί να έχει μπλέ αποχρώσεις αλλά δε κουράζει και ούτε για την ώρα δε φαίνεται "βαρύ". Εν καιρό ναι ίσως όσοι το χρησιμοποιηούμε προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε σε κάτι πιο σκούρο. Εγώ το κρατάω γιατί κάτι μου αρέσει πολύ στο συγκεκριμένο και θέλω να καταλάβω τι είναι που το κάνει τόσο καλό και χωρίς να ενοχλεί το όλο μπλε.
 6. Ο 2ος τόμος είχε τα τεύχη #5,6,7 και ονομαστική τιμή 1.100 δρχ. Ανεβάζω εξώφυλλα όπως επίσης και το οπισθόφυλλο από τον 1ο τόμο. Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης. Καθώς ο συγκεκριμένος τίτλος έχει πιο μεγάλο σχήμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει νομίζω ότι είναι καλύτερος για συλλογή υπό μορφή τόμων. Όπως σχεδόν με όλες τις τομοποιήσεις έχουν πετσοκοπεί λιγάκι οι άκρες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το κόψιμο έπεσε κυρίως στο άσπρο κενό. Επίσης κάθονται και καλύτερα στο όρθιο τα τεύχη όταν είναι δεμένα 3-4
 7. Βρέθηκε μία λύση. Απλά πατάς το "Content I follow" και αφού βγάλεi κενά απότελέσματα στη συνέχεια αλλάζεις το Time Period σε "Specific date range" ή "Time Period" και απλά πατάς 9999 days .
 8. Δε μου δουλεύει αυτό γιατί το "Any Time" είναι για το τελευταίο έτος και όχι από εποχή Νώε Στο Ownership έβαλα "Everything", η αντίστοιχη επιλογή είναι στο Following που έχει "Only content I follow". Ψάχνω για εναλλακτικό τρόπο να το σημειώσω το θέμα αλλά η μόνη σημείωση που κατάφερα να αφήσω είναι 4 ποστς πιο πάνω Και κάτι άσχετο, η λεζάντα/παραπομπή που άφησα έχει σαν τίτλο "GreekComicFan created a topic in 1990-99", νομιζω πως θα ήτανε καλύτερα να είχε απλά τον τίτλο του θέματος ως "Tom & Jerry in 1990-99"
 9. Το έκανα "Following" αλλά δε μπορώ να το βρω όταν πατάω την αντίστοιχη επιλογή με αυτά που ακολουθώ ή με custom επιλογή γιατί δείχνει μόνο αυτά που έχουν απάντηση εντός έτους.
 10. Μπορώ να ζητήσω και τρόπο να μαρκάρω ένα τόπικ που δεν έχει απάντηση εντός 365 ημερών? Εδώ αφού έχει περάσει το έτος δε μου το εμφανίζει.
 11. Έκανα έντιτ στο ποστ όταν το βρήκα αλλά thanks και για αυτον τον τρόπο! Η κύρια διαφορα είναι: Read Status -> "Everything" ή "Content I haven't read" Όπου το σετάρει ο καθένας ανάλογα με τον τρόπο που βολεύει.
 12. Μήπως μπορεί να προσθεθεί και ένα κλασσικό κουμπάκι που μου λύνει τα χέρια σε όλα τα φόρουμ που παρακολουθώ? Δε γνωρίζω πως είναι η default ονομασία στο invision αλλά μπορώ να περιγράψω τι κάνει: Κάνει λίστα με όλα τα Τόπικ στα οποία έχεις συμμετέχει και τα σορτάρει με σειρά πρόσφατης ενημέρωσης τους. Συνήθως γράφει και κάτι σαν "new" ή "unread" όπου δεν έχεις ανοίξει να διαβάσεις την τελευταία απάντηση. Edit: Υπάρχει τελικά, υπάρχει!! http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/discover/content-posted/
 13. Ας περάσει στο αρχείο Μετά το καλοκαίρι αν έχω χρόνο θα ανοίξω νέο θέμα προσφορών.
 14. Το κόμικ κυκλοφόρησε το ίδιο έτος (2015) και στα Αγγλικά με τίτλο: The Illustrated History of Crete.
 15. Τίτλος: ILLUSTRATED HISTORY OF CRETE (THE) Σενάριο/Kείμενα: Παναγιώτης Δ. Γιάκας Σχέδιο: Παναγιώτης Δ. Γιάκας English Edition Editor: F.J. Featham Εκδοτική: CRETANCOMICS Κατηγορία: Αυτοτελές Είδος εντύπου: Άλμπουμ με μαλακό εξώφυλλο Περιεχόμενο: Εκπαιδευτικό,Ιστορικό,Χιουμοριστικό Μέγεθος: 20.0 x 28.0 (Large) Σελίδες: 68 Χρώμα: Έγχρωμο (ΕΓΧ) Προέλευση: Ελληνική ISBN: 9786188188716 Η Αγγλική μετάφραφραση από την έκδοση Η Ιστορία της Κρήτης σε κόμιξ του Παναγιώτη Δ. Γιάκα. Το έτος κυκλοφορίας είναι ίδιο με την έκδοση στα Ελληνικά το 2015. Η επιμέλεια της Αγγλικής έκδοσης έγινε από τον F.J. Featham. Με μια γρήγορη αναζήτηση μπόρεσα να το βρω διαθέσιμο (από εκτός Ελλάδος) μόνο στο Amazon, εκτός από εκεί δε γνωρίζω για άλλους τρόπους κυκλοφορίας πέρα από την Ελληνική αγορά. Διαβάζεται ευχάριστα η ιστορία. Ξεκινώντας από την αρχή-αρχή πριν καν κατοικηθεί το νησί και εξελίσεται μέχρι τη σημερινή εποχή. Ήταν καλή ευκαιρία για εμένα να μάθω πράγματα από ορισμένες ιστορικές περιόδους που δεν έχω καλή γνώση.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.