Μετάβαση στο περιεχόμενο

MrK

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από MrK

  1. MrK

    Birds Vs Aliens στο Rocking.gr

    https://www.rocking.gr/comics/birds-aliens/1 Συνήθως η χωροταξική έννοια του «δάσους» φέρνει στο μυαλό εικόνες γαλήνης και ηρεμίας. Το πράσινο, τα δέντρα, τα λαγουδοσκιουροελαφάκια και τα εκατοντάδων ειδών πτηνά που τιτιβίζουν χαρούμενα, συνθέτουν μια εικόνα ειδυλλιακού τοπίου, που για πολλούς μπορεί να φαντάζει βαρετή. Η αλήθεια όμως είναι πως αυτοί οι χαρμόσυνοι «ήχοι του δάσους» στην πραγματικότητα αποτελούνται κυρίως από punk, alternative, metal και post rock μουσική από -κυρίως- άγνωστα συγκροτήματα, εξαιτίας των δεκάδων bars και clubs που βρίσκονται κρυμμένα ανάμεσα στις φυλλωσιές των πλατανιών. Το Birds VS Aliens είναι ένα ακόμη comic strip του Σπύρου Ευάγγελου Αρμένη (ΣΕΑ), που αφηγείται τις περιπέτειες υπερβολικά «ψαγμένων» dj τσαλαπετεινών (ok, ενός μόνο) που πίνουν αποκλειστικά ουίσκυ σε ποτήρι σαμπάνιας. Να μην ξεχάσουμε επίσης και τους εξωγήινους που παίζουν (ο ένας μόνο και πάλι) κοντραμπάσο και ψάχνουν ντράμερ για την post brit μπάντα τους, αν ενδιαφέρεστε στείλτε βιογραφικά και ένα mixtape στο site μας. Bonus: Σε κάθε κεφάλαιο του comic, ένας διαφορετικός, πραγματικός Έλληνας dj ή μουσικός, επιλέγει κομμάτια που συνοδεύουν την ανάγνωση σας! Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, ξεκινώντας από την 1η Μαρτίου, στις οθόνες σας μέσω του Rocking.gr.
  2. MrK

    COFFEESHOP: SUPERBIA

    Είναι το ίδιο ακριβώς, απλά γράφει comicdom press κάτω δεξιά
  3. MrK

    COFFEESHOP: SUPERBIA

    Πρωτοβγήκε σαν αυτοέκδοση στο φετινό CCA, και ξανατυπώθηκε μια βδομάδα μετά σαν comicdom press, (εφόσον κι εμάς μας είχαν τελειώσει τα αντίτυπα). Στα μαγαζιά κυκλοφορεί/θα κυκλοφορήσει όποτε το πρώτο τεύχος ως press.
  4. MrK

    COFFEESHOP: SUPERBIA

    Να κάνω ένα update, τη σειρά δεν είναι πλέον αυτοέκδοση, την ανέλαβε η Comicdom Press που θα κάνει και τη διανομή κλπ.
  5. Ναι, τωρα που αλλαξε η ημερομηνια σωστα. Γι αυτο το ενα.
  6. Μιλώντας μόλις με την ανιψιά του εκδότη της Μαμουθ που δουλεύει στην εταιρία κάποια χρόνια -σ.σ. "νέο αίμα"- μου είπε πως δεν υπάρχει ακομα καμία καινούργια εκδοση ουτε ενημερωση για κατι τετοιο. ΥΓ. Ουτε για αλλαγες τιμων επισης μολις μου ειπε. Αυτα.
  7. Ναι, γιατί οι συλλέκτες των αμερικάνικων δεν έχουν κάποιο σημείο αναφοράς όπως η Λέσχη για παράδειγμα, υπάρχει μικρότερη ανάγκη εφόσον τα ψώνια σε back issues γίνονται από ebay ή γνωστά αμερικάνικα sites-αποθήκες, είτε μεταξύ μας με γνωριμίες από μαγαζιά, είτε μέσω μαγαζιών κλπ. Προσωπικά μόνο 2 φορές έχω αγοράσει από γκρουπ ελληνικό, γιατί είτε είναι πολύ ακριβά είτε δεν έχει κάτι που θέλω, είτε είναι κυρίως TPBs. Τώρα για συγκεκριμένα νούμερα από πηγές, τί να σου πω, δύσκολο, ξεκίνα να ρωτάς τα μαγαζιά και τουσ ίδιους τους συλλέκτες, ή διάβασε όλα τα Market Watch στο comicdom απ το 2004, κάπου ενδιάμεσα έγραφα και νούμερα, αλλά τρέχα γύρευε πόυ και πότε
  8. Από μαγαζιά, εκδοτικούς, συλλέκτες, ομάδες, δημιουργούς κλπκλπ τα τελευταία 15 χρόνια. Και νούμερα δεν ανέφερα ακόμα. Γενικά οι στατιστικές συγκρίσεις από τα νούμερα πωλήσεων σε ένα μέσον όρο αυτή την αναλογία συλλεκτών βγάζουν.
  9. Η αναλογία δεν έχει αλλάξει, ασχέτως του ποσού που δαπανάται για αγορές.
  10. Να κάνω μια παρένθεση-διόρθωση, το κοινό που ασχολείται ενεργά με την αμερικάνικη αγορά είναι αναλογικά μεταξύ του 1/3 με 1/2του συνολικού, ίσως και παραπάνω, αλλά δεν ψωνίζει ούτε από φόρουμς/γκρουπς ελληνικά ούτε φυσικά από το Μοναστηράκι.
  11. Δεν είναι τα στοιχεία το θέμα (που η έλλειψή τους υποννοεί έλλειψη σημερινών δικαιωμάτων, μάλλον), αλλά το ISBN. Copyright κι έτσι. Αν θεωρείται φανζίν, δε θα έπρεπε να έχει επίσημη διάθεση καταρχάς, και είναι παράνομο. Όπως παράνομο είναι να χρησιμοποιείται και ένδειξη copyright άλλης έκδοσης (δηλαδή της original του '80).
  12. Καμία σχέση, το ένα είναι φανζίν, το άλλο από εκδοτική.
  13. Εκ μέρους της διοργάνωσης και φυσικά των καλλιτεχνών, ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στα Εγκαίνια της Έκθεσης! Όσοι δεν τα κατάφεραν, μην ανησυχείτε, έχετε ακόμα ένα μήνα καιρό να μας επισκεφθείτε στο Π στο ΓΚάζι!
  14. Εγκαίνια της Έκθεσης απόψε από τις 20:30 το βραδάκι λοιπόν, σας περιμένουμε όλους και όλες εκεί γι ανακαλύψετε το Νέο Κύμα των Ελλήνων δημιουργών Comics και Εικονογράφων!
  15. Όχι κάτι σε μορφή event, εκτός των εγκαινίων και -λογικά- του πάρτυ κλεισίματος.
  16. Καλημέρα! Ό,τι ερώτηση έχετε την ποστάρετε κι απαντάω αμέσως. DJO: "Τίνει" να γίνει θεσμός, ο σκοπός των εκθέσεων Π-inctures από την περσυνή, πρώτη εμφάνισή τους είναι να γίνεται σταθερά μία -τουλάχιστον- τον χρόνο. Τα εγκαίνια είναι από τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης 4/12 όπως και η ώρα ανοίγματος της Έκθεσης καθημερινά. Ποστάρω και την πρόσκληση.
  17. Πάρτυ Κλεισίματος 18/03 Οι συμμετέχοντες της Έκθεσης Εικονογράφησης "Π-inctures 01" Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης, Σοφία Γαλλή, Δημήτρης Ευστρατιάδης, Ευγενία Κουμάκη και Sebastian Herreras σας προσκαλούν αυτή την Παρασκευή, στο μπαρ "Π" στο Γκάζι όπου και φιλοξενείται η Έκθεσή μας, σε ένα "πάρτι" κλεισίματος αυτής. Η Έκθεση και το μπαρ θα ανοίξει στις 20:00 μέχρι και τις 00:00, ενώ το μπαρ θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι πρωίας. Περιφερθείτε στους χώρους της Έκθεσης, του μπαρ, της αυλής του μπαρ, του δρόμου έξω από αυτό και των παράδρομων τριγύρω με ένα ποτήρι ουίσκι, σαμπάνια ή χυμού βερίκοκου, ανάλογα πάντα με τα προσωπικά σας γούστα, απολαύστε για τελευταία (ή Πρώτη αν δεν έχετε ξανάρθει) φορά τα εκθέματα, γελάστε, διασκεδάστε, σκεφθείτε σοβαρά τα επόμενα βήματά σας, προβληματιστείτε. Κι εφόσον είμαι βέβαιος πως πειστήκατε να έρθετε την Παρασκευή 18 του μηνός από το "Π", οφείλω να παραθέσω χωροταξικές λεπτομέρειες: Το "Π" βρίσκεται: Ευπατριδών 7, στο Γκάζι, πρώτη παράλληλη της Ιεράς οδού προς Γκάζι, σε ευθεία με την πάνω είσοδο του ΜΕΤΡΟ "Κεραμεικός".
  18. Πictures 01 Έκθεση Προβολής, Παραγωγής, Εσωτερικής Καταγραφής, Παρουσίασης και Παραδοχής; Έκθεση Πολυσχιδής, Πολυμορφική και Παραλληλεπίπεδη; Έκθεση Συλλογική, Συνωμοτική, Επαγωγική; Ή Απλά Έκθεση Εικονογράφησης; Στις 24 Φεβρουαρίου, οι Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης, Σοφία Γαλή, Δημήτρης Ευστρατιάδης, Ευγενία Κουμάκη και Sebastian Herreras, θέτουν πολύ περισσότερα ερωτήματα από όσα μπορούν να απαντήσουν μέσα από μία, δύο, ή και 37,6 εικόνες. Και τα εκθέτουν στο “Π” σε άτακτη αλλά προμελετημένη σειρά εμφάνισης. Οπότε ανακεφαλαιώνουμε: Α) Έκθεση Εικονογράφησης. Β) Στις 24 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια και μέχρι τις 18 Μαρτίου. Γ) Στον εκθεσιακό χώρο του “Π”, Ευπατριδών 7, στο Γκάζι. Δ) Ακριβώς πάνω από το μπαρ με τα 245,3 μπουκάλια αλκοόλ.
  19. MrK

    ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ZIPPO

    Ο Αρμένης μόλις το διάβασε κατά τύχη Δεν το βλέπω να μαζεύω αυτές τις ιστορίες (τουλάχιστον σε αυτή τη μορφή τους) του "Ζ-Ζ" στο άμεσο μέλλον. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τις ξαναφτιάξω από την αρχή, αφαιρώντας τα πολλά inside jokes, ξανασχεδιάζοντάς τες φυσικά και ξανασετάροντάς τες. Άλλες 4 μικρές ιστορίες έχουν εμφανιστεί στο φφανζίν του Γαβριήλ Τομπαλίδη KA-POW, συνολικά ήταν 14 4σελίδα/6σέλιδα. Δεν περίμενα πως κάποιος θα είχε ακόμα αντίτυπο από το πρώτο, ούτε εγώ έχω πια!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.